Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 4636 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Ekim 2012, 21:57:39 »

2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları, 2013 Sizi neler bekliyor, 2013 ile ilgili herşey

Koç Burcu 2013 Yorumu

Yılın ilk üç haftasında Jüpiter on ikinci eviniz Balık burcundaki zamanını tamamlarken 2013 eylem planınızı hazırlamak için yeterli zamana sahip olacaksınız. Ocak ayının ilk birkaç gününe dikkat edin; Jüpiter 22 Ocak’ta sizin burcunuza girerken bir hayal biriyle yaptığınız özel bir konuşma ya da sezgileriniz yeni hedeflere odaklanan bir yolculuğa çıkmanız için ihtiyacınız olan anlayış olabilir.

Her ne kadar Jüpiter’in Koç burcunda geçireceği zaman kısa olsa da 3 Haziran’a kadar sürecek eyleme dayalı Güneşiniz şanslı olma olasılığı yüksek bu dönemi en iyi şekilde değerlendirebilir. Ancak biraz temkinli olmaya çalışın. Jüpiter iyi şans ve gereğinden fazla iyimserlikle özdeşleştirilir. Dolayısıyla size yakın olan biri sizi uyarırsa bu daha sonraki pişmanlıklarınızı önleyebilir.
Özellikle Şubat ve Mart ayının sonunda bir yöneticiyle bir başka otorite figürüyle ya da eşinizle yaşayacağınız bir çatışma sizi zor durumda bırakabilir. Geçen yaz mevsiminde yaşadıklarınızı düşünün; aynı şey tekrarlanabilir ya da bu olaylar bu zaman çerçevesinde sonuçlanabilir.

Jüpiter 4 Haziran’da kişisel gelirden sorumlu ikinci eviniz olan Boğaya ilerliyor ve yılın geri kalanında burada kalabilir. Bu etkiyi gelir ve öz kaynaklarınızı artırmak için kullanın. Ama Jüpiter’in hu noktada harcamaya da teşvik ettiğini unutmayın dolayısıyla biriktirmeye odaklı bir bütçe hazırlayın ve paranızı etrafa saçma dürtülerine direnin. Sonra sadece on iki yılda bir kez gerçekleşen hu transitin sonunda değerli bir şeye sahip olacaksınız.

Satürn Terazi burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Yedinci evinizdeki bu süre boyunca bu ciddi gezegen size ilişkilerinizi geliştirmek ve yaşamın her alanında özellikle size en yakın olan insanlarla nasıl etkileşim kurabileceğinizi öğrenmek için bir fırsat sunuyor. Satürn’ün karmik yanı kendini pek çok şekilde gösterebilir. Şimdi yaptıklarınız eylemleriniz ve kararlarınız on dört veya yirmi sekiz yıl sonra karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda belirtilen sebep için karşınıza çıkan yeni insanlarla karmik bir bağlantısının olduğunu fark edebilirsiniz ve geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsat yakalayabilirsiniz.

Bu aynı zamanda yaşammızdaki ilişkileri incelemek ve büyük olasılıkla sizi engelleyen ya da sizin üzerinizde olumsuz etki bırakan insanlardan uzaklaşmak için doğru bir zamandır. Ancak böyle davranışlarda bulunmadan önce son derece dikkatli düşünmeniz gerekir yoksa pişmanlıklara neden olabilirsiniz.

Güçlü ilişkiler yedinci evinizdeki Satürn’den faydalanıyor. Burada Satürn bir ruh eşine evlilik getirebilir ama aynı zamanda kirlilik konusunda sıkıntı da yaratabilir. Uzun süredir bir ilişki içindeyseniz ancak bazı şeyleri resmîleştirmekten korkuyorsanız kendinize bunun nedenini sorun. Alacağınız yanıtlar genel anlamda ilişkilerinize ve özellikle bağlılık konusunda olan yaklaşımınıza önemli ipuçları verebilir.

Değişim ve beklenmedik durumlar gezegeni Uranüs on ikinci evinizdeki yedi yıllık Balık transitini tamamlarken 10 Mart’a kadar
çekimser davranıyor. Jüpiter’in Ocak ayında su yüzüne çıkaracağı yeni hedeflerinizi sonuçlandırın. Uranüs 11 Mart’ta burcunuza girmeden önce harekete geçmeye hazır olmak isteyeceksiniz.

Geçen yaz mevsimini düşünün. Uranüs’ün Koç burcuna kısa süreli adım attığı bu dönemde meydana gelen olaylar 2013′den bekleyebileceklerinizin bir ön izlemesidir. Ancak 2013 yılında olacakların 2012 yılında yaşadıklarınızdan daha olumlu olacakları kesin. Bunun sebebi bu dönemde durumun kontrolünü elinizde hissedecek olmanızdır en azından Uranüs transiti sırasında herkesin hissedeceği gibi.

Bu yıl Uranüs’ün en güçlü etkilerini hissetmeseniz de (bu sizin doğum tarihinize bağlı) bir başka yanınızın canlandığını hissedeceksiniz. Buna yeni ve farklı olana göstereceğiniz yoğun ilgi de dâhildir. Harekete geçme konusunda gönülsüz bile olsanız özgürlük ve bağımsızlık arzunuzun giderek arttığını hissedeceksiniz. Ama harekete geçmelisiniz. Tabii bu sizin yaşamınızı altüst etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu enerjiyi boşaltmak için kendinize dair bakış açınızda pozitif ve sağlıklı bir değişimle sonuçlanabilecek bir hobi veya egzersiz programı bulmaya çalışın.

Neptün’ün on birinci eviniz Kova burcunda bulduğu süre içinde arkadaşlığı her yönüyle yaşadınız. Bazen mutlu oldunuz bazen hayal kırıklığına uğradınız. Aynı şey aktif bir şekilde yer aldığınız grup ve organizasyonlar için de geçerli. Bu yıl özellikle Mart ve Ağustos aylarında bir grubun içinde bulunmanızın sebebini ve o grubun görevini sorgulayabilirsiniz. Şimdi içgüdülerinize güvenin; belki de ilişkinizi sonlandırmaya başlayabilirsiniz. Belirli arkadaşlıklarınız son bulabilir siz ve arkadaşınız farklı yönlere savrulabilirsiniz. Sizin şimdi bu insanlarda ve gruplarda fark ettiğiniz şeyler aslında hep oradaydı. Tek fark sizin değişen bakış açınızdır; o insanlar artık sizin yaşamınızın ve yaşam tarzınızın tamamlayıcı bir parçası değildirler.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunu ziya ki ederken siz içsel sesinizin farkında olacaksınız. Bu gezegen size içinizdeki gizli bir yönü keşfetme fırsatı sunacak. îçgüdülerinize güvenmeyi öğrenin Bu his Neptün’ün Şubat 2013′de etkisini tam olarak göstermeye başlayacağı Balık burcu transiti sırasında sonraki on dört yıl boyunca güçlenebilir.

On ikinci evinizde Neptün sizin merhametli yanınızı sadece en yakınınızdakilerin bildiği bir özelliğinizi ortaya çıkaracak. Önemli bir amaç için harekete geçmek isterseniz peşini bırakmayın.

Şimdi Oğlak burcunda ikinci yılını tamamlayan onuncu eviniz Plüton kariyerinizdeki etkisini sürdürmeye devam ediyor (2024 kadar). Kariyerinizi çoktan yapılandırmış ya da kontrolünüz dışındaki etkenler nedeniyle bunu yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz.

Henüz bu noktaya gelmediyseniz bu yıl olmasa bile İmi noktada bunu gerçekleştireceksiniz. O yüzden şirketinizde olup bitenlere insanların söylediklerine ve gelişmekte olduğunu gördüğünüz eğilimlere dikkat edin.

Güçlün Plüton sayesinde bu gezegenin uzun süreli transiti sırasında alanınızda kendinize bir yer açma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Sonuçta hangi noktada olmak istediğinizi düşünmek için çok erken değil dolayısıyla size bu kısa ve uzun vadeli hedefleri başarmanıza yardımcı olacak ve düzenli olarak gelişme kaydetmenizi sağlayacak bîr plan oluşturun. Bunun ilk ödüllerini Temmuz veya ekim aylarında toplayabilirsiniz.

Bu transitteki sıkıntı kontrol sorunlarıdır. Ayrıca Plüton kariyer alanında olduğunda tüm kurallara uysanız bile şefinizle sorun yaşamanız muhtemeldir. Küçük bir yanlış adım patronunuzun çileden çıkmasına sebep olabilir. Diğer yandan sorumluluk sizdeyse başkalarını fazla zorlamadığınızdan emin olun. Her iki şekilde de rutine uymayan her durumu veya eylemi belgelemeyi alışkanlık haline gelirin.

Boğa Burcu 2013 Yorumu

11 ocak’a kadar arkadaşlığı temsil eden Balık burcundaki Jüpiter sayesinde tatil havasından çıkamıyorsunuz. Arkadaşlarınızla görüşün ve size gelen davetleri kabul edin. Özellikle yeni insanlarla tanışıp çevre edinebileceğiniz yerlere gidin. Bu insanlar arasında heyecan verici bir kariyerin kapılarını açacak biriyle tanışabilirsiniz. Doğru zamanda doğru yerde olmak önemlidir.

Tam da sizin sevdiğiniz gibi 3 Haziran’da Jüpiter’in on ikinci eviniz Koç burcuna geçmesiyle günlük yaşamınızdaki o koşuşturmaya kısa bir mola verebilirsiniz. Bu zamanı tek başınıza ilgi alanlarınıza yoğunlaşarak geçirin. Akşamları ve hafta sonları da aileniz ve sevdiklerinizle olun. Her ne kadar tembellik yapmak daha cazip olsa da kararlı davranıp bu süre içinde dolapları ve çekmeceleri temizleyebilirsiniz. Denerseniz gerçekten de ihtiyacınız olmayan nesnelerden ayrılabileceğinizi göreceksiniz. Ama her şeyi atmayın. Bir ikinci el mağazasına gidip biraz para kazanabilir hatta değerli bir koleksiyon ürünü bulabilirsiniz. Ancak özellikle Şubat ve Mart aylarında internetten satış yapma konusunda dikkatli olun.

Jüpiter’in bu yıl en etkili olacağı zaman sizin burcunuza geçeceği 4 Haziran ve sonrasıdır. Her on iki yılda bir gelen bu şanslı süreci iyi değerlendirin Hem çok şanslı olacaksınız hem de doğru birey ve grupların yanında olarak iyi bir servet kazanabilirsiniz. Doğru kararları verir ve aşırı iyimserliğe direnirseniz Jüpiter aynı zamanda banka hesabınızı da güçlendirebilir. Ayrıca kararlı olup sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya istekli olmanız şart yoksa bu dönemde Jüpiter kalçalarınızı da genişletebilir.

Satürn bütün yıl boyunca günlük iş ve iyiliği temsil eden altıncı eviniz Terazi burcunda olacak. Çok çalıştığınızı ve yeterince takdir görmediğinizi hissederseniz şaşırmayın. Satürn burada olduğunda bu durum kaçınılmazdır. Geç bile olsa tüm çabalarınızın karşılığını 2013 yılında alacağınızı ve gelecek yedi yıl içinde kariyerinizde büyük başarılar yakalayacağınızı unutmayın. Bu yıl işiniz gereği seyahat etmeniz gerekebilir ve işle ilgili beceri ve bilginizi artırmak için karşınıza çıkan her fırsattan faydalanmalısınız. Evcil bir hayvan beslemek ekstra zaman ve ilgi gerektirebilir ve siz stresi minimum seviyede tutmak için işi eğlenceyle dengelemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Özellikle bu yıl bedeninize iyi davranmaya özen gösterin.

Uranüs bu yıl iki burcu ziyaret ediyor. Balık transitini tamamlayacak ve yedi yıllık Koç burcu ziyaretine başlayacak. On birinci eviniz Balık burcundayken iş arkadaşlarınızla keyifli zaman geçireceksiniz ve harika insanlarla tanışacaksınız. Aynı zamanda artık yaşam tarzları ya da ilgi alanları sizinkilerle uyuşmayan birkaç arkadaşınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aynı şey içine girdiğiniz gruplar için de geçerlidir. Bu sadece yaşamınızın bu evresini tamamladığınızın ve Uranüs 11 Mart’ta burç değiştirirken yeni bîr şeyler denemeye hazır olduğunuzun göstergesidir.

İkizler Burcu 2013 Yorumu

Jüpiter kariyer ve statüyü temsil eden onuncu eviniz Balık burcundaki yaklaşık bir yıllık geçişini tamamlarken 2013 yılının ilk üç haftasını önceden planlayın. Eğer iş arıyor veya terfi etmeyi umuyorsanız bu dönemde gerçekleşecek Jüpiter-Uranüs birleşmesi sayesinde hedefiniz fark edilebilir. Eğer sürece henüz başlıyorsanız özgeçmişinizi Ocak ayının ilk haftasına gönderin. Bu talihli evre doğru zamanda doğru yerde olmanın bir sonucu olarak size bir ödül ya da ün kazandırabilir.


Koç burcundaki kısa bir ziyaretin ardından 4 Haziran’da Jüpiter bir yıllık bir ziyaret için Boğa burcuna geçiyor. Bu ziyaret sırasında yenilenmeyi temsil eden on ikinci evinizle Jüpiter sizin şans tılsımınız olabilir. Ancak her zaman ona güvenmeyin çünkü bu gezegen tutabileceğinden daha fazla sözler verir. Bu geçişi içe dönmek yaşam felsefenizi düşünmek ve bunun bugün olduğunuz insana ne kadar uyduğunu görmek için kullanın. Sonra Jüpiter 2012 yılında sizin burcunuza geldiğinde siz yeni hedeflere doğru ilerlemek için hazır olacaksınız. Ayrıca bir sürü sır duyma olasılığınız yüksek. Bunu evrenden gelen bu sırları saklayıp saklayamayacağmızı görmek isteyen bir tür sınav olarak kabul edin. Bu gelecekte bir şekilde size fayda sağlayacaktır.

Satürn bütün bir yılı eğlence romantizm yaratıcılık ve çocukları temsil eden beşinci eviniz Terazi burcunda geçiriyor. Tüm bunlar bu yıl içinde yaşamınızın bir parçası olacak. Siz aksini duymuş olsanız da Terazi burcundaki Satürn romantik fırsatları kısıtlamaz. Aksine daha ciddi bir doğa kazandırır. Ama aynı zamanda ciddi bir bağlılık sözü vermek de istemeyeceksiniz. Bu duygularınıza değer verin ve içgüdülerinizi dinleyin. Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa bu geçiş sevginizi derinleştirebilir.

Bu dönemde ebeveynlîğin zor bir iş olduğunu görebilirsiniz. Ama Satürn hem çocuklarınıza bir şeyler öğretmek hem de onlardan bir şeyler öğrenmeniz için size fırsatlar sunuyor. Onların üzerine gitmemeye çalışın ve bu dönemi yetişkin olduklarında onlara yardımcı olacak değer ve alışkanlıklar kazandırmak için kullanın.

Bu yıl bir egzersiz programına başlamak yeni bir spor veya hobiyi öğrenmek ya da bir atletizm aktivitesine dâhil olmak için iyi bir fırsattır. Ayrıca yaratıcılığınızı keşfetmeniz gerekiyor ancak bunu ev dekorasyonu çiçek düzenlemesi çizim kitabı el işi resim gibi yaratıcı yollardan yapın. Somut anlık sonuçlar sizi mutlu edecektin

2013 yılı boyunca kariyerinizde hiç şüphesiz inişler ve çıkışlar yaşadınız ve bunların hepsi sizin için faydalı oldu İşiniz çok fazla seyahat etmenizi gerektirdiyse bu etki azalmaya başlayacak. Bu zamanı bu yıllar içinde kariyer tecrübelerinizle neler kazandığınızı düşünmek için kullanın. Sonra Neptün uzun süreli Balık geçişine başladığında bu bilginin üzerine yenilerini ekleyebilirsiniz.

11 Mart Uranüs’ün geçen yaz kısa süreli ziyaret ettiği Koç burcuna döneceği tarihtir. O zaman yaşananlar bu gezegen gelecek yedi yıl boyunca sizin burcunuzu hedef aldığında olacakların sadece başlangıcıydı. Çok az çaba sarf ederek olağanüstü bir çevreye sahip olabilirsiniz Hayatınıza pek çok yeni insan girecek. Bazılarının belirli bir amacı olacak ve girdikten kısa süre sonra çıkacaklar. Diğerleri ise potansiyelinizi özgür bırakmanız konusunda kilit birer oyuncu olacaklar ve size kendinize ve dünyaya dair yeni fikirler sağlayacaklar. Bu geçiş sırasında grupların rolü de önemli olacak ve siz takım lideri olarak kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hedeflerinizin de değiştiğini göreceksiniz ve bu her yıldızı kovalamayı bıraktığınız takdirde olumlu olabilir. Yaşamın herhangi bir alanında (ya da pek çok alanında) ne başarmak istediğinizi düşünün ve zihninizin dört bir yana dağılmasına izin verin çünkü yenilikler başarıyı getirecektir.

