Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı 2479 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:05:20 »

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Teraziler, 2012 Haziran-Ekim aylarında düşündüğünüz ancak Ekim sonrası tam olarak emin olmadığınız için yürürlüğe koyamadığınız değişiklik ve yenilikleri, Ocak sonu itibariyle gerçekleştirebilirsiniz. 2013 yılının ilk altı ayı gayet hızlandırıcı, aktif hale getirici ve olumlu sürprizlerle sizi mutlu edicidir. Yaşamınızı şekillendirmek,  sizin kararlılığınıza bağlı. Siz kendinizden emin olursanız hiçbir şey sizi durduramaz.

 

İş hayatınızla ilgili konularda içtenliğiniz, insanlarla olan güzel yaklaşımlarınız, işinizi sahiplenmeniz, hatta çalıştığınız yeri bir yuva gibi görmeniz halinde patronlarınız tarafından sevilir, yüceltilirsiniz. Yılın ikinci yarısında farklı bir iş kolunda ailelere danışmanlık yapabilir, bir yuva açabilir, sanat ve tarihle alakalı bir işte görev alabilirsiniz. Fırsatlar size kendiliğinden gelecektir. Özellikle çalışmaya gönüllü olunuz. Yurtdışı, farklı bir şehir, ülke ile bağlantılı işleriniz olabilir. Çalışma hayatında olmayan Teraziler, aileleri veya diğer kişilere insancıl anlamda destek sunabilirler. Annelik ve babalık olguları güçleniyor. Onlar size, siz çocuklarınıza daha sıcak yaklaşımlar içinde olacaksınız.

 

Yenilenme ve değişim kazançlı çıkmanızı sağlayacak.  Başkalarıyla ortaklık ilişkisi kurabilirsiniz. Dağılan bir iş ortaklığının alacak ve vereceklerini kanuni anlamda halletmeye çalışabilirsiniz. Emekliye ayrılabilirsiniz ve emekli maaşınızla geçinebilirsiniz. Miras, hisseli paralar yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Evlenebilir, eşinizle ortaklaşa bir gelir ve bütçe düzenleyebilirsiniz. Sağlık sorununuzla alakalı bir parasal harcamanız olabilir.

 

 

Hangi yolu tercih edersen et,

Yüreğin huzurluysa eğer, hiç düşünme devam et….iremSU

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Teraziler Ocak ayının ilk on gününde, özellikle ailevi konular bir hayli etkili. Bazılarınız taşınmayı düşünürken, kimileri ev içinde kendini baskı altına alınmış hissedebilirler. Güven duygusu çok önemli. Çünkü ev içinde eğer sevgi alışverişinde sorunlar varsa bu sizi bir hayli rahatsız eder.  Bu sürede sizin için en önemli konu, güven içinde yaşamaktır. Sorumluluklar artabilir, genelde yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı kimseye açmaktan hoşlanmazsınız. Etrafınızda bulunan kişilerin size karşı anlayışlı olmalarını istersiniz. Sizden yaşça büyük veya tam tersine yaşça küçük olan bir ilişki kafanızın içini bir hayli kurcalayabilir. Ay ortasına doğru canlanmaya başlarsınız. Sosyal faaliyetleriniz artır, kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Hayatın güzelliklerini yaşama arzunuz bir hayli yüksektir. Yeni bir aşk, devam eden ilişkinin güçlenmesi mümkündür. Üzerinizde hiç kimsenin ve hiçbir şeyin denetimi yoktur. Dilediğiniz gibi hayatınızı düzenlersiniz. Ay sonuna duygularınız bir hayli aktif hale gelir. Benim kararım bu, bu yolda ilerleyeceğim, geri adım atmayacağım şeklinde düşünürsünüz.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-22-23-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 11-17-18-24-25

