Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 4086 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 16 Aralık 2013, 14:14:04 »

 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Ocak 2014 de Neler Bekliyor


Koç Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Koç Burcu Yorumları,
Koç Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koçlar Ocak ayı maddi olaylarla ilgili sorunlarınızın belirgin hale gelmesine neden olacak. Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularımz artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak daha yoğun hale gelecek. Çünkü Mars'ın verdiği enerji ile gözü pek ve atak duyguların etkisi altında kalacaksınız.
Bu nedenle kendinizi kontrol altında tutmalı, harcamalarınızı ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin size karşı davranışları her zamanki gibi önemli olacak. İşbirliği içinde hareket etmek istiyorsanız, ruhsal dinginliğe Önem vermeniz gerekecek Bu dönemde ailevi duygularınız artabilir. Çocukluk anılarınız yol gösterici olacak ve aile birliğinin verdiği güvenle yaptığınız işlerden daha fazla keyif alacaksınız.



Yenilikleri hemen kabul etmemeli, Önce biraz beklemelisiniz. Çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi artıracak, deneyimlerinizi genişletecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu kozmik etki, yatırımlarınızı bir yıl boyunca desteklerken, gereken uygun pozisyonları da sağlayacaktır. Bu süreç içerisinde, parasal aktiviteleriniz ile duygusal konuları dengeli götürmelisiniz.

Bu şekilde, uzun süredir beklediğiniz fırsatların kendiliğinden oluştuğunu göreceksiniz.14 Ocak'a kadar yine Venüs'ün cazibesinden etkilenerek, sosyal hayatınızda partilerin vazgeçilmez kişisi haline gelebilirsiniz. Davetlere katılmak için sizi haklı çıkaracak bahaneleriniz olacak. Yeni insanlar tanımak sizin tutkunuz.

Bir Koç burcuna en son söylenecek şey "Evinde otur"dur. Karşıt evinizdeki Satürn, sorumluluklarınızı size sıkça hatırlatacak ve ara sıra somurtmanıza neden olacaktır. Bu dönemlerde aniden evlenme isteğine kapılabilirsiniz.

Eğer kalbiniz boş ise, ilk anda verdiğiniz çarpıcı kararlar 15 Ocak'tan sonra sizi rahatsız edebilir. Gezip tozmayı seven biri olarak ilk kez gördüğünüz kişilerden hemen etkilenebiliyorsunuz. Bu durum, motivasyonunuzun eksilmesine ve anlamsız takıntılar içeren davranışlarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu tür duygusal zorlanmalar karşısında alacağınız tavır çok önemli olacak. Beklentilerinizin gerçekleşmesi sizin sabır ve gayretlerinize bağlı olarak gelişecektir.
Kişisel özgürlüğünüzün azalmasıyla, kendine güven duygunuz eksilebilir.

Merkür, Oğlak'ta ilerlerken düşüncelerinizde detaycılık oluşacak; seçkin görünmek için normalde olduğunuzdan daha farklı davranmaya çalışacaksınız. Karşınızdaki kişinin, sizin duygu değişimlerinizden rahatsız olmasını istemiyorsanız, kendinizi ani hareket etmenin enerjisinden uzak tutun.

23-27 Ocak arasında, bulunduğunuz çevre koşullan ve tanıdığınız kişiler konusunda detaylı ve hummalı bir çalışma alışkanlığı edinecek, ikna kabiliyetinizin yararlarını göreceksiniz.
Çocukları olanlar için riskli sorunlar ortaya çıkabilir. Yaratıcılığınızı simgeleyen, çocuklar ve duygusal ilişkilerinizi kapsayan konular gündeminizi oluşturacak. Bu ay aşk, romantizm ve sosyal yaşamınızla ilgili etkinlikler gündeme gelirken, bu daha sonraki aylarda yerini kişisel konulara bırakacak.

