Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 5357 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 26 Eylül 2011, 23:53:51 »

2011 Ekim Ayı Burç Yorumları - Ekim Ayı Burç yorumları - Burçlar - Burç Yorumları

2011 burçlar 2011 Koç burcu yorumu 2011 ekim ayı Koç burcu yorumu burçlar Koç burcu 2011 yorumu Koç burcu yorumları Koç  burcu özellikleri ekim ayı Koç  burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

2 -10 ekim tarihleri arasında boyunca beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz. Aile hayatınıza harcayacağınız enerjiniz, sizi canlandıracak.

12 ekimden sonra beklenmedik parasal kazançlarınız olabilir. Artık rahatlıkla kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz.Tüm ay boyunca gerek aşk hayatınızda, gerekse çocuklarınızla ilgili konularda şanslı ve güzel ilişkiler kuracaksınız. Sanat ve yaratıcılıkla ilgili işleri olanlar güzel etkileşimlere sahip olacaklar.

Tamamlanmamış ve bitirilmesi gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. ekim sonu ise, parasal konular hayatınızda önemli olacak. Ayrıca duygusal ilişkilerinizde bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar yaşayabilirsiniz.ama bu sorunlar üstesinden gelemiyeceğiniz türden değil.Sakinlik sizi doğru yola yönelticek!

2011 burçlar 2011 Boğa burcu yorumu 2011 ekim ayı Boğa burcu yorumu burçlar Boğa burcu 2011 yorumu Boğa burcu yorumları Boğa  burcu özellikleri ekim ayı Boğa burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Rahat ilişkiler geliştirebilir, maddi sorunlardan kurtulabilirsiniz. Önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır. Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz. Güzel bir teklif almanız ihtimali güçlüdür ancak bunun değeri ilk anda anlaşılmayabilir. Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız. Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu ay istismara açık olduğunuzu bilmeli ve her şeye hemen inanmamalısınız.

2011 burçlar 2011 İkizler burcu yorumu 2011 ekim ayı İkizler burcu yorumu burçlar İkizler burcu 2011 yorumu İkizler burcu yorumları İkizler  burcu özellikleri ekim ayı İkizler  burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı bir aydasınız.

Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret ve ulaştırmayla ilgili işlerinizde sağlam ilişkiler kurabilir veya bu alanlardan güzel haberler, şanslar ve güzel etkileşimlerle karşılaşabilirsiniz. ekim ayının sonlarına doğru İlişkisi olmayanlar için ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.

2011 burçlar 2011 Yengeçler burcu yorumu 2011 ekim ayı Yengeçler burcu yorumu burçlar Yengeçler burcu 2011 yorumu Yengeçler burcu yorumları Yengeçler  burcu özellikleri ekim ayı Yengeçler burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Sevgili yengeç Ekim 2011 de Yaratıcılığınızı dış dünyaya sunabilir, gizli güçlerinizi uyandırabilirsiniz. Bütün bunlar için şimdi önünüzde yepyeni bir yıl var. Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız ve birden ortaya çıkan imkânları değerlendirmeye bakmalı, tembellik etmemelisiniz. Enerjiniz ışık saçacak. Kısa yollar ve uzun yollar bu yıl sizi etkileyecek. Beklenmedik olaylara hazır olun. Karşınıza çıkabilecek fırsatları lütfen geleceğinizi düşünerek iyi değerlendirin. Dostlarınızı iyi seçin. Çıkarlarınızı iyi koruyun. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin. Özellikle ortaklaşa konularda alacak-verecek hesabınızı iyi yapın. Çıkacağınız yolculuklarda bütçenizi iyi ayarlayın. maddi konularda daha sakin düşünerek temkinli hareket etmeniz gerek özellikle yeni bir yatırım yapmak olsun ev arsa almak olsun iyi düşünerek hareket edin.

2011 burçlar 2011 Aslanlar burcu yorumu 2011 ekim ayı Aslanlar burcu yorumu burçlar Aslanlar burcu 2011 yorumu Aslanlar burcu yorumları Aslanlar burcu özellikleri ekim ayı Aslanlar burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

 Tüm ekim ayı boyunca kişisel konular ve hayatınıza yönelik kararlarınızda güzel etkileşimlere sahip olacaksınız. Romantik fırsatlarınızı çoğaltmak üzere gelen bu gezegenler tam da zamanında yani ekim de yardımınıza koşuyorlar. Bu etkiye sahip olacak tek burç sizsiniz, sevgili Aslanlar...