Neptün bu yıla Kova burcunda başlıyor ve yine yılı Kova burcunda tamamlıyor. 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcuna kısa bir gezi yapacak Seyahat etme fırsatlarından son bir kez yararlanmak için uygun zaman bu zamandır ve çoktandır arzu ettiğiniz bir yolculuğu yapmak örneğin dünyanın bir başka köşesini görmek gemiyle denize açılmak lüks bir otelde rahatlamak ya da ülkenin başka bölgelerini gezmek için daha uygun bir dönem olamaz. Ayrıca Neptün sizi kariyerinize fayda sağlayacak şekilde eğitime yönelmeye teşvik ediyor. Eğer okuldaysanız bu yılın sonunda tamamlamaya çalışın. Bu mümkün değilse bir dizi kurs veya kısa dönemli bir programa katılmayı düşünebilirsiniz.

İş hayatınızda yaptıklarınızın ve kariyerinizde başardıklarınızın büyük bir kısmı Neptün’ün 2025′e kadar sürecek onuncu eviniz Balık burcu ziyareti sırasında katlanarak çoğalabilir. Bu özellikle halkla çalışmayı gerektiren kariyerler için olumlu bir etkidir. Büyük hayaller kurun! Ama bu hayalleri gerçeğe dönüştürecek uygulanabilirlik etkenini de unutmayın. Aksi takdirde Neptün’ün diğer yanını deneyimleyebilirsiniz: hayal kırıklığı Ancak genel anlamda Neptün’ün Balık burcunda olacağı yıllar kariyerinize statünüze ve popülaritenize fayda sağlayacaktır çünkü hemen her duruma ve değişen koşullara hızla ve kolaylıkla uyum sağlamayı başaracaksınız.

Plüton Oğlak burcundaki on beş yıllık geçişini sürdürüyor. Ortak kaynaklan temsil eden sekizinci evinizde bulunan Plüton alacaklılara ve borca mirasa sigortaya eşinizin gelirine yatırımdan alacağınız kazançlara ve bir noktaya kadar genel anlamda tüm parasal konulara odaklanıyor. Maddi durumun farkında olacaksınız ve zaman zaman endişelenmeniz bile söz konusu. Bu geçişi uzun vadeli düşünerek pozitif kazanımlar için kullanırsanız bunda bir sorun yok. Finansal yükümlülük emeklilik planlaması (yaşınız ne olursa olsun) tutumlu yatırımlar ve borç yönetimi şu anda düşünmeniz gereken konulardır. Hafta veya ay bağlamında değil yıllar açısından düşünün. Riskli hamleler maddi durumunuzu sarsabilir ama bilinçlenmesini de sağlar. Çünkü Plüton yükselişlerin olduğu kadar patlamaların da gezegenidir. Özellikle Şubat ve Mart aylarında dikkatli olmak isteyeceksiniz ancak Temmuz ve Ekim’de iyi kazanmalara kavuşabilirsiniz.
Siz ve yaşamınızdaki ilişkiler bu yıl burcunuzdaki iki tutulma ve yedinci evinizdeki başka iki tutulma sayesinde mercek akma alınıyor. Son iki tutulma ise finans alanlarınıza dikkati çekerken Plüton’un işaret ettiği önemi artırıyor.

Bu yıl oluşacak altı tutulmanın ilki 4 Ocak’ta ortak kaynakları temsil eden sekizinci eviniz Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu güçlü güneş enerjisine dikkat edin ve sizi finansal durumların sorumluluğunu üzerinize almaya teşvik etmesine izin verin. Aynı burçtaki Plüton da sizi bunu yapmaya itiyor. Bir bütçe belirleyin ve yıl için borcu kapatmak birikimleri artırmak ya da geleceğe yatırını yapmak gibi hedefler belirleyin.

Yengeç Burcu 2013 Yorumu

Yılın ilk üç haftasında Jüpiter dokuzuncu eviniz Balık burcundaki zamanını tamamlarken bazı Yengeçler için seyahat görünüyor. İşle ilgili bir seyahat de olabilir ve sizi bir terliye ya da yeni bir işe götürebilecek bir konferans ya da eğitimde yeteneklerinizi sergileme şansı elde edebilirsiniz

Jüpiter’in onuncu eviniz Koç burcuna girdiği 20 Ocak 2013 tarihinden itibaren kariyer aktivitelerinizi hızlandırmak isteyeceksiniz çünkü bu geçişi sağlamak için sadece beş ayınız olacak. Yüksek hedefler belirleyin! Bu şanslı gezegen sorumluluklarınızı artıran ve mevkiinizin yükselmesine neden olan harika bir iş teklifi veya terfi getirebilir» Ancak heyecanınızı biraz dizginleyin ve ağır iş yükünüzle baş edebileceğinizden fazlasını almadığınızdan emin olun.

Bu dönemde arkadaşlarınız size şans getirebilir. Bu aynı zamanda çevre edinmek için en iyi geçişlerden biridir ve siz doğru insanlarla tanışabilirsiniz. İşiniz dolayısıyla tanıştığınız biri bir ömürlük arkadaşınız olabilir ve benzer yapıda insanların bulunduğu bir kulübe veya organizasyona katılmak size avantaj sağlayabilir. Bu geçiş aynı zamanda iş yerinizde popüler bir takım lideri olmanızı da sağlayabilir.

Satürn dördüncü eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor ve bu yıl yaşamınızda ev ve aileyle ilgili konuları odak noktanıza taşıyor. Aile sorumluluklarınız zamanınızın büyük bir kısmını alacak ve siz yaşça büyük bir akrabanızla ilgilenmek veya onun işlerini üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Yer değiştirmeniz mümkün ama bir mülk alımını bir sonraki yıla ertelemeniz mantıklı görünüyor. Ancak Satürn kendi başına yapabileceğiniz projeler için uygun bir zemin hazırlıyor tabii bu projeler için borç altına girmediğiniz sürece. Kiralık bir yer arıyorsanız belgeleri dikkatlice okuyun ek ücretlere kira artışlarına hasar ve tamir poliçelerine ve diğer tüm finansal ayrıntılara dikkat edin. Kendinizi kiracı sigortasıyla koruyun ve bir sözleşmenin altına imza atmadan önce değişmesi gereken yerleri not edip kiralayacağınız alanı dikkatle inceleyin»

Satürn aile bireyleriyle geçmişte yaşadığınız sorunları ve çocukluğunuzdan kalan sizi bir şekilde engelleyen konuları çözüme ulaştırmak için bir fırsat sunuyor. Bu süreci başlatmak sizin elinizde. Ve biraz çaba gerektirse de elinizden geleni yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz. Güçlü bağlarınız daha da güçlenecek ve siz bu insanlara güveneceksiniz»

Aklınızda soy ağacınızı araştırmak gibi bir şey varsa bu geçiş bu düşüncenizi gerçekleştirmek için uygundur. Bu süreçte bir arkadaş ya da tanıdığınızın aslında uzak bir akrabanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca aile resimlerinizi organize edebilir (nihayet!) ve onları gelecek nesiller için saklayabilirsiniz.

Uranüs 11 Mart’ta Koç burcuna son bir geçiş yapıyor ve o tarihten önce Balık burcundaki yedi yıllık ziyaretini tamamlıyor.Uranüs dokuzuncu eviniz Balık burcundayken başlamış olduğunuz herhangi bir eğitim girişimini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu geçiş altında aktif olan seyahat arzunuzu tatmin etmek için son bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Süregelen yasal sorunlar da bu dönemde çözüme kavuşacak.

Uranüs kariyer ve statüden sorumlu onuncu eviniz Koç burcunu aydınlatırken siz farklı bir maceraya atılın. Söz konusu Uranüs olduğunda değişim şarttır ve genelde bu değişim beklenmedik bir zamanda gerçekleşir. Ancak bu gezegen fırsatları da tetikler. Tüm bunları geçen yaz? Uranüs Koç burcuna kısa bir ziyarette bulunduğunda yaşamış veya iş arkadaşlarınızın bu süreçten geçtiğini görmüş olabilirsiniz. Bu yıl koşullar çok daha yapıcı ama Uranüs yine Uranüs değişim gezegenidir. Gelecek yıllarda kariyerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Siz dış dünyaya açılırken bu da heyecan verici bir süreç olacak. Ayrıca küçük ölçekli bile olsa aniden üne kavuşmanız söz konusu. O yüzden bu geçiş sırasında elinizden gelenin en iyisini yapın ve kariyerinizin bir şekilde değişeceğini bilerek kariyer planlamalarınızı tamamlayın.

Şimdi Kova burcunda olan ve gelecek yılın başlarına kadar aynı burçta kalacak olan Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcuna kısa bir ziyarette bulunuyor. Neptün’ün 1995 yılında başlayan Kova burcu ziyareti sırasında etkisini ortak kaynaklarda hissettiniz; aile fonları miras kredi ipotek hesapları ve sigorta. Her ne kadar Neptün genelde ihtiyacınız olan şeyi ihtiyacınız olduğu anda sağlasa da parasal konularda bazı karışıklıklar olabilir. Sigorta şirketinizi değiştirmeden ya da bir kredi sözleşmesini imzalamadan önce tüm belgeleri dikkatle okuyun ve kendi araştırmanızı yapın.

Neptün’ün dokuzuncu eviniz Balık burcundaki ziyaretini 2025 yılına kadar bu burçta olacağı süre içinde neler yaşayabileceğinize dair bir ön izlenim olarak görün. Spiritüellik ve inanç konularının yanında Neptün burada başka kültürlere olan ilginizi tetikleyecek ve seyahatle araştırmalarla onları öğrenmenizi sağlayacak. Hatta bîr noktada yabancı bir dil öğrenmek ya da başka bir ülkede yaşayan aile bireylerinizle bağlantıya geçmek isteyebilirsiniz. Genel anlamda Uranüs’ün Balık burcunda olduğu sürede başlayan bilgi arayışınızı devam ettireceksiniz.

Şimdi Oğlak burcunda ikinci yılını geçiren Plüton ilişkileri temsil eden yedinci evinize doğru ilerlemeyi sürdürüyor. Bu güçlü dönüşüm gezegeni dokunduğu şeyi etkilemeden gitmez. Gezegenler arasında Plüton’un rolü ve amacı budur. Gelecek on üç yıl içinde en azından bir yakın ilişkinizin büyük olasılıkla birden fazla büyük bir değişim geçireceğinden emin olun. Bu sizin ve karşı tarafın ihtiyaçlarına bağlı olarak olumlu da olabilir olumsuz da. İlişkilere dair bakış açınızın ve başka insanlarla etkileşim kurma biçiminizin değişeceği ve son derece olumlu bir yolda ilerleyeceği kesindin

Aslan Burcu 2013 Yorumu

Balık burcunda geçen yaklaşık bir yılın ardından Jüpiter kısa sürede harekete geçecek O yüzden Jüpiter banka hesabınızda etkili olabileceği sekizinci evinizdeyken yılın bu ilk üç haftasını iyi değerlendirin. Siz veya eşiniz almanız gereken bir parayla ilgili haber duyabilir ya da iş yerinde zam alabilirsiniz. Ancak yatırımları şansa bırakmayın çünkü Jüpiter vaat ettiklerinin bir kısmını yerine getirmemesiyle meşhurdun Önce biriktirin sonra elinizde nakit para varken harcayın.

18 Ocak ve 3 Haziran tarihleri arasında Jüpiter dokuzuncu eviniz Koç burcunda olacak. Şubat veya Mart ayında özel veya profesyonel sebeplerden ötürü seyahate çıkmanız gerekebilir» Akrabalarla baş etmek zor olacaktır ve işle ilgili konulara ustalıkla yaklaşmanız gerekecek çünkü direnişle karşılaşmanız olası. Fikir ve görüşlerinizi kabul ettirmeye çalışmak bir başkasını ikna olmaya zorlamak akıllıca değildir. O yüzden heyecanınızı koruyun ve başkalarına karşı duyarlı davranın İstediğinizi elde edeceksiniz.

Jüpiter 4 Haziran’da onuncu kariyer ve statü eviniz Boğa burcundaki bir yıllık ziyaretine başlarken siz ilgi odağı olacaksınız. Bu etki sadece her on iki yılda bir oluşur o yüzden en iyi şekilde değerlendirin. Favori olan birkaç kişi arasında olacağınızdan bir terfi veya yeni bir pozisyonla kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz insanlar size ve uzmanlığınıza ihtiyaç duyacaklar. Haziran ayında yaptığınız girişimlerin sonucunu bu yaz veya sonbaharda alabilirsiniz. Ancak tek motivasyonunuzun para olmamasına dikkat edin.

Satürn öğrenme kısa geziler ve iletişimi temsil eden üçüncü eviniz Terazi burcundaki iki buçuk yıllık geçişini sürdürüyor. Bunların tamamı bu yıl bir noktaya kadar aktif olacak. Mart ve Ağustos aylarında bir aile bireyi eş veya komşunuzla bir gerginlik yaşayacak ama tam olarak nedenini anlayamayacaksınız. Ancak çözümlenmesi gereken konulardan bazıları önyargılar varsayımlar ve yanlış anlamalar olabilir.

Burada Satürn’ün etkisiyle yeni bir taşıt almanız gerekebilir. Mart sonu ve Nisan başında seyahatlerde gecikmeler olabilir. Bu
dönemde mekanik sorunlar da artış gösteriyor Jüpiter Balık burcundaki ziyaretini tamamlarken bunu aklınızda bulundurun ve bu beklenmedik masraflar için para biriktirin.

Bu geçiş insanlarla konuşarak basın raporlarını inceleyerek veya iş becerilerinizi geliştirmek için kısa süreli bir ders alarak sizi öğrenmeye teşvik ediyor Bu yıl sosyal medya sitelerine de ilgi duyacaksınız Bu çevre geliştirmek için değerli bir atılım olsa da gönderdiğiniz bilgiler konusunda dikkatli olun. Kuralın dışında herhangi bir şey sizin işinizi de etkileyebilir

Uranüs Koç burcuna geçtikten sonra okula dönme düşüncelerine kapılabilirsiniz. Şu anda bunda başarılı olursunuz ama zamanınızı değerlendirin ve bir programa atlamak yerine önce detaylı araştırın. Bu şekilde siz ve kariyeriniz için faydalı olacak bölümü seçebilirsiniz. Internet üzerinden alman kursları araştırın. Siz de bir okul veya eğitim merkezinde ders vererek bilgilerinizi paylaşmayı düşünebilirsiniz. Ancak resmî eğitim tek seçenek değildir. Aynı hedefi okuyarak veya seyahat ederek gerçekleştirebilir dün yaya ve diğer kültürlere dair bilgilerinizi artırabilirsiniz.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunu ziyaret ediyor. Bu tarihlerden önce ve sonra mistik gezegen ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Kova burcunda olacak. Bn evdey ken Neptün romantizm aşılayabilir ama bunun aksi ele olabilir ve yakın hissettiğiniz biriyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilecek. Büyük olasılıkla Neptün 1995 yılında Kova burcuna girdilinden beri her ikisini de yaşadınız. Bu yıl da değişen bir şey olmayacak. Aynı zamanda her duyduğunuza inanmayın. Çünkü herkes sizin iyiliğinizi düşünmüyor olabilir. Ama sonuçta Neptün tanısınız herkesi etkileme becerinizi güçlendirmeyi sürdürüyor. Neptün ün Balık burcunda geçirdiği zaman bu gezegenin sekizinci evinizde on yedi yıllık geçişi boyunca yaşayacaklarının bir ön izlemesi. Bu alanda zaman zaman finansal konuları üst eden Uranüs’ün aksine Neptün ceplerinizi altınla da doldu rabilir kayıplara da yol açabilir. Her ikisi de yaşanacak . bütçeleme ve karar alma konularında dikkatli olursanız olumlu olasılıkları artırabilirsiniz. Cömert doğanız bu ilkbahar veya kış aylarında bir arkadaşınızın yüklü bir borca ihtiyacı olmasıyla us te tabi tutulacak.

