Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 5590 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 22 Ekim 2011, 02:00:38 »

2011 Kasım Ayı Burç Yorumları, Kasım Ayı Burç Yorumları, Rezzan Kiraz Aylık Yorumları,aylik-burc-yorumlari, aylık yorum, burclar kasım 2011, kasım aylık burç yorumları, rezzan kiraz aylık burç yorumları, rezzan kiraz günlük burç yorumları

Rezzan Kiraz Balik Burcu Kasim 2011
Sevgili Balıklar  bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz bunun etkisiyle. Bir şeyler bitti belki iyi belki kötü sonuçla ama sonuçta bir yük kalktı omuzlarınızdan. Ancak kişilik değişimi son hızla devam ediyor…

Bu ayın durumlarına bakacak olursak, Akrepte bulunan yıldızların size verdiği şanslı ve canlı enerjiyle önemli işlerinizi halledeceksiniz. Kiminiz belki planlı belki aniden yollar yapacaksınız. Bazı Balıklar da, yol, başka mekanla ilgili planlarına yaklaşma imkanı bulacakları şanslı fırsatlar bulacaklar. Ay ortasında veya sonunda sevdiğiniz birini ziyarete gidebilirsiniz. Bu bir gönül macerası olabilir veya bir yakın dost, aile olabilir.


Yatırım planı içinde olanları sevindiren gelişmeler var, veya yüklü ödeme yapanlar ya borçları bitmesi dolayısıyla rahatlayacaklar, ya da alacakları sürpriz bir meblağ ile sevinecekler. Ruhsal olarak gerçekten iyi durumdasınız, içinizde yeşeren yepyeni umutlar sizi mutlu ediyor, bu adeta şey gibi: dışarısı buz gibi soğukken sıcak sobanın yanıbaşında mutlu oturmak gibi. dışardan bakınca mücadele ve sıkıntılarınız fazla ama ruhsal olarak adeta yüksek boyutlarda uçmaktasınız. İçinizden çok güzel şeyler geçiyor geleceğe dair ve Uranüsün etkisi altında hissettiğiniz değişim duygusu sizi heyecanlandırıyor. Değişmek istiyordunuz zaten, şimdi de değişiyorsunuz işte.

Aşk bekleyenler bu ay sürprizlere açık olsun derim. Hoş görüşmeler, hoş karşılaşmalar her an yaşanabilir. Yıldızlar bu konuda size göz kırpmakta, çapkın çapkın ışınlarını kırpıştırmaktalar.. Yalnız yanlış seçimler biraz buruk etki bırakacak gibi üzerinizde. Yani, hayır bu değil aradığım duygusu yaşayacaksınız.. Kiminiz de şu an şartları uygun olmayan bir aşka kendilerini kaptırabilir, uzakta olmak, kavuşamamak da bu aşkı içinizde yüceltebilir. İçinizden şiir yazmak isteği doğuracak, aklınızı alacak bir kişi var gibi.. Haydi hayırlısı…

Genelde bütün Balıklar uzaktan gelen haberler, uzaklar, uzak mekanlarla ilgili güzel gelişmelere açık bir ay yaşayacaklar. Yalnız bu ay koşturmak sizi hasta edebilir, sağlığınıza dikkat edin derim. Hijyenik olmayan ortamlardan da uzak durun.


Rezzan Kiraz Kova Burcu Kasim 2011

Sevgili kovalar kasım ayında kariyeriniz üzerine odaklanacaksınız . Tabii bunu Kovanın başında doğanlar ilk elden hissedecek, diğerleri için henüz erken olabilir, ya da mücadele kararı verilmemiş olabilir henüz.

Bu ayın durumlarına bakacak olursak, yollardan gelen sürprizler, sizin yaptığınız yollar size moral ve güç verdi, yine sağlam ve iyi kariyeri olan dost kişilerden alacağınız haber veya ziyaretler sizi mutlu edecek, beraberinde bunlar sizi kariyer, hayat standartlarını daha yukarı çıkarmak için bir şeyler yapmak gerektiğine sevk edecek.


Öte yandan Akrepteki biriken yıldızlar erken öten horoz durumlarına işaret etmekte. Zamanlama iyi olmayabilir girişimler için. Önemli kişilerle görüşmeler iyi sonuç vermeyebilir veya astarı bezinden pahalı sonuçlar doğurabilir. Sürpriz paralar söz konusu olacak gibi ama sağlam girişim zemini oluşmamışa benziyor.

Kovalara daha evvelden ilgilendikleri ve emek verdikleri işlere devam etmesini tavsiye ederim. Yalnız şartlar değişecek haberiniz olsun, eski koşullarla gidilemeyecek artık. Kendinizi ona hazırlayın şimdiden. Satürn Terazide olacağı sürede, siz de boş durmak isteyemeyeceksiniz, sanki gelecek son trenmiş gibi, bir anda kariyer girişimleri için kolları sıvamaya başlayacaksınız.

Emekle yaptığınız işerlerde yüzünüzü güldürecek sevindirici haber, gelişmeler olacak. İş yeri değişimi, ya da mekan değişimi söz konusu olabilir, gündeme bu tür konular oturacak gibi . Kimi Kovalar kent değişimi düşünecekler, ama kent değişimi için geç kalmış gibisiniz. Şayet kent vs değişimi yaptıysanız iyi, yeni mekanınızda oluşturduğunuz çevrenin daha somut bir şekilde faydasını görecek, elle tutulur teklifler alacaksınız.

Bu ay bir şekilde kendinizi gösterme, beğeni toplama imkanı bulacaksınız. Öte yandan yapacağınız faaliyetler, işler sizde eksik olanları da ortaya çıkaracak ve hemen ardından bunları tamamlayama girişeceksiniz. İstediğiniz şartları oluşturmak için eksiklerinizi tamamlamanız gerektiğini net göreceksiniz. Bu ay kendinizdeki artıları da eksileri de net bir şekilde görecek olaylar yaşayacaksınız.

