Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 7317 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:00:10 »

2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Ocak 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Koç Burcu Yorumu

Yılınız havai fişek patlamalarıyla başlıyor; 1 Ocak’ta inatçı Merkür atılgan Marsla dinamik bir kare açı oluşturarak hararetli tartışmaları, hatta açık bir savaşı teşvik ediyor. Yine de gelecek olasılıkları büyük bir arzuyla bekliyorsunuz. Maalesef, işinizdeki bir proje beklediğiniz kadar çabuk gelişmediği için hemen hayal kırıklığına kapılabilirsiniz çünkü temel gezegeniniz Mars, 23 Ocak’ta gerileme döneminde girmeden önce Rutine ilişkin 6. Evinizde adeta emekleyerek ilerliyor. Programınıza daha fazla görev eklemek yerine, geriye dönüp önceden başlamış olduğunuz projeleri düzenli bir çalışmayla tamamlarsanız daha akıllıca davranmış olursunuz; herhangi bir büyük yeni girişimi Mars’ın yeniden ileri harekete başladığı 13 Nisan’dan sonrasına bırakın.

Eğer istediğiniz kadar işi bitiremezseniz, unutmayın ki korku içinde koşturmaktansa dikkatle hızınızı ayarlarsanız ileride daha fazla şey başaracaksınız. Şimdi amaçlarınıza artık hizmet etmeyen eskimiş alışkanlıklarınızı gözden geçirmek ve elemek için önünüzde fırsat bulunuyor. Mars’ın Sağlığa ilişkin 6. Evinize bu uzatmalı ziyareti, ayrıca uygun beslenme ve düzenli bir egzersiz programıyla sindirim sisteminizi iyileştirmek için bir şans sunuyor.
Güvenlik bilinci taşıyan Yengeç’teki Dolunay 9 Ocak’ta Eviçi Durumlara ilişkin 4. Evinizi aydınlattığında ailenizle zaman geçirmekten keyif duyuyorsunuz. Yine de 12 Ocak’ta Çalışmaya ilişkin 6. Evinizdeki enerjik Mars’ın, Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki hırslı Oğlak’taki Güneş’e çalışkanlık getiren üçgen açısı işe dönmeniz gerektiğini hatırlatıyor. 23 Ocak’ta entelektüel Kova’daki Yeniay, Uzun Dönemli Amaçlara ilişkin 11. Evi canlandırıyor ama Mars gerileme dönemine girdiği için planlarınızda büyük ihtimalle hedeften sapma ve ertelemeler olacak. Her ne kadar düşünceleriniz açık olsa da kendinizi rahat bırakın ve işinizi tamamlamak için fazladan zaman ayırın.

Boğa Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay hayatınıza, özellikle kariyerinize stratejik bir gözle bakın. Güneşin ısıtıcı ışınları ayın 20′sine kadar Yolculuk ve Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Evinize düşerek dikkatinizi uzak yerlere ve zihinsel gelişime çekiyor. Bunlar belirsiz hayaller ya da dilekler değil; Güneş pratik Oğlak’tayken, uzak mesafedeki bağlantılar ve ciddi eğitimler mesleki tabanınızı yükseltebilir ve ilerleme için yer açabilir. Zeki Merkür’ün 8 Ocak’ta Oğlak’a hareketi fikirleri odak noktası haline getiriyor, amaçları berraklaştırıyor ve ilerlemek için atmanız gereken adımları size gösteriyor. 9 Ocak’ta kendini koruma eğilimli Yengeç burcundaki Dolunayla daha güvenli bir alana kaçmak çekici gelebilir. Kişisel sorunlarla uğraşmak elbette önemli ama bunu geri çekilmek ve daha azıyla yetinmek için bir bahane olarak kullanmayın.
14 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Venüs sempatik Balık ve Takım Çalışmasına ilişkin 11. Evinize girdiğinde, arkadaşlarınızdan ve gruplardan destek ve ilham alıyorsunuz. Ama bu iki yönlü bir sokak dolayısıyla bencillik duymadan verdiğinizde karşılığını daha da fazla alacaksınız. 23 Ocak’ta yenilikçi Kova’daki Yeniay, Kariyere ilişkin 10. Evinize farkındalık tohumlan ekiyor. Bu Güneş-Ay kavuşumuna kapsamlı Jüpiter’den dinamik bir kare açı, sizi risk almaya motive edecek. Kendinizi daha açık ifade etmeniz, işyerinde ortalığı karıştırabilir. Yine de yaratıcı Uranüs’ün Yeniay’a avantajlı üçgen açısı sizi sert sulardan koruyarak geçiriyor ve sizi daha iyi bir yere yerleştiriyor.

