Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı 2504 Defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:04:05 »

2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Oğlaklar, Ocak sonu itibariyle yeni, yoğun, hareketli ve sizi heveslendirici bir işe, projeye adım atabilirsiniz. Devam eden işinize ek olarak bir başka iş kolunda kendinizi ifade edebilirsiniz. Bilgi ve tecrübenizi iki ayrı alanda gayet olumlu bir şekilde göstereceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yazarlık, eğitmenlik, çeviri, iletişim, ulaşım ve haberleşme konularında yılın ilk altı ayı oldukça hevesli ve coşkulu çalışmanızı sağlayacak. Evinizde yenilenmelerde bulunabilirsiniz. Yeni gelişmeler sayesinde çok daha fazla çalışacaksınız ama bu çalışmalar geleceğinize daha olumlu yönde bakmanızı sağlayacaktır.

 

Neler aştınız, ne engeller, ne karmaşalar, iki adım atıp, üç adım beklemeler. Biri de çıkıp şöyle bir destek vermedi sizlere. Ancak durun Sevgili Oğlaklar, çünkü gökyüzü gayet adil. Size merhamet, aşk, sevgi sunacak, sahiplenip yüreğinin içinde sarıp sarmalayacak bir eşi, gelişmeyi, şansı  getiriyor. Eşinizden, partnerinizden, iş ortağınızdan, ailenizden destekler görebilirsiniz. Bunun için fazla beklemeyeceksiniz. Emin olunuz.

 

Sosyal ilişkileriniz kuvvetlenecek.  Güçlü kişilerden destek göreceksiniz.  Ortaklıklar kurarak işbirliğinde bulunabilirsiniz. Şifa alanlarına ilgi duyabilirsiniz. Özel yaratıcı yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, sergileyebileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Siyasi, askeri, metafizik, araştırma  alanlarında  çalışabilirsiniz. Gayet  dayanıklı, korkusuz ve kararlı bir şeklide hedefinizin üzerine gideceksiniz.

 

 

Bazen öyle bir yol açılır ki, insanın önünde,

Olmaz dediğin şeyler emrine olur amade.*iremSU*


Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Oğlaklar Ocak ayının, ilk on günlük döneminde iş hayatınız ve dış dünya ile olan ilişkinizde hakimiyetiniz belirgin oranda yükselmeye başlar. Hem yeni bir yaş kazanmanın hem de geçtiğimiz yılki tecrübelerin ışığında yıla adım atarken bir hayli kararlı kendinizden emin olacaksınız. Burcunuzda oluşacak Yeniay, yeni hedefler belirlemek ve bunların üzerine giderek gerçekleştirmek yönünde faydalıdır. Belki biraz mesafeli, hatta bazen fazla ciddi bulunsanız da, siz artık gereksiz insanlarla boş yere zaman kaybetmek niyetinde değilsiniz. Bu yüzden bu mesafeyi gayet doğal saymalı. İş konuları, maddi meseleler, hedefleriniz anlamında kafanızın içindekileri gerçekleştirmek için kendinize güvenebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında mali konular özellikle etkilidir. Ne olursa olsun, taviz vermeden hakkınız olanı istemeyi bilmelisiniz. Otoritelerle görüşmeler, gelirleriniz ve bütçenizin tanzimi için Ocak ayının ikinci on günlük dönemi bir hayli etkili gözüküyor. Ay sonuna doğru, başkalarından beklentiniz olan parasal ve ilişki anlamındaki desteklerde zorlanmalar yaşanabilir. Risk altına girmemekte yarar var.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-15-19-20-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 4-5-17-18-24-25-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 19-20