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 6-7

Yeniay                                                           : 4-5-6-31

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 16-117-18-19

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası, sağlık durumunuzla yakından alakalı muayene ve tetkiklerin yapılmasında yarar var. Sigara, alkol v.b bağımlılık verici alışkanlıklar eğer yaşamınızı, işinizi ve hayatınızı etkiliyorsa buna dur demek gerekir. Psikolojik açıdan bir hayli hassasiyet görülebilir. Çok fazla hırslı çalışmayabilirsiniz. Ancak hayal gücünüz ve yaratıcı kabiliyetleriniz mesleki alanda işinize yarayabilir. Tabii ki sanatsal veya mistik konularla alakalı bir işiniz varsa. Soyut işlerde ise mutlaka dikkatli olmalısınız. İş hataları bu zamanda bir hayli yaşanabilir. Disiplinli çalışmakta zorlanırsınız. Dinlenme ihtiyacı çok yüksektir. Uzun zamandır şikayetçi olduğunuz rahatsızlığınız için alternatif yöntemlere baş vurabilirsiniz. Bu zamanda görülen hastalıkların çoğunda hassasiyet, içinize atma, kimseye belli etmeme, üzüntü baş sırayı alır. Kendinize lütfen özen gösteriniz. Şubat ayının ikinci haftası, özgürce düşünmek, arkadaşlıklar kurmak, paylaşımlarda bulunmak, rahat olmak, akışta kalmak, geleni ve olanı mantıklı bir şekilde gözden geçirmek size yepyeni kapılar açar. Aşk hızlıca yaşamınıza dahil olur, şansınız yükselebilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar vermeyin. Durumunuz hangi açıdan zorlayıcı olursa olsun bekleyin. 26 Şubat sonrası her şey kendiliğinden yoluna girebilir, şifa gücünüz artar, sıkıntılarınız azalır ve ummadığınız bir mesele olumlu yönde sonuçlanır.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 7-13-14-21-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 3

Yeniay                                                           : 1-2-27-28

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART AYINA BAKIŞ

 


Merkür, 17 Mart tarihine kadar geri hareketini sürdürecek. Ancak gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar dikkatli olmamızda yarar var. Çalışma hayatınız, sağlığınız, işinizde ilerlemeniz, insanlara faydalı olmanız anlamında zorlanabilirsiniz. Zihinsel açıdan yorgunluk ve dikkat dağınıklığı görülebilir. İşinize odaklanmakta zorlanabilir, verimli olamayabilirsiniz.   Aslında bütün bunların hepsi, ihmal ettiğiniz işlerin bir sonucu ve düzeltilmesi için bir uyarıdır. Ben bu tarihe kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. İlaç ve alkol kullanımı, beslenme, uyku bozuklukları,  ruhsal problemler, el ve ayak sağlığınıza özel önem veriniz. 20 Mart sonrası ilişki anlamındaki gelişmeler bir hayli etkili. Partnerinizin üzerinizdeki baskısı, ilişkiyi kendince yönlendirme ve yönetme çabası aranızda sorunlara yol açabilir. 27 Mart tarihinde oturup iyice düşünmeli ve ne yönde ilerleyeceğinize mantıklı bir şekilde karar vermelisiniz.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-8-9-17-18-22-23-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 6-7-13-20-21

Aşkta En Şanslı Günler                                : 8-9

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 2-3-29-30

Yeniay                                                           : 26-27-28-29

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 12-13-14

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan ayının ilk on beş günlük sürecinde ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin çok fazla hızlı düşünmesi, hızlıca kararlar vermesi, dediğini uygulaması mümkündür. Bazen kendi kendiyle kavga ediyor gibidir. Aslında bir şeyler ortaya koymak, özgürce bunları uygulama istiyordur. Ancak sizin bakış açınızla onunkiler arasında bir hayli fark vardır. Onu dinlemeye, anlamaya çalışmanız kolay olmaz. Hatta böyle davrandığı için aranızda sorunlar oluşabilir. Bu sürede ilişkisi olmayan kişilerin kendinden emin, sert ve taviz vermez insanları kendilerine çekmeleri mümkündür. Önce bu kişinin varlığı hoşunuza gider ancak ayarını bilmezse bu ilişkinin uzun sürmesi zordur. Bu ay ilişki, iş ortaklığı konuları bir hayli etkili olacaktır. 10 Nisan tarihi itibariyle, özellikle başkalarıyla olan her türlü alışverişte, ilişkide kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Aman kaybetmeyeyim, aman her şey umduğum gibi gitsin diyerek bazen huzursuzluk duyacağız. 15 Nisan tarihinde parasal konularda ve ilişkimizde sevme duygusu bir hayli yoğun. Kaliteli olanı, huzur verici duygulara yöneleceğiz. Ancak bir o kadar da sevdiklerimize düşkün olacağız. 25 Nisan tarihinde lütfen harcamalarımıza dikkat edelim. Geleni savurmayalım, tutalım. Bütçemizi aşacak işlere kalkışmayalım.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-14-15-19-20-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-9-10-16-17-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 5

