Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3608 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 26 Haziran 2013, 12:18:23 »

2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Aylık Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Temmuz Ayı Susan Miller Burç Yorumları, 2013 Susan Miller Burç Analizi, 2013 temmuz Ayı Yay Burcu Yorumları, Koç Burcunu temmuz 2013 de Neler Bekliyor,


Koç Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay, karşıt gezegensel akımlar size güçlü bir motivasyon verirken mükemmel olma şansını kullanın. Yönetici gezegeniniz 1 Temmuz'da mükemmeliyetçi Başak burcuna girerek, uğraştığınız her işe disiplinle odaklanmanızı sağlıyor. Daha çok eğitim ve pratik becerilerinizi geliştirerek işinizin değerini arttırır. Görevlerinizi gelişigüzel bir şekilde yerine getirmek yerine, yeteneklerinizi en yüksek seviyelere taşımak için zaman harcayın. Yöntemlerinizi geliştirmek için göstereceğiniz ekstra dikkat, uzun dönemde daha fazla yarar sağlayacaktır.


Tedbirli Yay burcundaki Yeni Ay 2 Temmuz'da ve 18 Temmuz'da evde ve iş yerinde yapılacaklar listesinin en başına güvenliği koyacak. Hayatınızı güvenli kılma çabanız korkudan kaynaklanırsa, bu başarı için şansınızı kısıtlar. Ateş burcusunuz ve iiginizt uzun bir süre devam ettirebilmek İçin heyecan kıvılcımlarına ihtiyacınız var. Şansınıza; bu ay bol olacağa benziyor.

Kişiliğinizin oyuncu tarafını cesaretlendirmek için üç gezegen, anlamlı Aslan burcuna giriyor. Hayat dolu Venüs 12 Temmuz'da hayatınıza biraz çekicilik katmak için Aslan burcunda ilerliyor.

Aşk, Çocuk ve Yaratıcılık Evinizden geçişi size daha çok tutku ve heves getiriyor.Mars'ın hoşgörüsüz Başak'a girmesiyle daha verimli olmanız gerekiyor. Sağlıklı bir beslenme şekliyle birlikte mantıklı bir egzersiz rutinini birleştirerek fiziksel ve zihinsel enerjinizi artırabilirsiniz. Yetenekleriniz ne kadar iyi olursa olsun, daha öğrenecek çok şeyiniz olduğunu kabul etmelisiniz. Zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için geriye atılacak zekice bir adım, sizi yolunuzda yirmi adım ileri götürecektir.

Boğa Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs'le mutluluğa her daim hazırsınız, ve bu ay sizi çevreleyen güzelliğin içinde boğulmanız için ekstra fırsattar sunuluyor. 2 Temmuz'da duygusal Yengeç ayı 3.iletişim evinizdeyken insanların duygularına karşı daha duyarlı olacaksınız. 3. evinizdeki Venüs, özellikle siz karşıt gezegeni Jüpiter'den 3 Temmuz'da bir desteği alırken, sizi romantik bir aşk için yüreklendiriyor.
Buna ek olarak 6 Temmuz'da Venüs'ün enteresan Uranüs'le çizeceği 90 derecelik açı sayesinde duygularınızı tatmin etmek için risk alacaksınız. Eğer bakış açınızı yitirirseniz, başınız belaya girebilir. Önemsiz bir flörtü kafanızda evlenme teklifine çevirirseniz, Mars 10 Temmuz'da uyanık Satürn'e girdiğinde, sizi saçma bir duruma düşürüp hayal kırıklığına uğratabilir. Şişirilmiş aşkları ve finansal harcamaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yine 10 Temmuz'da, hoşsohbet Merkür gezegen değiştirirken , durumlar değişecek ve düşünceli bir hal alacaksınız. Sonra 12 Temmuz'da Venüs özel 4. evinizde gösterişçi Aslan'a girdiğinde, ne istediğinizi sormak için kendi direncinizle savaşacaksınız.Korumacı Yengeç'teki pasif Yeni ay, 2 Temmuz'da, size ihtiyacınız olan sabrı verecek. İstediğiniz şey için beklerken, bir yandan da sevdiklerinize bakıyorsunuz.

