Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: Alabalık Izgara  (Okunma Sayısı 3172 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 21 Mayıs 2010, 17:21:29 »

Alabalık ızgara
Alabalık Izgara



Balıklar


İçindekiler Miktarı
Alabalık
4 Adet
Domates 4 Adet
Defne Yaprağı 12 Adet
Kırmızı Soğan 2 Adet
Roka

Yapılışı :Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın. Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Yanında roka salatası ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.




Afiyet olsun.
Alabalık ızgara
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: Alabalık Izgara
« Posted on: 28 Mart 2024, 20:54:27 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Alabalık Izgara oyunlari, Alabalık Izgara programi, Alabalık Izgara oyunu indir, Alabalık Izgara program yükle, Alabalık Izgara download, Alabalık Izgara istenmeyen tüyler, Alabalık Izgara resimleri, Alabalık Izgara haber, Alabalık Izgara yükle, Alabalık Izgara lazer epilasyon, Alabalık Izgara msn eklentisi, sarki sözleri
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2013, 15:01:03 »

Nelere ihtiyacımız var?
4 adet alabalık
½ çay bardağı zeytinyağı
2 kuru soğan ince kıyılmış
4 diş dövülmüş sarımsak
½ demet maydanoz
1 defneyaprağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Sosu için nelere ihtiyacımız var?
2 çorba kaşığı tereyağı
1 demet Maydanoz
1 limon suyu

Nasıl yapıyoruz?
Geniş bir kapta “Nelere ihtiyacımız var?” bölümdeki malzemelerle bir harç hazırlayın. Temizlenmiş ve yıkanmış balıklar bu harc (Marinat) içinde 2 saat dinlendirin. Marinattan çıkarılan balıklar marinat artıklarından arınması için elle sıyırın. (sakın balıkları kurulamayın) Alevi olmayan kömür ateşinde pişirin ve servis tabağına alın. Küçük bir tavada tereyağını kızdırın içine maydanoz ve bir limon suyu ilave edin ve balıkların üstüne dökün.
Logged
sechkine
Acemi Üye
**


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 6

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2014, 01:59:53 »

çok güzel görünüyor..denemek lazım..
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Şef Izgara Köfte Yeni
Köfteler
kezban62 0 1884 Son Mesaj 28 Ekim 2011, 17:54:57
Gönderen : kezban62
Izgara Mantar Dolması Yeni
Dolmalar
kezban62 0 1825 Son Mesaj 09 Kasım 2011, 17:09:24
Gönderen : kezban62
Peynirli Izgara Sebze... Yeni
Sebze Yemekleri
Karaelmas 0 1980 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:20:41
Gönderen : Karaelmas
Izgara Kılıçbalığı Yeni
Deniz Ürünleri
kezban62 0 2000 Son Mesaj 20 Mayıs 2013, 14:55:02
Gönderen : kezban62