Satürn, uzun süredir aşk ve ortaklık evinizde sizi etkilemeye devam ediyor. Bu etki altında geçmişteki hatalarınızı analiz eden bir gözle inceleyecek ve düzeltmek için çaba göstereceksiniz. Öğretici etkiler sunan Satürn size zorluk çıkarıyor gibi görünse de, başarılı olmak için izlemeniz gereken stratejik yolları öğrenmenize neden olacaktır. Üstelik Neptün İl. evinizde hareket edeceği için,arşınızdaki kişinin duygularını sezinleyebileceksiniz. Çünkü size kendisini farklı gösterme olasılığı kuvvetle mevcut, unutmayın!

Para gezegeniniz Venüs, finans konularında daha aktif olmanızı sağlayacak. Kariyer evinizde ilerleyen Venüs'ten olumlu destek alacaksınız. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Bu konuda, Ay'dan alacağınız olumlu etkiler de size destek verecek. Çözümü imkânsız gibi görünen zorlukların üstesinden geleceksiniz.

Sağlık gezegeniniz Merkür, 9 Ocak'a kadar 9. evinizde yer almakta ve daha sonra 10. evinize geçmektedir. Bu ay, kemiklerle ilgili olarak kalsiyuma ihtiyaç duyabilirsiniz. Dişleriniz ve iskelet sisteminiz önem kazanıyor. Duygusal sorunlarınızın sinir sisteminizi etkilemesine izin vermeyin.

Boğa Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Boğa Burcu Yorumları,
Boğa Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğalar 9. evinizde finans gezegeniniz Merkür sizi olumlu etkilemeye devam edecek. Düşüncelerinizi rahat bir şekilde yaşama geçireceksiniz. İçsel rahatlığınız fİnans konuları ile dengeli ilerleyecek.

etkileşime geçecek. Bu dönem oldukça çekici bir konumdasınız. Sözleriniz ışık saçacak. Parayla ilgili hırslarınız artacak, konuların üzerine cesaretle gideceksiniz.Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz öne çıkacak. Bireyselliğiniz ikinci planda kalacak, daha çok sosyal çalışmalarda bulunacaksınız.


Kariyerinizle ilgili birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda değişimin neden olduğu gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. 14 Ocak'tan sonra gökyüzündeki kare açıya dikkat etmelisiniz. Kariyer savaşları teğet geçse de, bazılarınız olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz.
24 Ocak'tan sonra geri hareketine başlayacak olan Mars nedeniyle, düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde olacaksınız.

Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için, arkadaş ve dost çevrenizde sıra dışı tavırlar içine girebilirsiniz. Felsefe yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız.
Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi gösterme çabalarınız sizi, çevrenize karşı komik durumlara düşürebilir. Aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Bu ay sağlık konusunda şanslı olmanıza rağmen, sağlık evinizde bulunan Mars gezegeni nedeniyle öfkeli ve agresif etkiler alabilir, çevrenizdeki olaylara çok kolay tepki gösterebilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerin farklı düşünce yapıları sizi yorabilir.

İkizler Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı İkizler Burcu Yorumları,
İkizler Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,


Ocak 2014 İkizler Burcu Yorumu

Mevcut potansiyelinizi kullanarak işbirliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde hâkimiyet sağlayacaksınız. Bu ilişkiler çerçevesinde gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Fakat her şeye rağmen, bu günlerde dostluklarınız derinleşecek, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle önemli kararlar alacaksınız. Partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz.

9 Ocak'tan sonra , aşk ve iş ortaklığını gündeme getiriyor. 27 Ocak'a kadar, değişen ruh durumunuzla gizemli davranışlar içinde olmanız sebebiyle çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat bu dönemde iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz.


Mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem kadar, aile bireylerine de zaman ayırıp taleplerine kulak vermelisiniz. Bu konuda, duyumlardan daha çok sezgilerinize güvenin.
21 Ocak'tan sonra partnerinizle aranızda sorun olan mesleki çabaların aşk hayatınızın önünde olması ikilemini çözmelisiniz.

5. evinizde bulunan Satürn, adalet duygunuzu tetikte tutuyor. Yaşamınızı bir otokontrol içinde denetim altına almak istememenize rağmen, mantığınızın gerektirdiği yoldan da ayrılmak istemiyorsunuz. Bu nedenle, duygusal arzularınıza gem vurabilirsiniz.