Plüton günlük işler ve genel iyiliği temsil eden alımcı evim Oğlak burcundaki geçişini sürdürüyor. Zaman zamanını iş yaşamı nız yoğun olacak. İş yükünüz artacak ve bazı insanlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bu genel olarak çoğu zaman harika bir etkisi yaratacak ama Plüton’un Güneşinizle temas kurmaya dikkat edin. Ne olursa olsun iş yerinizde olup bitenlerin sözlerinizin ne yapıp ne konuştuklarının arkasında olmalısınız. o zaman ufukta bir çatışma gördüğünüzde kendinini önceden hazırlayabilirsiniz.


Başak Burcu 2013 Yorumu

Jüpiter ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Balık burcundaki geçişini tamamlarken yılın ilk üç haftasında insanlar size şans getirecekler. Özellikle bir ilişkiniz varsa bu geçiş size fayda sağlayacak. Onunla geçireceğiniz zamanın keyfini çıkarın ve birlikte bir tatil planı yapın. Ayrıca iş arkadaşlarınız veya komşularınızla yakın ilişkiler kurmayı düşünebilirsiniz. Ama bir iş ortaklığı içindeyseniz dikkatli olmanızda yarar var. Bir başkasının düşüncelerine dayanan sahte bir iyimserlik içinde bazı vaatlere kanabilirsiniz.

22 Ocak’ta Jüpiter sekizinci eviniz Koç burcuna giriyor. Banka hesabınızdaki rakamı artırma potansiyeline sahip bu geçişten maksimum seviyede faydalanmak için hızlı hareket etmeniz ve her günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak her zaman olduğunuz gibi teminli olmayı sürdürün çünkü Jüpiter beklentileri artırıp vaatlerini gerçekleştirmeyebilir. Bu özellikle Şubat ve Mart aylarında ters tepebilecek yatırımlar için de geçerli. Özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırın. Bu geçiş size veya eşinize küçük bir kazanç sağlayabilir.


Jüpiter 4 Haziranda Boğa burcuna yöneliyor ve gelecek yıl bu burçta kalacak. Jüpiter dokuzuncu evinizden geçerken kişisel ya da işle ilgili bir seyahat olasılığı yüksek görünüyor. Bir sınıf toplantısında biriyle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bu Güneş alanında eğitim de ön planda dolayısıyla 2013 yılında kariyerinize fayda sağlayacak bir veya iki seminere katılmayı düşünebilirsiniz. Soy ağacınızı araştırabi lir aile büyüklerinizin yaşadığı yerleri ziyaret edebilir ve burada size faydalı olacak birileriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca oturduğunuz yerden bir şeyler öğrenmek de keyifli olabilir o yüzden kütüphane kartınızı yenileyin ve internet üzerinden eğitim seçeneklerine bakın.

Satürn bu yıl kişisel kaynaklar gelir harcama ve mülkleri temsil eden ikinci eviniz Terazi burcundaki geçişini sürdürüyor. Burada Satürn finansal sıkıntıyı işaret etse de bu banka hesabınızdan çok düşünce yapınızı ilgilendiriyor olabilir. Birikimleri artırarak tutumlu olmak bu geçişi atlatmanın iyi bir yoludur ve siz neredeyse farkında olmadan bu davranışı benimsediğinizi göreceksiniz. Bütçe yapmak borçları kapatmak ve finansal planlama hedefiniz olmalı. Daha azıyla yetinmekten memnun olacaksınız o yüzden şimdi dolaplarınızı ve çekmecelerinizi temizleyin ve becerilerinizi her şeye uygun bir yer bulmak için kullanın.

Büyük olasılıkla Satürn’ün buradaki en önemli mesajı sizi değerleriniz konusunda düşünmeye teşvik etmektir. Bunlar hem maddi hem de etik bakış açılarınız olabilir. Örneğin son model telefonun veya büyük ekran televizyonun zor kazandığınız parayı harcamaya değer olup olmadığını düşünerek maddesel görüşlerinizi mercek altına alabilirsiniz. Kendi ihtiyaç ve isteklerinizi gidermeden başkaları için gereğinden fazla para harcıyor olabilir misiniz? Her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor bile olsanız bu tip değerlendirmeler size fayda sağlayacaktır.

Bu dönemde etik sorular da ön plana çıkabilir ve biri sizi alıştığınız düzenin dışına çekebilir inançlarınızın arkasında durun ve kimsenin sizi yapmak istemediğiniz bir şey yapmaya zorlamasına izin ermeyin. Böyle bir ortam oluşmasa bile kendinizi bu konuları düşünürken bulacak ve bazı sonuçlara ulaşacaksınız böylece ilkeleriniz benliğinizle uyum içinde olacak.

10 Martta Uranüs Balık burcundaki geçişini tamamlayıp 2019 yılına kadar kalacağı Koç burcuna ilerleyecek. Yedinci eviniz Balık burcunda geçireceği süre içinde hiç şüphesiz bazı ilişkilerinizi sonlandırdınız ve bugün var olup yarın son bulacak ilişkiler yaşadınız bazı ilişkileriniz de büyük bir değişimden geçti. Bunlar hep statükoyu sarsan Uranüs’ün özellikleridir. Bu yıl Uranüs Koç burcuna geçmeden önce bu etkileri bir kez daha yaşayabilirsiniz. Ve bu kez size şans getirmesini beklediğiniz biriyle ilişki kurabilirsiniz.

Beklenmedik olaylar gezegeni Uranüs ortak kaynaklardan sorumlu sekizinci evinizi hedef alıyor. Her ne kadar bu parasal konularda temkinli olmanız gerektiğine işaret etse de aslında diğer finans burcunuz olan Terazi’deki Satürn nedeniyle bir tecrübe süreci de olabilir. Bütçenizi önceden planlayın. Tutumlu bir ravır geliştirip para biriktirerek gelecek yıllarda çıkabilecek ani masraflara hazırlıklı olun. Ayrıca gelecekte satın almak istediğiniz önemli bir üründe iyi bir indirime rastlayabilirsiniz. Ancak Uranüs’ün burada bulunmasıyla kazançların yanı sıra kayıplar da yaşanabilir. O yüzden şansınızı zorlamak isterseniz iki kez düşünün. Evin gelirinde oynamalar olabilir ve bu da para biriktirmek için bir başka sebeptir. Ama aynı zamanda sürpriz bir ikramiye veya maaş zammı miras veya loto yoluyla önemli bir para kazanabilirsiniz. Ancak finansal yapınızı korumak için önlemlerinizi alın.

Neptün bu yıl 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcuna kısa bir ziyaret yapacak. Daha sonra 1995 yılında girdiği Kova burcuna dönüp yılın geri kalanını orada geçirecek. Neptün’ün altıncı eviniz Kova burcunda olduğu süre boyunca iş yaşamınız konusunda heyecanlandınız hayal kırıklıkları yaşadınız ve idealist davrandınız. Bu yıl aynı şeyleri tekrar yaşayacak ve uzmanlığınıza rağmen yeterince kazanmadığınız hissine kapılacaksınız. Ama şimdi iş değiştirmek için uygun bir zaman değil çünkü gayretleriniz karşısında değişen pek bir şey olmayabilir. Sabırlı olun. Gelecek birkaç yıl sizin için fırsatlar ve doğru pozisyonu getirecek.

Neptün’ün Balık burcuna yapacağı ziyaret bu gezegen 2026 yılına kadar yedinci evinizde ilerlerken gelecekten neler beklemeniz gerektiğine dair kısa bir örnek sunacaktır. Liste başında romantizm var ve siz aradığınız ruh eşini bulabilirsiniz insanlar için ilham kaynağı olacaksınız onlar da size ilham verecekler. Ancak başkalarının cazibesine kapılmanız mümkün. Size yerine getirmeyi düşünmedikleri vaatlerde bulunabilirler. O yüzden emin olana kadar yeni tanıştığınız insanlara şüpheyle yaklaşın.

Şimdi Oğlak burcunda ikinci yılını geçiren Plüton romantizm eğlence çocuklar ve yaratıcılıktan sorumlu beşinci evinize doğru ilerliyor. Tüm bunlar gelecek on dört yıl içinde genelde olumlu olmak üzere yaşamınızı değiştirecek. Yaşamınızı zenginleştirmenin yanında siz büyümeye devam ederken bu insan ve aktiviteler düşünce ve fikirlerinizin değişmesine neden olacak. Ancak burada önemli bir nokta var. Bu alan aynı zamanda şans oyunları ve yatırımları ilgilendirir. Burada büyük kazançlar sağlayabilirsiniz ama aynı zamanda kaybetmeniz de mümkün. Araştırma ve tutumlu bir yaklaşımla başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok.

15 Haziranda dördüncü eviniz Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu kariyerle (İkizler burcundaki Güneş) ve evle (dördüncü eviniz) ilgili olduğu için her ikisine de eşit en azından kaliteli zaman ayırmanız gerekecek. Bunu en iyi iletişim kurarak sağlayabilir seyahat gerektirebilecek bu önemli kariyer dönemi için ailenizden destek alabilirsiniz.

Yılın dördüncü tutulması iki hafta sonra 1 Temmuz’da Yengeç burcundaki Güneş tutulmasıyla arkadaşlık alanınızı mercek altına alacak. Bu tutulma sosyal yaşamınız arkadaşlarınız gruplar kulüp ve organizasyonlarla geçireceğiniz zaman üzerinde etkili olacak. Yine programınızda seyahat olabilin Ama bir başkasının hedefi doğrultusunda kendinizi bağış yapmak ya da birine borç vermek zorunda hissetmeyin. Önce kendinizi ve kendi çıkarlarınızı düşünün.

Yıl kapanışa yaklaşırken 25 Kasım’da ev alanınız Yay burcunda bir Güneş tutulması olacak. Bu dönemde odak noktanız eviniz ve aileniz olacak. Ayrıca bu dönemde arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız için bir ev partisi düzenleyebilirsiniz. Para sorun olmasa bile bir bütçe planlayın.

10 Aralık tarihinde onuncu eviniz İkizler burcunda gerçekleşecek bir Ay tutulmasıyla artan iş yükünüzün karşılığını almanız mümkün. Yine Güneş Yay burcunda olacağından dış dünya ve ev yaşamınız arasında bir denge kurmanız gerekecek. Ancak bunu yapmak kolay olmayacak ve bu süreçte her iki tarafta gerginlik ve çatışma tetiklenebilir Aile aktiviteleri stresi hafifletmeye yardımcı olur.

2 ve 20 Eylül tarihleri arasında doğduysanız Satürn Güneşinizle ikinci eviniz Terazi burcundan iletişim kuracak. 2 veya 3 EylüTde doğanlar bu etkiyi en fazla hissedecek olanlardır. 4 ve 10 Eylül arasında doğduysanız bu Satürn etkisini iki kez yaşayacaksınız. Bunların ilki 201 Tin ilk beş ayında ikincisi ise Temmuz Ağustos veya Eylül aylarında olacak. 11 ve 20 Eylül tarihleri arasında doğduysanız Satürn bu yıl Güneşinizle bir kez temas kuracak ve ikinci etki bir sonraki yıl yaşanacak iki kez bağlantıya yetmesi nedeniyle ilkinde bir olay veya durumun oluşması ikincisinde ise sonuca bağlanması veya çözümlenmesi mümkündür.

Bu geçiş altında parasal konular üzerinde düşünmeniz gerekecek. Hesaplarınızı düzenleyin bir bütçe hazırlayın kendinizi bir birikim planına dâhil edin ve gerekirse borçlarınızı kapatmak için biı tarih belirleyin. Satürn Güneşinizle bağlantıya geçtiğinde her zamankinden daha tutumlu olacaksınız ve büyük olasılıkla arar-sanız indirimlere rastlayabilirsiniz. Finansal sorunlar yaşarsanız onlarla başından ilgilenin. Endişe atalet ve sürekli analiz üretken değildir ve stresi artırmaktan başka bir işe yaramaz. Ancak olumlu kullanıldığında bu Satürn-Güneş ilişkisi dikkatli finans yönetimiyle değerinizi ciddi anlamda artırabilir.

Şirket veya endüstri koşullarına bağlı olarak düşük bir zam alabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Konuşmanın bunu değiştirmesi muhtemel değildir o yüzden gerçeği kabul edip sabırlı olmaya gayret edin. Bir tedbir olarak şirket fonlarını harcamadan önce şefinizden yazılı onay almayı unutmayın. Şirketinizin size sağladığı faydalarda bir miktar azalma olabilir ya da harcamaların bir kısmını sizin karşılamanızı isteyebilirler.

19 ve 22 Eylül arasında doğduysanız Uranüs’ün ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Balık burcundan Güneşinizle temasa geçmesinin etkilerini en son siz yaşayabilirsiniz. Ve bundan gayet memnun olmanız olası! Ocak ayında Jüpiter ve Uranüs’ün şanslı birlikteliği sizi harika bir fırsattan faydalanmak için doğru zamanda doğru yerde olmaya teşvik edecek. Bu yakın bir arkadaşınızdan veya şans eseri tanıştığınız birinden kaynaklanabilir. Bazı Başak burçları sürpriz bir şekilde nişanlanabilir diğerleri ise ilk görüşte aşkı tadabilir. Ama nasıl hissederseniz hissedin bu evlenmek için uygun zaman değildir. Hızlı bir birleşme hızlı bir şekilde son bulabilir. Aynı şey özellikle paranın dâhil olduğu iş ortaklıkları için de geçerli. Bu geçiş Uranüs’ün Koç burcuna geçeceği 11 Mart tarihine kadar aktiftir.

22 23 veya 24 Ağustos’ta doğduysanız Uranüs 11 Mart’tan yıl sonuna kadar Koç burcundan Güneşinizle temasa geçecek. îlk temas geçen yaz meydana geldi (2010). Bu dönemde bazı maddi sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu yine mümkün ancak bu temas büyük olasılıkla bütçeden planlama ve hedef belirlemeye kadar pek çok şekilde maddi durumunuzu iyileştirmenize yardımcı olacak. Bunları alışkanlık hâline getirin ve para biriktirmeye gayret edin. Böylece beklenmedik masraflar çıktığında sıkıntı yaşamazsınız. Haziran ayında siz veya ediniz bir ikramiye (veya yeni bir iş) gibi küçük bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu geçişle hesap şifrelerinizi ve diğer finansal verilerinizi korumak için önemler alın. Kendiniz ve aileniz için kredi kartı dökümleri isteyin. Ayrıca kaybetme olasılığına karşılık tüm bilgilerinizin kayıtlı olduğu o kapsamlı cep telefonunuza şifre koyun.

19 ve 22 Eylül tarihleri arasında doğduysanız Neptün 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında ardından 4 Ağustos’tan yıl sonuna kadar altıncı eviniz Kova burcundan Güneşinizle temas kuracak. Bazı zamanlar işinizden memnun olmadığınızı hissedeceksiniz ve sebebini bulmak kolay olmayacak. Sanki normal iş ritminizin ve rutininizin dışına çıkmışsınız gibi hissedip rahatsızlık duyacaksınız. Ama tam olarak ne istediğinizi tespit etme konusunda da yine sıkıntı yaşayacaksınız. Bu da şu anda yeni bir şeyler kovalamak için zamanlamanın doğru olmadığını gösteriyor. Ayrıca iş arkadaşlarınızla kişisel bilgilerinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bu bilgiler sizin pozisyonunuzu hafife almak isteyenler tarafından kullanılabilir. Biri işle ilgili bir hatada suçu sizin üzerinize atabilir ve bu olasılığa karşılık kendinizi korumanız gerekiyor. Ancak olası işleri araştırmaya başlayabilirsiniz böylece seneye harekete geçmek için hazır olursunuz Dışarıdan bakıldığında uygun gibi görünmeseler de tüm olasılıkları inceleyin. Kova sizin zindelik alanınızdır bu yüzden kendinize bir iyilik yapm ve sağlık kontrolünden geçin. Sizi endişelendiren bir şey olursa ikinci bir görüş alın ya da uygunsa alternatif şifayı deneyin. Bu yıl hem reçeteli hem de reçetesiz ilaçlara karşı hassas olabilirsiniz.

22 ve 25 Ağustos tarihleri arasında doğduysanız 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Neptün Balık burcundaki kısa ziyareti sırasında Güneşinizle bağlantı kuracak. Bu geçişle emin olmanız gereken bir şey var; sizin etkileyici bir insan olduğunuzu düşünecek pek çok karizmatik insanla tanışacaksınız. Bu geçiş özellikle aşk ve romantizm için mükemmel olsada (ancak yeni ilişkiler için değil) tüm cazibe ve övgülerin ortasında Başak sağduyunuza bağlı kaim çünkü insanlar göründükleri gibi olmayabilirler Ve bu da zor yoldan öğrenmek istemeyeceğiniz bir derstir. Ayrıca bir muhasebeci avukat doktor ya da finans danışmanı gibi bir profesyonele danışmayı düşünüyorsanız referansları kontrol etmenizde fayda var.

