Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 8898 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 18 Ocak 2013, 19:38:39 »

2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Şubat 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay tamamen günlük angaryalar için düzenli çalışmayla geçiyor. Bunun ana sebebi temel gezegeniniz Mars Rutine ilişkin 6. Evinizde hızı kesilmiş bir halde hayatınızın düzenliliğini vurguluyor. Mars 23 Ocak’ta daha yeni geri harekete başlamış durumda, dolayısıyla istediğiniz kadar ilerleme yapamayacağınız gerçeğini kabul etmek için zamana ihtiyacınız olacak. Ama panik duygusunun, yanlış bir şey yaptığınızı düşündürecek kadar sizi aldatmasına izin vermeyin. Aksine, işinize yarayan ve çoktan kazanmış olduğunuz zeminde tutunmanızı sağlayan sağlam yöntemlere sarılın. Mars 13 Nisan’da ileri harekete başladığında kaybedilen zamanı telafi etmek için vaktiniz olacak. 1 Şubat’ta kozmik âşıklar karşı karşıya bir savaşa girdiklerinde dikkatli olun. Eğer aşkın tatlı mutluluğu uzaklaşmış görünüyorsa, kırılan hevesinizin öfkeye dönüşmesine izin vermek yerine kalbinizi etrafınızdaki zevklere açın. 3 Şubat’ta hülyalı Neptün’ün merhametli Balık burcuna geçişi, düşmanca yaklaşımınızı aşamalı olarak yumuşatan bir süreci başlatıyor ve başkalarına karşı sabrınızı arttırıyor. 7 Şubat’ta Aslan’daki ateşli Dolunay Aşka ilişkin 5. Evinizi canlandırırken, bu sırada romantik Venüs de 8 Şubat’ta coşkulu burcunuza girerek arzularınızı, aynı zamanda cazibenizi arttırıyor.

13 Şubat’ta Merkür gerçek ötesi Balık’a girdiğinde ve sonra 14 Şubat’ta Neptün’le birleştiğinde hayaller gerçek dünyaya sızıyor. Neyse ki Güneş 18
Şubat’ta karmik Satürn’le üçgen açı oluşturduğunda ciddi tavrınız, sıkı çalışmayla birleşerek bir ilişkiyi istikrarlı bir hale getirebilir. Her ne kadar genel bir hareketsizlikten dolayı hâlâ hayal kırıklığı hissediyor olsanız da 21 Şubat’ta ruhsal Balık burcundaki Yeniay gelecekte nereye ilerleyeceğiniz konusunda sizi cesaretlendirici işaretler sunabilir.

Boğa Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay iki karşıt trend hayatınızı oldukça ilginç …ve biraz karmaşık bir hale getiriyor. Öncelikle ruhsal Neptün 3 Şubat’ta bir gezegen üçlüsünü kendi burcu Balık burcuna yönlendirdiğinde yumuşatıcı bir döngü başlıyor. Oldukça büyük bir artan hassaslık dalgası, Neptün’ün burçta 13 yıl kalışı boyunca arka planda çekilip akacak. Öte yandan kavrayışlı Merkür’ün ayın 13′ünde empatik Balık’a geçişi ve ayın 14′ünde Gruplara ilişkin 11. Evinizdeki Neptün’le kavuşumuyla etkileri hemen hissetmeye başlıyorsunuz. Hayal gücü gelişmiş dostlar ve iş arkadaşları düşlerinize ilham veren fikirler hazırlıyorlar ya da belirsiz fikirler ve doğru olmayan bilgiyle kafanızı karıştırıyorlar. Güneş 19 Şubat’ta kervana katılarak şefkat duygunuzu derinleştiriyor ve fedakâr organizasyonlara daha fazla katılımda bulunmaya cesaretlendiriyor. Karizmatik bir lider olabilirsiniz ya da cazibeli bir şarlatanın büyüsüne kapılabilirsiniz. Biraz eski bildik Boğa sağduyusunu kullanarak hayali gerçekle katıştırın. Ayın ikilemli doğası ayrıca Venüs 8 Şubat’ta delidolu Koç’a sıçradığında ve ayın 9′unda anlık davranan Uranüs’le kavuştuğunda tetiklenen, aşk, zevk ve onaylama için duyduğunuz acil ihtiyacı yönetmeye sizi terk ediyor. Genelde sıradışı olan kişilere ve şeylere karşı ani bir çekim, sizi sorumsuz bir davranışa kışkırtabilir.