Bu ayın ilk yarısı yapacağınız işbirliği sonuç vermez gibi ancak ay sonunda şans sizden yana dönebilir. Dost kişilerle yapacağınız görüşmeler, onlardan alacağınız destekler size güç ve cesaret verecek.

Aşka gelirsek, oluşturduğunuz ve giderek genişleyen çevreniz içinde mutlusunuz, doğru işler yapmak sizi mutlu ediyor ve gurur veriyor. Bu çevre içinde ama işinizle de bağlantılı kişilerle yakın temaslar duygusal boyuta taşınabilir. Yani önce iş vesilesiyle bir tanışma giderek arkadaşlığa sonra da aşka dönüşebilir. Ayrıca partner yetkili bir kişi de olabilir.

Değişmesini istemediğiniz şeyler var ruhen, bunlar sizin kariyer hedefinizin önünü tıkayabilir. Ne istediğinizi bir kez daha tarafsızca gözden geçirin derim. Aslında ruhsal olarak onlara ihtiyacınız kalmadı ama daha siz bunun farkında değilsiniz gibi.. Ruhsal dönüşümün başında iken, değişim ve dönüşümün önünü açın derim. Çünkü gelen veya gelecek olan kariyer fırsatı çok uzun bir süre daha ele geçmeyebilir. Önümüzdeki 3 seneyi çok iyi değerlendirmek zorundasınız, unutmayın. Acele etmeyin, sağlam düşünün derim.
Bu ay kimseyle bir anlaşma yapmayın, bekleyin ve görün. Çünkü yakında zaten kariyer için yaptığınız çabaların karşılığını görmeye başlayacaksınız. Yeni bir şey değil, var olanla yükselemeye yönelin derim. Gelen teklif kısa süreli bir plansa, olabilir ama uzun vadeli ve yeni bir şey size iyi gelmeyebilir.


Rezzan Kiraz Oğlak Burcu Kasim 2011

Sevgili Oğlaklar kasım ayında ciddi bir kişilik dönüşümü içinde zaten Oğlakın başında doğanlar, şimdi buna bir de sert bir şekilde yaşamaktalar.Oğlakların başında doğanlar kendileri için önemli bir kişinin hayatlarından çıkmasına şahit olacaklar. Bu kişi yaşça büyük biri olabilir, veya işle ilgili önemli bir kişi olabilir. Veya bu bitiş iş değişikliği şeklinde olabilir. İşte önemli bir müşteri vs sizden uzaklaşabilir. Kısacası bir kayıp söz konusu gibi..


Öte yandan hayat sizin için sadece üzüntülü değil tabii, güzel şeyler de var bu ay..Mesela bu ay küçük veya büyük bir hayalinizi gerçekleştirmeniz, bir dileğinize kavuşmanız mümkün olacak ve bu sizi mutlu edecek. İş veya sosyal hayat vesilesiyle yeni ve güzel dostlukların tohumları atılacak gibi bu ay ayrıca.

Parasal bakımdan iş koşullarınız biraz daha iyi olmakla beraber, işte yeni çıkacak durumlar yeni politikalara sevk edecek sizi. Bazı şeyler beklediğiniz gibi ilerlerken, birden aksilikler doğabilir. Bu tür şeylere hazırlıklı olun derim. Daha evvelden hazırlandığınız kariyer yükseltme, işi genişletme ve sağlamlaştırma adına yaptığınız eylemler sizin koruyucunuz olacak. Doğabilecek aksiliklere fazla önem vermeyin, gözünüz hedefinizde ve ileride olsun. İş birliği yaptınız kişilerle daha açık ve daha seçkin, iyi niyetli ve açık iletişime önem verin.
Bu arada bir dostunuz veya yakınınızın da hastalanması sizi biraz üzecek gibi. Bu ay dostlarla bir araya geleceksiniz bol bol. Yorgunluk atacaksınız onlarla. Ve dost meclisinde yapılacak sohbetler ilginç olacak...

Kalbi boş Oğlaklar güzel bir mesajla mutlu olabilirler. Ama size uyan bir partner mi değil mi bunu bu ay anlamanız zor. Ama yine de farkında olarak ya da olmayarak bir ilişki başladı başlıyor..


Rezzan Kiraz Yay Burcu Kasim 2011

Sevgili Yay burçları kasım ayında dostlarla iletişim yoğunluk kazanacak, kimi dostlarla daha sıkı kimisiyle da daha resmi ilişkiye karar verecekler. Kariyerlerinde destek olan dostlarla daha yakın temas kurulacak, onlarla paylaşılan fikirler sizde derin etki yapacak. Gerek yaptıklarınızla gerekse dostlarla görüşmeler ardından fikirlerinizi, ideallerinizi yeniden bir süzgeçten geçireceksiniz.


Bundan başka, kariyer hedefleri için yeni imkanlar çıkacak yani kariyer yolunu değiştirecek imkanlar. Eski dostlukların gerçekten somut faydasını görmeye başlayacaksınız. Ayrıca kafanızda olan ama imkan bulamadığınız başka kararları hayata geçirme fırsatı bulacaksınız.

Bu aya damgasını vuracak olaylara gelirsek, transit Uranus 4.ev yuva evinde hala demoklesin kılıcı gibi duruyor. Şu an geri pozisyonda ama gelecek ay ilerlemeye geçecek. O yüzden kararlarınızı, attığız adımları süzgeçten geçirirken, bence aynayı daha çok kendinize çevirin. Çünkü yıldızlar sizden olgunluk ve değişim bekliyor.

Değişen aile yaşantınızda, nelerin sizi rahatsız ettiğini, nelerin düzelmesi gerektiğini iyi tespit edin ve sorumlulukla gerekenleri tek tek hayata geçirin. Bazı huylarınızı değiştirin, yeni ve sağlıklı alışkanlıklara sevk edecek hayat alanları yaratın kendinize. Unutmayın evde mutsuzluk işte de mutsuzluğu getirebilir. Üstelik de Uranüs 4.evden iş, kariyer evine zıt açı yaparken… İki şey birden alaşağı olabilir. Özen göstermeniz lazım hem eve hem de işinize. Bir tarafı ihmal etmek diğer tarafı da bozar. Aile desteğini istemekten çekinmeyin.