Öte yandan daha sonra ayın 23′ünde enerjik Mars Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde geri harekete başladığında sabır bir zorunluluk haline geliyor. Romantik açılmalar ve sanatsal çabalar acele ettiğiniz takdirde zorluklarla karşılaşıyor. Daha yavaş ilerlemek, uzun vadede sizi gideceğiniz yere daha hızlı götürecek.

İkizler Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay gelecek o kadar yakın görünüyor ki sadece uzanıp onu almak isteyebilirsiniz. Maalesef, bir hedefin hemen köşe başında olduğunu düşünseniz bile buna ulaşmak için aslında bütün bir yıla ihtiyaç duyabilirsiniz. Çünkü çalışkan Satürn bütün yıl boyunca ilham verici Neptün’le uyumlu bir üçgen açıya yaklaşıyor ama gerçekte oraya 10 Ekim’e kadar ulaşmıyor. 7 Ocak’ta temel gezegeniniz Merkür hem Satürn hem de Neptün’le destekleyici yarım üçgenler oluşturarak, hayallerinizin gerçek olduğuna sizi inandırıyor.

Zihinsel Merkür’ün 8 Ocak’ta hesaplayıcı Oğlak’a ve Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinize girişi başkalarını planlarınıza dahil ederek daha pratik olmanızı sağlıyor. Her ne kadar onların hırslarını genel stratejinize dahil edebilecek olsanız da, 9 Ocak’ta dirençli Yengeç’teki Dolunay Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi aydınlatarak, odağı yeniden bireysel ihtiyaçlarınıza çeviriyor.
14 Ocak’ta Venüs’ün Kariyere ilişkin 10 Evinize geçişiyle aradığınız itibarı bulabilirsiniz, eğer odağınızı amaçlarınızdan ayırmazsanız. 19 Ocak’ta hırslı Oğlak Güneş’i titiz Satürn’le kare açı yaptığında öz disipline ihtiyacınız olacak. Ama Güneş 20 Ocak’ta deneysel Kova ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinize girdiğinde direniş kırılacak. Enerjik Mars 23 Ocak’ta, fütürist Kova’daki Yeniay ile aynı gün gerileme dönemine girdiğinde ilerlemeniz yavaşlayabilir. Her ne kadar taktikleriniz sağlam ve uygulamanız becerikli olsa da kendinizi hâlâ kayba uğruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Panik yapmayın, Merkür 27 Ocak’ta Kova’ya ve ileri görüşlü 9. Evinize girerek, siz planlarınızı yeni baştan kurarken, yenilikçi düşünceleri canlandırıyor.

Yengeç Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Güneş 20 Ocak’a kadar Partnerlere ilişkin 7. Evinizde ve ayın geri kalanında Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde bulunurken ilişkiler artık bir temel sorundur. Özel ve mesleki işbirliklerinizde ilerleme kaydetmek istiyorsanız başkalarından neler beklediğiniz konusunda açık olun. İletişimci Merkür 8 Ocak’ta iyimser Yay’dan ayrılıp düzene bağlı Oğlak burcuna girerek dikkate değer bir geçiş yapıyor; bir planlama ve bağlılık eksikliği sizi başka birinin kontrolü altına sokabilir. Ayın 9′unda burcunuzda, besleyici Yengeç’teki Dolunay öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızı size hatırlatıyor. Bir sevgili, arkadaş ya da iş arkadaşınızı memnun etmeyi birinci önceliğiniz haline getirirseniz, ikinci sıraya düşebilirsiniz. Öte yandan kendinize özen gösterirseniz, başkalarına da yardımcı olabilmek için gereken duygusal ve fiziksel güce kavuşacaksınız.
İlişkilere böylesine büyük dikkat göstermek ve herkesi mutlu etmek sizi yorabilir ve kaçış hayalleri kurdurabilir. Cazibeli Venüs ayın 14′ünde Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinize geldiğinde her şeyden kaçmak size cazip gelebilir. Hayal gücünüz zihninizi açıp şimdiki hayatınızın sorumlulukları ve sorunlarından kurtulduğunuz uzak ülkelere götürüyor. Bu izlenimleri gelecekteki bir yolculuk için ilham olarak görün ama günümüzün gerçekleriyle bağlantıyı koparmayın.