Yalnız, 3 Temmuz'da şehvetli Venüs'le, bereketli Jüpiter'in karşılaşmalarıyla kendinizi sınırlamanız için çok sebep olmadığını düşüneceksiniz. O yüzden bu ara fazla harcama yapmanız ya da zevke düşmeniz olası. Devam edin ve keyfinize bakın - özellikle de bunu paylaşacağınız biri varsa- ama limitlerinize de dikkat edin.

İkizler Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 İkizler Burcu Yorumu

2 Temmuz'da Yengeç Yeniayının 2. eviniz olan Para Evinize düşmesiyle, bu ay parasal konular önem kazanıyor. Bu su grubu burcundaki Güneş-Ay birlikteliği duygularınızın, kazanım-larınız için ne kadar önemli olduğunun bir habercisi. Siz bir mantık insanısınız fakat kendinize olan saygınızı bu defa duygularınız ile elde edeceksiniz. Zihninizi boşaltın ve içgüdülerinizin sizi gerçek zenginliklerin bulunduğu iç dünyanıza götürmesini bekleyin. İçgüdüleriniz ile buluştuğunuzda maddi edinimlerinizde daha güçlü hale geleceksiniz.
18 Temmuz'da Oğlak dolunayının 8. eviniz olan Yakınlık ve Paylaşılan Kaynaklar Evinizi aydınlatmasıyla, ortalıklarda yeterliliğinizi ve verdiğiniz sözleri sorgulayabilirsiniz. Bu noktada insanlardan ne beklediğinizi açıklarsanız, onların desteğiyle iş ve özel hayatınızı geliştirme imkânı bulabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün, geçen ayki tembel geri gidişini telafi edercesine tekrar harekete geçmesiyle bilgi akışı başlayacak. Merkür, 10 Temmuz'a kadar burcunuzda kalarak, bütün düşüncelerinizin ateş almasını sağlıyor.

Merak ettiğiniz şeyler, düşüncelerinizi pek çok farklı yöne çekerek, konuşmalarınızın daha hafif ve ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor. Ama daha sonra, Merkür'ün sessiz Yengeç Burcu'na girmesiyle kendinize döneceksiniz. Kişisel işleriniz derin düşünce gerektirdiğinden bu dönemde fazla konuşkan olmayabilirsiniz.
İddialı Mars'ın 1 Temmuz'da doğrucu Başak burcuna girmesi, evde yapılması gereken düzenlemelere işaret ediyor. Temizleyerek, yeniden düzenleyerek ve ev hayatına daha sağlıklı alışkanlıklar katarak, eleştriciliği daha sağlıklı yöne çevirebilirsiniz. 2 Temmuz'daki Yengeç Yeni Ayı, maddi kaynaklarla ilgili endişeler doğurabilir. Aslında bunun amacı, kendinize daha derin bakmanızı sağlamaktır. Kendinizde, gelişim için gerekli olan, bilmediğiniz yetenekleri keşfedeceksiniz.

Yengeç Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu

İletişim temmuz ayı boyunca en etkili konu olacak, fakat bu her zaman kolay ve apaçık olmayacak. Temmuz'da soğukkanlı Mars, bütün bir ay boyunca kalacağı 3. İletişim evinize doğru ilerliyor. Bu kendinizi göstermenize yardım edecek, fakat bunu çok dikkatli bir şekilde ve sadece haklı olduğunuzdan eminseniz yapmalısınız, konuşkan İkizler'deki geveze Merkür, 5 Temmuz'da tuhaf Uranüs'le dik açı ve 6 Temmuz'da karışık düşünceli Neptün'le açı yaparak, sizi zihinsel olarak teşvik ediyor.
Fakat kendinizi sözlü ya da yazılı şekilde anlatmanız zorlaşabilir. Problemin bir kısmı Venüs'ün aynı gün Uranüs'le 120 derecelik açı yaparak, düşüncelerinizi etkili bir şekilde dile getiremediğiniz sonucuna varmanızdan kaynaklanıyor. 10 Temmuz'da Merkür'ün üzgün Yengeç burcuna girmesi, düşüncelerinizi kuvvetlendiriyor ve onlarla olan duygusal bağınızı arttırıyor. Bunun aksine 12 Temmuz'da güzel Venüs'ün hüzünlü Aslan burcuna girmesi cömertliğinizi göstermeye teşvik ediyor. Ayrıca 14 Temmuz'daki Güneş-Uranüs 120 derecelik açısı, ışıltının sizin üzerinizde olacağının garantisini veriyor.