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 26

Yeniay                                                           : 23-24-25

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 8-9-10-11

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftası menfaatlerinizi düşünmenin zamanı. Başkalarıyla olan her türlü ilişkinizde kendi payınıza düşenin hesabını iyi yapınız. Ancak tutkulu ve saplantılı tepkilere yol açmadan, hakkınızı istemeyi bilin. Parasal konularda uzun vadeli düşünmeye çalışın. Eğer mali bir kriz durumunuz varsa, borç almayı düşünüyorsanız geri ödemelere dikkat edin. 9 Mayıs tarihi itibariyle ilişkilerde iki yönlü gelişmeler söz konusu olabilir. Bir yandan ilişki sürdürülür diğer yandan ilişkide yerli yerine oturmaya meseleler gözden geçirilir. Bu meseleler mali olabileceği gibi tamamen maddi yönde de gelişebilir. 10 Mayıs tarihindeki güney düğüm ucunda meydana gelen Güneş Tutulması, ilişkinizle alakalı meseleler, finansal konular ve arzularınızın tatmini yönünde sizi zorlar. Yaşanan bir takım krizler ister istemez güvenliğinizi düşünmeniz gerektiğini hatırlatır. Kayıp veya ayrılık yaşanabilir. Borç ve alacak meseleleri sürekli kendini hatırlatır. 15 Mayıs itibariyle kurulacak tüm iş, özel, eğitim, medya faaliyetlerinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-11-12-16-17-21-22-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                   : 6-7-14-15-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 2-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 23-24

Yeniay                                                           : 20-21-22

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 6-7-8

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on günlük sürecinde,  kariyer hayatınızda güven olgusunun önemi çok büyük. Eğer huzurlu olmayan bir ortamda, uyumsuz insanlarla bir arada çalışıyorsanız kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Diyelim ki, siz geçimsiz bir insansınız. Hani pek kabul etmeyiz ya. O zaman ılımlı yaklaşımlar size faydalı olabilir.  İş alanında özellikle yiyecek sektörü, ev tasarım ve güzelleştirme, vintage giyim, edebiyat,  gayrimenkul, yardıma dayalı meslekler ve ailenizle ortak çalışmak gibi. Hatta bu dönemde eskiye ait bir ilişkinin tekrar canlanması mümkün. Eski ilişkilerin özellikle iş hayatında size yardımı olabilir. Ancak şunu söylemeliyim ki, yöneticiniz Venüs Yengeç burcunda çok güçlü değildir. Çünkü kişi genelde yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girerek iş bağlantıları ve ilişkileri kurmak yerine,  içe dönük, kendi kabuğunda, bildiği güvendiği insanlarla örülü bir dünyayı tercih edebilir.  8 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay, Venüs Yengeç burcunun yarattığı içe dönüklüğü azaltıyor ve sizi,  aktif ve gayet akıllıca girişimlerde bulunmanız için destekliyor.

26 Haziran itibariyle işlerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Merkür geri hareket dönemi, eski işlerin halledilmesinde, derlenip toparlanmasında faydalı olsa da, geri hareket Yengeç burcunda gerçekleşeceği için, kişi bir hayli hassasiyet içinde kolayca dağılabilir. İş konularında hassasiyet yükselir. Bu nedenle soğukkanlı ve mantıklı düşünmekte yarar var.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 7-8-12-13-17-18-22-26

Zayıf Enerjili Günler                                   : 2-3-10-11-24-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 26

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 19-20

Yeniay                                                           : 17-18-19

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 2-3-4-29-30

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, hem ailevi-mesleki hem atılımlar hem de ilişkinizle alakalı konularda hassas bir dönemi işaret ediyor. Aslında yeniay, yeni kararların saptanması anlamında etkili olsa da, bu tarihte Merkür Yengeç burcunda geri harekette olduğu için kişi ister istemez önce geçmişle alakalı konular üzerinde düşünüyor. Eğer bir karar alınacaksa öncelikle düşüncelerinizle duygularınızı birbirine karıştırmamalısınız. Kendinize güven duymuyorsanız, o zaman bir daha yapmak istediklerinize bakınız. 20 Temmuz tarihine kadar ilişkinizi, ev-iş hayatınızı ve kararlarınızı bir daha gözden geçiriniz. 13 Temmuz tarihi itibariyle sorumluluklar üzerimizde baskındır. Kişisel, ailevi, ilişki ve mesleki konularda güvence unsuru bir hayli öne çıkar. Güçlü olmamız için, önce kendimizden emin olmamız gerekir. Eğer çalıştığınız alanda veya toplumda mücadeleden kaçınırsak nasıl başarılı olabiliriz. 22 Temmuz tarihi üç önemli enerjiye ev sahipliği yapıyor. Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor ve aynı gün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bir yandan güven duygumuz yükselişte ve kendimizi güçlü bir şekilde dışarı lanse etmek istiyoruz. Ki bu, bireysel arzumuz. Ancak kısıtlanmak istemiyoruz. Fakat Venüs Başak burcunda seyrine başladığı için, hayatı sevmemize, harekete geçmek istememize rağmen,  ilişki kurmakta zorlanıyor, şüpheleniyoruz, titizleniyoruz.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 5-6-10-11-15-19-23

