Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 17613 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 18 Ocak 2013, 19:26:08 »

2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Şubat Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 Şbat Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Şubat 2013 de Neler Bekliyor

2013 Nuray Sayarı Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Şubat 2013 Burç Yorumları
Koç Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Şubat Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Koç Burcu Yorumu

Geçen ay gezegenler çok hareketliydi ve bir anda bütün burcunuzda gezegenler öne çıkmıştı. Bu eğilim Şubat ayında da devam edecek ve gezegenlerin ilerleme hareketi hızlı olacak. Yaşamınızda olaylar hızlı gelişecek. Bu dönemde kariyer hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bu dönem yapılacak bir kariyer değişikliği İş yükünüzü artırabilir. Bu ay, geçen ayki kadar olmasa da, yine güçlü nir kariyer evresindesinİz. Bu ay dikkatiniz sosyal hayata dönük olacak. Ayın 19'dan sonra ruh dünyanıza yöneleceksiniz.

İlişkiniz test edildi ve gelişti. Şubat ayında eşiniz ya da sevgiliniz sizin kariyer hedeflerinizi destekleyecek. Bu ay yüksek statüde insanlarla tanışacaksınız ve bu size kariyerinizde yardımcı olacak. Kariyer hedeflerinizi bu yıl sosyal bağlarınızla elde edebileceksiniz ve bu ay bu durum yoğun olarak yaşanacak. Şubat ayında sosyal ilişkileriniz yeteneklerinizden daha önemli olacak.
Bekârlar Koçlar, kariyer fırsatlarını kovalarken aşkı bulabilirler. İş yerlerinde patronları veya müdürleri ile aşk yaşayabilirler. Sürmekte olan ilişkilerde duygu eksikliği ve monotonluk baş gösterecek. Var olan ilişkilerinizi duygu katarak alevlendirebilirsiniz.1-15 Şubat arasında Güneş, gezegeniniz Mars'la birlikte dolaşacak. Daha fazla enerjiniz olacak ve atletik kabiliyet kazanacaksınız. Daha fazla karizma sizi bekliyor. Bekârlar için bu bir aşk fırsatı yaratabilir.
Ayın 6'sından 19'una kadar Güneş'in Neptün'le beraber hareket etmesi size anlayış kazandıracak. Mars ile Neptün'de ayın 20'sinden 22'sine kadar bir arada olacaklar.Ayın 19'daıı 28'ine kadar eğer mümkünse yurt dışı gezilerinden kaçının.
Şanslı Günler: Şubat 7, 8, i 6, 17, 25, 26

Boğa Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Boğa Burcu Yorumu

Geçen ayla yorumların pek çoğu bu ay içinde geçerli olacak. Gezegenlerin çoğu burcunuzun ufkunun üstünde, kariyer eviniz olan 10. ev güçlenecek. Ailenizi yöneten 4. eviniz ise boş kalacak. Bu yüzden kariyerinize odaklanmakta fayda var. Çalışmak bu dönem ailenize hizmet etmenin en İyi yolu olacaktır. Bu dönem pek çok mutluluk ve başarı yaşayacaksınız.
Ayın 8'inde gezegenlerin gücü doğuda toplanıyor ve burada uzun süre kalacaklar. İnisiyatif kullanma, sosyal becerilerin önüne geçecek.
Kişisel özgürlüğü ve değer yargılarını Öne çıkarmanın zamanı şimdi. Bugünlerde diğer insanlara daha az ihtiyacınız olacak. Bu dönemde sosyal yaşamınız oiacak ama bağımlı biri olmayacaksınız.
Aşk hayatınız akti f durumda. Venüs ayın 8'inden 11'ine kadar aşk gezegeninize eşlik edecek. Bu size mutlu romantik fırsatlar sunacak. Bekârlar için buna romantik bir buluşma diyebiliriz. Bu daha önce tanıdığınız biri olabilir. Ama onun peşinden koşan siz olacaksınız.
Sağlığınız genelde iyi ancak ayın 19'una kadar dinlenin ve rahatlayın. Ayın 4'ünden sonra detoks rejimi yapabilirsiniz. Ay m 4'üne kadar karaciğerinize dikkat edin. Dördünden itibaren omurganıza, dizlerinize, kemiklerinize özen gösterin. Ayın 16'sı ile 19'u arasında ve 20'si ile 22'si arasında rüyalarınıza dikkat edin.
Şanslı Günler: Şubat 1, 9, 10, II, 18, 19, 27, 28