Bu ay yıldızlar size dost ortamlarda keyifli saatler yaşatmaya aday. Sevdiğiniz ve önem verdiğiniz kişilerle sık sık bir araya gelecek, stres atacaksınız. Bu arada yeni ve hoş dostluklar da doğacak gibi. Ya da yeni başlamış bazı dostluklar daha sıkı bir dostluğa dönüşecek.

Evli Yaylar eşiyle beraber evle ilgili bir lüks eşya alım konusunda konuşacak, ama sanki henüz şartlar uygun değil. Gereğinden fazla harcama iyi olmaz bu ara. Bu arada birinin işi düştüğünde sizi araması sizi kızdıracak...

İlişkisi olmayan Yaylar bireysel yıldızlarınız uygun değilse, bence evlilik falan düşünmeyin bu ara. En iyisi önümüzdeki aylara bırakın bu işi. Aslandaki Mars size cesaret ve güç verecek bazı planlarınız için, sevgilinizle yol yapma imkanı bulacaksınız. Ama evlilik kararını vermek için sanki şartlar elverişli değil gibi. Bu düşüncenizi zorlayan ya yol ya da kariyer olabilir. Bilemiyorum belki de gerekli köklü değişimi yapmak için evlilik gibi bir şey size destek olabilir. Ama çok şeyi aşmanız gerektiğini ve çok olgun davranmanız gerektiğini bilin.


Rezzan Kiraz Akrep Burcu Kasim 2011

Sevgili Akrepler kasım ayı sizler için inziva vakti geldi. Satürn Terazi burcuna geçti çünkü, yani sizin ruhsal dünya evi 12.eviniz üzerine geldi. Ruhsal bir kış uykusu diyebiliriz buna, yeniden doğmak, hayatın içine kendini yenileyerek dönmek, yeni bir bahara hazırlanmak için girilmesi kaçınılmaz bir kış uykusu veya kış temizliği… Akrepin başında doğanlar bunu şimdiden hissetmeye başladılar.


Satürn size ruhsal bir temizlik yaptıracak, hayatınızda neler yaptınız, nerde hata ettiniz, neleri başarıp hayatınıza kattınız, şimdi ne yapmanız lazım, bundan sonra nasıl bir rota çizmeniz lazım, bunların hesaplarıyla meşgul bir kafayla dolaşacaksınız ortada. Kendiniz için bir şeyler yapmak isteği artacak giderek. Kalabalıklar arasında kendi başınıza olma eğilimi, gözlerden ırak yaşama arzusu veya zorunluluğu doğacak içinizde yavaş yavaş..

Bu ay Güneş sizin burçta olduğu ve yanında Merkür ve Venüs olduğu için, canlı, aktif ve neşelisiniz, ve işlek zekanızla insanların hayranlığını, beğenisini üzerinize çekeceksiniz. Geçen ay içinizde kabaran sevgi isteği su yüzüne çıkacak, sizi eğlendirecek, hareketlendirecek ortamlara gireceksiniz, dikkatinizi de ilgi toplamaya, sevilmeye vereceksiniz ve hatta bunun için biraz çapkınlık da yapacaksınız gibi. Sanki biraz kendinizi sınama gibi bir şey olacak, ne kadar çekici olduğunuzu ölçeceksiniz…

Ancak bu ay kalbi boş Akrepler ava giderken avlanabilirler. Duygularınız taşkın, coşkun ve tutkulusunuz, duygularınızı, arzularınızı dizginlemek hem zor olacak hem de istemeyeceksiniz, kendinizi akışa bırakacaksınız.

Bu ay otorite veya aile büyüğü ile sorunu olanlar hararetli tartışmaya girme eğiliminde olacaklar. Veya sizin için önemli biriyle bir tartışma yaşayabilirsiniz. Kendi başınıza bir mücadele içinde olacaksınız ama bu hak isteme adına tartışma bir didişmeye dönüşebilir. Karşı taraf da en az sizin kadar inatçı olacak çünkü. Bireysel yıldız haritanızda uygun yıldız pozisyonları yoksa eğer, bence boşuna nefes tüketmeyin derim, siz kafanıza koyduğunuz şey için gizli çabalarla devam edin, zamanınızı bekleyin derim. Bu zaman uzun süre gelmeyebilir, ama unutmayın sizin istediğiniz de basit bir şey değil.

İş yerindeki tartışmalar eve taşınabilir veya tam tersi evdeki kavgalar işe taşınabilir, hakkınızda konuşulmaması için akılcı olmanızı gerekiyor.

Bu ay aniden gelen ve sizi mutlu eden bir teklif alabilirsiniz, bu kısa süreli bir şey olabilir, sonu pek parlak bitmeyebilir, veya kısa zamanlı ama iyi bir çalışma, faaliyet olabilir. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak adım atın derim. Verilen aşırı sözlere kanmayın derim.
Akreplere bu ay aşk gözüküyor, hem de tutkulu, heyecanlı bir ilişki olacak gibi. Ama bu ilişkiye özen gösterip daha anlamlı bir ilişkiye döndürmek sizin elinizde, aksi taktirde elinizden kayar gider.


Rezzan Kiraz Terazi Burcu Kasim 2011

Sevgili Teraziler kasım ayın ilk on günü gözdesiniz diyebilirim. Geçen aydan aldığınız dopingle aya güzel başlıyorsunuz. Gerçekten hoş, seçkin kişilerle daha yakın ilişkiler kurmanız sizi hem mutlu ediyor, sevilip beğenilmek hoşunuza gidiyor, ayrıca verilen sözler, aldığınız teklifler moralinizi ve yaşama, çalışma azminizi kamçılıyor.