Zayıf Enerjili Günler                                    : 1-7-8-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 17

Yeniay                                                           : 14-15-16

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-27-28-29

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos yaratıcı Aslan burcunda oluşan Yeniay, sizi sosyal hayatın içine çekiyor ve güçlü özelliklerinizi vurgulamanızda yardımcı oluyor. 16 Ağustos Venüs-Terazi burcu seyri, bu yıl Ağustos ayına denk geliyor. 2012 yılında Kasım ayında bu enerjiden yararlanmıştık. Yaz dönemine denk gelmesi özellikle birçok insanda daha hoş duygular yaşatabilir. Dostluklar kurmak, başkalarını ve kendimizi mutlu etmek, çevremizi güzelleştirmek ve hayattan zevk almak için bu enerji tüm Teraziler ve diğer burçlar için olumludur. Karşı cins üzerindeki etkiniz bir hayli yüksektir. İlişkilerde küskünlükler sona erer. Güzel giyinmek, hoş görünmek, insanları etkilemek sizin için çok daha kolaylaşır. 24 Ağustos tarihi, iç gözlemde bulunmak, organize etmek, planlamalarda bulunmak anlamında yararlıdır. Ancak bütün bunlar kendi kendinizle muhasebe şeklindedir. Dışa yansıtılmaz ancak birçok mesele mantıklı bir şekilde ele alınırsa, endişelenmeden gözden geçirilirse hakikaten faydalı olacaktır. Psikolojik anlamda şöyle bir kendinize sorular sorunuz. Neler sizi kaygılandırır, dağılmanıza sebep olur, neleri çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Bunları ister kendinizle isterseniz bir terapistle yüz yüze paylaşmakta yarar var. Ancak şunu söylemeliyim ki, çok fazla irdelemek, her durumu didiklemek sizi bir hayli yorabilir.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-2-6-7-11-12-15-16-19-20-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                     : 3-4-17-18-24-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 19-20

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13-14

Yeniay                                                           : 10-11-12

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 23-24-25

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihindeki Yeniay, öncelikle insanın kendisiyle birebir teması ve iç gözlemde bulunmasıdır. Çünkü bu gözlem hem hedefinize odaklanmanızı hem aşk hayatınızı gözden geçirmenizi hem de iş-ailevi konularda duruma akıllı bir şekilde bakabilmenizi sağlar. Kendinizi veya dünyayı eleştirmeden, endişelere kapılmadan kendinizi gözden geçiriniz. Hayatta hiçbir şey ve hiç kimse kusursuz değildir. İnsanın kendine ve dünyaya yönelttiği eleştiri oklarının hedefinde yine kendisi vardır. Gölgelerimizle yüzleşme zamanıdır. Bu Yeniay sizi belki sarıp sarmalamaz. Ancak şu var ki, siz yaşama ne kadar samimi ve dürüst yaklaşırsanız o kadar kazançlı çıkarsınız. 9 Eylül tarihi itibariyle, iş ve ilişki ortaklıklarında görüşmeler gündeme gelebilir. Genelde hep birileriyle sohbetiniz, görüşmeniz olur. Ya bir araya gelirsiniz, ya bir yerlere davet edilirsiniz. Sözgelimi nikah şahitliği yapmak, iki kişiyi barıştırmak, bir yerin açılışını yapmak gibi. Sanatsal konularda yayın ve  aktiviteleri takip etmek hoşunuza gider.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-8-11-12-16-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-14-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                :16