Akademik çalışmaları ile ilgili beklenti içinde bulunanlar, bu dönemde olanaklarının arttığını görecekler. Alacağınız iyi haberlerle arzuladığınız anlaşmaları yapacaksınız. Yaşam perspektiflerinizle ilgili yeni keşiflerinizi uygun pozisyonlarda yaşama geçirecek, başarıyı yakalayacaksınız.

Yengeç Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumları,
Yengeç Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,


Ocak 2014 Yengeç Burcu Yorumu

Plüton ve Güneş, 8. evinizde sizi olumlu etkiliyor. Güçlü sezgilerinizle çevrenizdeki kişileri şaşırtırken, bazen anlaşılmaz bir tablo çizebilirsiniz. Bu dönemde olayları gergin bir şekilde sorgularken, yapığınız analizlerle sonuca hızlı gideceksiniz. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olacak, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Değer yargılarınızda köklü değişimler meydana gelecek. Mal varlığınızı artırmak isteyecek, yaşam sınırlarınızı genişleterek rahat bir esnekliğe kavuşacaksınız. Çalışma evinizdeki Merkür'ün etkisiyle, birlikte çalıştığınız kişilerin dedikodularına maruz kalabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar düşüncelerinizi çevrenizden gizleyin. Satürn, çalışma evinizde size disiplin getirecektir. Bu dönemde geceleri erken yatmaya çalışın.


Ocak'ta kariyer evinizde Yeni Ay doğuyor. Bu dönemde hayallerinizi ve çılgınlıklarınızı askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz.

Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine giriyorsunuz. Toplumsal olaylarda hayallerinizi ifade ederken, korkularınızı yenmelisiniz. Ele alacağınız konulan pratik bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Sizi eleştirebileceklerini sakın düşünmeyin. Siz oldukça zeki ve sezgisel davranıyorsunuz. Empati yeteneğinizi doğru kullanacaksınız.

Ay boyunca Mars, ev ve yuva evinizde hareket etmekte ve aile içinde ilginç bir enerjiye neden olmaktadır. Evin genç erkeklerinin sorunları, canınızın sıkılmasına neden olacak. Bu dönem, aile içinde aniden değişen şartlarınızın size getireceği faydalar üzerinde durmalı ve geçmişle ilgili pürüzleri unutmalısmız. Bu ay kardeşler ve akrabalarla ilişkilerinize çok daha radikal yaklaşacaksınız.

15 Ocak'tan sonra sezgileriniz ile iş hayatınızı birleştireceksiniz. Planlarınızı uygularken, kibar, ince, zarif fakat ısrarcı davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara karşı ılımlı bir tavır içinde olacaksınız.

Aslan Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Aslan Burcu Yorumları,
Aslan Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Aslan Burcu Yorumu

Aşk hayatınızla ev hayatınızı birleştirirken, sevdiklerinizden fazla uzağa gitmek istemeyeceksiniz. Bazılarınız aile sorumluluğu yüklenecek, büyüklerine daha fazla ilgi gösterecek. Ailenizin yaşamınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz.Venüs, ortaklıklar ve evlilik evinizde ilerliyor. Bu ay sosyal yönünüz çok kuvvetli. Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönemdesiniz. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.


Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine ilgi göstermelisiniz.

Sizden büyük arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir veya paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla sevgiye ihtiyaç duyacaksınız. İmzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz.
Bazı Aslan'lar, kendilerinden büyük kişilerle duygusal ilişkilere girecekler; ilişkilerindeki kısıtlanmalar ve zorluklar onları gergin yapacak.

İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacak. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilir ve bu durumu kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olabilir, her türlü gücün arkasında maddi değerler arayabilirsiniz.