Parasal bakımdan sürpriz paralar gelecek ama yine geldiği gibi gidecek gibi. Ayın ikinci yarısı güzellik, bakım ve sevdikleriniz için harcama yapacaksınız.Kasım ayının ortasında veya sonlarında güzel bir anlaşmaya imza atacaksınız. Ama bu durum başka bir şeyden vazgeçmenize neden olacak gibi.

Biliyorsunuz, disiplin ve kısıtlama yıldızı Satürn bir süreliğine sizin burcunuza geçti. Bu ilk başta Terazinin ilk günlerinde doğanları etkileyecek. Çevre ve aile yapısı değişmeye başlayacak. Bunun etkisiyle kiminiz evlenerek bulunduğu çevreden uzaklaşacak, kiminiz de aileden birinin gitmesiyle veya sizin başka bir yere gitmenizle değişim içine gireceksiniz.

Hayatınızı, çevrenizi netleştirecek, önceliklerinizi belirleyip hayata geçireceksiniz.Yaşama bakışınız, yaşamak istediğiniz hayat standartları ve koşulları değişecek bunlarla beraber. Artık eski şeyler değil, yeni şeyler sizi mutlu edecek.

Kovadaki Jüpiterin şansını henüz yaşayamayan Teraziler, hiç merak etmeyin, Jüpiterin şanslı pozitif enerjisi bir sene daha üzerinizden gitmez, siz emek vermeye, nelerin sizi mutlu edeceğini tespit edip onları hayata katma düşüncelerine ve eylemlerine adım adım devam edin. Gerisi gelecektir mutlaka. Ve gökyüzünde bu denli pozitif enerjinin her zaman ele geçmeyeceğini bilin, ona göre, mutluluk seçeneklerinizi özenle belirleyin. Daha seçkin ve mutlu eden yaşantının tohumlarını ekmeye devam edin. Yaşantınızın da tadını çıkarın.

Ay sonunda ya siz ya da aileden birinin mutlu gelişmesi için ailecek bir arada olacaksınız.Bu ay dost desteğini de çok alacaksınız. Bu arada bazı kıskanç gözler de ortaya çıkacak gibi, buna karşı dikkat edin. Ayrıca kişisel plan, girişimlerde dost kişilerin fikirlerini almayın derim, niyet iyi olsa da, bu ara size sağlıklı akıl verecek durumda değiller. Kendi sezginize güvenin bu ay ve sene sonuna kadar.


Rezzan Kiraz Başak Burcu Kasim 2011

Sevgili Başaklar kasım ayında biraz olsun nefes alabilecek, olan biteni daha sağlıklı düşünebileceksiniz. En başta düşünüp kabul etmeniz gereken şey: kendinizi Satürne teslim etmek!Satürn sevimsiz, sıkıcı olabilir ama asla yalan söylemez, sizi kandırmaz, ve sizin için iyi olanı ister, ve bunun için zorlar. Sıkıcı olmasının asıl sebebi Satürnün kendisi değildir, biz insanoğlunun tembel yanı, işleri kolay yoldan halletmek isteğimiz, kolaycılığımızdır.


Satürnün burç değiştirmesi, sizin geçmiş olayları daha sakin bir kafayla düşünmenizi ve eksiklerinizi, kaçırdığınız fırsatları daha net tespit etmenizi sağlayacak, bunun için zaman verecek. Olaylar şimdilik durulmuş gibi görünüyor.. Ama kısa bir süreliğine.. Çünkü olay sadece Satürnle bitmiyor, bir de Balıkta transit gezen Uranüs var, ki şu an biraz uykuda gibi, yani geri pozisyonda.

Uranüs hayatınızdan bir yakın veya uzak ilişkiyi kesip atacak gibi görünüyor, bu işbirliği yaptığınız biri ya da birileri olabilir, bir yakınınız olabilir. Marsın geçen ay Aslana geçmesi ve sizin 12.ev ruhsal dünya, gizli olaylar evinizde yaklaşık 6 ay kalacak olması da, bu tür bir olayın hazırlığı gibi bir şey.

Mars sizi içten bileyecek, arzularınızı, beklentilerinizi yükseltecek, ve beklentileriniz gerçekleşmedikçe öfkenizi kabartacak gibi. Ama bence bu tuzağa düşmeyin derim. Mars çok yoğun ve süper bir saf enerjidir, kişinin bu enerjiyi kullanmasına bağlı olarak çok yapıcı eylemlere sevk edilir ya da yıkıcı eylemlere… Bu size bağlı. Tutkuyla, beklentilerinizi sağlıklı bir şekilde gözden geçirmeden, ve bu enerjinin giderek öfkeye dönüşeceğini fark etmeden burnunuzun dikine giderseniz, kesinlikle, bir süre sonra duvara çakılabilirsiniz....

Çok riskli bir enerji birikecek gökyüzünde o zaman. Şimdiden şapkayı önünüze koyun ve sakin düşünün. Çok olgun, çok temkinli ve güçlü ve inisiyatifli olmanız gereken bir zamana yaklaşıyorsunuz. Başkalarını değil, kendinizi dinleyin, asla kışkırtmaya gelmeyin, duyduğunuz şeylere aldırmayın, aslını astarını kendiniz araştırın ve sağlıklı eylem planlı yapın, sağlıklı ve olgun kararlar alın. Bunları yapamazsanız, hiç değilse, dikkatinizi başka alanlara kaydırın, başka şeylerle uğraşın, içinizde biriken enerjinizi hafif spor vs aktivitelerine yöneltin, sizi rahatlatacak şeylerle ilgilenin, ailenizle zaman geçirin, ve kendinizle. Ve bu yoğun ve riskli enerjinin geçip gitmesini bekleyin.