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9-10

Yeniay                                                           : 6-7-8-9

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 19-20-21-22

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, hem kişisel hem maddi hem de çevresel ilişkilerimizi uyumlu ve dengeli hale getirmemiz için bir fırsat niteliğindedir. Huzur ve güzelliklere olan düşkünlüğümüz artar. Etrafımızdaki insanlarla işbirliğine yatkın oluruz. Fiziksel görüntümüz, sağlığımız bizim için son derece önemlidir. Kendimize önem veririz ve beğenilmekten hoşlanırız. Yeniay, parasal konularda yapılacak görüşmeler, çevremizle alakalı değişimler anlamında olumludur. 7 Ekim tarihi itibariyle yeniliklere bir hayli açık oluruz. Arkadaşlıklar kurmak, yeni tanışmalar, yeni bir çevre edinmek, gezmek, değişik yerler görmek anlamında şansımız yükselir. 15 Ekim sonrası, iş hayatımız ve bazı önemli meselelerin gözden geçirilmesinde yarar var. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında maddi konular üzerinde derinlikli düşünelim. Bütçemizi gözden geçirelim. Mümkünse borç vermeyelim, borç almayalım.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-14-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 11-17-18-24-25

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 7

Yeniay                                                           : 4-5-6-31

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 17-18-19

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durumda mali konularda, ailevi meselelerde, kazanç anlamında her türlü mevzuda derinlemesine düşünmemiz gerekiyor. Tutulma derecesiyle görünüm yapan gezegenleri, sağlığınızla ilgili konulara eğilmenin işaretçisidir.  Çünkü verimli bir şekilde çalışmanız, psikolojik anlamda huzura kavuşmanız için kendinize mutlaka iyi bakmanız lazım. Tutulma, ailevi konulardaki değişimin işaretçisi. Ve bunlar parayla alakalı meseleler. Belki bir mülkün satışı, restorasyonu, elden çıkarılması, yenilenmesi, değiştirilmesi gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Şunu söylemeliyim ki, bu alandaki tutulmaların tümünde para olgusu ön plandadır. Güneş Tutulması, size kazanç anlamında sorumluluk yükleyecektir. Paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz ve bütçenize gereken önemi veriyor musunuz? İşte bunları öğrenmektesiniz. Onun için, lütfen idareli ve tutumlu olmayı biliniz. Yatırım yapınız. Gereksiz şeylere para harcamayınız. Çünkü Tutulmalar, yanlışlarınızla sizi karşılaştırır ve uyarıcı durum ve olaylar yaşatarak sizi yola getirir. Kaldı ki, bu tutulma, ev ile alakalı konuları bir hayli gündeme getiriyor. Belki kiranız artacak veya evinizin onarılması gerekecek. Belki bir yatırım için borcun altına gireceksiniz. Bunları çok iyi düşünmek lazım. Ben gelişmelerin olumlu yönde gelişeceğini söyleyebilirim. Sonunda kendi evinize, taşınmanız, bir düzen kurmanız mümkündür. Yeter ki hesabınızı iyi bilin. Geleceğe yatırım yapın.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-9-10-18-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                   : 7-8-13-14-21-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 3-4-30

Yeniay                                                           : 1-2-27-28-29-30

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihindeki Yeniay, ilgi alanımıza giren her konuya özel  önem vermemizi sağlar. Çevremizdeki insanlarla eğlenceli ilişkiler kurmaktan, gezip görmekten, bilgilenmekten, keşifte bulunmaktan hoşlanırız. Dışa dönük davranırız. Sosyal yaşamımız bir hayli aktif hale gelir. İnsanları kolayca etkileriz. Arkadaşlarımızla, yakınlarımızla bir araya gelerek aktiviteler düzenleyebilir, özgürce kendimizi ifade edebiliriz. Bu Yeniay, çevre değişimi, dostluklar, eğitimden iş yaşamına kadar alanlarda sürprizlerin işaretçisidir.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-15-16-20-21-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 4-5-11-12-18-19

Aşkta En Şanslı Günler                                : 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-28

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 10-11-12

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: 29 Mart 2024, 10:23:38 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunlari, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programi, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunu indir, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su program yükle, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su istenmeyen tüyler, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haber, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su lazer epilasyon, 2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Terazi Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2041 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:02:03
Gönderen : Karaelmas
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 3182 Son Mesaj 06 Ocak 2013, 01:28:12
Gönderen : imge34
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 2939 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 19:04:58
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2095 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:04
Gönderen : kezban62
2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2169 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:04:37
Gönderen : kezban62