Tuhaf Uranüs’teki Yeniay, 23 Ocak’ta 8. Evinize düşerek sıradışı insanları ve muhtemel ilişkileri çekiyor. Sınırlarınızı zorlarsanız aşk ve para için fırsatlarınızı arttıracaksınız. Genişlemeci Jüpiter’in bu Güneş-Ay kavuşumuna kare açısı, sizi gerçek olamayacak kadar güzel vaatlerle kışkırttığında perspektif duygunuzu kaybetmeyin yeter.

Aslan Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Aslan Burcu Yorumu

Sıkıntılı zamanlar için tasarrufta bulunmak amacıyla neler yapabileceğinizi düşünün çünkü Mars 23 Ocak’ta gerileme dönemine girerek 3 Temmuz’a kadar pratik Başak ve Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde kalıyor. Ama size akan parayı kuruşu kuruşuna hesaplamanız, eğer büyük resmi görmenizi engelliyorsa doğru bir strateji değil. Neyse ki şimdi güvenilir bir yardım alıyorsunuz çünkü hırslı Satürn ve hayalperest Jüpiter 10 Ekim’e kadar tam olmayacak bir üçgen açıya giderek daha fazla yaklaşarak, hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlam bir strateji kurmanızı sağlıyorlar. Kaynaklarınızı çoğaltmaya ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur ve Merkür 7 Ocak’ta Satürn-Neptün üçgen açısıyla bağlantı kurduğunda işe koyulabilirsiniz. 9 Ocak’ta iç gözlemle ilgili Yengeç’te bulunan Dolunay Sırlara ilişkin 12. Evinizde parlayarak, eylemlerinizi başkalarına kanıtlamaya ihtiyacınızın bulunmadığını size hatırlatıyor. İşlerle ilgilenmeniz sizin için kritik bir öneme sahip ama bütün planınızı açığa vurmanıza gerek yok. Ayın ortası borçlarınızı ötelemek ya da gelirinizi arttırmak için ek iş alarak finansal gündeminizi ilerletmek için mükemmel bir zaman. 12 Ocak’ta ki proaktif Güneş-Mars üçgen açısının hemen ardından 13 Ocak’ta zenginleştirici Venüs’ün Satürn’le üçgen açısı ve Neptün’le kavuşumu sayesinde mali zorunluluklarınızla ilgilenmek için üzerinizdeki baskı artıyor.

Başkalarının size söylediklerindeki gerçek payını kabul edin, gayretle çalışmaya başlayın ve 23 Ocak’ta İlişkilere ilişkin 7. Evinizde Kova burcundaki Yeniay’a kadar giden kargaşalı ve stresli günlerde sakinliğinizi koruyun. Jüpiter ve Satürn’e Ay’dan gelen kare açılar, kendi değerlerinizle bir dostunuz ya da partnerinizin değerleri arasında dengeyi ararken daha işbirlikçi olmanın faydalarını size öğretebilir.