Örneğin kitap yazmak gibi bir hayaliniz varsa bu yıl yapın Çünkü projeyi tamamlamanıza olanak verecek canlılık ve kararlılığa sahip olacaksınız. Bir ilişki özsaygınızı artırarak yaşamınızı değiştirebilir ve siz çocuklarınızın yaşamlarında anlamlı ve uzun ömürlü bir etki yaratabilirsiniz. Temmuz ve Ekim aylarında derin düşünceler veya meditasyon kendinize olan inancınızı güçlendirirken potansiyelinizin farkına varmanıza yardımcı olacaktır.
Yönetici gezegeniniz Merkür’le bir iletişim ustasısınız tabii olmak istediğinizde ya da bu size avantaj sağladığında. Çoğu Başak burcu insanı bir ömür boyu sağduyulu fikirlere katkıda bulunan bilgiler okuyup öğrenirler. Burcunuz analitik becerilerle gelişmiştir ama bu aynı zamanda beyninizin aşırı çalışmasına olabilecekler konusunda endişe duymanıza neden olur. Aşırı aktif hayal gücünüzü dizginleyin ve engeller konusunda gerçekçi olun. Sonuçta düşünürseniz endişelerinizin bir çoğunun hiçbir zaman gerçekleşmediğini göreceksiniz.

Detaylar sizin güçlü olduğunuz noktalardır. O seçici dikkatli gözünüzden pek bir şey kaçmaz ve başkalarının kaçırdıklarını görmek gibi bir yeteneğe sahipsiniz. Tüm bu bilgi parçalan zihninizde kısmen bilgi ve kısmen sezgi olan bir resim oluşturur Ama detaylar arasında kaybolur ve olaylara daha geniş bir bakış açısından bakmayı başaramazsanız bu da sıkıntı verebilir. Kendinize zaman zaman bir adım geri gidip olaylara objektif bir gözle bakmanız gerektiğini hatırlatın.

Verimliliğinizle gurur duyuyorsunuz ve bir şeyi yapmanın en kolay ve en iyi yolunu bulmak gibi bir yeteneğiniz var. Bu planlama ve organizasyon yeteneğinizi tamamlıyor. Derli toplu bir Başak burcu da olsanız düzenli dağınıklıktan da hoşlansanız bu geçerlidir. Her iki şekilde de her şeyin nerede olduğunu bilir bir kâğıt yığınına uzanıp içinden ihtiyacınız olanı çekip çıkarabilirsiniz.

Pek çok Başak burcu insanı çocukluk dönemlerinde utangaçtır ve bu yaşam tecrübesi ve uzmanlıkla kaybolur. Ama genel anlamda özgüveniniz artsa bile değişken burcunuzun akıntıya kapılmaya eğilimi vardır. Uyumlu olmak ayrı bir şeydir tavrınızı ortaya koymaktan çekinmek başka bir şey Tereddüt etmeyin gerektiğinde harekete geçin.

Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları
« Posted on: 23 Nisan 2024, 20:28:39 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları oyunlari, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları programi, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları program yükle, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları download, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları resimleri, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları haber, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları yükle, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Susan Miller Burç Yorumları - 2013 Genel Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2012, 21:57:54 »

Terazi Burcu 2013 Yorumu

Yılın ilk üç haftasında altıncı eviniz Balık burcundaki Jüpiter bir terfi veya iş teklifi almanızı sağlayabilir. Bu güzel bir fırsat olabilir ama detayları öğrenmek için ağırdan alın Şans yanınızda oldukça riske girip daha fazlası için pazarlık edebilirsiniz. Yeni yılda forma girmeye karar verdiyseniz zamanlama idealdin Bir spor salonuna kaydolun öğle saatlerinde yürüyüş yapın ya da yeni bir spor dalı öğrenmek için kursa gidin.
2 Ocak ve 3 Haziran 2013 tarihleri arasında Jüpiter yedinci eviniz Koç burcuna geldiğinde başka insanlar size şans getirecekler. Özellikle bu dönemde etkili bir iletişimci olacaksınız ve insanlara cazibe ve kurnazlıkla yaklaştığınız sürece onları olaylara sizin baktığınız açıdan bakmaya ikna etmeniz gayet kolay Sadece vaatleri ciddiye almayın çünkü insanlar ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsunlar verdikleri sözleri tutmayabilirler.

Jüpiter Koç burcundaki kısa ziyaretinin ardından 4 Haziranda sekizinci eviniz Boğa burcunda bir yıllık geçişine başlıyor. Bu geçiş banka hesabınızı artırmak için maksimum seviyede potansiyel içeriyor. Bundan faydalanın çünkü bu etki sadece her on iki yılda bir gerçekleşir. Aile gelirinde artış olabilir ve siz bir mirastan veya bir şekilde elinize geçen ekstra paradan faydalanabilirsiniz. Ekstra nakit evle ilgili projeleriniz veya önemli bir satın alma için etkili olabilir ancak krediler konusunda temkinli olun. Mümkün olan en düşük faiz oranıyla alışveriş edin ve gerektiğinden daha az miktarda kredi alın.
Birinci evinizde bulunan Satürn sizi yaşamınızı ve başarılarınızı değerlendirmeye teşvik ediyor. Bundan öğrenebilecekleriniz gelecek yıllarda size büyük fayda sağlayabilir. Ayrıca gelecek yedi yıl içinde neler başarmak istediğinizi düşünmek için ideal bir zaman. Ancak yeni girişimlere başlamak için uygun bir zaman değil; bunun yerine geçmişe bakıp çözüme ulaşması gereken ailevi sorunlarla ilgilenerek gelecek için hazırlık yapın.

Burcunuzdaki Satürn için bu kolay bir geçiş olmasa da en zoru da değil. Ama tüm Satürn geçişlerinde olduğu gibi bu ciddi gezegen çok çalışmayı ve sorumluluk almayı gerektiriyor ve bunlar size fayda sağlayacaktır. Ancak karşılığını hemen alacağınızı düşünmeyin. Siz bu geçişin sonuçlarını fark edene kadar yıllar geçebilin Ve sonucu şu anda bilemeyeceğinizden elinizden gelenin en iyisini yapmak iyi bir imkân yaratmak ve kendinize becerilerinize güvenmek için gereken tüm sebeplere sahipsiniz.

Satürn ün bu geçişte önem verdiği bir diğer ders özgüvendir. Bu özellikle sizin için geçerli çünkü Terazi Burcu ilişkiler burcudur. Siz ne düşünürseniz düşünün kendi içsel gücünüze güvenebilir ve öncelikli olarak size fayda sağlayacak bağımsız kararlar alabilirsiniz. Bu da Satürn’ün önemle üzerinde durduğu bir diğer derstir.

Yedinci eviniz Koç burcundaki Uranüs’ün odak noktası yaşamınızdaki yakın ilişkilerdir. Uranüs söz konusu olunca değişim ve beklenmedik olaylar yaşanacağını göz önünde bulundurun. Bir ömürlük olduğunu düşündüğünüz bazı bağlar kopacak ve sanki sihir yapılmış gibi yenileri gelecek. Bir Terazi olarak en iyisinin bu olduğunu bilmenize rağmen bazı ilişkilerinizden kopmakta zorlanacaksınız ve bu da Satürn’ün özgüven dersinin bir diğer yanıdır. Ancak bu birlikteliğinizin son bulacağı anlamına gelmez; değişim pozitif canlandırıcı ve güçlendirici olabilir. Bazı zamanlarda yaşamınızdaki bir ihtiyacı karşılamak üzere bazı insanlarla karşılaşacaksınız. Ve görevleri tamamlandığında geldikleri gibi hızla kaybolacaklar.

Yedinci evdeki Uranüs ilk görüşte aşk ilişkileriyle meşhurdur. Bu bu yıl içinde veya gelecekte gerçekleşebilir. Ama siz bağlılıkkonusunda temkinli olmak isteyeceksiniz çünkü bir anda başlayan bir şey yine bir anda özellikle Uranüs’ün Güneşinizle temas kurduğu yılda veya yıllarda son bulabilir.

Yılın büyük bir bölümünü Kova burcunda geçiren Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcuna kısa bir ziyaret yapacak ve 2012 yılında bu burca geri dönecektir. Bu dört ay içinde Neptün’ün günlük işler ve hizmeti temsil eden altıncı evinizdeki etkisine dair kısa bir örnek göreceksiniz. Gönüllü olarak bir hedef uğrunda çalışmaya karar verirseniz şaşırmayın. Aynı zamanda yeni bir iş aramak da isteyebilirsiniz. Olasılıkları araştırın ancak hemen sonuç almayı beklemeyin. Bu daha çok bir hazırlık dönemidir ve sizi 2012′ye hazırlar. Kendinize bir iyilik yapın ve rutin sağlık kontrollerinizi diş ve göz muayenelerinizi yaptırın. Çünkü bu aynı zamanda sizin sağlık alanınızdır.

Bu yıl Neptün’ün ana odak noktası romantizm yaratıcılık çocuklar ve eğlenceyi temsil eden beşinci eviniz Kova burcudur. Uranüs’ün ortaklıkları temsil eden yedinci eviniz Koç burcuna gelmesiyle ister uzun süreli bir ilişkide olun isterse yeni bir birliktelik arayışında bu yıl sevgi için unutulmaz bir yıl olabilir. Ama aynı zamanda nihai romantizm gezegeni burcunuzda olduğundan aşka âşık olmanız da söz konusu. Uranüs’ten dolayı kendinize ciddi bir ilişkiye doğru koşmanız gerekmediğini çünkü gerçek sevginin siz birbirinizi tanıyana kadar bekleyebileceğini hatırlatın.

Plüton ev ve aile yaşamınızı temsil eden dördüncü eviniz Oğlak burcundaki uzun geçişini sürdürüyor. Bu yıl bir akrabanızınsorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bir miras veya eviniz veya mülklerinizle ilgili bir sigorta konusunda anlaşmazlık yaşanması olasıdır. Bu geçiş bir soy ağacı araştırması için idealdir ve Satürn’le uyumlu olduğu süre içinde uzun zamandır var olan ailevi sorunları çözebilirsiniz. Sonuç dilediğiniz gibi olmayabilir ama geçmişten kopup özgür kalmanızı sağlayacaktır. Olumlu değerlendirildiğinde Plüton uzun zamandır ihmal ettiğimiz dolapları temizlemek biriken çerçöpten kurulmak ve aile fotoğraflarını organize etmek için ihtiyacınız olan teşviki sunabilir.

1 Haziran’da dokuzuncu eviniz İkizler burcundaki Güneş tutulması yaz tatili için harika bir zamanlama sunuyor. Geleneksel bir tatilden çok büyüdüğünüz şehri ziyaret etmek bir aile toplantısına katılmak ya da eğlenirken öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu etki aynı zamanda evle ilgili becerilerinizi artırmanız ya da kariyer fırsatları sağlamanız için geleneksel eğitim seçeneklerine de ışık tutuyor.

Dokuzuncu ve üçüncü evlerdeki etki 10 Aralık’ta İkizler burcundaki Ay tutulmasıyla tekrarlanacak. Yine öğrenme iletişim ve seyahat ön planda. Ancak bu tutulma Mars’la da uyum sağlıyor dolayısıyla direksiyon başındayken gaza fazla yüklenmeyin telefonla konuşmayın ve tüm dikkatinizi yola verin. Egzersiz kitap okumak veya meditasyon gibi bir stres gidericiyle rahatlayabilirsiniz. Bu ayrıca gün boyunca biriktirdiğiniz duygu ve düşüncelerinizi hafifletip rahat bir uyku uyumanızı sağlayabilir.


2 ve 21 Ekim 2013 tarihlerinde doğduysanız? Terazi burcundaki Satürn bu yıl enerjilerini Güneşinizle birleştirecek. 2 3 veya 4 Ekim’de doğduysanız bu gezegenin etkilerini en çok siz hissedeceksiniz. 5 ve 11 Ekim tarihleri arasında doğduysanız Satürn güneşinizle iki kez temas kuracak. Bunlardan biri yılın ilk beş ayında diğer ise Temmuz Ağustos veya Eylül aylarında olacak. 11 Ekim’den sonra doğduysanız Satürn’ün Güneşinizle ilk teması yılm son üç ayında ikincisi ise 2013′de gerçekleşecek. Bu çift temaslar olayların birkaç ayda çözüme ulaşacağının belirtisidir.

Önceden plan yapıp yeterince dinlenmeli ve uyumaksınız çünkü bu Satürn-Güneş ilişkisi direnci azaltabilir ve gribe karşı bağışıklığınızı zayıflatabilir. Ayrıca diş doktorunuzdan randevu alın böylece sorun varsa ilerleyip size daha pahalıya patlamadan halledilebilir.

Bazen etrafınızda insanlar varken bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Buna karşılık şu anda kendi düşünceleriniz ve aktivi-telerinizle yalnız geçireceğiniz zamandan keyif alacaksınız. Özellikle Mart sonu ve Nisan başında sessizlik ve yalnızlık size daha cazip gelecek ve bazı insanlar bunun sebebini anlamakta zorluk çekecekler. Onlara karşı duyarlı olun ama her yirmi sekiz yılda bir gerçekleşen bu önemli geçiş altında kendiniz için önemli olan şeyi yapın.

Genel anlamda yaşam daha yavaş ilerliyor gibi görünebilir ve siz günlük aktivitelerinizde her zamankinden daha çok gecikme yaşayacaksınız. Bunda bir sorun yok çünkü Satürn’ün verdiği mesajın bir parçası sabır ve bütünlüktür. Özellikle geçmişte yaşanan sorunlarla uğraşıp onları bir çözüme ulaştırırken kendinize zaman tanıyın. Geçmişten ders almak değerli bir egzersizdir çünkü gelecek yıllarda ödülleri toplamaya başlayacağınız yeni zemini oluşturmanıza yardımcı olur.

19 ve 22 Ekim tarihleri arasında doğduysanız? Uranüs 10 Mart 2013'e kadar günlük işleri temsil eden altıncı eviniz Balık burcundan Güneşinizle temas kuracak. Uranüs bu burçtaki uzun geçişini tamamlarken doğru zamanda doğru yerde okluğunu/ U/in beklenmedik bir şekilde size harika bir iş teklifi getirebilir. Temkinli olun çünkü Jüpiter’in ve Uranüs’ün birlikte Balık burcun da olacakları Ocak ayında şans sizin yanınızda olacak bunları belirlemek bir ay daha sürebilir. Bu sırada bu bilgiyi kesinlikle saklayın ve detaylar netleşene kadar şu anki işinizi bnıknuym Bekârsanız bu gezegensel etki iş aracılığıyla tanıştığınız biriyle yakınlaşmanıza neden olabilir.

22 ve 27 Eylül tarihleri arasında doğduysanız Uranüs 1 1 Mart’ta yedinci eviniz Koç burcundan Güneşinizle iletişime geçecek. Bu yıl en az bir yakın ilişkiniz yakın bir dostunuz ya da bir aile bireyi büyük değişimler yaşayacak. Yıl sonunda bu kişiyle ilgili düşünceleriniz aynı olmayacak ama sonunda size de fayda sağlayacak. Değişiyor kendinizi ve kimliğinizi yeniden oluşturuyor ve daha özgür oluyorsunuz. Ve bu da diğer insanlarla ilişkilerinizi etkileyecek. Ancak bağlan koparma arzusuna karşı direnin; bir Uranüs geçişi sırasında alman kararları genelde tersine çevirmek zordur. Ancak size çok yakın olan birinin de radikal bir biçimde değişmesi ve artık ortak hiçbir yanınızın kalmaması mümkündür. Bu durumda bu ilişkiyi geçmişte olduğu gibi sürdürmek neredey se imkânsız olacak.

Ancak yeni bir işe geçme konusunda dikkatli olun. Duygu tamamen aynı olabilir; sadece ortam değişecektir. Ayrıca becerilerinizi kolayca aktarabileceğiniz deneyim ve uzmanlığınızı geliştirebileceğiniz bir kariyer seçeneğini de düşünün. Altıncı ev aynı zamanda sizin sağlık alanınız olduğundan bir süredir doktora gitmediyseniz bir kontrol yaptırın. Ayrıca bedeninizi dinleyin ve beslemenize egzersizlerinize ve genel olarak yaşam tarzınıza dikkat edin.

