Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: Star Chevron Converse’te  (Okunma Sayısı 1869 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 26 Ocak 2011, 01:33:37 »


Star Chevron ailesi içinde yer alan Classic Trainer ve Nylon Trainer 75 modellerinin 35. yıldönümünde Converse, geçmişin kort ve koşu pistlerindeki orijinal silüetleri ve renkleri yeniden üretiyor. Naylon ve süet ayakkabı yüzleri ve kama biçimli taban gibi eski tarz ayrıntılar, göz alıcı klasik renklerle bir araya gelip bütün koleksiyona sportif ve canlı bir hava katıyor.

Aslen 1970’li yıllarda koşu için tasarlanan Auckland Racer, jogging trendinin ilk yıllarındaki öncüleriyle özdeşleştirilen bir mirasa sahip. Bugün ayakkabının sade silüetini, ağ naylon kumaştan bir yüz, süet kenarlar ve deri bir Star Chevron logosu oluşturuyor.

Star Player modelleri lastik çoraplı yüzleriyle capcanlı renklere bürünüyor. Deri, kanvas ve jarse versiyonları bulunan Star Player Sock modellerinin  ‘retro’ bir görünümü var. Nostaljik bir dokunuşa sahip olan Star Player EV Leather ayakkabısı da, zengin derisi, kontrastlı dikişleri ve klasik renkleriyle günümüzün tarzını yansıtıyor.

Bir yaşam tarzı olarak basketbolu seçenlerin kendini ifade biçimi olan Free Agent modeli, ‘80’Ii yıllara kadar giden çeşitli orijinal Converse tarzlarından ilham alan yeni bir silüet. Ayakkabı yüzü zengin deri malzemeden oluşuyor ve pürüzsüz deri astarı ayakkabıya ultra konfor katıyor.

“Orijinal Converse ürünlerini Asports Mağazaları, Yetkili Bayiler ve www.asports.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.”
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: Star Chevron Converse’te
« Posted on: 28 Nisan 2024, 05:37:19 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Star Chevron Converse’te oyunlari, Star Chevron Converse’te programi, Star Chevron Converse’te oyunu indir, Star Chevron Converse’te program yükle, Star Chevron Converse’te download, Star Chevron Converse’te istenmeyen tüyler, Star Chevron Converse’te resimleri, Star Chevron Converse’te haber, Star Chevron Converse’te yükle, Star Chevron Converse’te lazer epilasyon, Star Chevron Converse’te msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer: