Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2592 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« : 01 Haziran 2010, 16:24:23 »

Haziran 2010 Burç Yorumu - Aylık Burç Yorumları Haziran


Haziran 2010 Koç Burcu

İsteklerini elde etmekten hoşlanan siz Koçlar için bu dönem bir çok kişiyle tanışma olanağı yakalamak, ciddi ilişki anlamında değil sadece belirli bir noktaya kadar paylaşımda bulunacağınız arkadaşlıklar kurabilmek, geniş bir çevre içinde kendinizi ifade etmek, etrafınızı kucaklayacak kadar sosyal hayatın içinde yer almak anlamı taşımaktadır.
Ciddi ilişkisi olan Koçlar bu enerjinin etkisi altında, partnerleriyle arkadaşlık olgusunu ön planda tutabilir, ortak bazı zevkleri sosyal hayatın içinde paylaşmaktan hoşlanabilir, eşit hak ve özgürlük duygusu içinde hareket edebilirler. Ortak dostlarınızla birlikte olmak hoşunuza gidebilir. İlişkisi olmayan Koçlar için bu dönem aynı görüş ve amacı taşıdığınız bir grup içinde yeni bir tanışma olabileceği gibi, daha önceden tanıdığınız bir kişiyle yeniden arkadaşlık etmek veya ortak olarak iş yapılan bir kişiyle özel bir yakınlık anlamı da gelebilir. Yalnız bu yaklaşımda duygulardan ziyade mantık ön plandadır.

Haziran 2010 Boğa Burcu

Sizin hayata bakış açınız ile yaşadığınız ilişkinin örtüşmemesi sonucu gerilimli durumlar görülebilir. Bir yandan toplum hayatının gerekleri, diğer yandan beraberliğinizin toplum içindeki önemi kafanızı karıştırabilir. Sizin bir ilişkide sunduklarınız ile, ilişkinizin kalitesi, partnerinizin düşünce yapısı tam bir üçlü sacayağı gibidir. Bir yandan ilkeleriniz, beklentileriniz ve ilişkiye kattıklarınız, diğer yandan mesleki konularda zihinsel ağırlıklı bir süreç geçiriyor oluşunuz sizi hangi yöne gideceğiniz konusunda şaşırtabilir.
Bu durum fiziksel açıdan gerginlik, ifade tarzınızın gerilimli etkiler altında olması anlamı taşıyabilir. Bu enerji altında gerek ilişkinizle alakalı gerekse çevrenizle olan ilişkiniz açısından kendi bireyliğinizi ve kendinize özgü yönleriniz sağlıklı bir şekilde ifade ederken, eşit hak ve özgürlükler konusunda da karşınızdaki insana belirli bir rahatlık duygusu vermenizdir.

Bu olmadığı takdirde, kayıtsızlık, bağlanma problemi, sıradışı davranışlarla karşılaşmanız mümkündür. sabit fikirli düşünmek yerine daha arkadaşça paylaşımlar, zihinsel açıdan uyumlu olmaya çalışmak, karşılıklı olarak düşünce alışverişinde bulunmak, ne fazla sahiplenici ne de bağımsız bir ilişki haline gelmesine izin vermemek olmalıdır.

Haziran 2010 İkizler Burcu

Sosyal ilişkiler, insanlarla bir araya gelmek, bir çok arkadaşlıklar kurabilmek, gerek eğitim hayatının içinde gerekse yolculuklar yaparak, yurtdışıyla bağlantılar kurabilmek yeni yerler keşfetmek için son derece olumlu bir süreç. Dostluk ilişkileri bu süreçte güçlendiği gibi, yeni edineceğiniz arkadaşlarınızla görüş birliğinde bulunabilir, ortak hedefler için uygun bir platformda görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
Eğer yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, bu dönemde girişimci olmanız halinde size yardımcı olacak kişileri yanınızda bulabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi yaşama şansınız yüksek olduğu gibi, aynı ideali paylaşmanız da mümkündür. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu dönemde aynı doğrultuda kararlar alabilir, uygulamaya koyabilirsiniz. Aşırı duygusallık yerine mantıklı bir görüş açısıyla hareket etmekten yana olacağınız için, hissi problemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Özgürlük dürtünüz yine bu dönemde ön planda olacak, sahiplenmek yerine karşılıklı olarak birbirinizin haklarına saygı gösterebilir, eğer birlikte olduğunuz kişiyle sorunlarınız varsa bu enerji altında kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Objektif değer yargılarınız ortak bir nokta oluşturmanızı sağlayacaktır. Hiçbirşey için kendinizi koşullanmış yada zorlanmış hissetmeden sadece özgür iradenizle hareket edebileceğiniz bir tarih aralığı.