Bu geçişler Sırlara ilişkin 12. Evinizde sizi gizli bir utanç dünyasına hapsedebilecek ya da uygun olmayan zevk türlerinin keyfini çıkarmak için sizi özgürleştirebilecek yasak arzuları canlandırıyor. Sorumlu Satürn’ün 7 Şubat’ta geri harekete dönüşü bu ay her yere yayılan ruhsal ve erotik etkileri yönetmekte temel bir faktör. Bu çok farklı bölgelerin arasındaki virajlı yollarda gitmek için dış kurallardan çok iç rehberinize güvenin.

İkizler Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay işe yoğunlaşmanızı etkileyen ilişki sorunlarıyla sarsıntılı başlıyor, ama genel görünüşü görece olarak düzgündür. 1 Şubat’ta iletişimci Merkür tartışmacı Mars’la endişeli bir açı oluşturduğunda öfkeli sözler ağzınızdan dökülebilir. Ama 6,9,10 ve 23-25 Şubat’ta Merkür gerginlik yarattığı zaman söylediklerinize dikkat ederseniz, meydana gelecek ufak kavgalar mutluluğunuza ya da başarınıza engel olmayacak. Yavaş hareket eden hayalci Neptün 3 Şubat’ta 13 yıl kalmak üzere su burcu Balık’a ve Kariyere ilişkin 10. Evinize yüzdüğünde hafif ama derin bir enerji değişimi hissedebilirsiniz. Seçtiğiniz hayat yolunda hayal kırıklığına uğrayıp, uğraşınızı daha anlamlı bir işle değiştirmenin hayalini kurabilirsiniz. 13 Şubat’ta Merkür güvenilir Satürn’le üçgen açı kurduğunda hoşnutsuzluğunuzdan bahsetmek yapıcı bir geri dönüş sağlayabilir. Önce Merkür ayın 14′ünde, sonra Güneş ayın 19′unda Neptün’le kavuşum yaptığında hayalleriniz size sıranın dışına uzanmayı aşılayabilir. 7 Şubat’ta dışavurumcu Aslan’daki Dolunay Bilgi ve Eğitime ilişkin 3. Evinizi aydınlattığında özgün bir fikri paylaşmak için güçlü bir arzu duyabilirsiniz. Güzel konuşan Merkür, Güneş’le birlikte entelektüel Kova’da sıralanarak sözlerin su gibi akmasını sağlıyor.

Ama sınayıcı Satürn Dolunay’dan sadece saatler önce Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde gerileme dönemine girdiği için isteklerinizin meyve vermesi düşündüğünüzden daha uzun sürebilir. 21 Şubat’ta hayalperest Balık’taki Yeniay önsezili Neptün’le Sorumluluklara ilişkin 10. Evinizde kavuşum yaptığında mesleki planlarınıza karşı sert eleştiriler ya da inatçı direniş sizi caydıramayacak.