Çok akıllı, çok cesur ama asla fevri olmayan, korkusuz ama temkinli, ince bir siyaset lazım bunun için. Bu enerji dünya için yeni ve büyük bir liderin doğuşuna tanık olmamızı sağlayacak gibi. Zor zamanlar güçlü liderler çıkarır sözüne istinaden… Kısacası, sizin maruz kaldığınız enerji böyle bir güçte, bunu kullanmak ustalık ister, temkin ister, öngörü ve iyi plan ve hazırlık ister. Hazır değilseniz, bırakın, sakin davranın, enerji geçsin gitsin, ama onun yaşattığı olayları da önemli hayat dersleri olarak hayatınıza mutlaka katın, kendinizi hazırlayın bir sonraki sefere…

Satürn dolayısıyla genel yoruma ağırlık verip aylık yorumu geri plana attım, çünkü önemli bir dönemdesiniz, ve Satürn geçici burç değiştirmesiyle bir maç arası vermiş durumdasınız, maç arasını iyi değerlendirin, ikinci raundu daha iyi oynamak için.

Her şeyden önce, hayattaki önceliklerinizi net belirleyeceksiniz bu ay. Girişim, iş planları çerçevesinde bir miktar para gelmesi söz konusu olacak gibi. Kiminiz de elde ettiği başarısı nedeniyle bir ödül alabilir. Bu bir sosyal aktiviteden olabilir, ürettiği bir icat, bir eserden de olabilir.

Beklediğiniz veya beklemediğiniz güzel haberler alabilirsiniz. Kasım sonunda bence kısa bir seyahat iyi gelebilir size. Birinden alacağınız ani bir haberle kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Ayın ilk yarısı iş veya başka konularda görüşmeler, girişimler için hava olumlu ama ayın ikinci yarısı görüşmeler tartışma ile kesilebilir. Hazırlıklı olun buna meydan vermemek için. İşlerinizi son derece açık, net ve yasal çizgiden ilerletin, koz vermeyin asla.

Ya sizin ya da bir yakınızın gizli para planı, veya gizli yatırımı bir olayla ortaya çıkacak gibi.

Başaklara yasa dışı bir olayın içine girmemelerini tavsiye ederim, Mars 12.ev gizli olaylar evindeyken bence böyle bir şeye kalkışmayın, silahın size dönmesi riski var. Uyarmadı demeyin. İşlerinizi açık ve yasal zeminde halletme imkanı varken, böyle bir şey ters teper.

Ay sonunda sürpriz bir haber, sizi şaşırtacak. Birinin beklenmedik adımı sizi sevindirecek gibi. İş yaptığınız kişiler de artık zamanlarını harcamak yerine, yeni şeylerle ilgilenmek için, var olan bir konuyu tatlıya bağlama eğilimine girebilir. Yani bir barışçıl anlaşma yapılabilir. Kozlar sizden yana iken, sakince, sinirlenmeden işlerinizi halledin derim.

Bu ay haberleşme, yol trafiği yoğun. Hızlı ve beklenmedik gelişmelerle meşgulünüz ay boyunca. Alacağınız para vs neyse gelecek aya bırakmayın derim, zaman anlaşma için uygun iken, alın alacağınızı.

Aşk bekleyen Başaklar kısa yollardan sürpriz teklifler, sürpriz ziyaretlerle heyecan duyacaklar, ilgi hoşlarına gidecek. Ancak, partneri tanıyorsanız ve iyi bir ilişki olacağına güveniyorsanız sorun yok, tanımıyorsanız tanımadan ciddi bir karara yönelmeyin derim. Evli Başaklar da kardeş veya yakınların ziyaretleriyle sevinecekler.

Dış mekanlarda yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat edin derim, hafif bir zehirlenme, yanlış ilaç kullanımı yüzünden hastanelik olma durumu yaşanabilir. Bu arada olmayan şeyler için moralinizi bozmayın sakın, Mars insanın kafasını, negatif ruh haline kaptırınca, fena bunaltır. Yakında bazı şeylerin düzeleceğini bilin, gözünüz ileride olsun, olmayan veya olan sıkıntılı konularda değil.. Bu ay tüm Başaklar yakınların desteğini alıp sevildiğini bilmenin mutluluğunu yaşayacak ve zaten böyle önemli zamanda da birlik, beraberlik en önemli şeydir.


Rezzan Kiraz Aslan Burcu Kasim 2011

Sevgili Aslanlar kasım ayında amacınız, veya odaklandığınız kişisel konu neyse onun için yoğun ve aktif bir mücadele yapmaya başladınız veya başlıyorsunuz. Ve bu mücadelenin ardından iyi veya kötü kendinizi bir sorumluluk, sıkıntıdan kurtaracaksınız. Kiminiz bu mücadeleyi işte, kiminiz özel hayatında, kiminiz de işbirliklerinde ve kiminiz de mekan veya çevre değişimi üzerine verecek.


Kardeş veya bir yakınla ilgili güzel bir haber ayın konusu olacağa benziyor. Bu bir kardeşin evlilik olayı veya eğitim, işle ilgili bir başarısını kutlama olabilir.

Uzaklara gitmeyi planlayan, dileyen Aslanlar için ciddi imkanlar doğacak bu ay. Beklediğinizden daha masraflı olabilir, daha pahalıya patlayabilir ama siz bunu daha mantıklı bir çerçeveye oturtmak için çevrenizin de gücünü kullanarak olumlu yollar arayacaksınız. Yine de bunun için elinizden ciddi bir meblağ çıkacak gibi görünüyor. Ayın sonunda amacınıza ulaşacaksınız ya da epey yaklaşacaksınız. Artık kafada üretilen düşünceler eyleme geçirilme aşamasına gelmiş durumda, bardak dolmuş taşmaya başlayacak…

Para konusu ay içinde sık sık gündemde olacak, hatta aile içinde hararetli tartışmalara da sebep olacak gibi.
Bazı Aslanları bu ay hırsızlığa, evde küçük yangın, elektrik kaçağı vs gibi ev kazalarına karşı uyarmak isterim. Öfkeyle ani harekette bulunmayın evde veya dışarıda, küçük dikkatsizlik sizi uzun süre yatağa çakabilir, bir bacağınız kırılır, aylarca uğraşırsınız sonra, dikkat edin..