Haziran 2010 Başak Burcu

Birbirinizin farklı görüşlerine, farklı yaşam şekline, inancına, gizliliklerine baktığınızda sizin fikirleriniz, hayata bakış açınızla ne kadar örtüşmektedir. Bu beraberlikte yanılgılar yaşamak, hayal kırıklığı duymak mümkün olabilir. O nedenle öncelikle nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsunuz ve hayatınızda olan insanın size olan yansıması nasıl bunu da net bir şekilde görmeye çalışınız.
Karşınıza bu süreçte çıkacak yeni bir kişiyi, kesinlikle hayale kapılarak değil bilakis gayet mantıklı bir şekilde incelemeye çalışınız. Temeli sağlam olan ve bunca denemeden sonra ayakta kalabilen bir ilişkiniz varsa fakat son zamanlarda bazı sorunlar nedeniyle tatsızlıklar oluştuysa o zaman gönül birliğinde bulunarak çözümlemeye çalışınız. Şefkat ve ilginizi sevdiğinizden mahrum etmeyiniz. Ben yada sen demek yerine her zaman belirttiğim gibi biz demeyi başardığınız anda, hangi problem olursa olsun sizi birbirinizden ayıramayacaktır.

Bazı çiftler ise bu dönemde, hayatın tüm kötülükleri, kirliliklerini beraber olduklarında unutabilir gerçeklerle baş etmek yerine sadece aşkı doyasıya yaşamaktan zevk alabilirler. Bazılarınızda ise sizin için ilişkinizin anlamı ve önemi sona ermiştir fakat karşınızdaki kişi hala size bağlı olduğunu ve sevdiğini söylemekte olabilir. Tabi ki ilişki ancak karşılıklı olduğunda daha sağlıklı büyüyeceğinden karşınızdaki kişinin bu durumda gerçekçi bir karar alması gerekecektir.

Haziran 2010 Akrep Burcu

Bu dönem duygular oldukça sıcacık, romantik, ilgi dolu ve şefkatli bir şekilde gösterilmeye başlanır. Yaşadığınız ilişkinizin çok daha olumlu bir şekilde gelişmesini ve büyümesini sağlar. Çiftler birbirlerine karşı gayet iyi niyetli, sorunlar konusunda uzlaşmaya yatkın hatta sorunları konuşmadan dahi çözebildikleri bir tarih aralığıdır.
Birbirlerinden ilgi ve sevgiyi kolayca sağladıkları için doğal olarak yaşanılan ilişkide hoş bir uyum ve ruhsal açıdan dinginlik vardır. Sertlikler böyle bir dönemde görülmediği gibi olabilecek herhangi bir uzlaşmazlık kolayca devredışı kalabilir. Bu süre ilişkili olmayanlar için aniden başlayan bir aşkın müjdecisi olabilir. Kişiler birbirlerine karşı bağımlılık hissedebilir hatta aşık olduklarını bile düşünebilirler.

Oysaki balık burcu enerjisi her ne kadar çok olumlu görünse de, kişinin gerçeklerle olan ilgisini azaltıcıdır. İnsan sanki pembe bir tül ardından dünyaya bakıyor gibidir. Bu yüzden de yaşadığınız duygular ne olursa olsun gerçekçi düşünmekten asla uzaklaşmamalı böylesi yeni başlayacak aşklarda öncelikle karşınızdaki insanı tanımayı, yakından incelemeyi unutmamak gerekir.

Haziran 2010 Yengeç Burcu

Çok yönlülüğünüzle ve yardım severliliğinizle toplumsal tüm olguların içinde yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Ülkünüz ve duyarlılığınız tüm dünyayı kucaklamaktan yanadır. Bu sizin farklı görüş yapısındaki insanlarla kontak kurabilmenizi sağlayıcı özelliğinizdir. Elinizden her iş geleceği için kendinizden çok başkalarına yardımcı olmaya çalışabilir, dertlerine çözüm bulmak için didinebilirsiniz.

