Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2105 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 29 Eylül 2010, 13:22:29 »

Koç


Ay ‘ a Merkür ‘ ün 2 Ekim 2010 tarihinde başkalarının parasını temsil eden 8. evde yapacağı hareket ile bu aya başlıyoruz. Bu hareket nedeni ile para bu ay pek çok zaman karşınıza çıkan bir konu olacaktır. 7 Ekimde gercekleşecek dolunay esnasında iş ortaklıklarınız konusunda açık görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. 10 Ekim ve sonrası dönemde , daha önceden karar vermek üzere yarım bıraktığınız bir duygusal konu hakkında sıkıştırılabilirsiniz. Aynı şekilde bugünlere karar için ortaklıklarınız konusunda bazı detayları sakladı ya da erteledi iseniz, yüzleşmeler ve mecburi verilecek karar dönemi geldi demektir.

Boğa

Bazı Boğa burçlarımız iş yaşamlarını olduğu gibi değiştirmek zorunda kalabilirler. 7 Ekim ve civarında bir iş değişikliği yapabilirsiniz. Yanınızda çalışan yada birlikte çalıştığınız bir bayan elamanın problemi ile karşılaşabilirsiniz. Bir sırrın da bu dönemde ortaya çıktığını görebilirsiniz. 7 Ekim ve civarında bir sürpriz sağlık sorunu size eşlik edebilir. Sonuçlarını ve tedavisindeki aydınlanmayı 22 Ekim’ e kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz. 14 Ekim 2010 tarihinde Venüs ‘ ün, 22 Ekim 2010 tarihinde Neptün ‘ ün etkisi ile tüm 1 ay boyunca kariyeriniz ile ilgili süper gelişmeler yaşayacaksınız.

İkizler

Aşk ve sevgi ilişkilerinde muhteşem tanışmalara hazırlıklı olacağınız bir aydasınız. Partneri olan İkizler burçlarımız bu ay sevgi ilişkilerinde eskiden beri varolan bir problemi çözebilecekler. Yalnız İkizler burçları yeni tanışmalar sizi bekliyor. 11 Ekim ve civarında sizi şaşırtacak , iş hayatınız ile ilgili çok özel bir haberi , sizi derinden etkileyecek bir haberi saymazsanız bu dönem Merkür retrosu dönemidir.forumdas net Ve anlaşmalara imza atmamanız gereken, elektronik eşya ve büyük araç sorunları yaşayabileceğiniz, ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaların gerçekleşebileceği, ortaklarınızı yanlış anlayabileceğiniz bir dönem.

Yengeç

Bazı Yengeçlerimiz bu dönemde var olan iş yaşamlarında önemli bir döneminde sona erdiğini görecekler. 14 Ekim ve yakınları bir zamanda ev alabilir veya satabilirsiniz. Yeni bulacağınız ev bu ay daha lüks ve sıradışı nitelik taşıyacaktır. Hem de bir güzel haber daha vermeliyim ki, ailenizden gelebilecek bir para sizi rahatlatacaktır. 22 Ekim ve 31 Ekim tarihlerinde dostlarınız kapınızı çalabilir.forumdas net Uzun zamadır görmediğiniz arkadaşlarınızla güzel sohbetler gecelerinizi ve öğle yemeklerinizi donatabilir. 18 Ekim ve civarında da önemli bir iş teklifi alma şansınız var.

Aslan

Ayın 7’ si civarında ilki olmak üzere, 22’ si civarında ise yurt dışı dahi olabilecek uzun bir geziye çıkabilirsiniz. Yabancılar ile iletişiminiz artar iken , uzaklardaki dostlarınız size doğru gelebilirler. Kardeşlerinizde bu ayın ortalarından itibaren görüşme fırsatı bulabilirsiniz.Eşiniz veya ortağınızdan bu dönemde çok güzel haberler alacaksınız. Bu ay aynı günler yayıncılık basın ve medya ile ilgili pek çok habere sebep verecek haber trafiğiniz artacaktır.Sizi ev kazalarına karşı uyarırım. Ekim’in 23 ‘ ü günü ise bu konuda işaretlenecek bir gün. Ayın 23 ‘ ünde evinizdeki tüm işlerinizi yaparken süper dikkatli olmaya gayret edin.

Başak

Tüm ay gezegenlerin ana etkileri , yaşamınızı derinden etkileyecek 3. ve 2. eviniz üstünde pek çoğunuz eğitim hayatında önemli bir döneme girmenize neden olacak. Bireysel tanıtım ve tırmanışınız ile ilgili pek çok olanak bulacaksınız.11 Ekim ve civarında bir iş seyahatine çıkabilirsiniz. Her ne olursa olsun göz önünde olacağınızdan hiç şüphem yok. Merkür ‘ ün retrosu sebebi ile 22 Ekim’den itibaren sizi yılın maddi olarak en olumlu bir 2 haftası bekliyor. Duygusal hayatınız ve sevgi ilişkilerinizde de bu dönemde beklenmedik gelişmeler görünebilir.