19 ve 22 Ekim tarihleri arasında doğduysanız Neptün beşinci eviniz Kova burcundan Güneşinizle temas kuracak. Burada iki bağlantı olacak: ilki 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında ikincisi ise 4 Ağustos’ta başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek Bu etki hem çiftler hem de bekârlar için romantizm sinyalleri veriyor. Bekârsanız bunun keyfini çıkarın ama henüz geleceğe dair plan yapmayın çünkü bunun ne kadar süreceği belli olmaz. Beşinci ev aynı zamanda çocuklarla ilgilidir. Dolayısıyla çocuklarınız varsa onları ne yaptıklarını ve kimlerle arkadaşlık ettiklerini yakından takip etmek isteyeceksiniz. İletişim kurmakta bilhassa ergenlik çağındaki çocuklarla zorlanacaksınız. Özellikle Mart ve Ağustos aylarında çocuklarınız ailevi bir konu veya özel bir ilişkinizle ilgili sezgilerinizi dinleyin. İşleri oluruna bırakmak yerine harekete geçin. Ayrıca forma girmek için bir egzersiz programına başlamak istiyorsanız bu aylar uygundur.

28 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında doğduysamz Plüton dördüncü evinizdeki Oğlak burcundan Güneşinizle iletişim kuracak. Bunun sonucunda zamanınızın ve ilginizin büyük bir kısmını ev ve aileyle ilgili konulara bir akrabanıza belki de anne veya babanıza ayırmanız gerekecek ve bu durum maksimum seviyede çatışmaya ve hatta aile içinde güç mücadelelerine dönüşebilir. Olaylar yılın ilk aylarında şiddetlenecek sonra yaz ve sonbahar aylarında sakinleşecekler. Ancak bu geçiş geçirmek veya dekore ettirmek için ideal bir zamanda bir yer bulun ve artık istenmeyen ya da ihtiyaç duyduğunuzda adımları atın. Sonuçta eviniz taze enerjiyle dolabilir. Bir ihtiyaç yada ev kredisi almanız gerekiyorsa ne kadar ödeyebileceğiniz konusunda da gerçekçi olun ve az miktarda kredi alın. Ayrıca düzenli olun evinizde böcek olup olmadığını kontrol edin ve mülklerinizin sigortalarını güncelleyin.

Terazi ilişkilerden sosyal yaşama eğlenceden kariyere kadar her alanda orta yolu bulmak ister. Sizin rahat olduğunuz alan dengedir o yüzden terazi bir tarafa yatmaya başladığınızda kendinizle ve dış dünyayla olan ahenginiz bozulur. Hedefiniz uyumdur ve işbirliği ve uzlaşmaya değer verirsiniz. Ama gerekli olduğunda en sıkı rakibi bile altüst edebilecek usta bir strateji uzmanısınız.

Terazilerin kararsız olduklarına inanılır ve hiç şüphesiz siz de bunu defalarca duymuşsunuzdur Bu doğru ancak pek çok insanın düşündüğü gibi değil. Başkalarının anlayamadıkları şey sizin zihninizdir. Hava burcunuz sizi bir düşünür kılar ve sizin için karar vermek zor olabilir çünkü siz bir madalyonun her iki yüzünü de görme becerisine sahipsiniz. Bu belirli durumlarda bir avantaj olabilir. Ama sürekli kenarda oturup beklerseniz sıkıntı yaratır.

Olaylara bir diplomat gibi yaklaşırsınız ve konuşurken öyle etkileyici kurnaz cümleler kurarsınız ki insanlar onları övdünüz mü yoksa eleştirdiniz mi merak ederler. Sosyal ortamlarda popülersiniz ve Venüs’ün etkisi altmdaki pek çok Terazi burcu son derece çekicidir. Venüs aynı zamanda size estetiğe ve sanatsal yeteneğe karşı bir anlayış katar ve siz giyim ve dekorasyonda doğru görüntüyü nasıl yakalayacağınızı içgüdüsel olarak bilirsiniz.

Olağanüstü becerileriniz altıncı hissinizden güç alır. Duygusal olarak kendinizi kaptırmadan harika bir dinleyici olabilirsiniz. Ancak tüm zarafet ve cazibenize rağmen zaman zaman ilgisiz kalabilirsiniz. Ayrıca Terazi burcunun bir özelliği olarak yakın çevrenizdekiler dışında başkalarıyla mesafeyi korursunuz Ve her ne kadar çatışmalardan hoşlanmasanız da damarınıza basıldığında öfkeniz unutulmaz etkiler bırakır.

Akrep Burcu 2013 Yorumu

Sevgili Akrepler İlişkiniz olsa da olmasa da Ocak ayının ilk üç haftası büyük olasılıkla geçtiğimiz yıl yaşadıklarınızdan farklı olmayacak. Bir ilişkiniz varsa romantizmi güçlendirin; bir ilişki arayışmdaysanız davetleri kabul edin çünkü o özel insanla nerede tanışacağınızı bilemezsiniz. Beşinci ev aynı zamanda çocukları eğlenceyi ve yaratıcılığı temsil eder. Bunların hepsi veya bazıları bu dönemde yaşamınızda etkili olacak.

22 Ocak’ta Jüpiter günlük işleri temsil eden altıncı eviniz Koç burcuna geliyor işinizle ilgili şanslı bir durum olabilir yeni bir pozisyon terfi veya patronlarınızın gözünde parlamanız için yeni bir fırsat doğabilir. Ayrıca işiniz dolayısıyla size şans getirecek biriyle tanışabilirsiniz. Ama kazanç sağlamak ve ön planda olmak istiyorsanız acele etmeniz gerekecek çünkü Jüpiter 3 Haziranca bu burçtan ayrılıyor. Bu aynı zamanda sizin sağlık alanmızdır o yüzden Jüpiter’i bir egzersiz programına başlamak için kullanın. İş yerinde bir spor aktivitesi düzenleyebilir öğle saatleri için bir yürüyüş ekibi oluşturabilirsiniz

4 Haziran’da Jüpiter ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Boğa burcuna geliyor ve bir yıl boyunca burada kalacak. Sadece her on iki yılda bir gerçekleşen bu geçiş sevgi ve bağlılık için idealdir. Ciddi bir ilişkiniz varsa Jüpiter işleri bir sonraki seviyeye taşıma arzusunu tetikleyebilir. Arayış içindeyseniz bir anda ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Bu geçiş çiftler arasındaki bağları güçlendirecektir çünkü birlikte olmaktan çok keyif alacaksınız. Ancak ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışırsanız dikkatli olmanızda fayda var. Yaşadıklarınız gerçek olabilir ama olmayabilir de. Bekleyip görün. Şu anda sadece olumlu yönlere bakıp olumsuzları göz ardı etmeniz mümkündün Aynı şey iş ortaklıklarınız ya da herhangi bir profesyonel danışman (avukat doktor muhasebeci vs.) için de geçerlidir.

Satürn yenilenmeyi temsil eden on ikinci eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor. Bu hazırlanmak dönüp kendinize bakmak geçmiş yedi yılda başarı ve mücadelelerinizi değerlendirmek için ideal bir zamandır. Kendinize karşı dürüst olun. Ne öğrendiniz? Neleri daha iyi yapabilirdiniz? Neleri geliştirmeniz gerekiyor? En büyük başarılarınız hangi alanlarda oldu? Bu ve daha pek çok sorunun yanıtı Satürn’ün burcunuza geleceği 2013′de yeni bir döneme başladığınızda size yardımcı olacaktır. Buna zaman ayırın ve sizi engelleyen görüntü duygu ve anılardan kurtulun. Günlük tutmak iyi bir araç olabilir ve bu süreçte kardeşiniz ya da bir akrabanızdan yardım alabilirsiniz.

Uranüs 11 Mart’ta Koç burcuna ilerleyerek yedi yıllık Balık burcu turunu tamamlıyor. Yaratıcılığı çocukları romantizmi ve eğlenceyi temsil eden beşinci eviniz balık burcunda geçireceği son haftalarda süregelen veya bitmemiş hobi ya da evle ilgili projelerinizi tamamlamayı hedeflemelisiniz. Bu aynı zamanda âşık çiftler ve yeni bir ilişki arayışındaki bekârlar için de unutulmaz bir dönem olabilir. Çocuğunuz varsa geri çekilip çocuklarınıza daha objektif bir gözle bakmaya çalışın. Yaşları ne olursa olsun olgunlaştıklarını ve artık aynı seviyede bakıma ihtiyaç duymadıklarını görebilirsiniz. Çocuğunuz artık bir genç olmuşsa o yeni bir yaşam kurarken ebeveyn rolünüz değişmiş olabilir.

Uranüs’ün altıncı evinizden geçeceği gelecek sekiz yıl boyunca iş hayatınız değişecek» Geçen yaz Uranüs’ün Koç burcu ziyareti sırasında bu çoktan gerçekleşmiş olabilir. 2011 yılında olaylar o kadar dramatik olmasa da değişim hâlâ söz konusu. 11 Mart ve 3 Haziran tarihleri arasında Jüpiter ve Uranüs’ün Koç burcunda olmasıyla şans sizin yanınızda olacak ve siz harika bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Sadece iyi yönleri kadar kötü yönlerini de göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun çünkü iyimserlik objektifliği etkileyebilir. Bu geçişin yanında bir de işe duyduğunuz heyecan sizi başarabileceğinizden daha fazlasını üstlenmeye teşvik edebilir önemli olan hedefleriniz doğrultusunda hangi seçeneklerin iyi olduğuna karar vermektir. Sadece en iyi hedeflerin peşinden gidin.

Bu ay Neptün de burç değiştiriyor. 4 Nisan ve 3 Ağustos arası yapacağı kısa Balık burcu ziyaretiyle gelecek on dört yılın nasıl olacağına dair bir fikir edineceksiniz. 3 Ağustos sonrasında dördüncü eviniz Kova burcuna geçtiğinde ev yaşamınız hem huzurlu ve sakin hem de stresli ve karmaşık olacak. Neptün nerede aktifse beklenmedik gelişmeler olacak ve siz gerçekten neler olup bittiğini anlamakta güçlük çekeceksiniz. Bu karmaşık mesajlar ve gerçek dışı ifadelerle aile iletişimini etkileyebilir ve başka bakış açılarını anlamak gerçekten zor olabilir. Ancak bu geçiş evde yapılacak yaratıcı aktiviteler ve bir odanın renk ve dekorunu kendi ruh hâlinize göre ayarlamanız için idealdir. Bir aile bireyi büyük olasılıkla yaşça büyük bir akrabanız sizin bakımınıza ihtiyaç duyabilir.

Beşinci eviniz Balık burcundaki Neptün ilişkiniz olsa da olmasa da romantizm için idealdin Bu etki aynı zamanda ebeveyn-çocuk ilişkisini güçlendirir çocuklarınızın becerilerini ve yeteneklerini keşfedip geliştirmek için ihtiyaç duydukları rehberlik ve teşviki sağlar. Ancak çocuklarınızı oldukları gibi değil olmalarını istediğiniz gibi görmekten kaçının. Ayrıca siz de kendi yaratıcılığınızı günlük stresinizi azaltıp kendinizi ifade etmenize olanak veren yeni bir hobi keşfetmelisiniz. Bu geçiş altıncı hissinizi kuvvetlendirecek o yüzden içsel sesinizi dinleyin sezgi ve hislerinize güvenerek onu güçlendirin.

Plüton 2024 yılma kadar kalacağı Oğlak burcundaki geçişini sürdürüyor. Üçüncü evinizde olan Plüton iletişimi öğrenmeyi derin düşünceyi ve aynı zamanda komşu ve akrabalarınızla ilişkileri ön planda tutuyor. Yaz veya sonbahar aylarında bu alanların herhangi birinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ancak yönetici gezegeniniz Plüton Güneşinizle uyumlu bir etki içinde olduğundan harekete geçip işleri istediğiniz gibi yönlendirme yetkisine sahipsiniz. Kitap okuyarak ya da sırf güzel vakit geçirmek için bir kursa katılarak bile olsa öğrenmeyi listenizde öncelikli hâle getirin. Zihniniz yeni ve farklı bakış açılarına açılacaktır ve insanlarla değişim için pozitif bir güç olarak iletişim kurabilir bu etkiyi artırabilirsiniz.

4 Ocak’ta üçüncü eviniz Oğlak burcundaki Güneş tutulması iletişim ve öğrenmenin önemini tetikliyon Okumak ilgi alanlarınızdan biri olmadıysa bile etrafınızda ve dünyada olup bitenlere dair giderek artan bir merakla kitaplara ve gazete arşivlerine çekildiğinizi fark edeceksiniz. Ancak yazılı iletişim konusunda dikkatli olun çünkü düşünmeden hareket etmeye eğilimlisiniz. Aynı zamanda trafikte de dikkatli olmalısınız.
1 ve 21 Kasım tarihleri arasında doğduysanız Satürn on ikinci eviniz Terazi burcundan Güneşiniz ile bağlantı kuracak. 1 2 veya 3 Kasım’da doğduysanız Satürn bir kez bağlantı kuracak. 4 ve 10 Kasım tarihler arasında doğduysanız Satürn Güneşinizle iki kez temas kuracak biri yılın ilk üç ayında diğeri ise Temmuz Ağustos veya Eylül ayında. Diğer tarihlerde doğduysanız Satürn yılın ilk üç ayında Güneşinizle kısa bir temasta bulunacak ardından 2013′de tekrarlanacak.

Doğum gününüz 6 Kasım ve o tarihe yakın birkaç gün içindeyse Mart ve Ağustos aylarında aileyle ilgili konular önem kazanıyor. Aile ilişkileri karmaşık olabilir ve yapılan konuşmalarla yanıt yerine daha çok soruya ulaşabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız ve yakın çevreniz dışındaki akrabalarınızla iletişimde sezgileriniz faydalı olacak. Bir akrabanızın bugün ve geçmişteki davranışlarına dair belirli bir seviyede anlayış geliştirebilir kabullenmeyi başarabilirsiniz.

On ikinci eviniz sağlığı ve yenilenmeyi temsil eder. Kendiniz için iyi bir şey yapın: Bir doktor randevusu alın diş ve göz kontrollerinizi yaptırın. Sonra rejim egzersiz rahatlama daha çok uyku ve iyi alışkanlıklarla daha sağlıklı bir yaşam tarzına adım atın. Satürn sizi pozitif sonuçlarla ödüllendirecek ve aynı zamanda zaten güçlü olan iradenize güç katacak. Ayrıca geçmişte yaşadığınız ve bugün yaşamınızı ve sizi etkileyen olayları bir çözüme kavuşturmak için gayret gösterebilirsiniz. Bu huzura konuşarak okuyarak yazarak veya meditasyon yaparak erişmeniz mümkün. Hasta bir akrabanız sizden yardım isteyebilir ya da bakımevine yatan bir akrabanıza destek olabilirsiniz. En önemlisi Satürn sizi kendinize iyi davranmaya ve kendi ihtiyaçlarınızı başkalarının talepleriyle dengelemeye teşvik ediyor.

18 ve 22 Kasım tarihleri arasında doğduysanız 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında Uranüs Balık burcundan Güneşinizle temas kuracak. Bu bağlantı romantizm ve eğlenceyi ön plana çıkarıyor. Çocuklarınız varsa onlarla güzel anlar geçirebilirsiniz. Aileye yeni bir bireyin katılması da söz konusu. Ocak başında Jüpiter Balık burcunda Uranüsle buluştuğunda şans sizden yana olacak ve bu da şanslı bir kazanıma ya da bir yatırımdan “elde edeceğiniz gelire neden olabilir; fakat sakın her şeyinizi yatırmayın çünkü Jüpiter çok şey vaat etse de vaatlerinin çok azını yerine getirir. Aynı gezegensel dizilim 2013′de ciddi bir bağlılığa varabilecek hoş bir ilişkinin başlangıcını renkleyebilir.

Bu geçişle iş yerinde değişimler yaşanacak. Bu değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz? iş arkadaşlarınız da. Yapabileceğiniz en iyi şey her şeyi zamana bırakmak değişen koşulları kabullenmektir. Ayrıca yılın başlarında şirketinizde olabilecekler konusunda uyanık olun ve sonra ortaya çıkan bir fırsatı yakalamak için hazır bekleyin. Mart bu alanda önemli bir ay olacak. Ancak bu dönemde hedeflerinizi dayatmaktan kaçınırı çünkü direnişle karşılaşmanız olası. Bunun yerine dinleme becerilerinizi ve sezgilerinizi başkalarının neler düşündüğünü ve onların planlarına en iyi nasıl adapte olabileceğinizi öğrenmek için kullanın.