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13

Yeniay                                                           : 10-11-12

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 24-25-26

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası, kısa süreli özellikle hafta sonlarında şöyle başınızı dinlemek ihtiyacı bir hayli etkilidir. Kış mevsiminde olduğumuz için, dağ ve göl kenarındaki tesisleri tercih edebiliriz. Sessizlik ve huzur sizin için bu devrede bir hayli önemlidir. Çok hırslı veya mücadeleci bir tutum sergilemezsiniz. Ancak hayallerinizin ne olduğunu ve bunları gerçekleştirmenin önemini çok iyi bilirsiniz. Sizi sınırlayana değil, sizi rahata erdirene yönelirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeleri sert bir şekilde yorumlamaktansa, nabza göre şerbet vermeyi tercih edersiniz. Sanat, mistik, edebiyat, film, müzik, ritüellerle alakadar olmak sizi rahatlatır. Şubat ayının ikinci haftasında, özgüven duygunuzu yükselten gelişmeler yaşanabilir. Maddi anlamda bir girişim başarıyla sonuçlanabilir. İş hayatında sizi destekleyici gelişmeler yaşanabilir. Siz de her zaman olduğu gibi uzun vadeli düşünmeyi tercih edersiniz. Parasal konularda ve arkadaşlık ilişkilerinde paylaşımcı ve destekleyici davranırsınız. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi,  bir çok mesele üzerinde düşünmek, acil kararlar vermemek lazım. Ancak  içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun endişelenmeyin. 26 Şubat sonrası büyük bir kapının önünüzde açıldığına, hakikaten bir çok işinizin hayırla sonuçlandığına şahit olursunuz.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-7-11-12-16-17-25-26

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-13-14-21-22-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9-10

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 20-21-22-23

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART  AYINA BAKIŞ

 

 

Gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareketi, yeni bir çevre değişimi, eğitim-iş-kardeşleriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice durulmasını gerektiriyor. Merkür Balık burcunda ve bir de geri harekette olduğu zamanlar dikkatimizi toparlamakta zorluk çekeriz. Hassasiyet yoğundur ve özellikle alışverişlerde yanlışlıklara yol açar. Trafikte özellikle araba kullanırken kurallara uymamız gerekir. İnsanları anlamakta, onların da bizi dinlemelerinde problemler oluşur. Gereksiz yere alınganlıklar, düşünmeden etmeden söz vermeler, birilerinin iyi niyetimizi kullanması ve kafamızı bozması gibi hallere yol açabilir. O nedenle dikkatli olmamız şart. 20 Mart sonrası eviniz ve ailenizle alakalı bir değişim söz konusu. Yeni bir yere taşınabilirsiniz. Hiç kimsenin sözüne kulak asmadan, bildiğiniz şekilde kararlar verirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda 27 Mart tarihinde dikkatli olalım. Tereddüt içinde veya gerginlikle yanlış kararlar almayalım. Mantıklı davranmakta yarar var.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-10-11-15-16-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 13-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 15-16

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 8-9

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 19-20-21-22

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN  AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan  ayının ilk on beş günlük diliminde, ev sınırları içinde bir hareketlenme, değişim arzusu, yeniliklerde bulunma isteğiniz yükselir. Özellikle bu dönemde ev satın almak, kiralamak, ileriye dönük bir yatırımda bulunmak fikri kafanızın içinde iyice etkili olur. Üstünüzdeki ağırlıklardan bir an önce kurtulmak istersiniz. Bazı Oğlaklar bu dönemde borçlanarak veya farklı bir yolla ev sahibi olmak isterler. Dışarıdan pek hissedilmese de, iç dünyanızda önemli kararlar verebilirsiniz. Ancak aile içinde problemleri olanların bu süre içinde dikkatli olmaları gerekir. Bir ufak mesele dahi birbirinize sert sözler sarfetmenize, sudan sebeplerle tartışma çıkmasına neden olabilir. 10 Nisan ve 15 Nisan tarihlerini olumlu buluyorum. Hem aşk hem hedefleriniz ve hem de  maddi ve manevi anlamda şanslısınız. Seçkin, gayet keyifli, bir çok alanda size yardımcı olacak enerjiler Nisan ortasındaki haftayı gayet leziz kılıyor. Hayatın güzelliklerini hissetme anlamında bu tarihler gayet olumludur. 25 Nisan tarihinde, derinlikli düşünün ancak lütfen olumsuz duygulara meyletmeyin. Siz kendinizi ve hedefinizi biliyorsanız o zaman yolunuzda ilerleyin. Duygularınız sizi biraz zorlayacaktır. Ay tutulmasında bu doğaldır. Bize düşen endişeden, olur olmaz saplantılardan uzak durmaktır.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-11-12-21-22-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 9-10-16-17-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 5