Yengeç Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay 3 Şubat’ta kehanetle ilgili Neptün idealist Balık’a geri döndüğünde hafif ilham dalgaları hayatınızın kıyısına vurmaya başlıyor. İnanç merhamet ve hayal gücü gezegeni Yüksek Bilince ilişkin 9. Evinize yeniden giriyor ki burada daha önce 4 Nisan – 4 Ağustos 2011 tarihlerindeki ziyaretinde hayallerden oluşan bir tarlaya tohumlar ekmeye başlamıştı. Neptün 2025′te haritanızın bu meraklı kısmından ayrılana dek, dini ve felsefi fikirleri, uzak kültürlere ilgiyi keşfetmeye devam edeceksiniz. Yine de bu gezegenin etkisi daha incedir, hayatınızı etkileme biçimi doğrudan değil imalıdır. Bununla birlikte bu ay güçlendirici kalıplar onun etkisini çoğaltıyor. Öncelikle dramatik Aslan’daki Dolunay 7 Şubat’ta Gelire ilişkin 2. Evinizi canlandırıyor ve finansal konulara parlak bir ışık tutuyor. Cimrilik, paradan tasarruf etmenizi sağlamayacak ve aslında para kazanma yeteneğinizi köreltebilir. Yaratıcı yeteneklerinize yatırım yapmak, özgüven gerektirir, yine de birçok bakımdan ödüllendirici olacaktır. Zihinsel Merkür 13 Şubat’ta Balık’a geçiyor, ardından Güneş 19 Şubat’ta bu hayalci burca geçiyor. Düşüncelerinizi söze dökmeniz imkânsız olabilir; dilin sınırlarını daraltan hisler benliğinize hücum ediyor.

Yine ayın 19′unda meydana gelen Güneş-Neptün kavuşumu ve bunun ayın 21′inde Balık’taki Yeniay’a yakınlaşması, umut ve hayal balonlarını uçuruyor. Ayaklarınızı yerde tutmak ve başınızı bulutlardan çıkarmak size zor gelebilir, yine de gerçekle bağlantınızı korursanız, bir inanç akışıyla geleceğe dair daha doyurucu bir vizyona yönlenebilirsiniz.

Aslan Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay başkalarıyla etkileşiminizde içten ve dürüst olun. İlişki odaklı Terazi’deki karmik Satürn, ilham verici Neptün’le akıcı bir üçgen açıya yaklaşıyor, sonra 7 Şubat’a gerileme dönemine girerek geri çekiliyor. Bir denge konumuna ulaştığınızı ve hayallerinizin gerçekleşmeleri için yeterince gerçekçi olduklarını hissedebilirsiniz. Ama yine ayın 7′sinde bireyselci Aslan’daki Dolunay size giderilmemiş ihtiyaçlarınızı hatırlatıyor ve arzularınızı ifade etmeniz için sizi cesaretlendiriyor.

Özel ve mesleki ortaklıklarınızda spot ışıkları yoğunlaşıyor çünkü gezegenler bu ay Arkadaşlara ilişkin 7. Evinizden Mahremiyete ilişkin 8. Evinize geçiyor. Neptün 3 Şubat’ta geçişi yaptığında ilişkilerden beklentileriniz daha idealist bir hale geliyor ama gezegenin etkileri pek fazla göze çarpmayabilir çünkü Dönüşüme ilişkin 8. Evinizde 13 yıl boyunca kalıyor. 13 Şubat’ta interaktif Merkür mantıklı Satürn’le üçgen açı yaptığında ve 8. Evinize girdiğinde gerçeklerle yüzleşmek daha kolay ama hayalleriniz devam ediyor çünkü ayın 14′ünde Merkür uhrevi Neptün’le birleşiyor. Şu anda hem gerçeği hem de hayalleri mükemmel derecede kavrıyorsunuz, dolayısıyla bunu avantajınıza kullanın.
İradeli Güneş 18 Şubat’ta ciddi Satürn’le üçgen açı oluşturduğunda ve ayın 19′unda sihirli Balık ve 8. Evinize girip ruhani Neptün’le kavuşum yaptığında, gerçekleri görme ve ardından yine büyülenme kalıbı tekrarlanıyor. Ayın 21′inde Balık’taki Yeniay, Yenilenmeye ilişkin 8. Evinizdeki gezegen toplanmasının bir parçası; daha hassas ve şefkatli yeni bir siz yaratırken, aslında ateşli olan doğanızı söndürebilecek duygu yüklü sulara sizi yönlendiriyor. Neyse ki, parlak Güneş’ten gelen işbirlikçi yarım üçgen açılar, ayın 25′inde umut vadeden Jüpiter’i ve ayın 28′inde tutkulu Plüton’u ısıtarak, size aradığınız saygınlık ve desteği getiriyor.