Başak Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Başak Burcu Yorumu

Her ne kadar, yıl Neşe ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinizde başlasa da, bazı konularda kendinizi sınırlandırmak için iyi sebeplere sahipsiniz. Yaratıcı projeleri başlatmak ve romantik gönül ilişkilerinde dikkatli olun. 20 Ocak boyunca bu yönde işaretler alacaksınız. Enerji dolu Mars’ın 23 Ocak’ta Başak’ta gerilemesi bir durma işareti değildir, ancak bu uyarıcı sarı bayrak olarak görülmelidir. Her dürtüye yanıt vermek yerine, yeni proje veya aktiviteleri analiz edin ve beklediğinizden daha fazla çaba gerektirenlerden kurtulmaya bakın. 9 Ocak’ta Dolunay Yengeç’te iken, Gruplara ilişkin 11. Evinizi aydınlatmışken dost ve iş arkadaşlarınızdan duygusal destek arayışında olun. Zorlukların üstesinden tek başınıza gelmek veya mevcut konumunuzu korumak için mücadele etmek yerine, size karşı sadık dostlarınızdan yardım alın.
Canayakın bir yaklaşım içinde olmak ayın ortasında ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Romantik Venüs hayal gücüne sahip Balık burcunda yüzmektedir ve 14 Ocak’ta Partnerlere ilişkin 7. Evinizde şanslı Jüpiter ile aynı hizaya gelir. Ancak 20 Ocak’ta Güneş Çalışmaya ilişkin 7. Evinize girdiği zaman iş konuları ön plana geçecektir. Ardından 23 Ocak’ta, gelecekçi Kova kariyer yolunuzda radikal bir değişiklik oluşturacak şekilde esinlenmenizi sağlar veya daha ilgi çekici bir iş yapma konusunda yaratıcı fikirlere sahip olmanızı sağlayacaktır. Sizin yönetici gezegeniniz olan zeki Merkür 27 Ocak’ta 6. Evinize giren Güneş’i takip eder ve günlerinizin heyecan ve bütünlük içinde olması için fikirler oluşturmanızı sağlayacak özü oluşturur.

Terazi Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Terazi Burcu Yorumu

Yıla aşk konusunda yükseltilmiş beklentilerle başlayabilirsiniz; yönetici gezegeniniz olan Venüs 1 Ocak’ta Yazgıya ilişkin 5. Evinizde aynı hizaya gelir. Ancak elde etmek istediğiniz şey ile sahip olduğunuz şey arasındaki boşluğu doldurmak kozmik âşıklar Venüs ve Mars 7 Ocak’ta kötü düzenlenmiş bir beşli diziliş içinde olduğu zaman sorunlu bir durum olabilir. İşyerindeki talepler 9 Ocak’ta Sorumluluğa ilişkin 10. Evinizde güvenlik bilincinde olan Yengeç burcunda Dolunay olduğu zaman koşullar üzerine stres yaratacaktır.

Neyse ki, gerçeklikle hayallerinizi dengelemek Venüs’ün Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturduğu ve göksel Neptün ile bağlantılı olduğu 13 Ocak tarihinde mümkün olur. Bu umut veren geçişi 10 Ekim’de Satürn-Neptün üçgeni tetikler, ancak arzu ettiğiniz sonuçları elde etmek için fazladan çalışmanız gerekmektedir. Potansiyel ödüller beklemeye değerdir.
Venüs 14 Ocak’ta psişik Balık burcundaki Kendini Geliştirmeye ilişkin 6. Evinize girer, bu ihtiyaçlarınızın karşılanması için yapacaklarınızda size yardımcı olacaktır. Ancak 16 Ocak’ta Yaralı Şifacı Chiron ile birleşmesiyle geçmişin incitici durumlarını anımsayabilirsiniz. Bu sizin şimdi incinebilirliğinizi artıracaktır. Ancak 23 Ocak’ta tuhaf Kova burcundaki Yeniay Eğlence ve Havailiğe ilişkin 5. Evinizde zorunluluklarınızdan kaçınmanız ve oyunbaz fantezilerden haz almanız için sizi baştan çıkaracaktır. Her ne kadar Venüs’ün 25 Ocak’ta huysuz Satürn ile aynı hizada olması kişisel ve iş ilişkileriniz hakkında kuşku veya korkularınızı artırsa da, onun 28 Ocak’ta hareketli Jüpiter’le gergin açı oluşturması sizi hemen her şeye evet demeye yönlendirecektir.