Yeniay                                                           : 2-3-4-29-30

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 16-17-18

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftasında gayet akıllıca düşünürsünüz. Aşk hayatınızla ilgili konularda ileriye dönük kararlar almaya çalışırsınız. Bir durumu, kişiyi veya meseleyi gelecek vaat ediyorsa tercih edersiniz. Güven-saygı ve sevgi üçlüsü her alanda etkili olur. Para kazanmak, hayatınızı garanti altına almak, aşkta huzur bulmak, lezzetli yaşamak için her bir olgu gözden geçirilir. Hayatı, başarı ve toplum içindeki yerinize göre değerlendirirsiniz. Konuşmalarınız gayet ciddidir. Risk altına girmezsiniz. 9 Mayıs civarında çalışma hayatınızla ilgili konularda ve aşk hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde dağılmamak için her zaman olduğu gibi bilinçli düşünmekte ve sağlam olana yönelmekte fayda var. Bu sırada Merkür burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için iletişim gücünüz yüksek olacaktır. 10 Mayıs tarihindeki tutulma aşk-çocuklar-sanatsal faaliyetler-iş hayatı ve sorumluluklarınızla ilgili konularda etkilidir. Duyarlılığınız yüksek olabilir. Güven içinde yaşamak adına mücadele verebilirsiniz. İçsel yönden biraz huzursuzluk, hassasiyet yüksek olabilir. 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda bir hayli yoğun olursunuz. Karşınıza çıkan tekliflere hemen olur veya hayır yanıtı vermeden önce iyice düşününüz.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-10-19-23-24-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 6-7-14-15-21-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 2-29-30

Yeniay                                                           : 1-27-28-29

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 13-14-15-16

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on günlük sürecinde, ilişkinizle alakalı konularda eğer problemli  bir dönemden  geçiyorsanız şu andaki durumunuz nedeniyle hassasiyetiniz yüksek olur.  Güven içinde yaşamak istersiniz. Geçmişi düşünürsünüz, yaşanılanları bir daha gözden geçirirsiniz. Eğer ayrı iseniz özlem duyarsınız. Yalnız iseniz hayatınızda biri olsun istersiniz. Eğer mutlu iseniz, partnerinizin sevgi ve ilgisiyle huzur bulursunuz. İlişkinizin niteliğine göre durum anlam kazanacaktır. 8 Haziran tarihindeki Yeniay, iş hayatınızla ilgili konularda etkili olup, sağlığınızı da ilgilendirir. Akıllıca gözden geçirmelerde bulunarak günlük hayatınızı düzene koymak gerekir. Bu tarihte verilecek iş kararları veya atılacak adımlar 23 Haziran tarihinde sonuçlanır. Ay sonuna kadar ilişki, parasal konular, iş anlamındaki meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşabilirsiniz. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür döneminde partneriniz, duygularını size yansıtmakta zorlanır. Kendi ailesi, ilişkiniz veya güvence konularında kendi başına düşünmeyi tercih edebilir. Eğer bir başka şehirde oturan sevgiliniz varsa bir hayli hassas olursunuz. Sorunlar nedeniyle ayrıldıysanız, sevgiliniz geri hareket döneminde düşünür ve daha sonra size geri dönebilir. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar lütfen kararlar almayınız. Çelişkili düşünmeniz mümkündür.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-15-16-20-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 3-10-11-17-18-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 26

Yeniay                                                           : 23-24-25

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 9-10-11-12

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ


 

8 Temmuz tarihindeki Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, bu yıl Merkür geri hareketine denk geldiği için, partneriniz ve siz hem ilişkinizi şöyle bir gözden geçirmeli hem de yenilik anlamındaki kararlarınızı  uygulamadan önce hesap kitap yapmalısınız. Para durumunuza ve gelişmelere göre 20 Temmuz sonrası bir yol belirlersiniz. Ancak şimdi birbirinize destek olmalı, ilişkinizin niteliğine göre el birliğinde bulunmalı ve güven içinde önünüze bakmak için, bilinçli hareket etmelisiniz. Bu Yeniay bir çok Oğlak için evlilik kararını simgeliyor. Fakat hazırlıklar henüz tamam değilse ay sonuna kadar beklemekte yarar var.  Sorunları olanlar da bu tarihe kadar iyice düşünmeli. Endişe ve kuruntular, gerçeği gölgeleyebilir. Oysaki ilişki evinizdeki Jüpiter verimli ortaklıkların işaretçisi. Kendine güven duymayan kişilerle ilişkiye girmeyin. Ancak ortada bir şey yokken bazı meseleleri de duygusal biçimde ele almayın. 13 Temmuz sonrası, enerjimiz düşer. Buna karşın üzerimizdeki sorumluluk yüksektir. Dışa karşı belli etmesek de, ilişkimiz ve ailevi konularda kararsızlık duyabiliriz. Eskiyi sürdürmek mi, yoksa yeni bir şeyler yapmak mı, bizim için daha doğru olur  diye düşünürüz. 22 Temmuz sonrası, bütün dikkatimiz finansal konulara çevrilir. Ne kazandım nereye ne verdim, ne kazanabilirim ne durumdayım? Soruları havada uçuşur. Her işe kendiniz yetişmek zorundaymış gibi, bir sürü sorumluluğun altına girersiniz. Çünkü Venüs-Başak burcu geçişi,  elinizin değmediği, gözünüzün görmediği hiç bir şeye güvenmemenize neden olur.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-12-13-17-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 1-7-8-15-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 2-3-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 23