Günlük yaşamın stres ve sıkıntılarından kaçmak için evinize sığınacak ailenizle ve boş zamanınızı değerlendirdiğiniz aktivitelerinizle keyifli zaman geçireceksiniz. Ancak Neptün karmaşa yanlış anlama ve en başında konuşulması gerekenlerin göz ardı edilmesi gibi konularda etkili olduğundan aile içindeki iletişime müdahale edebilir. Siz elinizi çabuk tutun sorun çözme ve sezgisel becerilerinizi verileri doğrulamak için kullanın Ardından da harekete geçin. Ayrıca ister bîr arkadaşınız sevgiliniz isterse akrabanız olsun evinizi kimseyle paylaşmaya yeltenmeyin. Çünkü bu sizin hayal ettiğiniz gibi bir deneyim olmayacaktın Gerekirse evinizin sigortasını yenileyin özellikle de sel veya şiddetli hava koşullarına maruz kalabilecek bir bölgede yaşıyorsanız.

22 23 veya 24 Ekim tarihlerinde doğduysanız Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında güneşinizle Balık burcundan temas kuracak Bu etki sîzin romantik fırsatlarınızı tetikleyecek ve insanları yörüngenize çeken belirsiz gizli bir çekiciliğe sahip olmanızı sağlayacak. Bu etki romantizm için en iyi geçişlerden biri olsa da bunu günlük yaşamınızda da kullanabilirsiniz; çünkü insanlar size karşı daha açık olacaklar. Ancak yatırımlar konusunda dikkatli olun. Çünkü tamamen objektif olmanız zorlaşacak Aynı şey sizi her dilek ve arzuları doğrultusunda ikna etmeye çalışacak çocuklarınız için de geçerlidir. îyi yanı ise bunun bir egzersiz programına başlamak ya da ruhunuzu tazeleyen yeni bir aktivite bulmak için doğru bir zaman olmasıdır»

28 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında doğduysaııız Plüton üçüncü eviniz Oğlak burcundan. Güneşinizle iletişim kuracak. Düşünceleriniz genelde geçmişe kayacak ve zaman zaman uzun zamandır unuttuğunuz anıları hatırlayacaksınız. Aklınızdan geçenlere dikkat edin; çünkü bu hatırladığınız olaylar geçmişinizin bugünkü düşünce ve eylemlerinizi nasıl etkilediğini açığa çıkarabilir. Bu bilgiyle hareket edin ve bunları çevrenizin yarattığı insan olarak değil bugün olduğunuz insan olarak düşünün. Şu anda zihniniz çok sağlıklı bir evrede; daha kolay öğrenip bilgileri daha kolay analiz edebiliyorsunuz.

Yay Burcu 2013 Yorumu

Bu yıl üç burcu ziyaret eden Jüpiter 2013 in ilk üç haftasını, ev ve aileyi temsil eden dördüncü eviniz Balık burcunda geçiriyor. Bu, geçtiğimiz on iki ay içinde başladığınız projeleri tamamlamak için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu sağlıyor. Ayrıca evinizi şekle sokmak için bir veya iki gün ayırın; dolapları temizleyin, artık ihtiyaç duymadığınız eşyaları verin veya satın. Yaşadığınız yere sizi yansıtacak bir unsur ekleyin» Bu bazen yeni bir koltuk, bir , lamba geniş bir sehpa veya bir yığın kitap olabilir.

16 Ocak 2013 öncesinde hayatınıza yeni biri girebilir veya ilişkiniz varsa iki kişilik özel akşamlar ve hafta sonlan planlayabilirsiniz, Çocuğunuz varsa, özellikle çocuklarınızın aktiviteieriyle meşgul olacağınızı bilin; çocuk sahibi olmayı umuyorsanız, Jüpiter size iyi haberler getirebilir. Bu dönem aynı zamanda yeni bir egzersiz programına başlamak veya yeni bir spor dalı öğrenmek için İdealdir. Başladığınız anda, ilginiz hızla artacak.

Günlük işleri temsil eden altıncı evinizdeki Jüpiter iş yükünüzü artırabilir ve kariyerinizde ilerlemeniz için fırsatlar sunabilir. Bu geçişin sıkıntılı yanı, hepsini yapmak isteyecek olmanızdır, Heyecanınızı dizginleyin ve seçme şansınız varsa, hangi projeleri kabul edeceğiniz konusunda seçici olun, İyimserliğiniz, baş edebileceğinizden fazla yükün altına girmenize neden olabilir, o yüzden proje teslimleri konusunda vaatlerde bulunurken dikkatli olun. Yeni bir iş arıyorsanız, Haziran, Temmuz veya Ekim aylarında başvurular yapın.

Satürn, arkadaşlıkları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundaki bir buçuk yıllık geçişini sürdürüyor. Yaşamınıza yeni insanlar girecek. Onlar size bilgileriyle veya örnek olarak bir şey öğretme amacında olacaklar. Geçmişte kalan insanlar tekrar karşınıza çıkacak ve başkalarıyla da yakın bağlar kuracaksınız. Bu alan aynı zamanda grup aktivitelerini, kulüpleri, organizasyonları ve ekip çalışmasını temsil eder, Siz de burada başkalarından bir şeyler öğrenip onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ancak bir grupta lider olmanız istenirse dikkatli olun. Ağır sorumluluklar yüklenebilir ve sonunda payınıza düşenden daha fazlasını yapmak zorunda kalabilrsiniz. Ama bu aynı zamanda yetki ve görüş birliği sağlama becerileriniz için harika bir fırsat olabilir, çevrenizi genişletmenize olanak verebilir.

Bu yıl bir çok konu mümkün görünmese de imkânsız olmaycak.Uranüs söz konusu olduğunda aileyle ilgili değişimlerin yaşanması muhtemeldir, Ve bu dönemde aileyle ilgili yapılacak tartışmalar, bir yetişkinin, akrabanın ya da ev arkadaşının eve taşınmasına veya evden ayrılmasına neden olabilir. Temizlik mi? Boya mı? Dekorasyon mu? Bu zamanı, evinizi yaşanılır bir yere dönüştürmek için kullanın.

Jüpiter gibi Koç burcundaki Uranüs de sosyal yaşamınıza katkıda bulunuyor. Ancak Uranüs’ün katkısı, uzun vadeli bir etki olacak. Gelecek sekiz yıl boyunca sosyal yaşamınız hayat dolu olacak, romantizm, eğlence ve hobiler için bîr sürü fırsatla karşılaşacaksınız. Dahası mutlu olduğunuzda kalkıp gitmeye hazır olacaksınız. Bekârsanız, bir sürü ilişki fırsatıyla karşılaşmanız mümkün, Bu dönemde sizin veya başkalarının çocukları yaşamınızda etkin rol oynayacak, zihninizi yeni düşünce, fikir ve bakış açılarına açacaklar ve siz de onlar için aynı şeyi yapabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, çocuklarınız ilgi alanları geliştirip yeni aktivitelere katılırken onlarla birlikte yoğun günler geçireceğinizi bilin, Uranüs yaratıcılığınızı tetiklediğinde, büyük olasılıkla siz de aynı şeyi yapacaksınız. Bunu mucit zihin yapınızla birleştirin ve kim bilir? Bir sonraki olmazsa-olmaz cihazı siz yaratabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşmadığınızdan emin olun,

Neptün’ün dördüncü eviniz Balık burcundaki kısa ziyareti, 2025 yılına kadar bu burçta kalacağı uzun dönem içinde neler bekleyebileceğinize dair bir fikir sunuyor. Ailevi konularda karmaşalar olabilir ayrıca eviniz tesisat sorunlarına ve sel olasılığına daha açık görünüyor. Büyük olasılıkla evinizde daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz; çünkü burası sizin rahatlayabileceğiniz, streslerinizden arınıp kendiniz olabileceğiniz inziva yeriniz. Mülk satın almak isterseniz dikkatli olun; ideal gibi görünen bir tercih hayal kırıklığına yol açabilir. İlgilendiğiniz evle ilgili durum tespit değerlendirmesi ve olası her durumu kapsayan bir sigorta yaptırın.

Plüton kişisel kaynakları temsil eden ikinci eviniz Oğlak burcundaki yavaş ilerleyişini sürdürüyor. Burada geçireceği yıllarda (20245e kadar) gelirinizde iniş ve çıkışlar olacak. Ayrıca gelirinizi artırmak için pek çok fırsatla karşılaşacaksınız. Ancak bu hem dikkatli planlama gerektiriyor hem de Plüton’un kurallarınıza uymanızı şart koşuyor. Bütçenizi aşmayın, borcu sınırlandırın, birikim yapm ve tutumlu yatırımlarda bulunun. Ayrıca çabuk ve kolay geri dönüş vaat eden her şeye karşı temkinli olun. Plüton’un kurallarına ne kadar çabuk uyum sağlarsanız, sonuçların pozitif ve verimli olma olasılığı o kadar yüksek olur.

1 ve 20 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn arkadaşlar ve grupları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundan Güneşiniz ile bağlantı kuracak. 1, 2 veya 3 Aralık’ta doğduysanız Satürn bir kez bağlantı kuracak. 4 ve 9 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn Güneşinizle iki kez temas kuracak, biri yılın ilk beş ayında, diğeri ise Temmuz, Ağustos veya Eylül ayında. 10 ve 28 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn yılın ilk üç ayında Güneşinizle kısa bir temasta bulunacak, ardından 2013′de tekrarlanacak.

Burada Satürn sizi, ekip çalışması sanatında uzmanlaşma hedefiyle grup aktviitelerine yoğunlaşmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte siz kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de Satürn’ün dersleri size kariyerinizde ve genel anlamda yaşamınızda fayda sağlayacak. Bu sürecin bir parçası olarak her şeyi yapmanız gerektiği hissinden kurtulmanız gerekecek. Yükü paylaşın, kendinizi ve başkalarını yetkilendirin.

Bazı arkadaşlıklar, hatta uzun süreli dostluklarınız bile bu geçiş altında sona erebilir. Bunun öncelikli sebebi, bu ilişkilerin artık size veya şu anki yaşam tarzınıza uygun olmamasıdır. Hayatınıza yeni insanlar girecek. Onlar sadece arkadaş olmak için değil, aynı zamanda bilgi ve tecrübelerini paylaşmak için gelecekler. Siz de onlar için aynı şeyi yapacaksınız.

Bu yıl dikkat etmeniz gereken şey, arkadaşlarınızla maddi konulara girmemektir. Ne kadar zor olsa da bir borç isteğine hayır demek, her ikiniz için de en iyi seçenek olabilir. Çünkü verdiğiniz parayı yakın zamanda görmeniz zor görünüyor. Arkadaşınızı başka kaynaklara yönlendirin. Yardımlar konusunda da aynı düşünce yapısını benimseyin ve kendinizi, maddi durumunuzu aşan yardımlarda bulunmak zorunda hissetmeyin.

On birinci ev aynı zamanda dilek ve umutları temsil ettiğinden Satürn sizi kısa ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmeye teşvik ediyor. Yaşamınıza bir bakın ve kariyerinizden ilişkilerinize, finans durumunuzdan kişisel ihtiyaçlarınıza kadar her şeyi gözden geçirin. Sonra hedeflerinizi yazıya dökün ve yazdıklarınızı sürekli görebileceğiniz bir yere asın. Yıl ortasında bir hedef değerlendirmesi yapmak, rotadan şaşmadığınızdan emin olmanızı sağlayacaktır.

Oğlak Burcu 2013 Yorumları

Jüpiter 22 Ocakta Koç burcuna ilerliyor ve binada ve aileyi temsil eden dördüncü evinizi aydınlatıyor Jüpiterin olduğu dört ay boyunca, evle ilgili yapılacaklar değişimler için kaybedecek zamanınız yok

Jüpiter 4 Ocakta Boğa burcuna ilerliyor ve yılının ilk baharına kadar burada kalacak Beşinci evinizdeki Jüpiter, sosyal yaşamınıza canlılık getiriyor ve bununla beraber yeni bir ilişki fırsatlarınız da artıyor Bir ilişkiniz varsa, romantizmle dolu harika bir yıl yaşayabilirsiniz Çocuk sahibi olanlar ve olmayı planlayanlar için ise Jüpiter’in etkisi, size mutlu olmak ve yaşamınızı iyi yönde değiştirmek için sebepler sunabilir Çocuklarınız ve çocuklarınızın aktiviteleriyle o aktivitelere katılmanız, zamanınızın büyük bölümünü alacak ve bundan çok mutlu olacaksınız
Bu aynı zamanda bir egzersiz programma ya da yeni bir hobiye başlamak için ideal bir dönemdir Ancak unutmayın; Jüpiter sizi, gelecek vaat ediyor gibi görünen bir yatırımda şansınızı denemeye teşvik ederken siz her zamanki tutumlu finansal düşünce yapınıza tutunmak zorunda kalacaksınız

Onuncu eviniz Terazi burcundaki Satürn sayesinde, kariyeriniz bu yıl zirveye ulaşabilir Bu sonuç önemli bir değişkene bağlı; size Her ne kadar doğal bir sorumluluk duygusuna sahip olsanız da beklentileri karşıladığınızdan emin olun Bu, bazen kendinizi zorlamayı ve siz daha iyi bildiğiniz hâlde patronlarınızın dileklerine (ve direktiflerine) boyun eğmeyi gerektirecektir Ancak sonrasında Satürn’ün sizi ve çabalarınızı ödüllendirmesi olasıdır Bir terfi veya yeni bir iş imkânı peşinde koşmak için en iyi zaman sonbahar aylarıdır, ancak somut sonuçları görmeniz 2012′yi bulabilir Satürn de ön planda olmanızı sağlıyor; o yüzden toplantılarda ilk konuşan ve ekstra projeleri üstlenen kişi olmak isteyeceksiniz Karşılığını hemen almayacaksınız, ancak bu gayretleriniz zamanla ödüllendirilecek

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunu ziyaret ederken bir süreliğine Kova burcundan ayrılıyor Üçüncü evinizdeki Neptün, sorun çözmek becerinizi uyandıracak Bir an önce çözüm ve fikirler üretecek ve genel resim bağlamında detayları görmeyi başaracaksınız Tüm bunlar bilinçaltı seviyesinde gerçekleşecek, o yüzden sezgilerinize kulak vermek isteyeceksiniz Ancak araba kullanırken tüm dikkatinizi yola verin, çünkü düşüncelerinize kapıldığınızda otomatik pilota geçme ihtimali var Hafta sonları Neptün’ün burada olmasıyla özellikle uğur yılı olabilir ve yoğun iş yaşantınızdan uzaklaşmak için kaçış sağlayabilir

Ayrıca bazen stresli, bazen olumlu, bazen de beklenmedik değişimler yaşayacaksınız Bir noktada başka bir yere taşınmanız kesin görünüyor ve Uranüs sizi daha iyi bir yerde ev almaya ve o evi dilediğinizce baştan yapmaya teşvik edebilir Evinizde de değişimler yaşanması mümkün Gelecek yıllarda bir akrabanız veya arkadaşınız yanınıza taşınabilir ya da evden ayrılabilir Özellikle elektrikli cihazlar konusunda dikkatli olun, periyodik olarak evinizi olası sorunlara karşı kontrol ettirin Bunlar, Uranüs’ün Güneşinizle temas kurduğu yıl boyunca mümkündür

Plüton bütün yılı burcunuzda geçirecek, hatta bu geçiş 2024 yılına dek sürecek Her gezegende olduğu gibi, Plüton’un da artıları ve eksileri var Bu uzun geçiş sırasında deneyimîeyeceklerinizi belirleyecek pek çok faktör olacak Ancak bir şeyden emin olabilirsiniz; Plüton gelecek yıllarda yaşamınızı bir şekilde değiştirecek En iyi yaklaşım, Plüton’un planlarına boyun eğmektir; direni rseniz Plüton bu değişimler için daha güçlü gelir Unutmayın, Plüton geçişi zaman zaman zorluklar getirse de sonuçta olumlu ve güçlendirici bir deneyim olacak


Bu geçişle birlikte yaşanan iniş ve çıkışlara rağmen gelecek yılla rda izleyeceğiniz kariyer yolunu oluşturduğunuzu unutmayın (Gecikmeler canınızı sıktığında, planlarınız engellendiğinde kariyerinize odaklanın Çünkü zaman zaman böyle aksilikler yaşayacaksınız Gerek tercihleriniz gerek ihtiyaçlarınız doğrultusunda iş aramanız mümkün Anlaşmazlıklar yaşandığında sessiz kalmayı tercih edin ve hemen bağlarınızı koparmayın, çünkü yeni bir iş bulmanız zaman gerektirebilir Ayrıca bir başka fırsatın peşine düşmeden önce iyi düşünün» Yeni işiniz de en az şimdiki işiniz kadar sinir bozucu olabilir Ancak bu gezegenin taleplerine ve sunduğu öğrenme deneyimlerine açık olursanız, Satürn size beklediğiniz ödül ve başarıları getirebilir