Akrep Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bilgi toplamak ve bağlantılar kurmak ayın ilk bölümü için birincil etkinliktir. Hırslı Oğlak burcu Güneşi 20 Ocak tarihine kadar buradan ayrılmaz; bu iyi organize edilmiş bir tarz içinde düşüncelerinizi sunacağınız zaman statünüzü artıracaktır. Lafebesi Merkür düşüncelerinizi bir zemine oturtmak ve fikirlerinizi açıklamak için 8 Ocak’ta dünyasal Oğlak burcuna girer.

Bilgi arayışında çekingen olun ve söylediğiniz şey konusunda amacınızı belirleyin. Eğitimin önemi 9 Ocak’ta Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Evinizde Yengeç burcundaki Dolunay’ın varlığı ile belirlenmiştir. Eğer kendinizi akademik çalışmalar konusunda güvensiz hissediyorsanız, yaşam deneyiminin size öğretmiş olduğu şeyin değerini azımsamayın.
Aşk ve neşeye ilişkin tatlı keyifler 14 Ocak’ta Romansa ilişkin 5. Evinizde ve hayalperest Balık burcunda Venüs’ün yüzdüğü dönemde sizin aklınızı çeler. Bir amaç üzerine daha az odaklandığınız ve basit bir şekilde kendinizi olayların akışına bıraktığınız zaman çekimin büyüsü yaşanır. Müzik, sanat, dans ve başka yaratıcı arayışlar oyunbaz 5. Evinizde Venüs’ün enfes ifadeleridir. 23 Ocak’ta Güvenliğe ilişkin 4. Evinize düşen yaratıcı Kova burcundaki Yeniay aile konularında geleneksel olmayan bir perspektif sunacaktır.
Onun kariyer-odaklı Jüpiter ve Satürn ile kare oluşturması uzun dönemli profesyonel planlarınızı değiştirecek mücadeleler ortaya koyabilir. Ancak 23 Ocak’ta geleneksel yönetici gezegeniniz Mars’ın gerilemesi Topluluğa ilişkin 11. Evinizde olur. Şimdi bir adım geri atmak ve dost ve iş arkadaşlarınızla çözülmemiş meselelerinizi çözmenin zamanıdır. Böylece 13 Nisan’da o ilerlemeye dönerken kendinizi özgür hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Yay Burcu Yorumu

Siz bir köşeyi döndünüz ve sonunda nereye gittiğinizi görebilirsiniz. Anahtar gezegeniniz olan Jüpiter 25 Aralık 2011 tarihinde yönünü değiştirmiştir. O Kendini Geliştirmeye ilişkin 6. Evinize girecektir. Bu sizin kişisel gelişim fırsatına sahip olacağınız anlamına gelir. Gündelik rutin içinde değişiklik yapmak zaman alabilir ancak bu göze çarpan sonuçlar doğuracaktır. İhtiyacınız olan şey günbegün yapacağınız işlere odaklanmaktır. Başarı uzakta görünse bile yapmanız gereken şey budur.

Mesleki ilerlemeler konusunda bu ay biraz geri kalabilirsiniz çünkü fiziksel Mars 23 Ocak’ta bir sümüklüböcek hızında geri geri gitmektedir. Mars 13 Nisan’a kadar Kariyere ilişkin 10. Evinizde gerileyecektir, bu sizi yavaşlatmaya ve son yaptığınız işi gözden geçirmeye zorlayacaktır. Planlarınızı gözden geçirmeli ve amaçlarınıza ulaşmak için kendi zaman çizelgenizi oluşturmalısınız.

Neyse ki, Rüyalar ve Dileklere ilişkin 11. Evinizdeki gerçekçi Satürn’den bir yardım alacaksınız. Neptün bu ayda serbestçe akan üçgen oluşturacaktır. Bu uzun süreli açı tam olarak 10 Ekim’e kadar sürecektir. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için uygun bir strateji izlemeniz gerekir. Disiplinli ve sabırlı olma zamanıdır.