İkizler Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 İkizler Burcu Yorumu

Geçen ay burcunuzun 8. evi çok güçlüydü. Bu yüzden cinsel olarak aktif olduğunuz bir dönemdi. Bu dönem deloks ve kişisel gelişim, değişim dönemiydi. Geçen ayın 20'sinde burcunuzun 9. evi güç kazandı ve bu ayın 19'una kadarda öyle kalacak. Burcunuzun 9. evi güç kazandığında hepimiz öğrenci oluruz.
Bu dönemde daha derin mevzular üzerine eğileceksiniz. Din ve felsefe, teoloji, yabancı kültürler ve dış işleri gibi konular yaşamınızda önem kazanacaklar. Bu özelikle üniversitede veya daha yüksek tahsil yapanlar için geçerli olacak. Size bu ay pek çok seyahat görünüyor.
Bu fırsatlardan yararlanmalısınız.Ayın 19'ıında Güneş sizin burcunuzun yarısını geçecek ve kariyerinizde yıllık zirveyi göreceksiniz. Kariyerinizde gelişine ve başarı ile birlikte yüksek hedeflerinizi elde etmek yolunda önemli mesafe kaydediyorsunuz. Ayın 2 Tinden sonra yönetici gezegeniniz Merkür dönencenizin yarısını aşacak. Siz şu an en tepede ve zirvedesiniz, artık onurlandırılacak ve ödüllendirileceksiniz. Aile üyeleri de aynı dönemde çok başarılı olacaklar, Bugünlerde aile hayatınızla kariyeriniz arasında bir çatışma olmayacak.
Ayın 23'ünde Mars burcunuzun 10. evine girecek. Bu sizin çok çalıştığınızın bir göstergesidir. Siz veya şirketiniz agresif olarak piyasada rekabet ediyorsunuz. Bunun yanında size kariyerinizde yardımcı olan yüksek yerlerde dostlarınız olduğu görülüyor.

Aşk hayatınız mutlu bir şekilde devam ediyor. İlişkilere hızla giriyorsunuz. Çok hızlı âşık oluyorsunuz. Sizin sorununuz âşık olmak değil, aşkı sürdürebilmek. Diğer insanlarla buluştukça bir araya geldikçe âşık olma fırsatları da çoğalıyor. Arkadaşlarınız size aracılık bile ediyor. Bazen arkadaş olduğunuz insanlar bir süre sonra sizin için değişik anlam taşıyorlar.Geçen yıl sizi güçlü insanlar çekiyordu. Bu yıl Haziran'ın 4'üne kadar daha çok hem bir romantik sevgili hem bir arkadaş olabilecek insanlarla ilgileniyorsunuz.
Ayın 19'undan sonra sağlığınızın daha çok ilgiye ihtiyacı var. Daha çok dinlenin, rahatlayın ve yüksek enerji seviyenizi korumaya çalışın. Sağlığınızı yıllık raporda belirtilen uygulamaları yaparak güçlendirin.
Şanslı Günler: Şubat 2, 3, 12, 13, 20, 21

Yengeç Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Geçen ay güçlü bir kariyer döneminizdeydiniz, bu ay da bu durum devam edecek. Geçen ay, yılınıza gezegenlerinizin birçoğu burcunuzun ufkundayken başladınız ve bu ay bu oran artacak. Yılınızın en güçlü kariyer dönemlerinizden binlidesiniz, belki de hayatınızın en güçlü kariyer dönemi bu. Siz ailenizi göz ardı edebilecek yapıda biri değilsiniz ama bu zaman dilimi onlara kariyerinizde daha başarılı olarak hizmet edeceğiniz bir dönem.