Bu yıl kariyerinize bu kadar odaklanmışken zaman zaman kendinize, dünyevi hırsların her şey olmadığını hatırlatmanız gerekecek Denge kurun, en azından haftada birkaç gün kendinize izin verin Ayrıca zamanınızı aile ve arkadaşlarınızla paylaşın, yeni bir hobiye veya bir egzersiz programına başlayın ve bol bol uyuyun Tüm bunlar, Güneşinizle temas kuran ve hayat neşenizi köreltebilecek Satürn’ün etkilerini azaltabilir Ayrıca pozitif düşünün ve başarıya giden yolda, küçük veya büyük her zaferi kutlaym

16 ve 20 Ocak tarihleri arasında doğduysanız, Kova burcundaki Neptün Güneşinizle önce 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında, sonra 4 Ağustos ve 31 Aralık tarihleri arasında iletişim kuracak Para ve mülklerinizi etkileyen bu temas, kişisel finansal başarıya giden bir yol hazırlamak için sizi yaratıcılığınızı kullanmaya teşvik ediyor Bunu başardığınızı hissediyor veya bu hedefe giden yolda olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz, ancak emin olun, daha yapabileceğiniz pek çok şey var Bir hafta veya bir ay boyunca harcamalarınızı izleyin, böylece tutumlu yapınıza rağmen paralarınızın nasıl ve nerelere gittiğini göreceksiniz Finans hedefleri ve öncelikler belirleyin ve sizin için neyin önemli olduğuna karar verin: Güvenlik mi, yoksa paranın satın alabileceği statü ifadesi mi? Ayrıca sokağa çıktığınızda değerli eşyalarınızı korumak için özen gösterin

21, 22 veya 23 Aralık tarihlerinde doğduysanız, Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Güneşinizle Balık burcundan temas kuracak Tüm Oğlak burçları içinde siz, altıncı hissinizden en çok fayda sağlayacak kişi olacaksınız Sezgiler, hisler ve rüyalar, sizi doğru yola yönlendirebilir, ancak sadece bu yönünüze güvenirseniz Ayrıca bu geçişin yaratıcı düşünme etkisinden en çok siz faydalanacak ve hemen herkesi, olaylara sizin baktığınız açıdan bakmaya ikna edeceksiniz Bir sözleşme imzalamanız gerekiyorsa, tüm belgeleri dikkatli okuyun ve sıra dışı bir şey varsa bir avukata danışın Bu geçiş, akrabalarınız, özellikle kardeşlerinizle ilişkilerinizi geliştirebilir Şimdi onların bakış açısını anlamak ve sürüncemede kalan sorunları çözmek üzere gayret göstermek için ideal bir zamandır

Kova Burcu 2013 Yorumu

Jüpiter 22 Ocak ve 3 Haziran tarihleri arasında üçüncü eviniz Koç burcuna kısa bir gezi yapıyor Her an, en beklenmedik anlarda gelebilecek güzel haberlere açık olun Ayrıca Jüpiter komşularınız, kardeşleriniz ve aileniz dışındaki akrabalarınızla ilişkilerinizi güçlendiriyor O yüzden kendinizi geri çekmeyin; çevre kurma cazibenizi harekete geçirin ve ilgi alanlarınızı, umutlarınızı, arzularınızı paylaşın Olabildiğince erken plan yapmaya ve takviminizi güncel tutmaya çalışın Her ikisi de zaman yönetimi konusunda size yardımcı olacaktır, çünkü sürekli bir koşturma içinde olacaksınız ve neredeyse tanıdığınız herkes sizden ilgi bekliyor olacak

4 Haziran Jüpiter’in ev ve aileyi temsil eden dördüncü eviniz Boğa burcundaki on iki aylık turunun başlangıcıdır Bu dönemde eviniz sizin bir numaralı önceliğiniz olacak ve Jüpiter’in bir hamleyi tetikleme olasılığı yüksek Ancak bir şekilde evinizle ilgilenme arzunuzla hareket etmeniz daha mümkün görünüyor; evinizi yeniden dekore edebilir, bahçeyi güzeileştirebilir ya da kendinize ait bir çalışma alanı yaratabilirsiniz Ayrıca arkadaşlarınızla daha sık zaman geçirecek ve komşularınız için evde toplantılar düzenleyeceksiniz En önemlisi, sadece evde olup sevdiklerinizle zaman geçirmek sizi mutlu edecek Bu dönemde ailenize yeni bir bireyin katılması da mümkün


Bu yıl Satürn dokuzuncu eviniz Terazi burcunda olacak Bu da 2011 yılını, bilgi hazinenizi genişletmek için ideal bir yıl yapıyor Kariyerinize fayda sağlayacaksa okula dönebilir veya bir sertifika programına başlayabilir, belirli beceriler kazanmak için seçilmiş bazı derslere katılabilirsiniz Ayrıca şirketinizde bir seminer veya konferans vererek bilgilerinizi paylaşabilir veya yetişkinlere okuma yazma öğretebilirsiniz Bu yıl büyük olasılıkla başka kültürlere olan merakınız artacak Bir başka ülkenin dilini veya kültürünü öğrenmek veya soy ağacınızı araştırıp büyüklerinizin yaşadıkları yerlere gitmek isteyeceksiniz Satürn burada sizi uygun olduğunda hayırsever görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmaya ve büyük olasılıkla bir başka ülkeye gönüllü yardım eli uzatmaya teşvik ediyor

Uranüs 10 Mart’ta burç değiştirerek Balık burcundaki yedi yıllık ziyaretini tamamlıyor Bu haftalarda, geçtiğimiz yedi yıl içinde yaşadığınız maddi iniş ve çıkışlardan neler öğrendiğinizi düşünmek isteyebilirsiniz Olumlu ve olumsuz etkenleri içeren bir liste hazırlayın Sonra harcama ve biriktirme alışkanlıklarınızda gerekli değişimleri yapmak ve gerçekçi bir bütçe hazırlamak için adım atın Bu Uranüs geçişinin sonuna, bankaya borcunuz olmadan geldiysenîz, şimdi yaşınız ne olursa olsun, yatırımlar ve emeklilik planlamasıyla ilgilenmeye başlayabilirsiniz Bu aynı zamanda mali kayıtlarınızı düzenlemek ve kendinizi kullanmadığınız eşyalardan, bir yıldır giymediğiniz giysilerinizden ve dolaplarda yığılı bir vaziyette duran diğer her şeyden kurtarmak için uygun bir dönemdir

Uranüs 11 Mart’ta, gelecek sekiz yılını geçireceği Koç burcuna yöneliyor Bu burçtaki Jüpiter gibi Uranüs de kardeşler ve komşular dâhil pek çok farklı insanla iletişimi vurguluyor Uranüs hayatınızı değiştirecek biriyle tanışmanız için sizin doğru zamanda doğru yerde olmanızı sağlayabilir Ya da sezgilerinizle tüm parçaları birleştirdiğinizde, bir anlık düşünceyle buna benzer bir sonuç yakalayabilirsiniz Bu dönemde pek çok yöne çekilebilir, ilginizin dört bir yana kaydığını fark edebilirsiniz Kitapçı, kütüphane ve internet en çok zaman geçirdiğiniz yerler olabilir Bu aynı zamanda sosyal görevlerde yer almak için ideal bir zamandır Etraftaki parkları temizlemek için bir devrim başlatın, boş zamanlarınızda ders verin, muhtarlığa aday olun, yakınlardaki boş bir alana bir yürüyüş yolu yapılması için girişimde bulunun

Neptün de bu yıl iki burcu ziyaret ediyor Önce 4 Nisan 2013 ve 3 Ağustos 2013 tarihleri arasında Balık burcunda olacak İkinci evinizdeki Neptün, tıpkı Uranüs gibi kişisel kaynaklarınız üzerinde uzun süreli bir etki bırakacak Neptün gelecek yıl bu burca döndüğünde, 2026 yılına kadar burada kalacak Neptün’ün artısı, ihtiyacınız ne olursa -para, materyal veya insanlar ihtiyaç duyduğunuz anda sağlayacak olmasıdır Dikkatli bir yaklaşımla yatırımlar konusunda bile kazançlı çıkabilirsiniz Ancak Neptün’ün bir de olumsuz tarafı var Para parmaklarınızın ucundan kayıp gidebilir, o yüzden bütçenize bağlı kalmalı ve kredi kartınızı dilediğiniz gibi kullanma arzusuna engel olmalısınız Faturalar geldiğinde tamamını ödeyebileceğiniz şeylere para harcayın Herhangi birinden fikir almak yerine, bu dönemde finans uzmanlarına danışmayı düşünün

Neptün 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında ve sonra 4 Ağustostan yıl sonuna kadar Kova burcunda olacak Bu gezegenin sağladığı cazibe ve karizmadan faydalanın Ayrıca hayallerinize ulaşmanız için sezgilerinizi güçlendirecek Bu aynı zamanda yaratıcı bir etkidir, bu yüzden bu yönünüzü keşfetmeli ve kendinizi ifade etmenin bir yolunu bulmalısınız Herkes bir şekilde, bazen fikirleriyle, bazen bir hobiyle, bilgisayar programcılığıyla, yazarak, dans ederek ya da sanatı kullanarak yaratıcılığını gösterir Ancak Neptün’ün bir sıkıntısı, iyi tanımlanmış kişisel bir hedefiniz olmadan hayatın akışına kapıldığınız hissini yaşatacak olmasıdır (ki bu gerçek de olabilir) Böyle hissediyorsanız, kendinizi dürüstçe değerlendirin Göründüğü kadar gelişigüzel ilerlemiyor olabilirsiniz Bunun aksine karar verirseniz, olasılıkları hayal etmek için Neptün’ü kullanın ve sonra Terazi burcundaki Satürn’ün enerjisiyle harekete geçin

Plüton on ikinci eviniz Oğlak burcundaki uzun yolculuğunu sürdürüyor ve etkisini perde arkasından yayıyor Zaman zaman bilinçaltımz aktif olacak, uzun zamandır unuttuğunuz olayları hatırlayacak ve kişiliğinize, ilişkilerinize ve dünyevi hedeflerinize dair yeni görüşlere ulaşacaksınız Bu etki aynı zamanda sezgilerinizi de kuvvetlendirecek ve siz bir anda iyi tanıdığınız insanların aslında göründükleri gibi olmadıklarını fark edebilirsiniz Plüton, yenilere yer açmak için eskileri temizlemek konusunda uzmandır, o yüzden çevrenizi ve hatta kendinizi değiştirmek için istek duyduğunuzda harekete geçin Daha sağlıklı bir yaşam tarzı herkese (ayda sağlar Şimdi sorumluluğu üzerinize aiın ve Plüton’un sağladığı içsel gücü forma girmek, beslenme şeklinizi değiştirmek ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanın

Satürn’ün Güneşinizle yapacağı bağlantı yararlıdır ve siz kolaylıkla bu ciddi gezegenin enerjisinden faydalanabilirsiniz Bu daha çok sakinleştirici, bağımsızlık hissinizi törpüleyici bir etki olacak ama siz izin verdiğiniz takdirde! Bu etkiyi, yeni girişimlerin artılarını ve eksilerini tartmak, hedef belirlemek ve bu yılın hedeflerine ulaşmak için rotadan sapmamak için kullanabilirsiniz Ve her ne kadar Satürn size enerji vermeyecek bile olsa, siz gerektiğinde son derece enerji yüklü olacaksınız

Bir diğer seviyede, dokuzuncu evinizdeki Satürn eğitimi ön plana alır Boş zamanlarınızda katılacağınız bir kurs bile olsa, bu fikri değerlendirin Çünkü şimdi kazanacağınız bilgiler, gelecek birkaç yıl içinde bir şekilde kariyerinizi etkileyecek Ayrıca oturduğunuz yerden kitaplar, elektronik medya ve internet dersleri sayesinde pek çok şey öğrenebilirsiniz Bu yıl işiniz gereği sık sık seyahat etmeniz mümkün Konferans ve toplantılara katılmak için normalden daha sık gezeceksiniz ya da uzaktaki insanlarla sürekli iletişim içinde olmak zorunda kalacaksınız Bir akrabanızın bakımıyla ilgilenebilir ve bu sebeple seyahat etmeniz gerektiğini görebilirsiniz

Ayrıca Satürn sizi, hayat felsefenizi, evrensel görüşlerinizi ve inançla ilgili düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeye teşvik ede-cek Bu, bazı insanları çocukluklarına götürürken bazılarını da yeni yaşam tarzlarına uyan inancı aramaya teşvik eder

I4ve 18 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, 1 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında Uranüs ikinci eviniz Balık burcundan Güneşinizle temas kuracak Bu geçişin sonunda beklenmedik maddi bir kazanç elde edebilirsiniz, ancak ekstra masraflar da mümkündür Yani Ocak ayının bir veya ikinci haftasında tek bir loto bileti alm ama en tutumlu yatırımlar dışındaki tüm büyük harcamalarınızı erteleyin Ayrıca bir arkadaşınızın iyi niyetle dile getirilmiş finans tavsiyelerine dikkat edin; sonuçta daha yoksul ama bilge bir insan olabilirsiniz Genel anlamda, bu haftaları maddi durumunuzu düzene sokmak, bir bütçe yapmak ve finansal güvenliğinizi perçinleyecek uzun vadeli hedefler belirlemek için kullanın, Listenize bir görev daha ekleyin; tüm dolapları temizleyin, eski elektronik eşyalarınızı geri dönüşüm merkezlerine götürün ve istemediğiniz eşyalarınızı bir eskiciye satın

Uranüs 11 Mart’tan itibaren üçüncü eviniz Koç burcundan Güneşinizle iletişim kuracak Bu bağlantı, kısa süreli dersler alarak, okuyarak ve insanlarla konuşarak bir şeyler öğrenmeniz için idealdir Tüm bunlar artan merakınızı ve bilgiye olan açlığınızı gidermenize yardımcı olacaktır Aynı zamanda bilmek istediğiniz her şeye kolayca erişim sağlayan teknolojik cihazlardan birini almak isteyebilirsiniz Kardeş ve akrabalarınızla iletişiminiz daha güçlü olacak ve siz şaşırtıcı haberler alacaksınız Bu dönemde söylenmeyenleri, insanların söylemeyip sadece akıllarından geçirmekle yetindikleri şeyleri tahmin etmek için güçlü sezgilerinizi kullanın Uranüs beklenmedik durumlar gezegeni olduğundan özellikle Nisan ve Ağustos aylarında araba kullanırken dikkatli olmalısınız Dikkatinizin dağılmasına engel olun ve cep telefonunuzu arka koltukta bırakın

14 ve 19 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, Neptün önce 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında, ardından 4 Ağustos’tan yıl sonuna kadar Güneşinizle güçlerini birleştirecek Bu illüzyon ve karmaşa, ilham ve yaratıcılık gezegenidir, o yüzden yıl boyunca Neptün’ün bu niteliklerinin tamammi görmeniz mümkündin Amaçlarınıza ulaşmak için ilham alacaksınız, ancak bir sandık dolusu altın arayışıyla gökkuşağını kovalamamak için gerçekçi olmayan hedefler konusunda dikkatli olmanız gerekecek Ne olursa olsun, büyük hayaller kurun, somut bir plan yapın ve soma si/e yakın birinden tavsiye isteyin Ve gerçekten ne istediğinizi be lirlemekte zorlanırsanız sinirlenmeyin; fikirleri inceledikçe sizin için en uygun olanını bulacaksınız Ayrıca başkalarının ricalarına (ve yalvarmalarına) son derece açık olacaksınız ve hayır demeniz gerektiğinizde bu tepkiyi koymak zor olacak Yardım etmek isteseniz bile, önce kendinizi ve kendi İhtiyaçlarınızı düşünün Hobi gibi yaratıcı bir çıkış yolu, bu enerjiyi pozitif bir şekilde yansıtmak için idealdir

19 20 veya 21 Ocak 2013 tarihlerinde doğduysanız, Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Güneşinizle ikinci eviniz Balık burcundan temas kuracak Bu geçiş sırasında parasal konu iarda kontrolü ele almak zor olsa da etkiyi azaltmak için uygun bir adım atabilirsiniz Bir bütçe belirleyin ve bilgisayarda bir dosyaya, bir bardak kahveden akşamüzeri atıştırmak için aldığını/ gofrete kadar tüm harcamalarınızı yazın Kısa sürede bir kalıp olduğunu fark edecek ve gerekirse önlem alacaksınız Faturaları geldikleri anda kontrol edin ve hata olmadığından emin olun Finans bilgilerinizi korumak için önemler alın ve sıra dışı bir ak-tivite olmadığından emin olmak için kredi kartı dökümünüzü kontrol edin Değerli eşyalarınızı kaybetmeniz mümkün; sokağa çıktığınızda cüzdanınızı ve mücevherlerinizi koruyun Rüyalar size parasal konularda fikir sağlayabilirler, ancak altıncı hissiniz sizi bir yatırıma sürüklerse dikkatli olun, çünkü büyük bir geri dönüşüm sağlamanız pek olası değildir Ayrıca gerçekleştirmek istediğiniz tüm kısa ve uzun vadeli yatırımları, emeklilik fonlarını ve göz diktiğiniz büyük eşyaları bir listeye yazın Sonra da her gün onlara sahip olduğunuzu hayal edin!