Şu an içinde bulunduğunuz durumu anlatabilmek için rahatlığınızı dışarı vurmanızı sağlayacak.2 Temmuz'daki, hassas Yengeç burcu , güzel şeylerden oluşan bir zamanın başlangıcı oluyor ve bu durum 3 Temmuz'da tutku ve haz dolu Venüs ile gösterişli Jüpiter'in ters konumlanması île devam ediyor. Pasif görünebilirsiniz; ancak, sevdiğiniz kişilerin mutlu olmalarını İstediğiniz için, bu kişilere bakma isteğiniz oldukça güçlü. Ancak, kendinize bakmanızın da bencillik olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Başkalarının sizin ihtiyaçlarınızı önemsememesine kızmaya bir son verin. Yine de, tembelleşme ve kabul ettiğiniz önemli görevleri yerine getirmeme tehlikesine karşı, tatlı hoşgörülerin gücünden çok fazla etkilenmeyin.

Aslan Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay sizi mali sorunlardan eğlenceye doğru götüren karmaşık bir yolculuk var. Etkin Mars 1 Temmuz'da 2. eviniz olan Kaynaklar evinize doğru hareket ederken, para sorunları ön plana çıkabilir. Nakitle ilgili sıkıntılar sizi daha ağır çalışmaya yönlendirip, belki de ilave bir gelir kaynağı arayışına itebilir. Temmuz'da yeni ayda huysuz Yengeç Burcu özel hayatınızı temsil eden 12. evinizde güvensizliği arttırabilir. Etkin Mars ile sabırlı Satürn arasındaki birleşme 10 Temmuz'da parasal baskıyı arttırabilir, bu nedenle eğer baskı altındaysanız endişenizi yaratıcı bir plana doğru yönlendirin. Eğitim ve disiplin aracılığıyla değerinizi arttırma yükümlülüğünüz size gelecekteki kazancınız üzerinde daha fazla kontrol kazanmanızı sağlamaktadır.
Zeki Merkür'ün ödlek Plüton ile karşı karşıya gelmesi ve aynı gün utangaç Yengeç Burcu'na girmesi endişenizi arttırabilir ancak gerçek göründüğünden daha az korkunçtur. Çekici Venüs 12 Temmuz'da , sarkaç olumlu yönde sallanmaya başlar. Aslında yaratıcı ve neşe dolu olan ruhunuzun kendisini özellikle cazibeli hissetmesini sağlar. Diğerleri sizi dikkatle ve sevgiyle ödüllendirmeye hazırdır.

Eğer bunu elde edemezseniz açıkça konuşmanın veya bir iş değişikliği yapmak üzerinde düşünmenin zamanıdır. Eğer karşılanmazlarsa ihtiyaçlarınızı ifade etmek konusunda çok gururlu olmayın. 22 Temmuz'da Güneşin ışıltılı Aslan Burcu'na girmesi sizin gerçekten ne kadar müthiş olduğunuzu onaylayan yeni bir eğilimdir. Eğer hala potansiyelinizi göremiyorsanız, yeteneklerinizi, onları geliştirmek için yapabileceklerinizin tamamını yaparak ödüllendirin.

