Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı 2163 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:04:37 »

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Yaylar son aylarda kafanızı karıştıran iş ortaklığı ve ilişki meselelerinizi Ocak sonu itibariyle hızlıca düzenleyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Artık kimi, neyi istediğinizi net olarak bileceksiniz. Şubat 2013 tarihinde ani ve oldukça yenileyici, sizi bir hayli heveslendirici bir ilişkiye adım atacaksınız. Bu kişi başınızı döndürecek kadar etkili biri olacaktır. Devam eden ancak problemli ilişkiniz yine bu tarihte düzelecek. İş ortağınızla yepyeni bir işe adım atabilirsiniz. Bu iş, internet veya medya faaliyetleri alanında olacaktır.

 

İnsanın desteksiz, kimseden yardım görmeden ayaklarının üstünde durması zordur. -Evet  dediğinizi duyar gibiyim. O zaman finansal sorunlarınızda size yardımcı olacak ailenize, eşinize, sevgilinize şimdiden teşekkür etmeye başlayın. Yılın ikinci yarısı bu anlamda olumlu gelişmelere müjdeliyor. Duygusal anlamda kendinizi, duygularınızı kitlemeyin. Sevginizi söylemekten çekinmeyin.

 

Yasak, gizli ve sır olan her şeyi öğrenmek isteyeceksiniz.  Okült alanlarına merak salabilirsiniz. Yorucu ve oldukça zaman alıcı ancak kazandırıcı  bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Sezgileriniz inanılmaz derecede artar. Fiziksel ve ruhsal anlamda bir şifacı olabilirsiniz. Hasta ve çaresiz insanların bakımları, tedavileriyle alakalı  meslek edinebilirsiniz. Olması mümkün değil dediğiniz bazı işleriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşecek.  Bazı kişilerden mali ve manevi anlamda destekler göreceksiniz.

 

 

Mucizeler,,,,korkularımıza yenik düştüğümüzde değil,,,,zorlukları güce dönüştürmeyi istediğimizde,,,, yanımızda belirecektir…..iremSU

 

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Yaylar Ocak ayının ilk on gününde,  kendinizi güven altına alabilmek için kişisel ve iş anlamında bir hayli ciddi hareket edersiniz. Özellikle 11 Ocak tarihi bu anlamda önemlidir. Girişimde bulunmak ve durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak bir yandan da bulunduğunuz durumu risk altına almaktan çekinirsiniz. İstersiniz ki, işler kendiliğinden şöyle yoluna girsin ve en azından rahat edeyim. İlişkilerde genel olarak güven ve istikrar konusu bir hayli öndedir. Siz aslında özgür yaradılışta olmanıza rağmen, bu on günlük dönemde beraberliğinizi veya ilişki meselelerini dikkatle ve ciddi şekilde ele alarak gözden geçirebilirsiniz. Ocak ortası itibariyle çevrenizin gözbebeğisiniz. Yenilikleri uygulama, özgürce düşünme, hareket etme anlamında enerjiniz bir hayli yüksek. Kültürel sohbetler, yeni insanlarla tanışma, kafanızın içindekileri gerçekleştirme yönünde bir hayli aktif hareket edebilirsiniz. Başkaları sizin gayet zeki, atılımcı ve insanlarla kaynaşmayı bilen bir kişi olduğunuzu düşüneceklerdir. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda, alanlarda başarılı çıkışlarınız olacaktır. Ay sonuna doğru, özgürlük ve yenilik arzunuz bir hayli artar. Uzaklara gitmek, hayatınızı kurmak, yeni yerler insan tanımak istersiniz. Ocak ayının ikinci yarısının sizler için gayet olumlu geçeceğini söyleyebilirim.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-17-18-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                      : 2-3-15-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 21-22-23-24