Finansal durumunuz bu ay iyi. Kariyeriniz iyi gidiyor. Maaşınıza zam alabilirsiniz. Para gezegeniniz ayın 1 'inden 15'İne kadar Mars'la beraber gezecek. Bu size patronlarınızın finansal açıdan destek çıkacakları anlamına gelmektedir. İyi bir profesyonel olarak ününüz size başka fırsatlarda getirecek. Bugünlerdeki tek olumsuzluk fazla risk almanız. Para konularında cesur olmak iyidir fakat acele etmek zararı getirir. Eşiniz veya sevdiğiniz kişi yılın en iyi finansal durumunda. Bu kişi bu dönem size çok cömert davranabilir. Bu dönem borçlarınızı ödemek için iyi bir dönem. Finansal israfınızı bu ay en aza indirmelisiniz. Finansal hayatınız basİtleştirİn. Ayın 19'undan sonra gelecek olan refah İçin yer açın.

Eğer evliliğiniz veya ilişkiniz geçen ay hayatta kaldıysa bu ayda hayatta kalacak. Aşk gezegeniniz Satürn'ün geri çekilmesi hayatınızdaki aşkla ilgili kararlan geciktireceğiniz anlamına geliyor. Bekâr Yengeçler ciddi bir ilişkiye girmek için acele etmemeli. Olan ilişkinizin tadını çıkarın ve çok uzak erimli planlar yapmayın. Bekârlar için cinsel olarak aktif olacağınız bir dönem.
Ayın 19'unda burcunuzun 9. ev güçlenecek. Bu dönem öğrenciler için iyi bir dönem olacak. Çalışmalarınıza daha fazla ilgi göstermek size başarıyı getirecek.

Şanslı Günler: Şubat 4, 5, 6. 14, 15, 22, 23


Aslan Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Aslan Burcu Yorumu

Geçen ay için yazdığımız birçok eğilim bu ay içinde geçerli olacak. Bu ayın 19'una kadar hala yıllık sosyal zirvenizdesiniz. Hedeflerinize ancak uzlaşmayla ulaşabilirsiniz. Diğer insanların sempatisine hala muhtaçsınız.Geçen ayın sonunda gezegenlerin gücü burç haritanızın alt kısmından üst kısmına doğru hareketlendi. Gelecek beş ya da altı ay burç haritanızın üst kısmı burcunuzu yönetecek. Yılınızın gün ışığı dönemine giriyorsunuz. Ayağa kalkıp hedeflerinize doğru yürüme zamanı. Umuyoruz ki geçen altı ayda duygusal uyumu sağladınız. Bu uyuma bağlı kalın. Ev ve aile işlerini sonraya bırakın.

Para gezegeniniz geçen ayın 13'ünde Oğlak burcuna girdi ve bu ayın 3 Hine kadar orada kalacak. Finansal kararlarınız isabetli olacak. Finans konularında ağırbaşlısınız. Tasarruf yapmanın ve yatırım yapmanın erdemlerini anlıyorsunuz artık. Para idaresi konusunda daha iyi bir anlayışınız var. Bu dönem tasarruf yapmak ve yatırım için iyi bir dönem. Ayın 4'ünde para gezegeniniz 7. eviniz olan Kova dönencesine giriyor. Finansaİ geleceğinizde bu dönemde diğer insanların size olan sempatisine kalmış durumda. Ne kadar yetenekli veya erdemli olduğunuz hiç fark etmez, diğer İnsanların onayı olmadan parayı bulamayacaksınız. Eşiniz, ortağınız ve arkadaşlarınız size finansal olarak yardım edecekler.

Sosyal hayatınız bu dönem çok aktif. İş ve sosyal ilişkilerinizi birleştirmeye çalışıyorsunuz. İş İlişkiniz olan insanlarla sosyalleşmeye çalışıyorsunuz. Sosyal bağlantılarınız kazancınız için çok önemli.
Ayın 19'undan sonra burcunuzun 8. evi güçlenecek. Bu dönem cinsel olarak aktif duruma geleceksiniz. Ayın Tinden 15'ine kadar Güneş'in Mars'la beraber hareket etmesi sonucu biraz aşırıya kaçabilirsiniz.
Ölümle ilgili rüyalar görebilir ya da iş yerinizde ölümle burun buruna gelebilirsiniz. Bu karşılaşma ölüm korkunuzu yenmenizi sağlayacak.
Şanslı Günler: Şubat 7, 8, 16, 17, 25, 26

Başak Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Başak Burcu Yorumu

19 Şubat itibarı ile Güneş, 7. evinize girecek ve size sosyal yeteneklerinizde zirveye ulaşma olanağı sunacak. Bu ay, güçlü gezegenlerin en az yansı 7. evinizden geçeceğinden bekâr Başaklar yeni aşk fırsatları yakalayacaklar. Jüpiter'in 8. evinizde olmasıyla beraber cinsel faaliyetleriniz artacak.
19 Şubat sonrası sağlığınız hassas bir döneme girecek. Sağlığınız uzun vadede iyi olsa bile bu dönem sağlığınızın en iyi olduğu dönemlerden biri olmayacak. Bu dönemde dinlenmeye, rahatlamaya ve enerji düzeyinizi yüksek tutmaya dikkat etmelisiniz.