Yıl başında edindiğiniz yeni insanlarla da zenginleştirdiğiniz çevreyi eleme vakti gelmiş. Kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği yaşanacak hararetli ilişkilerle belli olacak. Bu ay tavizsiz ve agresif hareketlerinizle insanları kaçırtacaksınız etrafınızdan, belki de istediğiniz bu..

Bir aile büyüğünün sağlık sorunu daha ciddi bir boyuta ulaşabilir. Ay sonunda biraz düzelme olabilir.

Kimi Aslanlar ise, bu ay bir mal, ortak para için bir araya gelecek gibi. Miras konuşulabilir.

İlişkisi olmayan Aslanlar  veya sevgilisi olan Aslanlar, bu ay tutkularınız dizginlenemez boyutta. Çok coşkun ve taşkın şeyler yapmaya eğilimlisiniz. Enerjiniz hat safhada, öfkeniz de öyle.. Artık bu yüksek gerilimli enerjiyi olumlu veya olumsuz kullanmak elinizde. Ya kendinize uygun olmayan kişilerle kısa süreli geçici taşkın heyecanlar yaşayıp ilişkiyi çabuk tüketeceksiniz veya güzel bir ilişkiye çevireceksiniz. Bu ay sanki aşk işleri kontrolden çıkıyor, tutkular, arzular ve özgürlük üstün gelecek gibi. Bu yoğun duygulara yanlış ilişkiler dayanamayacak gibi. Ancak ay sonlarında aklınızı toplayıp ne istediğinizi daha iyi bilir olup ilişkilerinizi düzeltme şansınız olacak. Hadi bakalım, yıldızlar yine de sizi kayırıyor..

Evli Aslanlar iş ve ilişkiler konusunda eşinizle ayın başlarında yapacağınız bir tartışma ay sonlarında sürpriz bir hediye ile veya bir sürpriz bir davetle tatlıya bağlanacak. Hayal kırıklığının yerini tatlı heyecan alacak.


Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Kasim 2011

Sevgili Yengeçler kasım ayının ilk haftası evle ilgili lüks harcamalarınız veya evle ilgili yatırım planınız gündeme geliyor. Evi güzelleştirmek, yenilemek için masraftan kaçınmayacaksınız. Bu ay evde mutlu olmaya ağırlık vereceksiniz. Ancak evle ilgili daha uzun vadeli plan kuranlar sabretmeleri gerektiğini biliyordur. Erken planlar geri teper, ve fazla harcamalar bütçenizi zorlar ama her şeye rağmen gelecek yeni maddi kaynaklar bütçenizi toparlamanızı sağlayacak. Kiminiz evle ilgili planlarınızda yakınlarınızın desteğini alacaksınız. Ama yakınlarınızın destek olayım derken işinize karışması sizi biraz sinirlendirebilir.


Uzaktan alacağınız haberler canınızı sıkacağa benziyor ayın ikini yarısında.Kasım ayı sanki kafanızdaki düşünceler değişiyor, uzun zamandır beklemede bıraktığınız düşünceleri bir an evvel hayata geçirme gereğini duyacaksınız, elde meblağ varken yatırım ve ev değişimi adına bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini düşüneceksiniz. Kafanızdaki düşünceleri bir plan çerçevesinde toplayacaksınız. Ama dediğim gibi bu plan uzun vadeli, hemen gerçekleşecek bir şey değil. Onun için, dikkatiniz daha çok günlük hayat, sağlık ve küçük yatırımlar, eve yeni bir şeyler almakta olacak.

Bir yakınınızın sağlık sorunu veya iş meselesi sizi de yakından sorumluluk almaya sevk edecek. Kimi Yengeçler de bir yakınının kendinden uzaklaştığını görecek, bu uzaklaşma kaçınılmaz bir kadersel durum gibi görünüyor. Birinin ya fiziksel ya da manevi olarak sizden uzaklaşması biraz hüzünlendirecek gibi sizi ve bu hayatı sorgulamaya itecek gibi. Bir şeyler eskisi gibi değil artık, dedirtecek..

Kasım ayının ikinci yarısı ilgi alanınız ayrıca sosyal ortamlar ve uzaklar olacak. Bir yakın ile sevinçli bir kucaklaşma olabilir, sürpriz bir ziyaret olabilir. Kimi Yengeçler ise, ani bir karşılaşma ile, kendini tatlı bir heyecan içinde bulabilir. Ayrıca hayranlık duyacağınız ve mutlu olacağınız sosyal aktiviteler yaşayacaksınız. Gönlünüzü besleyen, ince zevklerinize hitap eden sevinçler yaşayacaksınız.

Alacağınız bir hediye sizi çok şaşırtacak, beklemediğiniz bir hediye bu, hatta hediyenin maiyeti de sizi şaşkına çevirebilir.Kimi Yengeçler de sürpriz bir iş teklifine hazır olsun, başlar başlamaz belli bir para alması da söz konusu. Sanki yeni bir iş alanı açılıyor size.


Rezzan Kiraz İkizler Burcu Kasim 2011

Ayın ilk yarısı işte veya günlük hayat içinde ve evde bazı sıkıntılarla uğraşmak durumunda kalacaksınız.Bu ay sevildiğinizi anlayacağınız güzel olaylar var gibi. Popülariteniz artacak, sevenleriniz sözleşmiş gibi sizi arayacaklar. Hatta sürpriz yapıp sizi görmeye gelebilirler. Veya siz sürpriz bir seyahat planlayabilirsiniz birden.

Yakınlarınızla bir fikir alışverişi sonucu, bir düşüncenizi hayata geçireceksiniz. Ama sonuçlarını hemen almayı düşünmeyin sabredin. Çıkacak eksikleri gidermeye çalışın.


Yıl başından beri yaptığınız çabaların meyvelerini alacağınız bir ay olacak. Ayrıca sizin dışınızda gerçekleşecek ani, beklenmedik gelişmeler de işte sevindirici sonuçlar yaşatacak gibi. Önemli kişilerden gelecek sevindirici gelişmeler var gibi. Bu sevinç aile arasında paylaşılan bir gelişme de olabilir.