3 Temmuz'da Yengeç Yeni Ay'ının ortalarındayken, Venüs'le Jüpiter'in karşı karşıya gelmeleri, isteklerinizin artmasına neden olabilir. Tatlı hazları hak ediyor olabilirsiniz ama aşırı yeme, aşırı harcama ve aşırı tahminlerden kaçının. 4 Temmuz'daki Satürn-Venüs 45 derecelik mantık açısı, aşırılıkların maliyetini hemen ortaya serebilir. Fakat hemen 5 Temmuz'da 11. Arkadaş evinizde elektrikli Merkür-Uranüs 90 derecelik açısı ile yeni fikirlere dalıyorsunuz. Arkadaşlarınız planlarınızın bir an içinde, bir an da

Başak Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu

1 Temmuz'da "hareket gezegeni" Mars burcunuzda yüksek enerji alanına giriyorsunuz. Bu gezegenin anlık tepkilerini kritik Başak'ın odaklı mükem-melliğiyle süzmek oldukça zor olacaktır. Mars'ın sıcaklığı 10 Temmuz'da dirençli Satürn'e karşı durmasıyla biraz sinirli hissedebilirsiniz, yavaşlamanız gerek. Yolunuza çıkan engellere aceleyle atlamayın, onları ciddiye alana kadar çok az ilerleme kaydedeceksiniz. Endişenizi doğru şekilde değerlendirir ve fiziksel enerjinizi sıkı çalışmaya yöneltirseniz ayın geri kalanı çok daha rahat geçecektir.
Anahtar gezegeniniz 10-26 Temmuz'da duygusal Yengeç'te, analitik yaklaşımınızı daha yumuşak ve sevecen bir hale dönüştürüyor. 11. arkadaş Evinize düşüyor ve sevecen Venüs'e olan yakınlığı ile tatlanıyor. Bu ay hareketi daha sonra kendine güvenen Jüpiter'le karşılaşmayla cesaretleniyor, böylece bir grup ya da organizasyonla ilişki içinde olmak, kendinizden daha büyük bir şeyle bağlantı kurmanın bir yolu olabilir. Bir takım oyuncusu olarak tohumları şimdiden ekin ve gelecek haftalarda hayatınızın bu bölümünün büyümesini izleyin.

18 Temmuz'da kişisel sevginin pratikliğini ya da çevrenizdekilere karşı kendinizi ifade etmeyi - getiriyor. Nereye uymadığınız tam olarak görebilir ve yeni sınırlar çizmek için gerekli adımları atabilirsiniz. 26 Temmuz'daki Mars ve Jüpiter arasındaki iletken 120 derecelik açı, sisteminizi iyimserlik ve hevesle dolduruyor, ayın geri kalanında daha da sıkı çalışmanız için size yüksek enerji veriyor.

Akıllı Merkür 5 Temmuz'da elektrikli Uranüs'ü tetikleyince detaylar yoldan çıkabilir. Herşeyin yerli yerinde olması yerine, her zamanki gerçekler ve imgelerin güvencesi olmadan ortada kalıyorsunuz. Gerçeklerle sıkı sıkıya olan bağlarınız, Merkür'ün 6 Temmuz'da hayalci Neptün'le yumuşak bir 120 derecelik açı çizmesiyle gevşiyor. Tatlı Venüs aynı gün Uranüs'le uyum içinde olduğundan, beklenmedik değişikliklerden keyif alabilirsiniz, bu sizin bildik sosyal sınırlamaların ötesine kolayca geçmenizi sağlar. Bu gözü açık rüya görmekle ilgili değil; hayal gücünüzün kanat açması olumlu pratik sonuçlar doğurur.

Terazi Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Temmuz'da güçlü Yengeç Yeniayı, mesleki geleceğiniz ile ilgili parlak fikirleri harekete geçirerek, 10. Kariyer evinizde yer alıyor. Çekici Venüs yeteneklerinizin farkına varmanızı sağlıyor ve yüksek arzularınız için sizi cesaretlendiriyor. Şu anda iş değişikliğine hazır değilsiniz; ama değişiklik için ufak yatırımlar gelecekte daha mükâfatlı bir işe öncülük edebilir. Girişim gezegeni Mars, 1 Temmuz'da bunu arka plandan kalmış işlerinizi yönetme, yarım kalmış işlerinizi tamamlama ve bir sonraki büyük adımınızı desteklemek için gerekli düşünsel bilinci geliştirme zamanı yaparak 12. Yakınlık evinize giriyor.