Başak Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Başak Burcu Yorumu

Ayın ilerleyen günlerine gelmeden önce işyeri ve ilişkilerinizde durumunuzu tekrar gözden geçirin. 3 Şubat tarihinde, sınırsız Neptün Balık Burcuna yeniden girip 2025 yılına kadar kalacağı İlişkilere ilişkin 7. Evinize yeniden girdiği zaman incelikli ve göz alıcı bir değişim olacaktır. Bu uzun geçiş sevgiyi serbestçe akmaktan engelleyecek kritik kenarları yumuşatacaktır. Sizin küçük yetkinsizlikleri görmezden gelme isteksizliğiniz kişisel ve mesleki ittifaklarınızı daha hoşnut kalacağınız bir konuma getirecektir. 7 Şubat’ta yaratıcı Aslan Dolunay’da iken Ruhun Bilinçliliğine ilişkin 12. Evinizi aydınlatır, bu canlı hayaller veya arzularınızı uyandıracaktır. Akıllı Merkür Kendini Geliştirmeye ilişkin 6. Evinizde büyüyü gerçekleştirmede özel yeteneklerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olabilecek şeyleri size anımsatacaktır.
8 Şubat’ta Venüs’ün öncü Koç burcuna doğru hamlesi ve Mahremiyete ilişkin 8. Evinize girmesi sayesinde başkalarıyla bağlantı kurmada riskler almaya heveslisinizdir. Arzularınızı kesin bir şekilde ifade etmeye yönelik itme davranışı 21 Şubat’ta Balık burcundaki Yeniay’dan başka bir destek alacaktır. Güneş ve Ay duygularınızı kolayca açıklayamayacağınız şekilde Dostluğa ilişkin 7. Evinizdeki Neptün ile birleşmiştir.

Sürekli olarak size ihtiyaç duyan bir partner tarafından kendinizi tükenmiş veya bitkin hissetmeniz yönünde güçlü bir olasılık vardır. 29 günlük bu ay daha yüksek esinlenmeleri izlemeniz için telkinde bulunan bir ilahi birlik duygusudur. Eski ilişkilerin yaraları Balık burcunun inanç ve affetme okyanus sularında iyileşir, romantik bir Rönesans için bir yol oluşturur.

Terazi Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sanatsal arayışlarınız ile sıradan görevleriniz arasında gelgit yaşıyor olabilirsiniz. Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinize ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinize geçiş bunu yaşatmaktadır. 3 Şubat’ta, hayalperest Neptün ilk hareketini yapar fakat onun anlık etkisi göze çarpmaz çünkü on üç yıl boyunca gerçeküstücü Balık burcunda ve 6. Evinizde kalır. 7 Şubat’ta gururlu Aslan burcundaki Dolunay Dostluğa ilişkin 11. Evinizde parlar. Bu, sosyal konularda ileri doğru en iyi adımınızı atmanızı sağlayacaktır.

Neyse ki, Güneş’in bu yansıması ve Merkür’ün Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde olması geleceğe ilişkin umutlarınızı betimlemenin tam olarak doğru sözcüklerini verecektir. Bu arada, sevecen Venüs 8 Şubat’a kadar Hizmete ilişkin 6. Eviniz aracılığıyla yolculuk yaparken iş çevrenizde huzur ve uyum yaratmanın yollarını bulmaya sizi sevk eder. Venüs’ün dansı başkalarıyla olan atmosferi tamamen değiştirebilecek yapıya sahiptir. Vahşi Uranüs’le 9 Şubat’ta bağlanması ilişkilerde özgürlük yaratarak heyecan duymanızı sağlayabilir.
13 Şubat’ta Merkür 6. Evinizin düzenli dünyasına hareket eder, bunu 19 Şubat’ta Güneş izleyecektir. Bunlar rutin görevlerinize olan yaklaşımınızda daha pratik olmanızı sağlayacaktır. Ne olursa olsun, sizin en iyi fikirleriniz günortası rüya ve hayallerinizden gelebilir çünkü Merkür ve Güneş’in her biri onlar Balık burcuna girerken sezgisel Neptün ile bağlantı halindedir. Gözlemci Balık burcundaki Yeniay 21 Şubat’ta Ayrıntı Odaklı 6. Evinize düşer. Bu, yaşantınıza daha pragmatik bir yaklaşım getirecektir.