Terazi

Mars’ ın son zamanlarda yarattığı bazı olumsuzluklar bitecek ve burcunuzda bu yılın en olumlu yeni ayının oluşması sevgi ilişkilerinin aşkın ve eşler arası yakınlaşmanın çok yoğun olmasını sağlayacak. Yeni bir aşk ilişkisinin başlangıçı için ise 14 Ekim ve 25 Ekim sizin için çok uygun . 7 Ekim civarı bir iş ortağınız veya sözleşmeli çalıştığınız bir kurum veya eşinizle alakalı bir problem ortaya çıksa bile bu problemin sizi çok yoğun üzmesine izin vermeyin. 16 Ekim günü yalan ‘ a dikkat etmelisiniz. Başkalarının sizi bir konuda yanlış bilgilendirme olasılığı var.

Akrep

7 Ekim ve civarı çalışkanlığınızdan dolayı güzel övgüler alabilirsiniz. 7 Ekim civarında oluşacak olumsuz dolunay esnasında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu arada 12 Ekim civarı önemli bir iş projesi , size istikrarlı bir mali kazanç sağlayabilir. Mars 6. evinizi yönettiği için bu dönemde yeni bir iş projesi alabilir veya önemli bir müşteri ile karşılaşabilirsiniz. Belkide uzun zamandan beri kötü giden işlerinizle alakalı yeni haberler gelebilir. Bu arada küçük kazalara ayın 23’ ünde dikkat etmelisiniz . Jüpiter kazançlarınızla ilgili haberleri 22’ si ve 31’ i civarında getirecektir.

Yay

12. evinize gelen Merkür ‘ de sizin bilmediğiniz hatta duyduğunuzda şok olabileceğiniz bazı gerçekleri birlikte olduğunuz insandan veya onun yakınındaki bir şahıstan öğrenebileceğinizi bize gösteriyor. Ayın ikinci yarısı sosyal yaşamınızda çok olumlu bazı olaylar yaşayacaksınız. 25 Ekim civarı yeni tanışmalar ve aşk ilişkileri başlayabilir. 22 Ekim ve 30 Ekim günleri çok olumlu haberler alabilirsiniz. İnsanların sırlarını öğrenebilir, spiritüel çalışmalara katılabilir ya da kendinizi böyle çalışmalar gerçekleştirmek üzere bir program yapabilirsiniz.

Oğlak

Son zamanlarda artan maddi kaygılarınıza rağmen Ekim başında Venüs ‘ ün kariyer evinizdeki hareketi ile birlikte iş yaşamınızda son zamanlardan beri süre gelen anlamsız yoğunluk hızla azalarak size kazanç olarak geri dönmeye başlayacak. Merkür 11 Ekimde Uranüs ‘ e olumlu açı yaparken bir seyahat fırsatı gündeme gelebilir. Aynı gün önemli bir iş ile alakalı bir toplantı veya imza gündeme de gelebilir. 14 Ekim civarı iş yaşamınızda tam bir zafer kazanabilir, önemli bir maddi kazanca sahip olabilirsiniz.

Kova

2 Ekimden itibaren Merkür kariyerinizle ilgili pek çok olumlu haberi size getirecektir. Dolunay esnasında kariyerinizle ilgili , kendi tanıtımınız ve işinizin reklamı ile yakın çevrenizle alakalı bazı haberler gündeme gelebilir. Bu görünüm komşularınızı ve kardeşlerinizi de etkileyebilir. Kardeşlerinizle ve bazı komşularınız ile de gerginlikler yaşamanız olasıdır . ben bu konuyu forumdas net sitesinden çaldım İşlerinizi Merkür retrosu yaklaşmadan bitirmenizi tavsiye ederim. Bu arada 11 Ekim civarı önemli bir parasal sorunu çözebilir, maddi yeni bir gelir kaynağı bulabilirsiniz . Merkür yeni bir müşterinin kapıda olduğunu zaten size gösteriyor.

Balık

Merkür ‘ ün etkisi 2 Ekim ‘den itibaren sizin yabancılar ile ve yabancı ülkeler ile ilişkilerinizi artırırken, bilhassa hizmet ve medya sektöründe çalışıyorsanız size pek çok güzel haber de getirebilir. Tüm bir ay boyunca yabancılar ile ilişkileriniz gündeme gelir iken 9 . evinizdeki gezegen birikimi sizin 22 Ekim’ den itibaren uzun bir yolculuğa çıkamınıza, iş için yapılacak önemli seyahatlere işaret edebilir. Bazı Balık burçlarımızın, 22 Ekim’ den itibaren bel ve böbrekleriyle ilgili bazı problemleri olsa da bunlar çok kalıcı olmayacaktır.

Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 14 Mayıs 2024, 10:35:10 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları programi, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları program yükle, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları download, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları resimleri, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları haber, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları yükle, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2010 Ekim Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2011 Ekim Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 6 5372 Son Mesaj 06 Ekim 2011, 20:07:03
Gönderen : AYSEDOLL
Nuray Sayarı 2012 Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 8 8813 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:07:44
Gönderen : kezban62
2012 Susan Miller Burç Yorumları - 2012 Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 6754 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:08:21
Gönderen : kezban62
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 5 6541 Son Mesaj 19 Ekim 2012, 04:28:58
Gönderen : samyeli90
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 5052 Son Mesaj 08 Ekim 2012, 11:43:11
Gönderen : Karaelmas