Aşk konusunda duyarlılığınız yine bu dönemde her zamankinden çok daha fazla artış gösterebilir. Kendinizi ruhsal anlamda sevdiğinizle bütünleştirebilir, ona karşı kendinizi oldukça yakın hissedebilir, ne kadar çok destek verirseniz o denli huzura kavuştuğunuzu düşünebilirsiniz. Bütün bu duygular bu süreçte artış göstereceğinden sınırsızlık özleminiz de aynı derecede yoğundur. Bu süre şöyle bir düşünüldüğünde, gayet olumlu gibi görünmesine rağmen dikkat edilmediği takdirde hayal kırıklığı yaşatabilecek tarafları vardır. Öncelikle özverili davranırken, kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeniz gerekir.

Bir ilişki bütün olduğuna göre kimlik duygunuzdan vereceğiniz her ödün, daha sonra daha büyük fedakarlıklar yapmanız için size baskı uygulanmasına neden olabilir. O nedenle eşit hakka sahip olduğunuzu ve eğer sorunlarınız varsa bu güçlü devrede kolaylıkla çözebileceğinizi biliniz.

Haziran 2010 Aslan Burcu

Sağlıklı bir birliktelik için ne kendinizden taviz vermeli ne de karşınızdaki insanın sizin adınıza düşünmesini beklemelisiniz. Ortak düşünmeli ve öncelikle farklı doğalarınızın, düşünce biçiminizin, hayat görüşünüzün bu ilişkide bir sorun yaratıp yaratmadığını, gerektiğinde birlikte hareket edip edemeyeceğinizi tespit etmeniz gerekecektir.
Hani deyim yerindeyse artık gerçekler net bir şekilde ortada, herkes kendi şapkasını önüne koyarak düşünmelidir. Evet, biz bütün bu sıkıntıları aşabilecek kadar birbirimizi seviyoruz veya biz farklı iki kişiyiz birlikte olmamız şu veya bu nedenle mümkün değil, ortak bir nokta da oluşturamıyoruz o zaman ayrılmak en kesin çözüm gibi. Tabi ki yine saygı çerçevesi içinde her iki taraf ta birbiriyle çatışma içine girmeden veda etmeyi bilmelidir.

Bu dönemde, siz veya etrafınızdaki insanların sağlık problemleri oluşabilir. Bunun en önemli sebebi, söylemek yada yapmak istediklerinizi içinizde biriktirmeniz ve kendinizi boş yere üzmenizdir. Ne durumda olursanız olun, hoşunuza gitmeyen herşeyi ana kaynağında nezaketle çözmeli, kaçışlar göstermemeli, herşeyden önce kendinize olan sorumluluğunuzu unutmamalısınız.

Haziran 2010 Terazi Burcu

Aşırı duygusallık ve bağlılık yerine, ilişkilerinizde arkadaşlığı daha fazla ön planda tutabilirsiniz. Zihinsel uyum ve özgürlük kavramınız bu dönemde oldukça artacağından herkesin bu olgu içinde davranması gerektiğini düşünebilir yada böyle davranması için belirli bir mesafeyi koruyabilirsiniz. Aşk, para, manevi değerleriniz konusunda eskisinden daha çok ideallerinize sahip çıkabilirsiniz. Fazla duygusal davranmak yerine yine mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz halinde bu süreçte gayet keyifli günler geçirebilirsiniz.

Bu dönemde geleneklere uymak yerine daha açık ve oldukça tarafsız bir şekilde kendinizi ifade etmek niyetinde olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinize özel bir önem verebilir, sadece bir ilişkinin kendi sınırları içinde kısıtlı kalmak yerine herkesle dostane ve arkadaşça muhabbet etmekten hoşlanabilirsiniz. İlişkinizde sahiplenici davranmaz, fikirlerinizi paylaşmak, yeri geldiğinde bunlar üzerinde tartışmak, başka bir bakış açısı yakalamak adına konuşmak ve kendinizi geliştirmek niyetinde olabilirsiniz. Çünkü sizin için bu dönem dostluk anlamında son derece önemlidir. Bilmediğiniz ortamlarda yeni tanıştığınız insanlara kendinizi ifade etmek, onların sizin hakkınızda ne düşündüklerini öğrenmek sizin için çok önemli olabilir. Özgür olmak isteğiniz yine bu dönemin etkilerindendir.