Duygusal bir kriz 9 Ocak’ta Yengeç burcundaki Dolunay’da ortaya çıkacaktır. Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde bunun etkisi görünecektir. Güneş’in elektrikli Uranüs’le oluşturduğu parlak beşli açı yaratıcı fikirler ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde duygularınızla fazla bağlantılı olmayacaksınız. Akıllı Kova burcundaki Yeniay 23 Ocak’ta Kendinize Değere ilişkin 2. Evinizde harekete geçer, ancak onun iyimser Jüpiter ve kötümser Satürn ile yaratıcı kare yapması anlaşılması zor bir denge oluşturacaktır.

Oğlak Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Sizin yeni yılınız genellikle Oğlak burcu boyunca yolculuk yapan Güneş ile hızlı bir başlangıç oluşturacaktır. Bu dönemde boşa giden çabalarınızı azaltabilmek için daha temkinli davranmalısınız çünkü eylem gezegeni olan Mars 23 Ocak’ta gerilemeye başlayacaktır. Onun geriye doğru hareketi Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde 13 Nisan’a kadar devam edecektir. Bu, geleceğe yönelik vizyonunuzda göze çarpan bir değişikliğe yol açabilir.

Yolculuk, eğitim ve inanç sistemleri muhtemelen en fazla etkilenecektir, böylece siz bir plan yapmayı düşündüğünüz zaman, ek bilgiler sizi başka bir yöne çevirecektir. Ancak sizin mantıklı beyniniz Sinde gayretli Oğlak burcuna giren Merkür ile daha ileri bir organizasyon vitesine geçecektir. Bu, stratejik olarak düşünmek için iyi bir zamandır. Kısa dönemli amaçlarınızın yerine uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.
9 Ocak’ta Partnerlere ilişkin 7. Evinizde aydınlanan Yengeç burcundaki Dolunay ilişkilerinizin daha sıcak olmasını sağlayacaktır. Sevecen Venüs 14 Ocak’ta duygusal Balık burcuyla dansına başlar—bu durum bu ayın ana konularından biri olacaktır. Ancak 20 Aralık’ta Güneş’in Gelirlere ilişkin 2. Evinize ve Kova burcuna girmesi finans konularına daha soğukkanlı ve daha özgün yaklaşmanızı sağlayacaktır.
23 Ocak’ta Kova burcundaki Yeniay gelirinizi artırmanız için yeni fikirlerin tohumunu atacaktır. Bunu yenilikçi Uranüs ile bir altmışlık oluşturarak yapar. Ancak, Halka Karşı Sorumluluğa ilişkin 10. Evinizdeki çalışkan Satürn’den gelen sınırlayıcı bir kare mevcut zorunluluklarınızı göz önünde bulundurmanızı gösterir.

Kova Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Kova Burcu Yorumu

Yeni yıl size büyük değişiklikler getirecektir, ancak yavaş başlayacak kadar akıllısınız ve amacınıza ulaşmanın ne kadar zaman alacağı konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. 20 Ocak tarihine kadar Sonuçlara ilişkin 12. Evinizde ve görevine bağlı Oğlak burcunda Güneş ile bütünleşen bazı iş durumlarınız olacak. İletişimci Merkür düşüncelerini gerçeklik temeline demirlemiştir. 8-27 Ocak tarihlerinde dünyevi Oğlak burcunu ziyaret eder. Cesur Mars Dönüşüme ilişkin 8. Evinizde enerji yaymaktadır, ancak onun huysuz Başak burcundaki varlığı belli bir zamanda öne doğru küçük bir adım atmayı talep eder.