Bu ay yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmalısınız. Bu ay yolculuklarda dikkatli olmalı ve beslenme konusunda gelişigüzel davranışlarınıza dikkat etmelisiniz, zehirlenme gibi olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışma ortamlarından uzak durmalısınız

Başak Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Başak Burcu Yorumları,
Başak Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Başak Burcu Yorumu

Yılın bu ilk ayında, gezegenler horoskop dairesinin alt yarısında ve batı yönünde yoğunlaşmış durumda. Ailenin hayatınızdaki yeri önemli olmasına rağmen, sosyal aktiviteler ve çevreniz ön plana çıkacak. Aşk ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli olacak.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Yay burcunda ilerlemesi, yakın çevrenizle ilgili size şans verirken, ifletişimle ilgili konulara da canlılık ve hareket getirecek. Jüpiter, bu yıl 13 Haziran'a kadar uzun yollarla ilgili size fırsat sunacak. Bu yıl akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize duyduğunuz güven duygusuyla, onlarla yapacağınız işbirliklerinden kazançlar elde edeceksiniz

Bu ay istekleriniz öne geçiyor. Bu da aceleci düşünceler içinde olmanızı sağlıyor. Eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Atılım yapmak için deneyimlerinizin başarı yolunda size rehber olacağını unutmayın. Ailenizin ve ortaklıklarınızın olanaklarını kullanabilirsiniz. Yakın çevreniz gittikçe genişleyecek ve kendinize daha çok güvenmeye başlayacaksınız.

Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanız güçleşebilir veya yanlış algılanabilir, duygusal konularda partneriniz tarafından hırpalanabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirerek aksayan yönlerini ortaya çıkarın. Partnerinizle aranızda sorun olan, mesleki çabaların aşk hayatınızın önünde olması ikilemini çözmelisiniz.

Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız. Nedenini bilemediğiniz bir gerginlik içinde olacak ve denge kurmakta zorlanacaksınız.
Sağlığınız konusunda hassaslaşabilirsiniz. Bazılarınız takıntılı bir şekilde kendisine hastalıklar icat edebilir. Düşüncelerinizi bu konuda yoğun 1 aştırabilir ve yakınlarınızın ilgisini üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerle kronik duygusal bağlar kurabilirsiniz. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalarak kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Yıllarca köklerinize sadık kalarak, düşüncelerinizi geleneksel bir kafa yapısında oluşturdunuz. Şimdi geçmişle gelecek arasında mantıksal köprüler kurabileceksiniz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz.

Yüksek eğitim konusunda birçok zorluğun üstesinden gelmenizi sağlayacak bir şansınız olacak. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için Jüpiter size gerekli kozmik desteği verecektir.

Dinlenmeye özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Enerjinizi kontrol ederseniz mekanizmanız düzgün çalışacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak çalışmalara yönelmelisiniz.

Terazi Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumları,
Terazi Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay, batıda bulunan gezegen topluluğunun etkin olduğu bir döneme giriyorsunuz.
Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli olacak. Yeteneğinizi zekâ ile birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Gezegenlerin çoğu, çalışma ve sosyal ilişkilerinizi belirleyen 4.ve 5. evlerde birikmiş durumda.Bu dönemde duygusal konulara çok fazla yüklenmeyin. Aşk ilişkileriniz istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanız güçleşebilir veya yanlış algılanabilir, partneriniz tarafından hırpalanabilirsiniz.

Güçlü ve hırslı bir dönemde olmanıza rağmen, dolunay duygularınıza tavan yaptıracaktır. Evlilik kararlarınızı geciktirmelisi-niz. Erken yaşta yapılacak evlilikler için de uygun bir zaman değil. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için de uygun bir dönem sayılmaz. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, duygularınızla ilgilenmek için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.
İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırarak, beklentilerine karşı daha fazla ilgili olmalısınız. İlişkiniz hakkında karar vermeden önce iyi düşünmeli ve acele etmemelisiniz. Satürn ve Uranüs karşıt açı yapıyor. İlişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Daha dayanıklı ve çalışkan bir performans sergilemenize rağmen, duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız.

Sezgilerinize güvenmenize rağmen, Güneş'in size verdiği inatçılık ve sabitfikirlilik yüzünden yanlışlar yapabilirsiniz. İlgili olabileceğiniz konuları seçerken, mantığın ağır basmasına önem vermelisiniz.Güvensizlik duyguları yüzünden başkalarından onay bekleyebilirsiniz. Bu dönemde, sizinle aynı fikirde olan gruplarla ilişkilerinizi geliştirirken, çabuk gerçekleştirilebilecek idealler peşinde olabilirsiniz. Sosyal girişimlerinizin çoğalmasıyla yaşamınız oldukça hareketlenecek. 23 Ocak'ta Yeni Ay'la birlikte yeni aşk tohumları atılabilir.

Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken kâğıtlara dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak durmalısınız.
Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir ay. Bu arada kendinizi daha çok geliştirmenin yollarını bulacaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınızı gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice yapacaksımz.

Zihinsel yorgunluk söz konusu. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Genital organlar ve boşaltım sisteminizle ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, karın bölgenizi korumalı ve temizlik kurallarına uymalısınız.

Öfkenize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olması nedeniyle, ayakkabı seçimine özen göstermelisiniz. Değişen mevsim koşullarına dikkat etmeli, takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsamz gerekli tıbbi kontrollerden geçmelisiniz.

Akrep Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Akrep Burcu Yorumları,
Akrep Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Akrep Burcu Yorumu

Yılın ilk ayında gezegenlerin çoğu ufuk çizgisinin altında seyrediyor. Güneş 3. iletişim evinizde ilerlerken, iki gezegen birlikte hareket etmeye başlayacak. Her bir gezegenin kendi kozmik güçlerini sunmasıyla, geçmişte kalan birisiyle karşı karşıya geleceksiniz. Bu, eski bir okul arkadaşınız, yarım kalan bir aşkınız olabilir. Dargın olduğunuz kardeşiniz ya da komşularınızla barışabilir; uzaklarda yaşayan akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.


Eğer iş değiştirmek istiyorsanız, biraz beklemeli ve eski müracaatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü unuttuğunuz bir başvurunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelmiş olabilir. Ev alım satım konusunda acele etmeyin. Eski bir eviniz varsa, onun onarımıyla da uğraşabilirsiniz. Bu dönemde iflasın eşiğine gelenler olduğu gibi, birçok iş fırsatı yakalayanlar da olacak. İş değiştirme, ev alıp satma gibi kazançlarınız yanında büyük kayıplar da yaşayacaksınız. Plüton şartları değiştiren ve yeniden yaratan bir gezegendir. Kişileri ve olayları adeta yok eder ve yeniden yaratır. Kişisel olaylardan çok toplumsal olaylarda kendini gösterir ve bu toplumsal olayların bireyi etkilemesine de dolaylı olarak katkısı olur.

Sizin de kayıplarınızda toplumun durumunun etkisi olacak.Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz.

Kişiliğinizin ve yaşamınızın yenilendiğini hissedeceksiniz. Önünüzde yeni projeler olacak. Amaçlarınıza ulaşmanın arkasında önemli olanın kendi duygularınız olduğunu göreceksiniz. Karşı karşıya kaldığınız gerçeklerde, tercihlerinizi yaparken kendi gücünüzü kullandığınızı düşüneceksiniz.
Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz.

Karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz.

Yay Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Yay Burcu Yorumları,
Yay Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Yay Burcu Yorumu

Güncellenecek..

Oğlak Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumları,
Oğlak Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Oğlak Burcu Yorumu

Güncellenecek...

Kova Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Kova Burcu Yorumları,
Kova Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Kova Burcu Yorumu

Güncellenecek...

Balık Burcu Ocak 2014,
2014 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumları,
Balık Burcunu Ocak 2014 te Neler Bekliyor,

Ocak 2014 Balık Burcu Yorumu

Güncellenecek...
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları
« Posted on: 28 Mart 2024, 21:41:31 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları oyunlari, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları programi, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları oyunu indir, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları program yükle, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları download, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları resimleri, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları haber, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları yükle, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları lazer epilasyon, 2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21793 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2014 Rezzan Kiraz Burç Yorumları - 2014 Yıllık Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 4151 Son Mesaj 15 Kasım 2013, 17:33:02
Gönderen : kezban62
2014 Susan Miller Burç Yorumları - 2014 Genel Burç Yorumlar Yeni
Burçlar
kezban62 0 4435 Son Mesaj 15 Kasım 2013, 17:33:28
Gönderen : kezban62
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu Yeni
Burçlar
kezban62 0 2640 Son Mesaj 02 Şubat 2014, 13:39:47
Gönderen : kezban62
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2645 Son Mesaj 02 Şubat 2014, 13:40:22
Gönderen : kezban62