Haziran 2010 Yay Burcu

Ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz açısından eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşlık merkezli davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve kesinlikle paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, çatışmak yerine uzlaşmaya çalışmak, fikirleriniz ayrı olsa bile ortak bir nokta oluşturmak adına çaba sarfetmek ve saygı, sevgi, güven olgusunu muhakkak ayakta tutmaktır.
Bu süreçte genel anlamda yaylar için hayat ortağında aradığı en önemli şey, ruhsal ve kültürel açıdan paylaşımdır. Biraz mesafeli davranmanız mümkündür, hatta soğuk ve sakin bir görüntü çizebilirsiniz. Bu durum eğer duygusal bir eşiniz varsa sorun oluşturabilir. Siz de kendi payınıza dikkat eder ve kendinizi düzenleyebilirseniz hiçbir problem çıkmadan güçlü bir şekilde bu dönemi geçirebilirsiniz.

Arkadaşlık etmek, grup faaliyetleri içinde yer alarak ortak hobilerinizi paylaşmak, faaliyetlerde bulunmak, zevkli, uyumlu ve sıradışı güzelliklerin birlikte tadını çıkarmak yine bu dönemde üzerinde durduğunuz önemli kriterlerdir. Çevrenizle oldukça fazla bağlantılı olacağınız bu süreçte, aniden başlayan ilişkiler yaşayabilir, çarpıcı ve hoş, entelektüel ve başarılı kişileri tercih edebilirsiniz.

Kendinizi fazlasıyla çekici hissedeceğiniz için bu her zamanki gibi sizin dışarıdan bakıldığında en fazla dikkat uyandıran kişiler olmanızı sağlayacaktır. Özellikle yükseleni kova olan Yaylar için bu dönem tam bir renklilik ve moral depolama zamanlarıdır. İyimserliğinizle, neşenizle, güler yüzünüz ve esprilerinizle girdiğiniz her ortama ışık ve sıcaklık katabilirsiniz.

Haziran 2010 Oğlak Burcu

Madem beraberlik demek karşılıklı özveri ve herkesin kendi payına düşeni yapması ise, o zaman siz kontrollü bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde durmayı bileceksiniz ve gücünüzü ilişkiniz adına ortaya koyacaksınız, o da sizi koruyacak, kollayacak, sadakat dolu tavırlarıyla aradığınız manevi güvenliği verecektir. Fakat burada hakimiyeti sağlarken, gücünüzü onun üzerinde baskı olarak uygulamaktan, o da fazla pasif kalarak sizi sinirlendirmekten uzak duracak.
Kısaca karşılıklı olarak dengeyi sağlayacaksınız. Bunu iş anlamındaki ortaklık konularında ve her türlü sözleşmede kendi güvenliğinizi sağlamak gibi konularda da uygulayabilirsiniz. Bunlara dikkat edilmesi halinde iç dünyanızdaki güven duygunuzu perçinler, ileriye yönelik umutlarınız için mesafe katedebilirsiniz.

Değerlerinize sahip çıkarak ve sizin gibi idealleri olan diğer kişilere ulaşarak ortaklaşa hareket etmeniz gerekiyor. Bunu yapmanız halinde parasal yönden güçlü bir duruma gelebilirsiniz. Birlik bilinci içinde hareket ederek, yatırımlarınızı iyi bir yönde kanalize etmeyi başarmalısınız. Sadece kendiniz adına değil, herkesin yararlanabileceği şekilde düşünmeli, gerçekçi planlar yapmalısınız. Bu enerji size özgünlük ve buluşçuluk kazandıracak ve sizin kendinizi tanıtabilmeniz açısından etkili olacaktır.

Haziran 2010 Kova Burcu

Bu süreçte birlikte olduğunuz yada olacağınız o özel kişiye kendinizi olduğunuz gibi göstermek ve düşüncelerinizi en yalın biçimde yansıtmaktan hoşlanabilirsiniz . Yani birileri mutlu olsun diye değil, siz nasıl mutlu olabilirsiniz konusu daha önemli hale gelebilir. Özgür ifadelerinizle üzerinizde hiç kimsenin kontrol kurmasına izin vermemeye dikkat edebilir, size uymayan kişileri ise kafanıza takmadan yolunuzda ilerleyebilirsiniz.