Bu yüzden doya doya keyfini çıkarın. İster erkek ister kadın, tüm Aslan’lar bu etkiden yararlanacak 9-15 ekim tarihleri arasında ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Çevrenizden istediğiniz desteği görmeniz mümkün. Yine Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

 22-28 ekim tarihlerinde, seyahatleriniz, medya, eğitim, ulaşım yayıncılık ve dış ortamlara bağlı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Yapacağınız yolculuklardan keyif alabilirsiniz, oldukça hareketli ve organizasyonu güzel ailece aktif bir ay sonu geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı sorunlar ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.
İlişkinizin bozulmaması için verdiğiniz kararları uygulamaktan vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir!

2011 burçlar 2011 Başak burcu yorumu 2011 ekim ayı Başak burcu yorumu burçlar Başak burcu 2011 yorumu Başak burcu yorumları Başak burcu özellikleri ekim ayı Başak burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

ekim ayının başlarında özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir.Süprizlere hazırlıklı olun!Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Seyahat ve iş alanlarınızda şanslı etkileriniz ay içinde etkili olabilir. Arkadaşlarınıza karşı bu dönem alınganlıklardan kaçının. Tüm ay boyunca geri planda kalmanız gereken konularda, yardım işlerinde, yaratıcılığa dayalı alanlarda şanslı etkiler altında olacaksınız. Maneviyatınız kuvvetli ve güçlü olacak, bu yüzden yaşanacak herhangi bir şeyi sorun etmeyecek ve kendi gücünüzden kuvvet alacaksınız.

Bazı Başaklar yine gizli saklı ilişkilerden ve temaslardan hoşlanabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylar çözülmek ve tatlıya kavuşmak için gündeminize gelebilir.Bu olaylar sizi sadece yıpratır, o yüzden unutmak veya uzak durmak sizin yararınıza olacaktır.Ayrıca ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak. Ödemeler ve hesap dengeleri öne çıkabilir.

ekim sonunda ise, seyahat, uzak yerler, dış koşullar ve uzak akarabalarınız devreye girmeye başlayacak. İş konularında veya sağlık alanlarınızda alacağınız bazı haberler, üzerinizde bu sıkıntı yaratabilir.Ama büyük bir olay ile karşı karşıya kalmıyacaksınız.

2011 burçlar 2011 Terazi burcu yorumu 2011 ekim ayı Terazi burcu yorumu burçlar Terazi burcu 2011 yorumu Terazi burcu yorumları Terazi burcu özellikleri ekim ayı terazi burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Sevgili Teraziler ekim ayı sizler için iş ve meslek alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız.Ayın başlarında özellikle mesleki ihtisaslaşma alanında, yöneticilikte, güçlü bir kadronun içinde liderlik yapmanızda, sanatsal, sportif bir alanda boy göstermeniz ve ifadeye yönelik bir meslek edinmeniz mümkündür.

Kısa süreli bir etki olmasına rağmen, yönetici olduğu burçta ilerleyen Güneş, geçtiği yaşam alanınızı da düşünürsek hakikaten çok faydalı gelişmeleri tetikleyebilir. Size düşen kendinizi ifade etmek, seçenekleri değerlendirmek, kendinizi tanıtmak, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda boy göstermek ve cesur davranmaktır. Siz bunları yerine getirdiğinizde göreceksiniz ki, siz özel birisiniz ve azmettiğinizde en yüksek noktaya da gelebilirsiniz.Zirveye oynuyorsunuz!

18-24 ekim tarihleri arasında, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Özel hayatınızdaki değişimleri olumlu karşılamalısınız. Karşılaşacağınız tüm ertelemelerin aslında size yararı dokunan bir şey olarak görmenizde fayda var. Bu ertelemeler sayesinde bazı şeyleri derinlemesine düşünmek adına fazladan zaman kazanmış oluyorsunuz.

2011 burçlar 2011 Akrep burcu yorumu 2011 ekim ayı akrep burcu yorumu burçlar akrep burcu 2011 yorumu akrep burcu yorumları akrep burcu özellikleri ekim ayı akrep burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.
Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz. Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizden de, etkileşimler alacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

2011 burçlar 2011 YAY burcu yorumu 2011 ekim ayı YAY burcu yorumu burçlar Yay burcu 2011 yorumu Yay burcu yorumları Yay burcu özellikleri ekim ayı Yay burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz. Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu ay tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir ay. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz

Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır. Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir.