Yeniay                                                           : 20-21-22

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 7-8-9

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS  AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, finansal ve ilişki anlamında güçlenmenizi sağlıyor. 16 Ağustos tarihinde sanatsal alanlarda çalışan Oğlaklar için olumlu bir dönemdir. İnsan ilişkilerinde başarınız yüksektir. Ancak çoğu zaman sağlam ve güvenilir olanı tercih ettiğiniz için, yüzeysel olanla-kalıcı olanı birbirinden ayırt etmek istersiniz. Kariyer hayatınızda nezaket, sevgi ve saygı dolu davranışlardan hoşlanırsınız. Kilo almamaya, kendinize dikkat etmeye çalışırsınız. Tatile bu zamanda çıkmayı düşünebilirsiniz. Daha fazla kazanabileceğiniz bir iş arayışında bulunabilirsiniz. 24 Ağustos itibariyle sorumluluk sahibi çalışkan Oğlaklar iş hayatı, eğitim, ticari ve maddi konular üzerinde dikkatlice gelişmeleri takip ederek değerlendirmede bulunabilirler. Bilgi toplama, sentezleme, organize etme, kariyer planlanması gibi geniş bir alanda planlamalarda bulunabiliriz. Tabii ki detayları gözden kaçırmamakta yarar var. Ayrıca partnerinizin yakın akrabaları ile olan diyoloğunuz, yazılı rapor, belge, kontratlar da bu dönemde ilgilenilecek işler arasında yer alır.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 8-9-13-14-17-18-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler                                     : 3-4-11-12-24-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 26-27

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 19-20

Yeniay                                                           : 17-18-19

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 3-4-5-30-31

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşan Yeniay, kusursuz olanı isteme,  mükemmel olana ulaşma, verimli hale getirme, üretme, büyütme, bakma ve pürüzlerden kurtulma anlamındaki her türlü konuda planlamada bulunulması ve üzerinde düşünülmesi anlamında gayet olumludur. Eğitim-iş-ticari-sağlık-inancınız-çevre konuları kapsar. Ayrıca partneriniz ve ilişkinizle alakalı meselelerin ele alınmasını da sağlayıcıdır. Kişinin hedefini gözden geçirmesi ve kişisel anlamda kendini ele almasında yardımcıdır. Bütün bunlar aslında bir gelişimin simgesidir. Duruma göre bir yön tayininde bulunulur. Yukarıdaki konulardaki  gelişmeler de zaten, Yeniayın etkisiyle yavaş yavaş hayatınıza dahil olmaya başlar. 9 Eylül itibariyle ilişkilerde genel olarak hem paylaşım hem de sorumluluklar ön plandadır. İşinizi severek yapmanız beklenir ancak bir yandan da denetim altına alındığınızı düşünürsünüz. Sevmek zorunda kalırsınız bazen. İnsanlarla ilişkinizde hem belli bir mesafe hem de nezaket ön planda tutulmalıdır. Oğlak dürüst ve doğrucu bir burç olduğu için, bu idare etme durumlarından pek hoşlanmaz. Ancak işimiz, ilişkimiz gereği bunlara dikkat etmemiz yerinde olur. Diplomatik tarzda bir iletişim bu tarihte önemli hale gelir.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 5-6-9-10-14-18-22-23

Zayıf Enerjili Günler                                    : 1-7-8-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 16

