Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2645 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 02 Şubat 2014, 13:40:22 »

Ünlü astrolog, twitburc Zeynep Turan'ın yorumu ile Şubat ayı ve burçları bekleyenler:

KOÇ

İş hayatınızda ve ilişkinizde yaşadığınız minik tartışmaları büyütüp eski defterlerle bir araya getirerek, olayı daha da zor hale sokuyorsunuz. İnadınızı bazı konularda kenara koymanız ve sevdiğiniz kişiyi üzmek yerine, dinlemeniz gerekir. İş demek, uyum demek, bunu da yaşayarak öğrenmelisiniz. Direttiğiniz her hareket profesyonelliğinizden çalacaktır. Sükunet ise size daima artı puan olarak geri dönecektir. Kendinizi gergin hissettiğiniz sürece verimliliğiniz azalacak, bu yüzden kendinize bir tatil verin ve rahatlayın.

Şubat Psikolojisi: Rahata kavuşmak çok uzak değil, tatil yeterlidir.

BOĞA

Değişim rüzgarlarını hissediyor musunuz? Hem karakterinizde hem de hayatınızda gözle görülür şekilde yaşanan değişiklikler sizi tedirgin etse de, hepsinin bir mutluluk kaynağı olacağını açıkça göreceksiniz. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyor olsanız bile, eli kulağında olan bu ilişki için kendinizi ona bırakmaktan başka yapabilecek hiçbir şeyiniz yok. Tadını çıkardığınız “Kaçan kovalanır’’ mantığından da vazgeçtiğinizi kendiniz de gördüğünüzde memnuniyetsizlik neredeyse imkansız hale gelecek. İşinizle alakalı değişimler için ise daha sabırlı olmalısınız.

Şubat Psikolojisi: Değişimlere hazırlık yapın, perdelerinizi şimdiden iyice açın.

YENGEÇ

Uzun süredir hayalini kurduğunuz para size doğru yola çıktı. İş hayatınızda yapacağınız yenilikler ile birlikte kendinizi güvence altına alabileceğiniz bir paraya kavuşacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizin farklı yönlere doğru gitmesi de söz konusu. Karşılıklı verilen kararlar sonucunda her iki tarafında doğru yaptığını hissedeceği olaylar gerçekleşecek. Yalnız Yengeçler ise, yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Arkadaş ortamınızdan ya da aile eşrafından birileri sizin için çoktan seçim yapmış olabilir. Duygularınızı tazelenmiş ve yenilenmiş hissediyorsunuz.

Şubat Psikolojisi: Yeniliklerin gelişi gün gibi ortada, kendinize güvenin.

İKİZLER

İş hayatınızda önünüze gelecek olan yeni projeleri tamamen değerlendirmeden, silmemelisiniz. Yapacağınız birkaç araştırma ile pek çok farklı bilgiye ulaşabilir ve yanlış karar vermekten de kurtulabilirsiniz. Detayları takıldığınız durumlarda biraz geriye çekilip bütünü görmeli, empati yapmayı başarabilmelisiniz. Fakat ilişkinizde yaşadığınız sıkıntılardan kenara çekilip bakarak kurtulamazsınız. Hareket geçmeli, her zaman yaptığınız gibi hiperaktif ve yenilikçi davranmalısınız. Hissettiğiniz soğukluk sizi de soğuk gösteriyor ve karşı tarafın da samimiyetini kırmış oluyor. Haydi toparlanın.

Şubat Psikolojisi: Reddetmek size göre değil, araştırıp görmeyi seçin.

ASLAN

Sorumluluk almanız gereken pek çok konu sizi bekliyor sevgili Aslan. Rutinini bozmadan devam eden iş hayatınızda değişimler söz konusu. Farklı bir pozisyona ya da tamamen farklı bir işe girebilir, bu yüzden üzerinizde hissedeceğiniz sorumluluğun arttığını görebilirsiniz. Aşk hayatınızın düzenli ve dolu dolu devam edişi sizi mutlu ediyor. Bu ay ortaya çıkacak olacak minik tatiller sevginizi pekiştirmenin en iyi yolu olacaktır. Yalnız Aslanlar, uzun soluklu ilişki aramasa da, gelene dur diyemezsiniz.

Şubat Psikolojisi: Sorumluluk hiçbir zaman kaçacağınız bir şey olmamıştır, olmayacak da.

BAŞAK

Yeni iş bağlantıları yapacağınız bir ay sizi bekliyor. Fakat ince eleyip sık dokuyan siz, çevrenizde bu yüzden yanlış anlaşılabilirsiniz. Herkes işi çok farklı yönlerden ele alırken, sizin detaycılığınız ve araştırmacılığınız onları yavaşlatıyor gibi hissettirebilir. Bu yüzden kendiniz de sinirli ve gergin olabilirsiniz. Teknolojik aletlerle aranızdaki bozukluk bu gerginlikten de kaynaklanıyor olabilir. Yalnız Başakları da yeni bir ilişki bekliyor, tohumlar atılıyor.  İlişkideki Başaklar ise evlilik hakkında düşüncelerini geliştirip, uygulamaya karar verecekler.

Şubat Psikolojisi: Ayaklarınızı biraz toprağa değdirin ve enerjinizi yenileyin.

TERAZİ

Sorunlara fazlaca takılıp kendinizi üzüyor olmanıza, dur demenizin vakti geldi. Böyle davranarak hem verimliliğinizi düşürüyorsunuz hem de çevrenizdekilerin enerjilerini olumsuz yönde etkiliyorsunuz. Ters giden iş hayatınıza biraz ara vermek sizin için iyi tavsiye olacaktır. İlişkinizde yaşadığınız soğukluğu ortadan kaldırmak ise bu sefer tamamen sizin elinizde. Özveride bulunmanız gerekebilir. Yalnız Teraziler için ise ani bir aşk ortaya çıkabilir. Vereceğiniz hızlı kararlardan sonrasında pişman olsanız da, aşkı yaşamaya her zaman razısınızdır.