Yönetici gezegeniniz sevimli Venüs, 11. Grup Evinizde etkileyici Aslan'a doğru hareket ediyor. Bu durum karakter portrenizi bir lider ya da bir takımın önemli bir oyuncu olarak yükseltebilir. Bu, ayın başlarında gizli moda giren Mars ile tezat oluşturur ve sizi başkalarıyla birlikte olmanın keyfi ile yalnız başınıza sakin bir zaman geçirme ihtiyacınız arasında kararsız hissettirir. 18 Temmuz'da girişken Oğlak Dolunay'ı yeni sorunlarda sorumluluk alma arzusu uyandırarak 4. Kaynaklar evinizi aydınlatıyor. Aile nasihatlerinin hatırlanması sizi yüksek beklentileriyle ilerisi için teşvik edebilir ya da korku ve kuşkularıyla durdurabilir. Bugünkü aile üyelerinizin ihtiyaçları da çok şey istediklerini kanıtlayabilir.

İdeal olarak, Yeni ayın hırs tohumları tuttuğunda, içinizde büyüyen başarı arzusunu hissediyor ve onu tüm gücünüzle onu karşılamaya çalışıyorsunuz. Venüs, 3 Temmuz'da Jüpiter ile iyimser bir karşıtlıktan, 4 Temmuz'da Satürn ile kısıtlayıcı bir 45 derecelik açıya geçiş yaptığı için İlişkileriniz karışık. İlk transit geçiş size ekstra sorumluluklar yükleyebilecek bir cömertlik ruhu uyandırıyor. Birini olduğundan fazla değerli görebilir ya da gerektiğinden daha fazla harcama yapabilirsiniz. İkinci geçiş, çelişki ve sorumluluk getiriyor. Bir şeyde çok fazla ileri giderseniz ya da daha fazlasını beklerseniz ani bir uyarı almanız mümkün.

Akrep Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Şemanızın güven evinde yer alan Yeniay ve Dolunay ile birlikte bu ayın esas konusu yaşamınızı daha güvenli hale getirmek. Mesleki geleceğiniz ile ilgili parlak fikirleri harekete geçirerek, 10. Kariyer evinizde yer alıyor. Çekici Venüs'ün Yeniay ile bileşimi yeteneklerinizin farkına varmanızı sağlıyor ve yüksek arzularınız için sizi cesaretlendiriyor. Şu anda İş değişikliğine hazır değilsiniz; ama değişiklik için ufak yatırımlar gelecekte daha mükâfatlı bir işe öncülük edebilir. 1 Temmuz'da bunu arka plandan kalmış işlerinizi yönetme, yarım kalmış işlerinizi tamamlama ve bir sonraki büyük adımınızı desteklemek İçin gerekli düşünsel bilinci geliştirme zamanı yaparak 12. Yakınlık evinize giriyor.


Yönetici gezegeniniz sevimli Venüs, 12 Temmuz'da 11. Grup Evinizde etkileyici Aslan'a doğru hareket ediyor. Bu durum karakter portrenizi bir lider ya da bir takımın önemli bir oyuncu olarak yükseltebilir. Bu, ayın başlarında gizli moda giren Mars ile tezat oluşturur ve sizi başkalarıyla birlikte olmanın keyfi İle yalnız başınıza sakin bir zaman geçirme ihtiyacınız arasında kararsız hissettirir. Aile nasihatlerinin hatırlanması sizi yüksek beklentileriyle ilerisi için teşvik edebilir ya da korku ve kuşkularıyla durdurabilir. Bugünkü aile üyelerinizin ihtiyaçları da çok şey istediklerini kanıtlayabilir. İdeal olarak, Yeni ayın hırs tohumları tuttuğunda, içinizde büyüyen başarı arzusunu hissediyor ve onu tüm gücünüzle onu karşılamaya çalışıyorsunuz.