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası boyunca ev alanı içinde ve genel olarak, hassasiyet bir hayli fazla. Enerjiniz düşük olabileceğinden başta sağlığınıza özel önem vermenizde yarar var.  Sevdiklerinize aşırı düşkünlük, kimi zaman artan duygusallığın yarattığı gelgitlere karşı bilinçli olmakta yarar var. Mücadele gücünüz dış dünyada pek etkili olmayabilir. Genelde kendi içinizde meseleleri ele almayı tercih edebilirsiniz. Eviniz sizin için dış dünyadan bir kaçış, kendinizle baş başa kalınan bir alan gibidir. Sevdiklerinizle bir araya gelmeye, alıştığınız insanlarla temas etmeye çalışırsınız. Şubat ayının ikinci haftası gayet olumlu. Hem paylaşımcı, hem daha özgür hem de başkalarıyla iletişimde başarınız yüksek. Yeni girişimler için gayet uygun bir devredesiniz. Hayatı kucaklayıcı, sosyal anlamda geliştirici, mantıklı ve oldukça pratik şekilde hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar almayın. Ancak yolun sonuna gelmiş gibi düşünmeyin. Dağılmayın beklemede kalın. 26 Şubat sonrası ummadığınız bir destek sayesinde ev, aile, ilişki, yerleşim konularında ilahi yardımlar alabilirsiniz.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-13-14-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                      : 11-12-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 7

Yeniay                                                           : 4-5-6

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 17-18-19-20

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART AYINA BAKIŞ

 

 

Mart ayı, gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Marta kadar etkili olacak Merkür geri hareketinin geçtiğimiz aydan bu yana devam etmekte olan etkisi altında başlıyor. Zihinsel anlamda kafamız bir hayli dağınık olabilir. Ailenizi, sizi ilgilendiren meseleler üzerinde düzgün karar vermek pek kolay olmaz. Birkaç hafta önceki kararların tekrar bir gözden geçirilmesinde yarar vardır. Şartlar olgunlaşmamışsa veya sizi zorlayan bir takım güçlükler varsa ani ve dürtüsel şekilde yenilik anlamında kararlar almak doğru olmaz. Bu tarihe kadar eviniz, güvenliğinizle ilgili konularda lütfen dikkatli olunuz. 20 Mart sonrası enerjileriniz hayli yüksek. Aşk hayatınız epeyce hareketleniyor. Cinsel anlamda gücünüz dorukta. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu beraberlikte her iki taraf da, gayet arzulu. Bu durum, 27 Mart tarihinde iyice belirginleşir ve siz yepyeni bir karar verebilir, hızlıca uygulamak istersiniz. Önemli biri size iş teklifinde bulunabilir. İyice düşünün. Dengesiz, tutarsız bir olgunun içinde yer almayın. Kararınızı verirken iki hafta öncesi yaşanan gelişmeleri gözden geçirin.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-8-9-13-22-23-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 10-11-17-18-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 6-7

Yeniay                                                           : 3-4-5-6-31

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 17-18-19

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan ayının ilk iki haftası boyunca enerjiniz bir hayli yüksek. Güven duygunuz aşkta, işte, sosyal hayatta, hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sizi ışıklandırıyor. Bu durumda kimsenin sizi geçebilmesi mümkün değil. Olumlu ve gayet iyimser bir şekilde kararlarınızı uygulayabilecek dönemdesiniz. Eğer bir atılımda bulunmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Cesaretiniz size, hem yetenekli olduğunuz alanlarda liderlik kazandırıcı hem de insanları etkilemede kuvvet vericidir. Öyle çok fazla düşünüp taşınmadan, istediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz. 10 Nisan tarihi,  sağlam işlere yönelmenin, işimizde maddi ve manevi güvencemizi daha fazla öne almanın, boş işlerle uğraşmak yerine kazandırıcı olanı tercih etmenin doğru olacağını gösteriyor. Sinirli bir insansak, bu dönemde sakin olmakta yarar var. 15 Nisan tarihi olumlu kazanımları işaret ediyor. İnsan bu tarihte hem sağlık hem iş ilişkileri hem de özel hayatında lezzetin, güzelliklerin, elit ortamların, kazancın peşinde. 25 Nisan tarihinde duygusal açıdan bir hayli sıkıntı yaşanabilir. Bu sıkıntıların özünde genel olarak tatminsizlik, para, sağlık, iş hayatı yer alır. Birçok meseleyi fazla irdeleriz. Kuruntu yaparız. Oysaki bütün bunlar bizi rahatsız etmekten, gelişimimize duvar örmekten başka işe yaramaz.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-19-20-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 7-14-15-21-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 2-3-30