Şubat Psikolojisi: Her şey ters gitmiyor, güzellikleri görmeyi deneyin.

AKREP

Maddiyatınızın son zamanlarda bu kadar iyi olabileceğini hiç düşünmemiştiniz fakat evet, elinize geçen tüm paralar gerçek ve bu paraları normalden daha kolay kazandınız. İş hayatınızın düzgün gidişi sizi oldukça keyiflendiriyor. Bu enerjinizi tüm iş arkadaşlarınıza verdiğiniz sürece, yaşayacağınız tüm iş bunalımlarından uzak durabilirsiniz. Fakat böylesine enerjik olduğunuz günlerde mıy mıy tavırlarınız sevgilinizi, arkadaşlarınızı çileden çıkarabilir. Kararları ile doğruları bulan Akrep nerede? Kendinizi bulmak için aynaya bakmayı deneyebilirsiniz. Kararlı Akrep hep orada.

Şubat Psikolojisi: Paranızı keyfinizce harcayabilmek, uzun zamandır beklediğiniz şey.

YAY

İlişkinizdeki problemler, sizin canınızı sıkmış hatta sizi yıpratmış olabilir. Bu tarzda problemlerle yaşamaya alışkın olmayabilirsiniz. Hatta yanlış giden şeyler yüzünden arkadaşlarınızı gereksiz yere yargılayabilirsiniz ve bunun sonucu kendinizi daha da kötü hissedebilirsiniz. Sıkıntıları ve gerilimleri, üzerinizden atmanın yolu düzensiz bir uykuyla yaşamak değildir. Böyle devam ederseniz kilo alacak ve kendinizi rejim listelerinde bulacaksınız. Güçlü bir Yay gibi hareket etmenin tam zamanı. Aşabileceğiniz sorunlar karşısında bu derece tembellik yapmak size yakışmıyor.

Şubat Psikolojisi: Sakinleşip karar vermek sizin için en iyisi.

OĞLAK

İş hayatınızın şimdiye kadar iyi gittiğini söyleyemeyiz, hatta bir dönem daha bu durum sizin canınızı sıkacak gibi gözüküyor. Ödemeniz gereken borçlar ve elinize geçen paranın orantısızlığı yüzünden, maddi açıdan oldukça sıkıntılı dönemler geçireceksiniz. İlişkinizde takındığınız ciddi tavır ise, sevdiğinizin biraz kırılmasına yol açabilir, bu yüzden nezaketi elden bırakmadan, ciddiyetin boyutunu ayarlayarak konuşmalısınız. Yalnız Oğlaklar için bir iyi haber var. İlgisini uzun zamandır belli eden birisi artık doğru hamleyi yapıyor. Yalnızlık bitiyor.

Şubat Psikolojisi: Bu noktadan sonra tek yol, yukarıya çıkıyor.

KOVA

Şubat ayı, sizin altın aylarınızdan birisi sevgili Kova. İş hayatınızda iyiye giden her gelişme, aşk hayatınıza da yansıyor. Sevgilinizle yakaladığınız güzel frekansı bozmamak için, ikiniz de elinizden geleni yapıyorsunuz ve başarılı da oluyorsunuz. Bu yöndeki tavrınıza devam etmeniz sizi daha da mutlu edecektir. İş yerinizde hakkınızda söylenenlere kulak asmamayı öğrenmelisiniz. Herkese laf yetiştirmek zorunda değilsiniz. Konuşması gerekmeyen insanlar konuşuyorlarsa duymayın bile. Yalnız Kovalar için de haberler çok iyi. Aşk geliyor.

Şubat Psikolojisi: Hayatın renklerine dalmak, mutlu olmak paha biçilmez.

BALIK

Sürekli olarak kendinizi ifade etmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Sizi anlamak isteyen kişiler, emin olun ki sizin sözleriniz yerine, hareketlerinizden bile anlayabilir. İş hayatınız, emin olamadığınız bir doğruda hareket etse ya da size tekinsiz bir alandaymışsınız hissi verse de, kazandığınız paranın miktarına bakacak olursanız, doğru şeyi yaptığınıza emin olabilirsiniz. İlişkinizde yaşanacak yanlış anlamaları ortadan kaldırmak için şimdiden doğru hareketlerde bulunmanız gerekiyor. Yalnız Balıklar ise cesaretleri toplayıp, artık harekete geçmeliler çünkü hayat beklemez.

Şubat Psikolojisi: Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek sizin elinizde, üşenmemeniz gerekir.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları
« Posted on: 28 Mart 2024, 17:42:06 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları oyunlari, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları programi, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları oyunu indir, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları program yükle, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları download, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları resimleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları haber, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları yükle, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları lazer epilasyon, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17613 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2014 Rezzan Kiraz Burç Yorumları - 2014 Yıllık Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 4151 Son Mesaj 15 Kasım 2013, 17:33:02
Gönderen : kezban62
2014 Susan Miller Burç Yorumları - 2014 Genel Burç Yorumlar Yeni
Burçlar
kezban62 0 4435 Son Mesaj 15 Kasım 2013, 17:33:28
Gönderen : kezban62
2014 Ocak Ayı Burç Yorumları - 2014 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 4085 Son Mesaj 16 Aralık 2013, 14:14:04
Gönderen : kezban62
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu Yeni
Burçlar
kezban62 0 2640 Son Mesaj 02 Şubat 2014, 13:39:47
Gönderen : kezban62