Sosyal açıdan duyarlı Venüs, Temmuz'da Jüpiter İle iyimser bir karşıtlıktan, 4 Temmuz'da Satürn ile kısıtlayıcı bir 45 derecelik açıya geçiş yaptığı için ilişkileriniz karışık. İlk transit geçiş size ekstra sorumluluklar yükleyebilecek bir cömertlik ruhu uyandırıyor. Birini olduğundan fazla değerli görebilir ya da gerektiğinden daha fazla harcama yapabilirsiniz. İkinci geçiş, çelişki ve sorumluluk getiriyor. Bir şeyde çok fazla ileri giderseniz ya da daha fazlasını beklerseniz ani bir uyarı almanız mümkün.

Yay Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Yay Burcu Yorumu

Bu ay yolunuza finansal fırsatlar çıkabilir ama eğer sınırlarınızın dışına çıkarsanız, bu fırsatlar parmaklarınızın arasından kayıp gidebilir. 2 Temmuz'daki Venüs'ün bereketli Jüpiter karşısında tatlı bir şekilde konumlanması sizi duygularınızı fazla düşkün olmaya ve müsrifçe para harcamaya itecek. Yeni Ay, Paylaşılan Kaynaklar Eviniz olan 8. Eve düşecek, bu nedenle birinin işinize yaptığı yatırımdan yarar sağlayabilirsiniz. Ancak 19 Haziran'da Öz Değer Eviniz olan 2. Evdeki Büyük düşünen Jüpiter'in karşısındaki birkaç konumlanma stresinize stres katabilir çünkü duygularınız parasal meseleler yüzünden karmaşık hale gelecektir.
Güneş 9 Temmuz'da Jüpiter'in karşısında konumlanacak ve sizi ulaşılamayacak hedefler belirlemeye teşvik edecek. Ancak Merkür'ün, 10 Temmuz'da obsesif Plüton'un karşısında gergin bir şekilde konumlanacak olmasının yanı sıra aynı gün aceleci Mars'ın Plüton ile birleşmesi ise çok daha farklı bir hikaye anlatacak. Eğer para ve enerji bakımından çok fazla açılırsamz, kör İyimserliğinizi tedbirli bir gerçekçilikle değiştirecek olan bir tokatla uyanabilirsiniz.

22¬25 Temmuz'da Önemli ayrıntıları kaçırırsanız da, kendinizi tamamen başarıya adadığınızdan buna uyum sağlayabilirsiniz. "Aksiyon kahramanı" Mars 26 Temmuz'da Jüpiter'le bir üçgen oluşturarak geleceğinizin noktalı yerleri imzalamanıza ve ne yaptığınızın farkına bile varmadan "Ben yaparım" demenize yetecek kadar iyi görünmesini sağlayacak, dikkatli olun.

2 Temmuz'daki Anaç Yeni Ayı,. Derin Paylaşım Eviniz olan 8. Eve düşüyor ve kalbinizde olanları ifade etmekten korkuyorsunuz. Duygularınızı sık sık eylemle geçersiz kıldığınızdan, duygusal bir dramanın İçine çekilmek sizi konfor bölgenizin sınırına getirecektir. Şefkatli Venüs 3 Temmuz'da neşeli Jüpiter'in karşısında konumlanacağından işler kolaylaşacak. Her şey daha hoş görünüyor olabilir ancak bir eğlenceden başka bir eğlenceye koşarken elinizde gün için gösterecek çok az şeyiniz kalabi