Şubat'm 19'undan 20'sine kadar olan döneminde ev ve aile bireyleri arasında bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bu ay evinizde yangına karşı önlemlerinizi arttırınız. zehirli maddeleri çocuklardan uzakta tutunuz ve araç kullanırken dikkatli davranınız.
Şubat'ın 16'sı ve 20'si arasında çok gerçekçi rüyalar göreceksiniz. Eğer sosyal yardım faaliyetleriyle şimdiye kadar ilgilenmediyseniz bu dönem bu faaliyetlere başlamak için çok uygun bir dönem olacak. Bu dönem yoga, tai chi ve meditasyon oldukça yararlı olabilir.

Şimdiye kadar gezegenlerinizin dönencenizin alt bölgesinde bulunması sizde karanlıkta kaldığınız duygusunu yaratmış olabilir, ancak bu aydan sonra gezegenleriniz üst bölgeye çıkmaya başlayacak ve yaşamınızda ışığa tekrar kavuşacaksınız. Bu dönemde ev ve aile İşlerini bir kenara bırakıp kariyeriniz üzerine odaklanmanızda yarar var.19 Şubat tarihine kadar çok güzel iş teklifleriyle karşılaşacaksınız.
Bu ay iş yaşamınızda amaçlarınıza ulaşmaya başlayacaksınız. Bir Başak için çalışmak, kendi başına bir amaç olduğundan çok mutlu hissedeceksiniz. İşleri Başaklara yaşam nedeni verirler. Ayrıca bu ay işyeriniz size, aşk ve sosyal olanaklar da sağlamaya başlayacak.
Şanslı Günler: Şubat i, 9, 10, 11, 18, 19, 27, 28


Terazi Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Terazi Burcu Yorumu

19 Şubat tarihine kadar Teraziler bu yılın kişisel zevk zirvesinde olacaklar. Bu dönemde her an ve her yerde eğlence, zevk ve keyif sizi bulacak.
Parasal durumunuz son zamanlarda düzelme göstermekteydi ve Venüs'ün parasal gezegeninizin peşine takılmasıyla 7 - 12 Şubat tarihleri arası bolluk ve bereket yaşayacaksınız. Parasal konularda oldukça şanslı bir döneme girmenize rağmen maddi konulara fazla ilgi duymayacaksınız. Hâlbuki bu dönemde çevreniz ortak iş yapmak isteyen pek çok zengin kişiyle dolacak.

23 Şubat tarihine kadar aşk konusunda rahat davranan Teraziler, bu tarihten sonra aşk ilişkilerini daha ciddiye alacaklar. Bu ay boyunca bekar ya da ilişkisi olmayan Teraziler pek çok aşk ilişkisine girebilirler. Aşkı değişik bir tür eğlence olarak kabul ettiğiniz bu dönemde sizi en fazla eğlendiren kişiye âşık olabilirsiniz. Ancak aşk hafife alınacak bir konu değildir.
Güneş ile beraber hareket eden aşk gezegeniniz 1-15 Şubat tarihleri arası içinde bulunduğunuz ilişkinin aşk veya arkadaşlık olduğu konularında kendinizi sorgulamanıza neden olacak. Bazen İlişkiler arkadaşlık olarak başlayıp daha sonra aşka dönüşebilirler.
19 Şubat sonrası, sağlıkları Ocak ayından daha iyi olan Teraziler bu alana daha fazla ilgi gösterme ihtiyacı duyacaklar. Plüton, Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin olumsuz etkilerinden kurtulmak için sağlığınıza bu dönemde özen göstermelisiniz. Mart ayında bu resme Uranüs gezegeni de katılacak ve işiniz zorlaşacak. Şubat ayında dinlenmenize, beslenme düzeninize ve sağlık önlemlerine çok önem vermelisiniz. 23 Şubat sonrası yüz ve adrenalin bezlerine; 21 Şubat sonrası ise ince bağırsaklar, akciğerler, kollar, bacaklar ve omuzlarınıza dikkat etmelisiniz.Şanslı Günler: Ocak 6, 7, 16,17, 24, 25