Yeniay                                                           : 1-2-27-28-29

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 13-14-15-16

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftasında iletişim, güvence, ileriye yönelik hedefler, çalışma hayatınızla ilgili meseleler ve sağlık konuları üzerinde bir hayli durulur. Parasal açıdan durum gözden geçirilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya bütçenizi oluşturan kazanç olguları gayet kıymetlidir. Geçiminizi sağlamak için bir takım işler araştırılır. İstikrarlı düşünülmeye çalışılır. Mali konularda akıllıca hareket edilir. Verilen kararlar tamamen içinde bulunduğunuz duruma göre belirlenir. 9 Mayıs itibariyle, ilişki ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde mantıklı düşünmek, dağılmamak gerekiyor. Genel olarak sağlam olana yönelmeliyiz. 10 Mayıs tarihindeki tutulma iş hayatınızla ilgili meselelerde yaşanması muhtemel krizleri işaret ediyor. Bu krizlerin nedeni, finansal açıdan ileriye dönük düşünüldüğünde kendinizi güvende hissetmemenin getirdiği sıkıntılardır. Kişi bu durumda baskı altında kalabilir. Bilinçli davranmak ve olmak zorundayız. 15 Mayıs tarihi itibariyle ilişkinizle ilgili meselelerde partneriniz öyle zekice davranır ki, onun her sözünden kolayca etkilenebilirsiniz. İster yeni tanışma, ister devam eden ilişkinizde söylenen sözlere çok dikkat ediniz.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-6-7-16-17-21-22-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-11-12-19-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 27-28

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 11-12-13

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on günlük sürecinde, ilişkinizle alakalı konularda öncelikle kafanız karışabilir. Diyelim ki aranızda problemler var. Bunları çözümlemek gerekiyor. Çözümlemeyip birbirinize geri dönüş yaparsanız, ileride yine sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Venüs-Yengeç burcunda kişinin alışkanlıkları veya başka bir çıkış yolu bulamadığı için, aşina olan her şeye sarılmasına neden olur. Ancak iyi düşünmek gerekir. Mali konularda da aynı şekilde bir gözden geçirmenin yararlı olacağını söylemek isterim. 8 Haziran tarihindeki Yeniay, iş ortaklığı ve ilişki meselelerinde önemli olup, dağılmamak, duruma ciddi manada bakmak, beraberliği ileri noktalara götürmeden önce uzun vadeli düşünmek gerektiğini gösteriyor. Bu tarihte verilecek kararlar, 23 Haziran tarihinde testten geçecektir. Onun için akıllıca düşünmekte yarar var. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür etkisi altında hesaplama hataları yapmamak için gözünüzü dört açınız. Aileniz veya kendi bütçenizle ilgili konularda önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar akıllıca düşününüz. Evli olanlar eşlerinin mali durumuna dikkat etsinler. Hesabınızı iyi yapınız. Taşınmak, ev satın almak, kiralamak için borç altına girmeyiniz.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-12-13-17-18-22-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 1-7-8-15-16-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 2-3-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 24

Yeniay                                                           : 21-22-23

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 7-8-9

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Haziran tarihindeki Yeniay, başta mali güvenceniz olmak üzere, eş-sevgili-iş ortağınızla aranızdaki paylaşımları bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu gözden geçirme, Merkür geri hareketi nedeniyle bir hayli öne çıkıyor. Bir yandan eskiye ait meseleler, diğer yandan mevcut durum ve geleceğinizle alakalı konuların ele alınması kolay değil. Sizi kendinizden çok başkasına bağımlı kılan ne varsa, önce onu yüreğinizin, kafanızın içinde halletmeniz lazım. Yoksa tam anlamıyla özgür olmak mümkün değil. 20 Temmuz tarihine kadar düşünmeye devam. 13 Temmuz sonrası, hem maddi hem de ilişkimizi ilgilendiren konularda mücadelemiz bir hayli yoğundur. Özellikle bize ait olanı kaybetmemek için elimizden geleni yaparız. Sorumluluklarımızla başa çıkmanın başka bir yolu yoktur. 22 Temmuz tarihi sizin hem gözler önünde olmanızı hem özgürce hareket etmenizi hem yenilikler için kollarınızı sıvamanız anlamındadır. Yaz dönemi oluşu, bir tatilin işaretçisidir. Yorulan beden dinlenmek ve gücünü toplamak ister. Ben derim ki, işlerinizi toparlayın ve bu tarih sonrası şöyle bir kendinize zaman ayırın. Bazılarınız partnerinizin işi ve sorumlulukları nedeniyle tatili erteleyebilir. Ancak genel olarak birçok Yay için özgürlük zamanıdır.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-10-11-15-19-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                   : 5-6-12-1325-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 1-27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 21