2011 burçlar 2011 oğlak burcu yorumu 2011 ekim ayı oğlak burcu yorumu burçlar oğlak burcu 2011 yorumu oğlak burcu yorumları oğlak burcu özellikleri ekim ayı oğlak burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Yeni yatırımlar ve ortaklaşa işler yoluyla maddi güce ulaşmanızı, yeni ortaklıklar kurabilmenizi, ciddi ilişkiler yaşamanızı, ruh eşinizle karşılaşmanızı, parasal konularda dengeli bir bütçe ayarlamanızı, aşkın sihirli gücüyle karşılaşmanızı sağlayacak Ekim ayı.

Birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor.

Eylül sonrası var olan ilişkinizde yâda karşınıza çıkacak kişilerle ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu ay ev ve aile yaşamınızda ani olabilecek iyi yönde değişimler söz konusu. Eş ya da sevgilinizle mutlu bir döneme giriyorsunuz.

2011 burçlar 2011 Kova burcu yorumu 2011 ekim ayı Kova burcu yorumu burçlar Kova burcu 2011 yorumu Kova burcu yorumları Kova burcu özellikleri ekim ayı Kova burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır.

çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz

Evli ve ilişkisinde sorun yaşayan Kovalar için evliliğinizi gözden geçirdiğiniz eşinizi zaman zaman eleştirdiğiniz bir ay. Karşınızdaki kişiyi değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız özellikle çocuk sahibi kova kadınları eşlerinin çocuklara karşı ilgisiz olmasından şikâyet edebilirler. Kafanızda bin bir çeşit düşünce oluşacak. Eşinizle olan tartışmalar da kullanacağınız sözcüklerin önemli olduğunu da unutmayın.

2011 burçlar 2011 Balık burcu yorumu 2011 ekim ayı BALIK burcu yorumu burçlar Balık burcu 2011 yorumu Balık burcu yorumları Balık burcu özellikleri ekim ayı Balık burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler

Geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir. Bunları en güvendiğiniz dostlarınız ile birlikte paylaşabilir, onlara akıl verebilir ve nasihat alabilirsiniz.

İşinden memnun olmayan balıklar düzgün bir iş olmadan huzur bulmam kolay olmayacak diye düşünebilirsiniz, ancak bu yıl işle ilgili ne istiyorsanız yerine gelecek

Süre giden bir ilişkisi olan Balıklar; bulunduğunuz durumdan oldukça mutlusunuz. İlişkinizde bazı inişli çıkışlı durumlar olmasına rağmen, nihai anlamda sizi rahatsız eden bir durum yok. Eğer gerçek aşk yaşanıyorsa tüm evlilik testleri olumlu sonuçlar verecektir. Bu insan sizin için doğru insan olabilir. Uzun soluklu ve sağlam bir ilişkinin temelleri atılabilir. Evet, sevgili balık bu yıl gerçek aşkı bulabilir güzel bir evlilik yapabilirsin.
Evli olan balıklar için ise hafta sonları kısa tatillerle ilişkilerini canlı tuttukları güzel bir ay geçecek
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2011, 18:06:31 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 02 Mayıs 2024, 12:01:43 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları programi, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları program yükle, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları download, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları resimleri, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları haber, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları yükle, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2011 Ekim Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
_dark_
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 1406



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2011, 10:54:11 »

Emeğine sağlık.
Logged
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2011, 15:54:34 »

yorumlar için teşekkürler.
Logged
tugbabahar
Acemi Üye
**


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 5

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2011, 16:06:54 »

burc yorumları için teşekkürler oldukça olumlu görünüyor..:)bu arada acamiyim Gülümseme
Logged
!aysun!
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 613



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2011, 16:27:14 »

teşekkürler.
Logged

VampireDiaries
Prenses
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 118



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2011, 16:30:02 »

Emeğinize sağlık teşekkürler
Logged
AYSEDOLL
Acemi Üye
**


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 9

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 06 Ekim 2011, 20:07:03 »

emeginize saglık bu ay guzel seyler yazılmıs benim burca umarım dogru cıkar
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2010 Ekim Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2096 Son Mesaj 29 Eylül 2010, 13:22:29
Gönderen : kezban62
2011 Mayıs Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 2765 Son Mesaj 04 Mayıs 2011, 17:39:56
Gönderen : Mavi_Kiyamet
2011 Haziran Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 3 3439 Son Mesaj 03 Haziran 2011, 10:50:31
Gönderen : Karaelmas
2011 Temmuz Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2204 Son Mesaj 01 Temmuz 2011, 13:18:55
Gönderen : kezban62
2011 Aralık Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 3793 Son Mesaj 28 Kasım 2011, 12:18:49
Gönderen : VampireDiaries