Malzemeler:
* 3 adet elma (Küp doğranmış)
* 1 su bardağı ceviz (İri dövülmüş)
* 1 çay bardağı kuru üzüm
* 2 adet muz
* 1 su bardağı toz şeker
* 1/2 çay kaşığı tarçın
* 1/2 çay bardağı su
Kreması İçin:
* 3 su bardağı süt
* 1 su bardağı tozeker
* 1 adet yumurta
* 2 yemek kaşığı un
* 1 paket vanilya
Karamel İçin:
* 1 çay bardağı toz şeker
* 1/2 çay bardağı su
* 1 yemek kaşığı sıvıyağ
Üzeri Süslemek İçin:
* Yeşil fıstık
* Karemel
* Muz
Yapılışı:
* Ön hazırlık olarak elmaların kabuklarını soyuyoruz, dilimledikten sonra küp küp doğruyoruz.
* Üzerine yarım limon sıkıyoruz. (Kararmaması için)
* Tavaya elmaları koyuyoruz, üzerine toz şekeri, yarım çay bardağı suyu koyuyoruz.
* Sonra üzerine kuruüzümleri yıkayıp ilave ediyoruz.
* Üzümler ve elmalar yumuşayana kadar pişiriyoruz.
* Piştikten sonra tarçın ilave ediyoruz.
* Pişen elmaları borcama yayıyoruz.
* Üzerine iri dövülmüş cevizleri serpiyoruz.
* Muzun bir tanesini küp küp doğrayıp cevizlerin üzerine serpiyoruz.
* Diğer tarafta tencereye sütü, tozşekeri, unu, yumurtayı katıp mikserle çırpıp ocağa koyuyoruz.
* Karıştırarak pişiriyoruz.
* Ocaktan aldıktan sonra vanilyayı ilave edip karıştırıyoruz.
* Pişen muhallebiyi elmaların üzerine boşaltıyoruz.
* Üzerini düzelttikten sonra muz, yeşil fıstıkla süslüyoruz.
* Karemel için 1 çay bardağı toz şekeri, yarım çay bardağı suyu karıştırarak (rengi karemelize olana kadar ) pişiriyoruz.
* 1 yemek kaşığı sıvıyağ karıştırıp muzların üzerine gezdiriyoruz.
* Soğuduktan sonra servis yapıyoruz.