Oğlak Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay, başkalarıyla kurduğunuz duygusal bağları derinleştirmek, en önemli konunuz olacak. 1 Temmuz'da Mars, 9. Uzak Yerler Evinize girerek size yeni ufuklar açarken, evcimen Yengeç yeni ayı 2 Temmuz'da eski ilişkileri ortaya çıkarıyor. 7. Ortaklar evinizdeki Güneş-Ay birlikteliğine çekici Venüs de katılıyor ve Jüpiter'le karşı karşıya gelerek, hayatınızdaki kişilerin sayısını ve kalitesini arttırıyor. Başkalarınızı gözünüzde büyütme ihtimaliniz yüksek, fakat önemli olan kişisel duygu ve düşüncelerinizi ortaya dökmek ve bunların doğru algılanmasını sağlamak. 10 Temmuz'da Merkür 7.evinize giriyor ve İletişim kanallarını açarak size daha fazla bilgi gelmesini sağlıyor.
Yine aynı gün gerçekleşecek olan Mars-Satürn kavuşumu yüzünden, işlerinizdeki artış ve bazı kısıtlamalar sizi yavaşlatacak. Bu durumda sabır ve pratiklik çok önemli olacak.Eğer kendinizi güvensiz hissediyorsanız, bu her şeyi kaybettiğiniz anlamına gelmez, sadece bazı kişisel konulara daha fazla eğilmeniz gerektiğini gösterir. Sağiık ve yaşam kalitesi ön plana çıkabilir, günlük hayatınızdaki stresle başa çıkabilmek için yeterince iyi beslendiğinizden ve spor yaptığınızdan emin olun. Güneş'in 8. Yakınlık evinizdeki Aslan'a girmeleri, ilişkilerdeki çıtayı yükseltiyor. Eğer kendinizden daha fazla vermeye hazır-sanız sonuç olarak paha biçilemez ödüller alacaksınız. Bu zamanda, sizi mutluluğa götürecek yolda kalbinizi açmanız ve duygularınızı ortaya çıkarmanız Çok faydalı olacaktır.

2 Temmuz'da süper tatlı Yengeç yeni ayı, başkalarıyla neşenizi paylaşmak için ideal. Ama 3 Temmuz'da umutları mantığın ötesine götürebilir. Olmayacak şeylere bel bağlamayın. Ayağınızı yere sağlam basmak için gerçek ve hayal arasındaki dengeyi iyi kurmanız gerekiyor. Her halükarda, 4 Temmuz'da ciddi Satürn'ün Venüs'le yapacağı 45 derecelik açı sonucunda beklentilerinizi frenlemeniz gerekebilir.

Kova Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Kova Burcu Yorumu

Temmuz zıtlıklar ayı olacak!Bir gün aşılamaz engellerle uğraşırken, başka bir gün mutluluğa yelken açacaksınız. Temmuz ayı, aktif Mars'ın 1 Temmuz'da 8. eviniz olan Derin Paylaşım evinizdeki analitik Başak'a girmesiyle başlayacak. Bu durum size önsezinin akıldan daha önemli olduğu rahatsız duygusal durumlardan kaçınmanızı önerecek. Sessiz Yengeç 2 Temmuz'da 6. eviniz olan Günlük işler evinize düşerek enerjinizi sıradan görünen detaylara odaklamanızı sağlayacak. Ama çekici Venüs'ün 3 Temmuz'da zorba Jüpiter'le karşı karşıya gelmesi sizi hemen kabuğunuzdan çıkararak duygular ziyafetine çekmeye çalışacak.
Numaracı Merkür'ün kural tanımaz Uranüs'le 5 Temmuz'da 90 derecelik bir açı yapması hafta sonuna bir belirsizlik getirecek. Çok iyi hazırlanmış planlarınız bile bozulabilir. Buna karşın bu değişiklik sayesinde kendinizi rahatlamış, hatta heyecanlanmış hissedebilirsiniz, zira bu olayda bağımsızlığınızı kazanacaksınız.
Oğlak burcunun 18 Temmuz'daki dolunay hali, size hayallerinizi gerçekleştirmeden önce verdiğiniz sözleri onurlandırmanızı hatırlatacak. 12. eviniz olan Sırla evinize düşen bu dolunay, sizi daha önceden bir yana koyduğunuz ruhani tarafınızla buluşturabilir. Unuttuğunuz hayallerinizi onurlandırarak hem sözünüzü tutmuş hem de daha iyi bir geleceğe yelken açmış olabilirsiniz.