Yeniay                                                           : 13-14-15

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-26-27-28-29

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, öncelikle iş hayatımızla ilgili konularda ilişkilerin önemini vurgulayan, uyumlu, dengeli ve huzurlu bir hayata duyduğumuz ihtiyacın göstergesi olup, önümüzdeki iki hafta boyunca bu konularda düzenlemelerde bulunmamızı sağlayan bir enerjidir. Kişi hem sorumluluklarının farkındadır hem de çevresindeki insanların öneminin. İster ki, kendisine karşı nazik bir şekilde davranılsın ve anlaşmazlıklar çözüme kavuşsun, huzur bulunsun. 7 Ekim sonrası işimiz, aşk hayatımız veya farklı bir nedenle özgür hareket etmemiz, ilişkilerde bulunmamız engellenir. Ve biz bu engellenişi hassas bir şekilde ele alırız. Keyfimiz biraz kaçar. 15 Ekim sonrası düzenleme, işler hale getirme ve hedefimizi gerçekleştirme anlamında titiz çalışmamız gerekir. Bir Oğlak için bu zor bir durum değildir. Ancak sadece işe odaklanmak, sosyal yaşamdan uzak durmak, sorumluluklarımız gereği hareket etmek sıkıcı gelebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında bir çok mesele üzerinde derinlikli düşünürüz. Niyetimizi, arzularımızı gerçekleştirmek anlamında zamana ihtiyacımız vardır. Bu zaman zarfında uygulamada bulunmaktan ziyade her olasılığı gözden geçirerek işlerimizi düzenlemek yararlı olur.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-11-15-16-20-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-17-18-24-25

Aşkta En Şanslı Günler                                : 20

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13-14

Yeniay                                                           : 10-11-12

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 24-25-26

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması, Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk gelmekte. Amacınızı belirleme, işlerinizi tekrar bir gözden geçirme, ilişkilerinize dikkat etme, sorumluluklarınızın farkında olarak düzenlemelerde bulunma anlamında etkileyicidir. Bu Tutulma olumlu gelişmelerin işaretçisi. Sözgelimi yeni bir fırsatla karşılaşmanız, yeni bir iş teklifini değerlendirmeniz, eğitim ve iş hayatınızla alakalı yeni bir çevreye girmeniz mümkün. Ancak dediğim gibi geri hareket döneminde olması gelişmelerin, 18 Kasım sonrası sizin açınızdan olumlu yönde gelişeceğini söyleyebilirim. Tutulma derecesi, Pluto ile olumlu bir görünüm yapıyor. Pluto sizin burcunuzda. Bu da gösteriyor ki, toplumsal yaşamdaki konumunuzun yükselişi sizi kişisel yönden de bir hayli güçlendirecek. Mars ile olumlu görünüm, titiz çalışmanın işaretçisi. Oğlaklar genelde sorumluluk almaya yetkindirler. Tutulma ile, sorumluluklarınız da artacaktır. Ancak güçlü bir pozisyonda olmanızı sağlayıcıdır.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-7-8-11-12-16-17-26-27-30

Zayıf Enerjili Günler                                      : 1-13-14-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler                                : 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9-10

Yeniay                                                           : 6-7-8-9

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 20-21-22-23

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihindeki Yeniay, bazılarınız için sürpriz seyahatlerin işaretçisidir kimileri  için kendinizi ve dünyayı ele alış biçiminizi gözden geçirmenizde yararlı olacaktır. Özgürlük ihtiyacınız bir hayli artar. Ancak mutlaka halledilmesi ve bitirilmesi gereken işler nedeniyle sıkı çalışmanız gerekebilir. Genel olarak hayatı farklı bir pencereden değerlendirme zamanıdır. Eğer çok fazla sorumluluk yüklenen birisiyseniz bu Yeniay, sayesinde daha az çalışmaya, biraz daha kendinizi düşünmeye başlarsınız. Eğer kafanızı kurcalayan meseleler varsa Yeniay süresince bunları gözden geçirmenizde yarar vardır. Hayatınıza biraz daha aktivite katmaya, eğlenceli bir şeyler yaşamaya, molalar vermeye çalışmanız yararlı olur.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-4-5-8-9-13-14-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 11-12-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 6-7

Yeniay                                                           : 4-5-6-31

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 17-18-19-20

(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: 19 Mart 2024, 11:34:51 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunlari, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programi, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunu indir, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su program yükle, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su istenmeyen tüyler, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haber, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su lazer epilasyon, 2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Oğlak Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2169 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:00:59
Gönderen : Karaelmas
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 3179 Son Mesaj 06 Ocak 2013, 01:28:12
Gönderen : imge34
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 2936 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 19:04:58
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2093 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:04
Gönderen : kezban62
2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2619 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:17
Gönderen : kezban62