Akrep Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Akrep Burcu Yorumu

Romantik düşünceler âşık Venüs 14 0cak’ta oyunbaz 5. Evinize girdiğinden beri kalbinizi ısıtmaktadır—ve bu duyguları ifade etmesi için bu ayın gelmesini bekler. 3 Şubat’ta, spritüel Neptün 5. Evinize geri döner. Burayı 4 Nisan ile 4 Ağustos 2011 tarihlerinde ziyaret etmiştir. Burada on üç yıl kalacaktır ve aşk sizi sarar.

Tutkunuzu göstermenin yolu 13 Şubat’ta Merkür’ün 5. Evinize doğru hareket etmesiyle zenginleşir. Bunu 19 Şubat’ta Güneş’in gelişi izleyecektir. Güneş’in spritüel Balık burcuna girişi ve büyüsel Neptün ile birleşmesi kişisel yaşantınızı zenginleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz sezgisel gücü size sağlayacaktır. Aslında, Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde 21 Şubat’ta başka dünyalara ait Neptün Balık burcundaki Yeniay ile birleştiğinde büyülü bir ortam oluşur.
İşle ilgili konular 7 Şubat’ta Kariyere ilişkin 10. Evinizde Aslan burcundaki Dolunay pariadığında gündeme gelecektir. Siz Kova burcundaki Merkür ve Güneş’in karşı karşıya gelmesiyle özgün fikirler geliştirirsiniz. Mevcut işinizden daha iyisini yapabilecek zekâya sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ve belki de gerçekten böyledir.
Ancak tutucu Satürn’ün 7 Şubat’ta gerilemesi bitirilmemiş işlerinizi tamamlamanızı size hatırlatacaktır. Ayrıca büyük bir profesyonel hamle yapmadan önce daha fazla araştırma yapmalısınız. 8 Şubat’ta Alışkanlığa ilişkin 6. Evinizde olan ve Koç burcundaki Venüs size yeni haberler getirecektir.

Yay Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Yay Burcu Yorumu

Bu ay çok yoğun bir dönem geçireceksiniz, kişisel hayatınızda olan şeyler nedeniyle profesyonel ilerlemeleriniz sekteye uğrayabilir. Atılgan Mars Kariyer ve Topluluğa ilişkin 10. Evinize ziyaretini uzatır ve dışarıdaki ve evdeki taleplerinizi artırabilir. Ancak kızgın kızıl gezegen 13 Nisan’a kadar gerilemektedir ve değişen durumlara bağlı olarak planlarınızı değiştirmenizi gerekli kılacak şekilde zorlamalarda bulunacaktır. Bu arada İletişimci Merkür ve Güneş 13 Şubat ve 19 Şubat’a kadar Çevreye ilişkin 3. Evinizde olacaktır. Bu, evle ilgili durumlarda etkide bulunacaktır. Kardeşler, dostlar ve gündelik hayatın etkinlikleri bundan etkilenecektir.

Spritüel Neptün’ün 3 Şubat’ta duyarlı Balık burcuna girmesi bu konuda gözle görülen bir farklılık yaratacaktır. On üç yıl boyunca Köklere ilişkin 4. Evinizde kalacaktır. 14 Şubat’ta Merkür Neptün ile birleştiği zaman gerçekten olanaklı olan durum hayallerin gerçek ile karıştırılmasıdır. 19 Şubat’ta Güneş bunu izleyecektir. Şimdi ayaklarınızı yere sağlam basarak daha sonra olabilecek hayal kırıklıkları olasılıklarını en aza indirmeniz gerekmektedir. 7 Şubat’ta Aslan burcundaki Dolunay Yüce Düşünceler ve Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinizi aydınlatır, sizi hayallerinizi etkin bir şekilde izleme yönünde teşvik eder. Zihninizin ufkunu artırarak egzotik yerlerin keşfine çıkabilirsiniz. Tutkulu Balık burcu 21 Şubat’ta Yeniay’da olarak Ev ve Aileye ilişkin 4. Evinizde sempatik Neptün ve şifacı Chiron ile birleşir. Bu bir akrabanızı affetmek, eski bir duygusal yarayı temizlemek ve söylemiş olduğunuz yanlış bir sözü onarmak için mükemmel bir zamandır.