Akrep Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Akrep Burcu Yorumu

Akrepler için Güneş ve Mars gezegenlerinin 4. evlerinde bulunması yaşadıkları yerlerde tadilat ve tamir yapmaları için ideal bir dönem oluşturacak. 19 Şubat tarihi itibarı ile 5. evlerinin güçlenmesi sayesinde Akrepler kişisel zevklerinin zirvesine ulaşacaklar. Bu dönemde eğlenme dürtünüz çok yüksek olacak ve yaşı uygun olan Akreplerin üreme kapasiteleri artacak.

4. evlerinin 23 Şubat tarihine kadar güçlü kalması Akreplerin ailelerine bu dönemde destek olmalarını gerektiriyor. Bu dönemde ailenize ilgi gösterin ve onların problemleri karşısında yanlarında bulunun. 19 Şubat sonrası ise özellikle çocuklarınıza ve onların sorunlarına önem vermelisiniz.
Bulunduğunuz görevlerde bu ay işinizi severek ve eğlenerek yaptığınızı fark edeceksiniz. Kariyer planları yapan Akrepler ise bu dönemde planladıkları kariyerlerinin en eğlenceli ve kendilerinin en başarılı olacağı pozisyonlar olduğunu fark edecekler.

7-9 Şubat tarihleri arası sizi aşkta mutlu edecek biriyle tanışabilirsiniz. İlişkisi olmayan Akreple yeni bir kişiyle tanışabilirler ilişkisi olanlar ise sevdikleriyle yaşadıkları mutluluğu güçlendirip arttırabilirler. Bu dönemde ortaya çıkacak yeni aşkların büyük çoğunluğu eğlenceli ve ciddi olmayan tip ilişkiler olacak. Zaten Şubat ayı Akreplerin aşk alanında çok aktif oldukları bir dönem olmayacak.

19 Şubat sonrası sağlığınız çok iyiye gidecek. İstediğiniz her şeyi gerçekleştirebilecek enerjiye sahip olacaksınız. 23 Şubat tarihine kadar ayak bilekleriniz ve bacaklarınıza bu tarihten sonra ise ayaklarınıza özen göstermelisiniz. Bu bölgelere düzenli masaj yapmalısınız.
Şanslı Günler: Şubat 4, 5, 6, 14, 15, 22, 23


Yay Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Yay Burcu Yorumu

Şubat ayında gezegenler topluluğu Yayların doğu bölgesinden batıya olan göçlerine başlayacaklar. Mart ayına kadar olan süreçte bazen özgür bazen ise sosyal olarak bağımlı hissedebilirsiniz. Bu dönemde yeteneklerinizi dengeli kullanarak başarılı olmanız gerekmektedir.Aşk yaşamınız hareketli olsa da bu ay büyük değişiklikler beklememelisiniz. Aşk gezegeniniz çok hızlı hareket ettiğinden pek çok sosyal toplantıya katılacak ve özgüveninizi sergileyeceksiniz. Ancak değişik toplantılarında pek çok kişiyle tanışmanıza rağmen aradığını aşkı bulamayacaksınız.

8 Şubat tarihine kadar servet ve zenginlikle ilgilenecek pahalı hediyelere önem vereceksiniz. Ancak bu tarihten 21 Şubat tarihine kadar entelektüel uyum sevgilinizde aradığınız şey olacak. 21 Şubat tarihi sonrası ise duyguların uyumu ilişkilerinizde rol oynayacak. Bu ani değişiklikler Yay burcunun aşktaki değişken yapısını göstermektedir.