İlişkisi olmayan ikizler için tatlı çapkınlıkla başlayan aniden serpilecek bir aşk söz konusu olabilir. Kiminiz ise, gerçekten aradığı kişiyi, hayatının aşkını bulmanın mutluluğunu yaşayacak ve alacağı ani bir teklifle mutlu olacaklar. Bu ay yıldızlar aşk konusunda diğer burçları pek destelememekle birlikte sanki İkizlere özel torpil yapacak. Aşkta sıra dışı bir zaman içindesiniz. Evli İkizlerin de aşklarını tazelemesi ve eşiyle heyecanlı şeyler yaşaması için çok iyi bir zaman.

Yasal işleri olan veya iş girişimleri olanlar kasım ayının ilk haftası olumlu başvurular yapıp iyi sonuçlar alacak. Evlilik düşünenler için de, ayın ilk haftası resmiyete dökmek için zaman elverişli. Ayrıca kimi İkizler de bir yatırım planı ile olumlu bir iş girişimine imza atabilirler, yalnız bu girişim için önceden iyi hazırlanmış olmanız şart. Aksi taktirde bir süre sonra plan geri tepebilir..


Rezzan Kiraz Boğa Burcu Kasim 2011

Sevgili Boğalar kasım ayında gündelik hayatınızı düzene koymanın huzurunu yaşayacaksınız. Bazı şeyleri organize etmeniz, sorumluluklarınızı daha severek yapmanıza yarım edecek. Öte yandan bu düzeninizi bozacak şeyler çıkacak ardından, bu da sizi biraz kızdıracak gibi. İşlere, görevlere yetişmek zorunda kalırken, işinizi bozanlar canınızı sıkacak. Bir taraftan işle ilgilenmeniz gerekirken öte yandan evle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Evde tamirat, evle ilgili yükümlülükler, eve gelen-gidenin artması günlük hayatınızı yeniden alt üst edecek. Bu yüzden aile üyeleriyle tartışma yaşayabilirsiniz.


Kimi Boğalar monotonlaşan sosyal hayatlarına renk katacak gelişmeler yaşayacak, ama sanki biraz kendi yaşam ritminizden farklı şeyler olacak, kafanız karışacak, kendinizi akışa bırakacaksınız sonunda.

Bu ay kalıcı ilişkiler için zor, kısa süreli maceralara açık bir ay. Adınızın bir dedikoduya karışması da söz konusu olabilir.Sevgilisi olanlar bir tartışma yaşayabilir, kırıcı olabilirsiniz. Beklentiler konusunda anlaşmazlık çıkabilir. Ani çıkışlar ters teper gibi. Öte yandan gizli bir hayranlığın ortaya çıkması hoşunuza gidecek gibi görünüyor. Bu ya var olan sevgilinizin sizi ne kadar sevdiğini anlamanız şeklinde olabilir, kimi Boğalar için de başka biri, beklemediğiniz birinden alacağınız bir tavırla onun hayranlığını öğrenebilirsiniz. Evli Boğalar da eşini kıskandıran durumlarla karşılaşabilir.Sakin ve dikkatli olmanızda fayda var.

Özetle, duygusal cephede durumlar karışık gibi, monotonlaşan hayata renk gelecek ama sanki gelgeç ve biraz da riskli gelişmeler olacak gibi. Birileri kıskançlık nedeniyle dedikodunuzu yapıp canınızı sıkabilir, etrafınızdaki insanlara dikkat edin derim. Veya sizin çıkaracağınız bir olay kızgınlık ve karşı tepkiye maruz kalabilir. Hiç temkinli bir ay değil, şimdiden uyarayım sizi.


Rezzan Kiraz Koç Burcu Kasim 2011

Sevgili Koçlar Kasım ayına ilk olarak  Koç burcunun başında doğanlar ile başlamak istiyorum Satürnün Terazi burcundan Koça yapacağı zıt açının etkisini şimdiden hissedecekler demektir, diğerleri şimdilik hissetmezken, Koçun başında doğanların yeni kadersel sorumlulukları ve sıkıntıları, aşması gerekenleri gün yüzüne çıkacak demektir. Satürn insanı sıkar, terletir, üzer, kişiyi olgunluğa, sorumluluklarını yerine getirmeye davet eder. Ve geçmiş eski hataları önüne koyar, çözmesini ister.


Koçlar bu aydan itibaren yakın veya resmi olan, birebir ilişkilerinde bazı sıkıntılara ve sorumluluklara hazır olun. Yüzleşmeleri gereken yeni durum veya durumlar olacak. Koçun başında doğanlar kendilerini biraz yalnız hissedebilir, hayatın pek de eğlenceli gitmediği duygusuna kapılabilirler. Bundan kurtulmak için giriştikleri çabalar da zayıf kalabilir. Artık eski metotlarla yeni gelişmelerin sağlanamayacağını anlama noktasına gelebilirler.

Yani, sizin için bir şeyler değişiyor, özellikle ilişkilere bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirecek olaylar içinde bulacaksınız kendinizi ve yaşadıklarınızla yeni ilişkilere girmek yerine ilişki tarzınızı değiştirmenin zamanının geldiğini anlayacaksınız. Merceği dışarı değil, içeriye çevirmeniz gerekiyor, kendinizi tamamlamak için, eksiklerinizi, hatalarınızı görmeniz gerekiyor.