Yeniay                                                           : 18-19-20

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 4-5-6-7-31

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihindeki Yeniay, gelişmenin, büyümenin ve kendine güvenmenin işaretçisi. Hayat bir sahne ve başrolünde siz varsınız. Hayatı keşfetmeye ne dersiniz? 16 Ağustos Venüs-Terazi burcu seyri, birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı, güzelliklerle buluşmanızı destekleyici bir dönemdir. Yetenekli sanatçıların ürünlerini piyasaya sundukları, yeni başarılı çalışmalara imza attıkları bir tarihtir. İlişkilerde başarı şansınız bir hayli yüksektir. Dostlarınızla bir araya gelerek, tatile çıkarak, harcamalarda bulunarak güzelliklerin keyfine varabilirsiniz. 24 Ağustos itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Merkür, sizi iş hayatınız, ailevi ve kişisel ilişkinizle alakalı konularda dikkatli bir gözlemde bulunmaya çağırıyor. Bu tarihe geldiğimizde ister istemez hesap kitap yaparız. İşimize gücümüze odaklanırız. Dağılırız, toparlanmaya çalışırız. Ancak şu var ki, benim için en doğru tercih nedir sorusunun cevabı en çok bu dönemde kafamızın içinde belirir. Ailevi konularda gözlemlerde bulunuruz. İlişkimiz ne durumda, neler aksıyor bunları ele alırız. Ancak şu var ki, bilgilenmek ve meseleler üzerinde düşünmek bu enerjinin bize hediyesidir.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 6-7-11-12-15-16-19-20-24

Zayıf Enerjili Günler                                   : 1-2-8-9-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler                                : 24

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 17-18

Yeniay                                                           : 15-16-17

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-3-28-29-30

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihindeki Başak burcu Yeniayı, öncelikle kariyer hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Bu tarihte öncelikle durumunuza bir bakınız. Parasal konular üzerinde yapılması gereken incelemeleri ihmal etmeyin. Miras, hisseli paralar ve gelirlerinizle ilgili konularda lütfen mantıklı düşünün. Sorumluluklarınızın farkında olun. İş güvenliğinizi önemseyin. Yeniay, Jüpiter-Pluto-Satürn ile görünüm oluşturacağından hem büyüme hem dönüşüm hem de derinlikli gözlemde bulunmanın önemini işaret ediyor. Bugünlerde karşınıza çıkan fırsatlar veya gelişen durumları mercek altına alın. Başarılı olmak için sıkı çalışmakta yarar var. 9 Eylül tarihi itibariyle, öncelikle ilişki kurmaya açığız. Bir şekilde insanlarla bağlantımız yoğun olacaktır. Zaten Yay, bu konuda her zaman başarılıdır, geniş düşünür. Ancak her şeyi kendisinin bildiğini düşünen bir burçtur. Merkür-Terazi burcunda, başkalarını dinlemeyi, yeri geldiğinde önyargısız bir şekilde meseleleri ele almayı öğrenecektir. Bu anlamda gayet iyi. İlişkinizle alakalı konularda bu süreçte birbirinizin zevklerine, hassasiyetlerine, aranızdaki paylaşıma önem veriniz. Özellikle 11 Eylül sonrası çalışma hayatı, iş yaşamı, evlilik ve genel olarak her türlü ilişkide tutkularınız bir hayli artar. Bu kimi zaman sorunlara, kıskançlıklara yol açabilir. Dikkatli olmakta yarar var.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-8-11-12-16-20-21-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-18-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 14