İlişkinizle alakalı konularda ise dikkat edilmesi gereken en önemli husus, sadece kendi fikirlerinizi önemsemek yerine, karşınızdaki insanla kontak kurabilmek adına daha ılımlı davranmak, sorumluluklarınızın bilincinde olmak, onun da kendisini bu ilişki içinde ifade edebilmesine izin vermektir. Sorunlarında yanında olmalı, farklılıklarınızın ilişkinizi bozmasını değil, renklendirmesini sağlamalısınız. Bunu yapmadığınız takdirde bu beraberliğin sürmesi mümkün değildir.

İlişkiniz olsun veya olmasın bu görüş içinde hareket etmeye çalışmanız gayet yararlıdır. Sabit fikirli olmayınız ve asi tavırlar tavırlar göstermeyiniz. Kimle beraber olduğunuzu ya da beraber olmak istediğinizi ve hangi seçimin sizin açınızdan daha gerçekçi olduğunu tespit etmeye çalışarak yolunuza devam ediniz.

Haziran 2010 Balık Burcu

Kimileriniz bu süreçte, duygularınızı açıkça ifade etmek yerine aşırı hassasiyet göstererek, aşkın ayaklarınıza kadar gelmesini bekleyebilirsiniz. Sorunları olanlar ise, ileriye doğru adım atarak problemleri çözmek yerine, karşılarındaki kişinin kendisine yönelmesini bekleyerek, kimi zaman da duygu sömürülerinde bulunarak döndürmeye çalışabilirler. Bunlar ne derece doğrudur derseniz, siz balıkların yaşadıkları ilişkiyi gözönüne alarak gerekli ayarlamaları yapmaları ve seçimlerini bir kez daha gözden geçirmeleri faydalı olacaktır derim.
İlişkisi olmayanlar bu süreçte, fiziksel dürtüleri açısından son derece duygusal davranabilirler. Hassastırlar ve değerlere sahip çıkılmasından, korunmaktan ve kollanmaktan hoşlandıkları için, yaşadıkları aşkta bu olgulara özellikle önem vereceklerdir.

Bu dönem kimileriniz için, iki yıl öncesini hatırlatan bir aşkın sanki yeni bir tekrarı gibi olabilir. Eski hatalarla yüzleşelebilir ve bu sefer her iki taraf kendisine düşeni yaparsa aşk bütün hızıyla devam edecektir. Bazılarınız içinse(haritasındaki etkiler nispetinde) iki yıl sürecek yeni bir aşkın ilk tohumlarının atıldığı dönem olabilir. Kısaca aşk açısından herşeye rağmen şanslı bir dönem olacağını söyleyebilirim. Umarım arzuladığınız beraberliği yakalayabilir ve güven dolu bir aşk yaşayabilirsiniz.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 02 Mayıs 2024, 21:57:12 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları programi, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları program yükle, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları download, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları resimleri, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları haber, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları yükle, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2010 Haziran Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 17:42:29 »

Haziran 2010 Yay Burcu

Ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz açısından eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşlık merkezli davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve kesinlikle paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, çatışmak yerine uzlaşmaya çalışmak, fikirleriniz ayrı olsa bile ortak bir nokta oluşturmak adına çaba sarfetmek ve saygı, sevgi, güven olgusunu muhakkak ayakta tutmaktır.
Bu süreçte genel anlamda yaylar için hayat ortağında aradığı en önemli şey, ruhsal ve kültürel açıdan paylaşımdır. Biraz mesafeli davranmanız mümkündür, hatta soğuk ve sakin bir görüntü çizebilirsiniz. Bu durum eğer duygusal bir eşiniz varsa sorun oluşturabilir. Siz de kendi payınıza dikkat eder ve kendinizi düzenleyebilirseniz hiçbir problem çıkmadan güçlü bir şekilde bu dönemi geçirebilirsiniz.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Nuray Sayarı 2012 Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 8 8789 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:07:44
Gönderen : kezban62
2012 Susan Miller Burç Yorumları - 2012 Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 6732 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:08:21
Gönderen : kezban62
2012 Nuray Sayarı Ocak Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 3 4485 Son Mesaj 01 Ocak 2012, 17:22:14
Gönderen : VampireDiaries
Susan Miller 2012 Ocak Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 5 4688 Son Mesaj 14 Ocak 2012, 01:31:39
Gönderen : aranea
2012 Haziran Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 5258 Son Mesaj 23 Haziran 2012, 13:40:28
Gönderen : Alyssa Collins