İlişkilere bakış açınızın değişmesi gerekiyor, işbirliği yaptığınız kişilere tavrınızın değişmesi gerekiyor, kendinizle daha sağlıklı iletişim kurmanız gerekiyor. Hayatınızda kimlerin olmasını, nasıl bir genel çevreye sahip olmak istediğinizi netleştirmeniz gerekiyor. Bunları netleştirmeden önce sanırım bazı ilişkilerde ciddi çatışma, açmazlar da yaşanacak. Yaşanacak olaylarla hem hayatınızda yer alan uzak veya yakın kişileri daha net görmeniz ve aynı zamanda kendinizi daha net görmeniz mümkün olacak, yani ilişkiler vesilesiyle yaşanacak olaylar bir ayna etkisi yaratacak. Hem karşınızdaki kişileri hem kendinizi net bir aynada göreceksiniz. Gördüğünüz şeyler başta sizi rahatsız etse de, bence üzülmek yerine, bunu bir fırsat olarak alın, gelişmek, kişiliğinizde çiğ kalan, eksik kalan yanları telafi etmek ve kişiliğinizi ve akabinde ilişkilerinizi bir üst noktaya taşımak, daha kaliteli yaşam koşullarını belirlemek için iyi bir fırsat olduğunu düşünün

Kimi Koçlar için biraz daha fazla üzücü gelişme olabilir. Ya kendi ya da bir yakınının sağlık sorunu gündeme gelip onunla yakından ilgilenmesi gerekebilir.

Kimi Koçlar ise, ciddi tartışma, kavga sonucu hayatlarından birini çıkarabilir. Bu kişi bir yakınınız olabilir. Küskünlük ve kırgınlık ciddi boyuta ulaşabilir yani.

Kimi Koçlar da, belki bir evlilik vesilesiyle, bir başkasının sorumluluğunu üstlenmeyi, hayatı olgunlukla paylaşmayı öğrenecek. Bu sizin için yeni bir şey olup, zorlanacaksınız. Şayet eş seçiminiz hatalı olursa, ya da eş doğru olup da eşin size sizin eşe tavrınız paylaşımdan, anlayıştan uzak olursa, evliliğin ilk yılları çatışma, küskünlük kaçınılmaz olur.

Koçlar her ne yaşayacaksa bu yeni Satürn etkisinde, onun bir ders ve ilerlemek için bir fırsat olduğunu düşünsün. Yakında gerçekleşmeye başlayacak kişilik değişimi kaçınılmaz olacak çünkü. Bu büyük değişimi sarsıcı olaylarla aşmak zorunda kalmamak elinizde biraz, yani sabır, olgunluk ve geniş görüş, ve gerçekleri olgunlukla kabul eden bir tavır içinde olarak!

Ayın başında biriyle yaşayacağınız küçük bir gerginlik veya tansiyon yükselten konuşma, sizi önemli bir karara sevk edecek. Aslında bu iyi bir fırsat da doğuracak daha evvel kafanıza koyduğunuz bir şeyi gerçekleştirmek için. Yani ya gergin bir görüşme bir amacınızı gerçekleştirmeye vesile olacak ya da heyecan verici, beklemediğiniz güzel bir görüşme bir amacınızı gerçekleştirmenize yardım edecek. Her iki halde de beklenmedik durum söz konusu olduğu için bir heyecan olması söz konusu.

Kasım ayı boyunca gireceğiniz sosyal ortamlarda sürprizli ve sevindirici tanışmalar olabilir. Bir teklif almanız sizi sevinçten havaya uçurabilir. Dost kişilerle keyifli sosyal aktiviteler paylaşmak için de çok iyi bir ay. Yalnız eğlencenin, sosyal aktivitenin dozunu kaçırmamaya çalışın çünkü ayın ikinci yarısı masrafların artması riski var ve ayrıca yeni tanıyacağınız birinden beklenmedik hoş olmayan bir tavır görmeniz söz konusu olabilir. Amaç ve niyet farklı çıkabilir.

Kasım ayı sonunda birisi hakkında duyacağınız gizli bilgiler sizi şaşırtacak gibi. Bana kalırsa, gizli bilgileri değerlendirmeden önce, o kişiyi kendiniz sorup öğrenin derim. Gerçeği başkasından öğrenmek yerine kendiniz bizzat öğrenin.
Ayın ilk on günü duygusal olarak mutlu ve huzur verici iken, diğer günler hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Cinsel kökenli bir hayal kırıklığı veya tartışma olabilir. Gizli bir ilişki size hoş görünse de, sanki bir hayal kırıklığını da beraberinde getirecek gibi. Merak ettiğiniz bir şeyi yaşadıktan sonra biraz şaşıracaksınız gibi.

Bu ay iş değişikliği düşünenler Marsın  verdiği cesaret ve güvene karşın yenilik yapmasın derim. Gelecek ayı beklemek daha mantıklı olacak.Evli Koçlar eşleriyle bir konuda yapacağı bir tartışmayı ay sonları gibi tatlıya bağlayacaklar. Bu konu bir yatırım olabilir veya özel, cinsel kökenli bir konu olabilir. Eşleriyle yaşayacakları yeni bir deneyim söz konusu olacak gibi ayrıca.

Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 02 Mayıs 2024, 14:31:31 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları programi, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları program yükle, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları download, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları resimleri, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları haber, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları yükle, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2011 Kasım Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
!aysun!
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 613



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2011, 15:43:02 »

Çok teşekkürler
Logged

VampireDiaries
Prenses
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 118



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2011, 19:49:07 »

teşekkürler
Logged
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2011, 14:01:18 »

paylaşım için teşekkürler
Logged
Rose Sun Black
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 304



Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2011, 13:14:14 »

Oğlakta bişi yok yine.İş 'ten bahsediyorda,ben daha öğretimden kurtulamadım ki?
Saol abla.
Logged

rehnu.90
Yeni Üye
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 3

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2011, 19:30:10 »

sağol
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2011, 19:32:28 Gönderen : SagittariuS » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2010 Kasım Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 2785 Son Mesaj 02 Kasım 2010, 04:32:14
Gönderen : Mavi_Kiyamet
Balık Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2067 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:00:04
Gönderen : Karaelmas
Kova Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2091 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:00:38
Gönderen : Karaelmas
Oğlak Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2188 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:00:59
Gönderen : Karaelmas
Yay Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2014 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:01:17
Gönderen : Karaelmas