24 ve 27 Ocak tarihleri arasında doğduysanız, Plüton on ikinci eviniz Oğlak burcundan Güneşinizle iletişim kuracak Size yüksek sesle hitap edecek altıncı hissinize kulak verin Duyduklarınız hoşunuza gitmeyebilir ama Plüton’un daha sağlıklı bir zihinsel ve fiziksel yaşam tarzı baskısından kaçamayacağınızı anlayacaksınız Gerçekleri ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi, çünkü Plüton siz yanıt verene kadar baskı yapmayı sürdürecek Sizi engelleyen konuları ele alın, beslenmenizi değiştirin ve bir egzersiz programına başlayın Bu gezegensel temas aynı zamanda iş yerinde güç oyunlarına çekilme olasılığınızı da artırır O yüzden etrafınızda olup bitenlerin farkında olun ve uzak kalmak için elinizden geleni yapın Ve her zaman mantığınızı kullanıp hoş olmayan yerlerden uzak durun

Balık Burcu 2013 Yorumu

Bir yıl boyunca iletişim ön planda olacak ve siz her şeyden haberdar olacaksınız. Ancak zamanınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor, çünkü telefon görüşmelerinin, mesajların ve e-postalarm artıp değerli saatlerinizi tüketeceği dönemler olacak. Popülaritenin tadını çıkarın ama sınır koyun. Arkadaşlarınıza ek olarak, kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilişkileriniz güçlenecek ve büyük olasılıkla bir sosyal projeye katılacaksınız. Halletmeniz gereken günlük işleriniz artacak, o yüzden bîr araba almanız şart. Genel anlamda zaman zaman koşturmalarınız kontrolden çıkacak ve her şeyle baş etmek için dikkatli bir program yapmanız gerekecek. Bu heyecanlı dönemin ve onunla birlikte gelen iyimserliğin keyfini çıkarın.

Bu yıl Satürn sekizinci eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor. Satürn’le en iyi seçim, tutumlu bir yaklaşım olacaktır ve siz birkaç yıl içinde sonuçlarını fark etmeseniz bile, gayretleriniz karşılığında kazancınız büyük olacak. Bu gezegensel etki evin özellikle eşinizin gelirini smırlandırabilir ve bir kredi almak zorlaşabilir. Ancak Satürn burada sizi, biriken borçlarınızı ödemek için bir plan yapmaya teşvik ediyor. Bunu mutlaka yapın, çünkü Satürn etkisi ve finansal kısıtlamalar, şimdi borcu kapatmak için ayrılan keyfi gelirle sınırlı olabilir. Ancak düzenli birikimlerle önce kendinize ödeme yapın. Eğer geliriniz istikrarlıysa ve borcunuz yoksa, dikkatinizi birikimlere, uzun vadeli yatırımlara ve emeklilik fonlarına verin. Ayrıca hem sizin hem de ailenizin kredi kartı dökümlerini gözden geçirmek, hata olup olmadığını kontrol etmek isteyeceksiniz.

Hem sağlık hem de mülk sigortalarını incelemek için zaman ayırın. Ne kadar zahmetli olsa da, sadece belgeleri okumak bile, sigorta kapsamında olması gereken maddelerin yer aldığından emin olmanızı sağlayabilin Seçenek kıyaslaması yapmak isteyebilirsiniz, ancak ucuz poliçelerin ihtiyaçlarınızı karşılamayabileceğim unut-mayın. Ne yazık ki işvereninizin şirket avantajlarınızı kesmesi veya onları sizin karşılamanızı istemesi mümkündür. Eğer bir miras bekliyorsanız, bu zaman alabilir. Genel anlamda tutumlu olun, daha az para harcayın ve bu yıl olabildiğince para biriktirin.

Uranüs 1 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında burcunuzdaki son günlerini geçiriyor. Bu yedi yıl içinde hiç şüphesiz bazıları olumlu, bazıları ani ve beklenmedik, bazıları da sizi hoşnutsuz bırakan pek çok kişisel değişim yaşadınız. Bunlar Uranüs’ün, olayları karıştırmayı seven gezegenin özelliğidir. Uranüs’ün burcunuza ilk girdiği 2003 yılından beri yaşamınızda olup bitenleri düşünün. Bakış açınız ve gerçekliğiniz hiç şüphesiz artık çok daha farklı. Geride durun, kendinizi bu yeni ve farklı ışıkta inceleyin. Ne kadar yol kat ettiğinizi ve özsaygınızın ve bağımsızlığınızın ne kadar güçlendiğini görün.

Uranüs 11 Mart’ta, ikinci eviniz Koç burcuna yöneliyor. Bu etki Satürn’ün etkisine yakın olacaktır ama odak noktası daha çok siz? geliriniz, para harcama alışkanlıklarınız ve kişisel finans tavrınızdır. Gelecek sekiz yıl içinde, birikimlerinizi artırmak isteyeceksiniz, çünkü beklenmedik durumlar gezegeni Uranüs, en uygunsuz zamanlarda ekstra masraflar çıkarabilir. Ancak iyi haber, beklenmedik kazanımları da tetikleyecek olmasıdır. Lotodan milyonlar kazanmayı beklemeyin ama satın alımlarda indirimlere rastlayabilir, güzel ikramiyeler veya zamlar alabilirsiniz. Ayrıca zaman zaman evinizi dağınıklıktan ve istenmeyen eşyalardan arındırma işine yöneleceksiniz; bunları satarak kazanç sağlamaya odaklanın. Ayrıca bu uzun geçiş sırasında değerleriniz zamanla değişebilir. Kendinize neyin önemli olduğunu sorun. Büyük olasılıkla nesneler son sıralarda, siz, sağlığınız ve sevdikleriniz ise liste başı olacaktır.

Neptün bu yıla on ikinci eviniz Kova burcunda başlıyor ve yine Kova burcunda sonlandıracak. Bu geçiş, altıncı hissinizi kuvvetlendirecek. Rüyalarınız ise fikir ve öngörüler sunabilir. Başucunuza bir kâğıt ve kalem koyun ve uyanır uyanmaz rüyalarınızı not etmeyi alışkanlık hâline getirin. Sonra zaman zaman onları inceleyin ve sık görülen konulara bakın. Burada Neptün yardım vakıflarınıza olan ilginizi artırabilir ve siz bir hastane veya başka bir enstitüde gönüllü çalışmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu sağlık alanı olduğundan, yaşam tarzınıza dair dürüst bir değerlendirme yapmanız gerekecek. Daha sağlıklı olabilir mi? Bu hemen herkes için geçerlidir. O yüzden bırakın Neptün hafif egzersizler ve beslenme değişimleriyle size ilham versin. Ayrıca iş yerinde öğle saatlerinde yürüyüşler düzenleyerek iş arkadaşlarınızı da bu sağlıklı yaşama teşvik edebilirsiniz. Bu sağlık etkisini zihninize yayın ve bir danışman yardımıyla, bir kişisel gelişim kitabıyla, hatta eşiniz veya en yakın dostunuzla konuşarak sürüncemede kalan sorunları ele alm. Kendiniz hakkında yeni anlayışlara ulaşabilirsiniz.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunda olacak. Yönetici gezegeninizin sizin burcunuzda olması özel bir etki sağlayacak. Bu etkiyi yaşamınız boyunca ancak bir kez tadabilirsiniz. Neptün altıncı hissinizi kuvvetlendirecek ve siz kendinizle ve dünyanızla uyum içinde olduğunuzu hissedecek, hayallerinize ulaşmak için heyecan duyacaksınız. Bu harikadır ve kesinlikle büyük hedefler belirlemelisiniz! Ancak gerçeklik testi yapın ki imkânsız ve başarılması mümkün olmayan hedefler peşinde koşmayın. Büyük olasılıkla en güzel etki, doğal cazibe ve karizmanızın Neptün’le birlikte artarak çoğalması olacaktır. İnsanlar bu pozitif etkiyi hissedecek ve ricalarınıza daha açık olacaklardır. Aynı şekilde siz de başkalarını, olaylara sizin açınızdan bakmaya ikna edebileceksiniz.

Plüton bütün yılı 2024 yılına kadar kalacağı Oğlak burcunda geçiriyor. Bunun on birinci eviniz üzerindeki etkileriyle, arkadaşlarınız ve gruplar yaşamınızda öncelikli bir yere sahip olacaklar. Bazıları dış görünüşünüzü değiştirmenize yardımcı olacak, bazıları ise belirli bir amaca hizmet ederek siz kişisel hedeflerinizi belirlerken bir ihtiyacınızı karşılayacaklar. Aralarında çok etkili ya da güçlü pozisyonlarda bulunan, belki de hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek bireyler bulunacak. Bu gezegensel etki aynı zamanda bir grup içinde değişimleri pozitif bir şekilde etkiler. Bu grup sizin iş yerinizde, çevrenizde, gittiğiniz bir kulüpte veya vakıfta olabilir. Ve Plüton; Uranüs ve Neptün’ün yardımıyla istediğiniz şeylere ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Ancak isteklerinizin net ve belirgin olmasına dikkat edin; çünkü gerçekten hak ettiğinize inanırsanız tam da dilediğiniz şeye kavuşacaksınız.

Satürn, Güneşinizle temas kurduğunda, parasal konular zamanınızı ve düşüncelerinizi işgal edecek. Bu etkinin olumsuz olması gerekmiyor, ancak belirsizlik hissinden ötürü endişelendiğinizi fark edeceksiniz. Önceden önlem alın ve bu sorunu yaşamamak istiyorsanız maddi durumunuzu kontrol altına alın. O zaman zihniniz rahat olacak, çünkü nerede durduğunuzu bileceksiniz. Sonra gerekiyorsa borçlarınızı azaltmayı da içeren bir eylem planı hazırlayın. Gerçekçi, ölçülebilir hedefler belirleyin ve her birine zaman koyun. Gelişmeler, plana bağlı kalmanızı sağlayacaktır.

Ne kendinize, ne eşinize ne de bir arkadaşınıza şirket kurmak ya da finansal bir ortaklığa yatırım sağlamak için uygun bir yıl değil Ve eğer biri sizden borç ister ya da krediye kefil olmak isterse cömertliğinizi dizginleyin; büyük olasılıkla paçanızı kıırtarama yacaksınız. Aynı şekilde eğer kredi almak, bir mal satın almak ya da bir ev kiralamak isterseniz dikkatli olun. îdeal bir anlaşma gibi görünen bir şey, bilmediğiniz ek ücretlerle hayal kırıklığına dönüşebilir. Tüm belgeleri okuyun ve gerekirse bir profesyonele danışın,

16 ve 20 Mart tarihleri arasında doğduysanız, burcunuzda ki Uranüs’ün Güneşle güçlerini birleştirmesinden en son faydalanacak olan sizsiniz. 1 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bu temas özgüveni artırıyor. Bu heyecan verici zamanın olasılıklarına açık olun ve içerden ve dışardan, yeni fikir ve kişisel hedeflerle kendinizi yenileyin. Ayrıca rejim, egzersiz, kıyafetler ve yeni bir saç tarzıyla imajınızı değiştirmek için ideal bir zamandır. Hayallerinizin peşinden gitmeye hazır daha kararlı bir imaj yaratın. Ayrıca Ocak ayının ilk haftasında tanıştığınız kişilere dikkat edin. Onlardan biri yaşamınızı değiştirebilir.

19 ve 23 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, Uranüs ikinci eviniz Koç burcundan Güneşinizle iletişim kuracak. Bu geçiş 11 Mart’ta başladığında birikimleriniz önceliğiniz olmalıdır, çünkü genel olarak finans durumunuz ve harcamalarınızda dalgalanmalar yaşanacak. Ayrıca harcamalarınızı, hatta vitrin önü turlarınızı dizginleyin, çünkü bu dönemde bütçenizi sarsabilecek harcamalar yapmaya eğilimli olacaksınız, Aynı şekilde sizden borç veya yardım isteyen bir arkadaşınıza veya vakfa hayır demeye hazır olun. Ancak bu geçiş size para yönetimi tekniklerinin bir ömür boyu fayda sağlayabileceğine dair bir ders verebilir. Uranüs tam da ihtiyaç duyduğunuz anlarda küçük miktarlarda beklenmedik paralar almanızı sağlayacak.

16 ve 20 Mart tarihleri arasında doğduysanız, Neptün önce 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında, ardından 4 Ağustos’tan yıl sonuna kadar Kova burcundan Güneşinizle temas kuracak. On ikinci evinizdeki geçişi sırasında Neptün sizi, yaşamın karmaşık sorularına yanıtlar bulmak için içe dönmeye teşvik ediyon İçsel sesiniz aktif olacak ve siz onu meditasyon yaparak, yürüyerek ya da yatıştırıcı müzikler dinleyerek güçlendirebilirsiniz. En derin duygularınızın ortaya çıkmasına izin vermenin yanında, bu sizin toparlanmanıza ve günlük yaşamın stresinden arınmanıza yardımcı olacak. Beceri ve yeteneklerinizi, çevreye veya hayvanlara odaklı bir yardım vakfıyla paylaşarak da aynı tatmin duygusunu yaşayabilirsiniz. On ikinci ev aynı zamanda sağlık alanı olduğundan kendinize bir iyilik yapın ve rutin sağlık kontrolünden geçin. Diş ve gözlerinizi ihmal etmeyin.

19 veya 20 Şubat tarihlerinde doğduysanız, Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Güneşinizle burcunuzdan temas
kuracak. Bu sizin için genel anlamda güzel bir dönem. Zihniniz ve kalbiniz, kişisel büyüme ve fırsatlar için yeni olasılıklara acıtacak. Bu dönemde bir günlük tutun ve her gün düşüncelerinizi yazın. Sonra yıl sonunda bu günlüğe bakın ve Neptün 2012′de tekrar güneşinizle temas kurduğunda, siz harekete geçmeye hazır olacaksınız. Bu geçiş yaratıcılığınızı harekete geçirecek ve burcunuz, burçlar kuşağındaki en yaratıcı burçlardan biri olduğundan, İş gücünüzün üzerine yoğunlaşmaktasınız. Kendinizi ifade etmenin yollarını arayın, yeni bir hobiye başlayın ya da çocukluğunuzda kalan bir hobiyi yeniden canlandırın. Bu da zihninizi rahatlatıp günlük gerginliklerinizi geride bırakmanızı sağlayacaktır.

23 ve 26 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, Plüton on birinci eviniz Oğlak burcundan Güneşinizle iletişim kuracak. Bu temas olumlu olsa da görevi dönüşüm olan bu güçlü gezegenin yoğunluğunu hissetmeniz mümkündür. Sizin için bu genel anlamda pozitif ve güçlendirici bir deneyim olabilir, ancak öyle zamanlar olacak ki güç mücadeleleri arkadaşlıklarınızı ve: grup aktivitelerinizi etkileyecek. Bu oyunlara dâhil olmak yerine objektif kalmaya çalışın. Bir kulübe veya vakfa üyeyseniz, hana iş yerinde bir gruba dâhilseniz, sizden liderlik rolünü üstlenmeni/ istenebilir. Kolay olmayacak ama zor da olmayacak. Aksine bu, liderlik becerilerinizi geliştirmeniz için bir fırsat ve pozitif bir değişim aracı olacak.
Logged
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2012, 17:55:15 »

Teşekkürler Güzel Konu
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Susan Miller Burç Yorumları - 2012 Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 6718 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:08:21
Gönderen : kezban62
2013 Rezzan Kiraz Burç Yorumları - 2013 Yıllık Burç Yorumları, Yeni
Burçlar
kezban62 1 5510 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 17:55:22
Gönderen : Karaelmas
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4249 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:20
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 6827 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:08:34
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 3251 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:06:47
Gönderen : Karaelmas