Yeniay                                                           : 11-12-13

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 24-25-26

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, kendiniz için yeni hedefler belirlemeniz, sosyal hayatınıza önem vermeniz, arkadaşlıklar kurmanız, hayatı olumlu yanlarıyla ele alabilmeniz ve ilişki meselelerinde denge ve uyumu sağlamanız adına yapılacak düzenlemelerin işaretçisidir. 7 Ekim sonrası Venüs burcunuzda ilerlemeye başladığında dış dünya ile hızlı bağlantılar kurabilirsiniz. Yenilikleri uygulamak, gönlünüzden geldiği gibi hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak arzunuz yükselir. Tabii ki, bu tarihteki durumunuz çok önemli. Herkes kendini pek hoş mutlu ve keyifli hissetmeyebilir. Sözgelimi 15 Ekim sonrası kariyer hayatınızla ilgili konular sizi bir hayli düşündürebilir. Eğer huzursuz bir işte çalışıyorsanız bir an evvel sorununuza çare bulmak istersiniz. Özellikle 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında her meseleyi kafanıza takabilirsiniz. Memnuniyetsizlik, kolay etkilenme, her şeyin altında bir şeyler arama nedeniyle zorlanırsınız. İyi bir gözlemde bulunmaya, neler yapabileceğini bilinçli bir şekilde gözden geçirmeye ihtiyacınız var.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-14-17-18-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-15-16-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 21-22-23-24

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Ve sizleri ruhsal anlamda kendi derinliklerinizle temas ettiriyor. Özellikle ilişkiniz bu anlamda çok önemli. Çünkü Merkür, ilişki ve iş ortaklığı evinizin yöneticisi. Doğal olarak bu meseleler üzerinde bir hayli durmanıza neden olabilir. Bunu bir sınav gibi düşünelim. Siz doğru yanıtlar verdiğiniz sürece kazançlı çıkarsınız. O doğru yanıt, ilişki meselelerindeki yüzleşmelere bağlı. Nasıl bir beraberlik yaşıyorsunuz ve sizin için anlamı nedir? Dürüst  bir şekilde gözden geçirmeniz gerekecek. Bu tutulma iş hayatınız, kariyerinizle ilgili konuları gündeme getirecek. Belki de çok farklı bir alanda kendinizi geliştirmeniz lazım. Maddi konularda da etkili olan bu tutulma,  parasal giriş ve çıkışların akıllıca planlanmasını, gözden geçirilmesini gerektiriyor. İş hayatınız çok önemli. Titiz bir şekilde ve sistemli çalışmanız lazım. Duygusal açıdan bu tutulma, bugüne dek yaşanan ilişki meseleleriyle yüzleşmenize neden olabilir. Partneriniz veya iş ortağınızla aranızdaki ilişki alışverişine göre şekillenecektir. Sizin mutlaka kendinizi her yönden gözlem altına alarak durumunuza bakmanız gerekiyor. Bu bir arınma, dönüşüm, dayanıklılığınızı ölçme, hayata karşı duruşunuzu algılama yönünde bir tutulmadır. Sağlığınıza lütfen özen gösteriniz.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-9-10-13-14-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                    : 11-12-18-19-26-27

Aşkta En Şanslı Günler                                : 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 7-8

Yeniay                                                           : 4-5-6

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 18-19-20

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK  AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, aktif yaşamınızı iki misli yükseltici, canlandırıcı, yeni girişimlere cesaretle atlamanızı sağlayıcıdır. Yeni kararlar alabilir, kendiniz adına farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bilgilenme, keşifte bulunma, insanlara bildiklerinizi sunma, eğlenceli aktivitelere katılma anlamlında şansınız yüksek olur. Özgür ilişkiler yaşamayı, kimseye hesap vermemeyi istersiniz. Bir yere bağlı kalmak, bir mesele üzerinde uzun uzun düşünmek size göre değildir. Her zaman yeni olan iyidir sözcüğünü benimsersiniz.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-12-20-21-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 9-15-16-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 4-5

Yeniay                                                           : 2-3-4-29-30-31

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 15-16-17

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: 19 Mart 2024, 06:09:50 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunlari, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programi, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunu indir, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su program yükle, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su istenmeyen tüyler, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haber, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su lazer epilasyon, 2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 2936 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 19:04:58
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2093 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:04
Gönderen : kezban62
2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2619 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:17
Gönderen : kezban62
2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2162 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:04:49
Gönderen : kezban62
2013 Terazi Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2476 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:05:20
Gönderen : kezban62