23 Şubat tarihinde Mars gezegeninin 4. evinize girmesiyle evinizde bakım ve onarım işlerine başlayabilirsiniz. Bu dönemde aile bireyleriniz biraz gergin hatta sinirli olabilir davranışlarınızda anlayışlı olmalısınız.
4-10 Şubat tarihleri arası iş arayan Yaylar içlerinden gelen sesi dinleyerek sevdikleri işlere kavuşacaklar. Bu ay para gezegeninizin geri çekilme hareketi devam edecek doiayısı ile maddi konulara dikkat etmeniz ve değişimlere hazırlanmanız gerekmektedir. Bu ay arkadaş ve dostlarınız parasal konularda size destek olacaklar.
Şanslı Günler: Şubat 7, 8. 16, 17, 25, 26

Oğlak Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Ocak ayında yaşanan Güneş tutulmasının yarattığı sarsıntılar bu ay sona erecek ve yaşamınız tekrar normale dönecek. Maddi durumunuz ayın 19'una kadar dorukta kalmaya devam edecek. 3 Şubal'taki yeni Ay ile birlikte maddi problemleriniz temizlenmiş olacak. Maddi olarak sizin yararınıza olan her şey siz İstemeden size gelecek. Geçen ay yaptığınız gibi bu ay da giderlerinize dikkat edin. gereksiz harcamaları kısın ve borçlarınızı ödeyin.

Kariyer gezegeniniz de olan Venüs'ün 4, Şubat'ta dönencenize girmesiyle daha güzel gözükecek daha iyi bir imaja sahip olacaksınız. Kariyer olanakları siz hiçbir şey yapmadan size gelecek. Aslında Şubat 2011 'de sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan istedikleriniz ayağınıza gelecekler. Bekârlar bu ay ciddi olmayan ancak eğlenceli ve zevkli İlişkiler yaşayacaklar. Patronlarınız, yöneticileriniz veya iş yerinizde sizden üst düzeyde bulunan kişilerden romantik yaklaşımlar göreceksiniz.Aşk hayatınız 2011 'de durgun geçecek olsa da çekiciliğiniz 3 - İS Şubat arası doruğunda olacak, Bu süreçte kendinizi yeni aşklara hazırlayabilirsiniz.

Bu ay sağlığınız gayet iyi olacak ancak omurganız, dizleriniz, dişleriniz ve kemiklerinize Özellikle 1 ~ 3 Şubat arası dikkat etmelisiniz. Ayak bilekleriniz ve bacaklarınıza 3 -- 21 Şubat, ayaklarınıza ise 21 Şubat'tan itibaren dikkat etmelisiniz. İnançsal gelişim ve iyileşmeniz 20-21 Şubat tarihlerinde gayet İyi olacak ve bu günler kişisel olarak mucizeler yaşayabilirsiniz.

Geçen ay fiziksel özgürlüğünüzü yaşadığınız gibi Şubat ayında da zihni özgürlüğünüzün tadını çıkaracaksınız. Maddi durumunuz çok iyi olduğundan kendinizi geliştirmeye ve hobilerinize özellikle 3. evinizin 19 Şubat'tan itibaren güçlenmesiyle istediğiniz kadar vakit ayırabileceksiniz. İnsanların akıllarını geliştirmeleri onlara ayrı bir zevk verir. Cahillik ve bir konuyu bilmemenin insana verdiği acı yanında kendini geliştirip bilgili olmak çok güzel bir duygudur. Şubat ayını bu gelişim için kullanın.
Şanslı Günler: Şubat1, 9, 10, U, 18, 19, 27, 28

Kova Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Kova Burcu Yorumu

Geçen ay gibi bu ay da Özgür duruşunuz çevrenizdeki olay ve kişilerin sizin istediğiniz gibi olmalarını sağlamaya devanı edecek. Her şeyin sayenizde harika olması ölçülü ve dengeli olduğunuz sürece iyidir. Yalnız aşın arzularınızı kontrol ediniz.
Şubat ayında sağlığınız ve kuvvetiniz bu yılın zirvesinde olacak. Bu sayede her yapmanız gerekeni anında yapabileceksiniz, Zaten doğal olarak harika göründüğünüzden bu ay güzelliğinize fazladan zaman ayırmanıza gerek kalmayacak. Bekârsanız hangi yaşta olursanız olun yeni bir aşk sizi bulacaktır. Evliyseniz eşiniz size daha fazla aşkla bağlanacak.