Ek olarak, sizin ilerlemeleriniz kırmızı kalemle belirlenmiştir ve aktif Mars 23 Ocak’ta gerilemeye başlayacaktır. Esnekliğin uygulanmasını yapın ve programın gerektirdiği kadar zaman ayırın; ileri doğru itmenin sizin boşuna uğraşınızı fazlalaştıracağınız hatırlayın. Merkür’ün 8 Ocak’ta devrimci Uranüs’le dinamik karesi ve 13′ünde uç noktalarda gezinen Plüton ile birleşmesi sizin yaşam yolunuzda büyük bir değişikliğe işaret edecektir. Bu en azından gündelik aktivitelerinizde değişikliğe yol açar.
Bu değişiklikler 24 Ocak ve 19 Eylül’de tam olacaktır. Ancak şimdi kayıtsızlık düşüncenizi ve planlamanızı harekete geçirir. 9 Ocak’ta kendini koruyan Yengeç burcundaki Dolunay Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde parlar, bu size işinizi iyi yapmanız ve günlük rutin işlerinizi düzenli olarak sürdürmeniz durumunda elde edeceğiniz güvenlik hissini anımsatacaktır.
Güneş’in 20 Ocak’ta sizin burcunuz hareket etmesi 23′ünde serbest düşünen Kova burcundaki Yeniay tarafından izlenecektir. Bu, yıllık döngünüzün gerçek başlangıcıdır, ancak Mars’ın gerilemesi sabırlı olmanız ve amacınıza ulaşmak için fazladan zaman harcamanız konusunda uyarıda bulunmaktadır.

Balık Burcu Ocak 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ocak 2013 Balık Burcu Yorumu


Zihniniz ve kalbiniz arasındaki tartışma romantik idealler ile ilişkilerin gerçekleri arasında bu aysn sert karşıtlığını ortaya koyacaktır. Pragmatik Oğlak burcundaki Güneşin oynadığı mantık rolü 8 Ocak’ta bu toprağa bağlı burca giren Merkür ile merkezi bir sahne bulmaktadır. Ancak 9 Ocak’ta duyarlı Yengeç burcundaki Dolunay döneminde duygularınız serbestçe akmaktadır. Bu sizin Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinizde yanacaktır, romantizm amacınıza yönelik olarak umut taşıyacaktır.

Duygu dalgaları ve şefkat ihtiyacınız mantık duvarlarını aşındırmaktadır. İlkesel olarak, Dolunay’m destekleyici altmışlığı pratik Başak burcundaki Mars ile oluşur ve bu sizin en azından bir ayağınızın yere sağlam basmasını öğütler. Sevgi rüzgârlarına karşı sağlam olmayan bir demirleme içinde olmanız kolayca kontrolü kaybedebileceğiniz anlamına gelir. Üstelik bu rüzgâr kısa bir zaman içinde daha güçlü olarak esmeye başlayacaktır. 14 Ocak’ta, çekicilik gezegeni olan Venüs şiirsel Balık burcunda dans eder. Bu geçiş sizin daha arzu edilebilir olmanızı sağlayacaktır. Haz arayışı içindeyken başkalarının dikkatini çekeceksiniz. Venüs’ün kendisine karşı hoşgörülü bir tarafı vardır. Sizin kendi kişisel çıkarlarınızı ön plana koymanız başkalarıyla olan ilişkilerinizde dengeyi kaybetmenize neden olabilir. Partnerlerinizi mutlu kılmak 23 Ocak’ta İlişkilere ilişkin 7. Evinizde gerilemeye dönen Mars nedeniyle daha zorlu bir sürece girecektir.
Ancak bu saldırgan gezegenin Başak burcunda gerilemesi 13 Nisan’a kadar devam eder. Bu, müttefiklerinizi aydınlatmak için fazladan zaman ve dikkate ihtiyacınız olduğunu ortaya koyar. Ancak ne olursa olsun, birliklerin oluşturulması ve güvenin yeniden inşa edilmesi akıllıca yatırımlar olabilir. Yine de, 23′ünde bağımsız Kova burcundaki Yeniay, Mahremiyete ilişkin 12. Evinize düşer ve nefes alacak yer arayışında olmanızı ve sorumluluklarınızdan kaçma eğilimi içine girmenizi harekete geçirir.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 20 Nisan 2024, 15:21:06 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2012, 18:23:06 »

TEŞEKKÜRLER.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Rezzan Kiraz Burç Yorumları - 2013 Yıllık Burç Yorumları, Yeni
Burçlar
kezban62 1 5508 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 17:55:22
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8894 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4423 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3702 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2508 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:47:48
Gönderen : kezban62