Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2011 En Kolay Güzellik Maskeler  (Okunma Sayısı 1506 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 28 Temmuz 2011, 19:54:03 »

2011 En Kolay Güzellik Maskeler
Cilt kırışıklıkları ve ince çizgiler için üzüm maskesi

Bir avuç üzüm, 1 yemek kaşığı taze kaymak ve 1 tatlı kaşığı limon suyu

Üzümleri bir çatal yardımıyla ezip süzgeçten geçirin. Bir yemek kaşığı üzüm suyuyla kaymağı sıvı kıvamına gelene kadar karıştırın. Limon suyunu da ekleyip tekrar iyice karıştırın. Limon suyunu da ekleyip tekrar iyice karıştırın. Sonra bu bileşimi ince bir tabaka halinde yüz ve boyun uygulayın. 10 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın.

Greyfurt güzellik maskesi

1 adet ufak boy greyfurt, 1 kase yoğurt

Greyfurtu soyun ve dilimleyin. Zarları alın ve bir yoğurtla birlikte blenderdan geçirin. Sıvı haline geldikten sonra bir kase içinde karıştırın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Yüzünüze uygulayın. Yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.



Cildi canlandıran salatalık bakımı

Yarım salatalık, 5 nane yaprağı, 60 ml süt, 2 damla greyfurt tohumu esansı

Salatalığı soyup doğrayın. Nane yapraklarını da doğrayın ve tüm bunları sütle birlikte pürüzsüz olana kadar blenderdan geçirin. Bu karışımı bir tencereye dökün ve kaynatın. Yaklaşık 2 dakika daha sıvı kıvam alana kadar biraz daha kaynatın ve soğumaya bırakın. Karışımı temiz bir işeye alın ve üzerine greyfurt yağı ekleyin. Buzdolabında bekletmek şartıyla 1 hafta kullanabilirsiniz.



Cildi nemlendiren geleneksel badem sütü

50 gr çekilmiş badem, 2 yemek kaşığı bal, 500 ml maden suyu

Badem, bal ve maden suyunu geniş bir kapta karıştırın. 2 saat bekletin. Karışımı süzüp kapaklı bir şişeye alın. Pamukla yüzünüze veya boynunuza nazikçe uygulayın. 20 dakika bekletin. Sabah ve akşam kullanın. Buzdolabında 3 gün saklayabilirsiniz.

Pürüzsüz cilt için keten tohumu yüz maskesi

2 tatlı kaşığı keten tohumu, üzerini kaplayacak kadar su, 1 damla portakal çiçeği yağı

Keten tohumu ve suyu ufak bir kasede karıştırın. Keten tohumu yumuşayana ve jöle kıvamına gelene kadar bekletin. Portakal çiçeği yağını ekleyin. Parmak uçlarınızla yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Kuruduktan sonra ılık suyla durulayın ve yüzünüze hafifçe vurarak masaj yapın.

Ciltteki gözenekleri açmak için yulaflı bitkisel temizleyici maske

3 yemek kaşığı kurutulmuş maydanoz, limon otu ya da rezene tohumu, 160 ml kaynatılmış su, 2 yemek kaşığı çekilmiş yulaf, 2 damla badem yağı

Bitkisel bir demleme yapmak için bitkilerin üzerine kaynamış su ekleyin ve 15 dakika demlenmesini bekleyin. Süre dolduğunda bitkileri sudan çıkarın ve süzün. Demlenmiş sıvıyı soğutun. Macun şekline gelene kadar yulaf ekleyin. Badem yağı eklemeyin. Maskeyi yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın ve yüzünüze hafifçe vurarak masaj yapın.


Kuru ciltler için yumurta sarısı maskesi

1 yemek kaşığı bal, 1 yumurta sarısı, 1 çay kaşığı patates unu

Balı, yumurta sarısını ve patates ununu bir kapta karıştırın. Yüzünüze ve boynunuza sürün 20 dakika bekletin. Suyla durulayın ve havluyla kurulayın. Sonrasında elle masaj yapın. Her defasında yeni karışım hazırlayın ve haftada 2-3 kez hazırlayın.

Cilde parlaklık ve canlılık vermek için taze maydanoz maskesi

1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz, 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı süt

Büyün malzemelri bir kapta karıştırın. Yüzünüze uygulayın ve 20 dakika bekletin. Sıca suyla durulayın ve masaj yaparak kurutun.

Sıkılaştırıcı yüz maskesi

1 çorba kaşığı bal, 1 yumurta beyazı, 1 çay kaşığı gliserin ve 30 gr un

Küçükj bir kapta bal, yumurta beyazı ve gliserini karışıtırın. Karışım macun kıvamına gelinceye kadar un da ekleyin. Maskeyi yüz ve boğazınıza uygulayınm. 10 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2011 En Kolay Güzellik Maskeler
« Posted on: 19 Nisan 2024, 10:30:30 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2011 En Kolay Güzellik Maskeler oyunlari, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler programi, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler oyunu indir, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler program yükle, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler download, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler istenmeyen tüyler, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler resimleri, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler haber, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler yükle, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler lazer epilasyon, 2011 En Kolay Güzellik Maskeler msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Doğal Maskeler Yeni
Moda & Güzellik
kezban62 0 1780 Son Mesaj 23 Ekim 2012, 21:10:16
Gönderen : kezban62