.jpg)
Malzemeler :
1 paket kurutulmuþ ekmek
1 lt. süt
1 su b. toz þeker
1 çorba k. niþasta
1 çorba k. söke un
1 çorba k. pirinç unu
1 yumurta sarýsý
Karemali Ýçin
1 su b. toz þeker
2 su b. su
Arasý Ýçin
Çilek
Ceviz
Tarçýn
Üzeri Ýçin
Kakaolu bisküvi
Hazýrlanýþý
Karameli için þekeri tavaya alarak kýsýk ateþte eriyip rengi dönünceye kadar bekleyin. Fazla yanmamasýna dikkat ederek rengini alýnca üzerine 2 bardak suyu bir seferde dökün. Karamel çözülünceye kadar bekleyin.
Kremasý için ise tencereye sütü, toz þekeri, unu, pirinç ununu, niþastayý ve yumurta sarýsýný alýp çýrparak piþirin. Kurutulmuþ ekmeði fýrýn kabýna dizin. Üzerini bu karamelle ýslatýn. Ardýndan üzerine kremanýn yarýsýný dökün. Ceviz ve tarçýn karýþýmýný ve çilekleri kremanýn üzerine serpin.
Daha sonra tekrar kalan kremayý dökün. En son üzerini kakaolu bisküvi tozu ve çilekle süsleyerek soðuk servis edin.