Oğlak Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Pratik sınırlarınızın ötesine hareket etmek bu ayki temel önceliğiniz olacaktır. Şubat Güneş’in Gelire ilişkin 2. Evinizde ve geleneksel olmayan Kova burcunda olmasıyla başlar. Siz profesyonel düzlemde temkinli davranmalısınız. 3 Şubat’ta Neptün’ün Balık burcuna geri dönmesi 4 Nisan – 4 Ağustos 2011 ‘de başlamış olan birinci akın sırasında oluşan düğümü çözer.

Göksel Neptün 2025 yılına kadar 3. Evinizi işgal edecektir. Bu, zihninizin hayal gücüne olanak verecek ve sezgilerinizin daha kolayca akacağı şekilde sert kenarlarınızı yumuşatacaktır. 7 Şubat’ta Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde bulunan Aslan burcundaki Dolunay güçlü duygular doğuracaktır. Duygusal olarak muhtaç durumda olmak satın almak istemediğiniz bir şeyi almaya sizi itebilir.
13 Şubat – 2 Mart tarihlerinde Balık burcunun mistik suları boyunca yüzen mantıklı Merkür mantığın yine bir hayal sisi içinde kaybolacağı durumu yaratacaktır. Gerçekler, yalnızca sözcüklerin sınırlarının ötesinde mesajlar taşıyan ton ve tempo kullanılarak ipuçlarının öğrenilebildiği olgulardır.
19′unda, Güneş bir ay kalacağı İletişimle ilgili 3. Evinize gitmeye başlayacaktır. Tutkulu konuşmalar yaraları iyileştirebilir ve yaşamın daha spritüel ve şiirsel görünümünü sunabilir. 21′indeki Neptün ile Balık burcundaki Yeniay en sıradan şeylerde meydana gelebilen büyünün anımsatıcısıdır, mutluluk anlarıyla sizin inancınızı yeniden canlandırır.

Kova Burcu Şubat2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Kova Burcu Yorumu

19 Şubat’a kadar Kendinize ilişkin 1. Evinizi aydınlatan Kova burcundaki Güneş belirleyici konumdadır. Sizin algılamalarınız keskindir ve düşüncelerinizi kolayca sözcüklere dökebilirsiniz. Aynı zamanda bereketli Merkür 13 Şubat’a kadar sizin burcunuz boyunca yolculuk yapacaktır. Ancak, 7 Şubat’taki Aslan burcundaki Dolunay’m Partnerlere ilişkin 7. Evinizde parlaması size önemsemeniz gereken başkalarının da olduğunu anımsatacaktır.

Ve sizin için başka birinin istediği şeyi bilmeniz yeterli değildir; Merkür’ün bu Güneş-Ay karşıtlığıyla dizilimi tamamen ver-ve-al diyalogu içinde olmanızı sağlar. Başka kişilerin gereksinimleriyle kendi arzularınızı dengede bulundurmanız gerekmektedir. Mahremiyete ilişkin 8. Evinizdeki kendine güvenen Mars’ın devam eden gerilemesi ile bu ay belirlenecektir.
Mutluluk hayalleriniz ve maddesel bolluk Neptün’ün Kendinize Değer Vermeye ilişkin 2. Evinizde ve hayalperest Balık burcunda yüzdüğü 3′ünde artacaktır. Ancak yakın gözüken amaçlar 7′sinde Satürn’ün gerilemesi nedeniyle yavaş yavaş geride kalmaya başlayacaktır. Bu, Neptün ile bir üçgen oluşturmasından hemen öncesidir. Kaygılanmayın; 10 Ekim’de Satürn-Neptün üçgeninden önce hayallerinizi gerçekleştirmeniz için çok zaman olacaktır.
Ancak 14′ünde ve 19′unda Kaynaklara ilişkin 2. Evinizdeki Neptün Güneş ile birleşerek finansal belirsizlik yaşamanıza neden olacaktır. Sizin para meselelerine olan dikkatinizin yüksek olması gerekmektedir. 21 Şubat’ta aşırı duyarlı Balık burcundaki Yeniay kafası karışmış Neptün ile birleşir böylece enerjinizi boşa harcamaksızın istediğiniz şeyi elde etme yönünde çaba içinde olursunuz.

Balık Burcu Şubat 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Şubat Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Şubat 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Şubat 2013 Balık Burcu Yorumu

Şimdi gündelik yaşamın müdahalelerinden kaçınmanın yolları üzerine düşünüyorsunuz çünkü Güneş 19 Şubat’a kadar Spritüelliğe ilişkin 12, Evinizde olacaktır. Bu, sizin sıradan etkinliklerinizde dikkatinizin dağılmasına neden olmaktadır. Ancak bir hayal dünyasına kaçmak yerine etrafınızdaki herkese esin kaynağı olan imge ve hayalleri harekete geçirmelisiniz. Yine de, sizin kural olmaksızın çevreye olan duyarlılığınız 3 Şubat’ta psişik Balık burcuna geri dönen modern yönetici gezegeniniz Neptün aracılığıyla güç kazanır.

Onun sizin burcunuza olan bir önceki ziyareti 4 Nisan – 4 Ağustos 2011 ‘de olmuştur. Bu geçiş 2025 yılına kadar devam edecektir. Açık bir şekilde siz kenar çizgilerinde duramazsınız ve bir manastır veya tapınakta yaşamayı istemezsiniz. Ne olursa olsun, gerçek ve inanç dünyaları arasındaki ikili varlığınız gelecek yıllar içinde daha önemli olacaktır.
Aslan burcundaki Dolunay 7 Şubat’ta Çalışmaya ilişkin 6. Evinizi aydınlatır. Bu, sizin kariyerinizde çarpıcı fikirler yaratacaktır. Göze çarpan bir değişim yapma cesareti bulmak stratejinizi gerçekleştirme konusunda bir mantık zemini oluşturmada mükemmeldir. Para kazanmanın yeni yolları 8 Şubat’ta Gelirlere ilişkin 2. Evinizde ve Koç burcunda Venüs aracılığıyla aktarılmaktadır.
Yaratıcılık durumu 13′ünde su burcundaki Balık’ta harekete geçer. Bunu 19′unda Güneş takip edecektir. 21 Şubat’ta Balık burcundaki Yeniay’da gerçek bir büyü olacaktır. Bu, spritüel Neptün ile bağlantılıdır. Hayallerin tohumları atılmıştır; hayallerinize tutkuyla bağlı olduğunuzda en yüce ideallerinizi bile gerçekleştirebilirsiniz.

2013, 2013 Rezzan Kiraz, 2013 Nuray Sayarı Şubat Ayı Burç Yorumlar, Şubat, Şubat Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Rezzan Kiraz, Rezzan Kiraz,  2013, Rezzan Kiraz,  şubat 2013, Rezzan Kiraz, şubat ayı, Rezzan Kiraz, astroloji, Rezzan Kiraz ay yorumları, Rezzan Kiraz burç, Rezzan Kiraz burç yorumları, Rezzan Kiraz, Yorumları
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2013, 15:10:26 Gönderen : Karaelmas » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 25 Nisan 2024, 21:32:42 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2013, 15:02:21 »

Teşekkürler
Logged
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2013, 09:36:12 »

Mart Ayı Burç Yorumları http://www.kadincaforum.net/burclar/2013-mart-ayi-burc-yorumlari-rezzan-kiraz-burc-yorumlari-t21848.0.html
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7319 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4425 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3708 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 5521 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:48:00
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2508 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:47:48
Gönderen : kezban62