Sağlığınız çok iyi olmasından dolayı spor ve egzersiz programlarında kendinizi bazen gerekenden fazla zorluyorsunuz. Enerjinizi dikkatli kullanmaya ve dinlenerek rahatlamaya önem verin.
Her şeyi bir an önce yapmak isteğinizi dengelemeye çalışın. Başkalarıyla konuşurken sözlerinize dikkat edin ve kırıcı olmaktan kaçının. Sabırsızlık bazen insanlar için zarara neden olabilir.

20 Ocak tarihinden itibaren gireceğiniz süreçte kişisel zevklerinizin doruğuna çıkacaksınız. Bu zevkler genelde fiziksel zevkler olup görünüşünüz ve imajınızda etkili olacaklar. Daha alımlı ve çekici olmaya çalışacaksınız. Bu ay istediğiniz giysi ve aksesuarları almanın tam zamanıdır.
Şanslı Günler: Şubat 2, 3, 12, 13, 20, 21


Balık Burcu Şubat 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Şubat 2013 Balık Burcu Yorumu

Her zaman olduğunuz gibi Şubat ayında da çevrenize karşı hayır işleri yapmaya devam edeceksiniz ancak bu ay yardımlarınız aç ve evsiz kalmış kişilere odaklanacak. Aslında yaptığınız hayır işleri sizin inanç dünyanızı güçlendirmektedir ve sizin için yaptığınız her iyilik bir banka hesabına yatırdığınız birikimleriniz gibi rol oynamaktadır. Ne kadar çok birikiminiz varsa o kadar kendinizi ruhen zengin hissetmektesiniz. Ayrıca hayır işlerinde tanışacağınız kişiler size maddi olanaklara sağlayacak insanlar dolayısı ile yaptığınız iyiliklerin karşılığını sadece ruh dünyanızda değil bu dünyadaki yaşamınızda da alacaksınız.

Şubat ayına girerken eğer maddi problemleriniz varsa her ne kadar ters gözükse de hayır işleri yapmaya devam edin. Yaptığınız iyiliklerin maddi karşılığını kesinlikle göreceksiniz. Dünya yaptığınız hayır işlerinden dolayı size borçlu ve her an size geri ödeme yapacak durumda.Sağlığınız bu ay gayet iyi ancak ayak bilekleriniz, bacaklarınız ve ayaklarınıza önem verin. 19 Şubat tarihinden itibaren kişisel zevkierinizin zirvesinde olacaksınız. Ruh dünyanızda tatmin olduğunuz kadar fiziksel ihtiyaçlarınızı da bu ay doyuma ulaştırmalısmız.

Mars gezegeninin 23 Şubat tarihindeki hareketiyle motivasyonunuz çok artacak ve her istediğiniz şeyi yapacak güç ve enerjiye sahip olacaksınız. Bu tarihten itibaren parasal ve kariyer olanakları size gelmeye başlayacak ve siz istediğinizi seçecek duruma geleceksiniz. İşsiz Balıklar bu ay istedikleri işlere kavuşacaklar.
Şubat ayında sadece kariyer olanakları değil yeni aşklar da sizi takip edecek. Eğer şu an bir ilişki içindeyseniz sevdiğiniz sizi çok daha mutlu etmeye başlayacak. Bu ay kariyer, parasal konular ve aşk alanlarında en iyi dönemlerinizden bîri ildesiniz.
Şansli Günler: Şubat 4, 5, 6, 14, 15, 22, 23

2013, 2013 Nuray Sayarı, 2013 Nuray Sayarı Şubat Ayı Burç Yorumlar, Şubat, Şubat Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Nuray, Nuray Sayarı, Nuray Sayarı 2013, Nuray Sayarı şubat 2013, Nuray Sayarı şubat ayı, Nuray Sayarı astroloji, Nuray Sayarı ay yorumları, Nuray Sayarı burç, Nuray Sayarı burç yorumları, Sayarı, Yorumları


« Son Düzenleme: 23 Ocak 2013, 15:00:15 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 28 Mart 2024, 11:50:43 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2013, 15:00:06 »

teşekkürler
Logged
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2013, 09:37:58 »

2013 mart ayı burç yorumları http://www.kadincaforum.net/burclar/2013-mart-ayi-burc-yorumlari-nuray-sayari-burc-yorumlari-t21849.0.html
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21793 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12674 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4771 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:02
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13064 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2718 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:31:06
Gönderen : kezban62