Güneş 22 Temmuz'da hayat dolu Aslan'a ve sizin 7. eviniz olan Ortaklık evinize, daha sonra da 26 Temmuz'da Merkür'e girerek kendi kendinizle vakit geçireceğinize başkalarıyla çalışıp oynamanızın daha Önemli olduğunu gösterecek,2 Temmuz'da yeterliliğiniz hakkında içinize şüphe tohumları ekince, duygusal olarak kırılabileceğiniz ortamlardan uzak durmak size iyi bir fikir gibi görünebilir. Yine de, cazip Venüs'ün 3 Temmuz'da hoşgörülü Jüpiter'le karşı karşıya gelmesiyle kendinizi baskılayacak gibi görünmüyorsunuz.. Cinsel zevklerin peşinde koşarak kaynaklarınızı çarçur etmeyin. Merkür'ün 5 Temmuz'da heyecanlı Uranüs'le yapacağı 90 derecelik açı İçin şimdiden enerji depolamanız gerekiyor. Önceden dinlenmezseniz sonradan çok yorulabilirsiniz.

Balık Burcu Temmuz 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Temmuz 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Temmuz'da iddialı Mars'ın Yedinci Arkadaşlık Evinize girmesiyle her tür ilişki ve bağlantı bu ay ısınıyor. Detay merkezli Başak burcunda bu dinamik gezegenin bulunuşu, istek kadar eleştiri de çekebilir. Ama kendinizi agresif insanlara ezdirmeyin. İsteklerinizi açıkça belirtmek karışıklığı azaltır ve huzurlu bir ortamda ortak çalışma şansınızı yükseltir. Aşk için umut, 2 Temmuz'da rahat Yengeç burcunun Beşinci Romantizm Evinizde olmasından kaynaklanıyor. Yumuşak duygular sizi utangaç yapabilir, ona hassaslığınızı, göstermeye istekli olduğunuzda sizi daha çekici yapan bir öğedir. İletişimi seven Merkür'ün 10 Temmuz'da Beşinci Evinize girişi, ilişkinin kalitesinin bizzat kelimelerden daha önemli olduğu candan sohbetlerin kapılarını açıyor.
Âşık Venüs 12 Temmuz 'da, işinize ve günlük rutininize daha fazla eğlence getirerek arkadaş canlısı Aslan burcuna giriyor. İŞkolik Oğlak 18 Temmuz'da 11. Grup ve Arkadaş Evinize giriyor. Bu sizden bir takım üyesi olarak neler beklendiğini gayet açık bir şekilde ortaya koyuyor. Zeki Uranüs'ten Dolunaya 60 .
derecelik destekleyici açı size bu sorumlulukları daha az stres ve daha çok özgürlükle halletmeniz için yollar gösteriyor. Belki de en önemlisi iş arkadaşlarınızı ve dostlarınızı hareketleri için sorumlu tutmak. Böylece yükün adil payınızdan fazlasını taşımak zorunda kalmazsınız. Güneş ve Merkür 22 ve 26 Temmuz'da gururlu Aslan burcuna ve Altıncı İş ve Servis Evinize giriyor. Bu işteki güveninizi ve yaratıcılığınızı artırıyor ve daha etkili bir lider olabilmeniz için sizi güçlendiriyor.

Etkileyici Güneş ve yardımsever Jüpiter arasındaki zıtlık 9 Temmuz'da kalbinizi açıyor ve umutlarınızı yükseltiyor. Yine de bu umutların gerçekleşmeden yok olmaması için dostlarınızdan veya iş arkadaşlarınızdan büyük sözle almalısınız. 10 Temmuz'da Mars ve Katı Satürn arasındaki sabit birleşme hayal ve gerçeği birbirinden ayıran sınırlar koyuyor. İlişkiler, güven eksikliği veya büyüyen stresle test edilebilir. Eğer bağlarınıza değer vermiyorsanız, sakin olun, pratik düşünün ve ateşe daha fazla benzin atmaktansa olayları düzeltmeye odaklanın.

2013, 2013 Susan Miller, 2013 Susan Miller temmuz Ayı Burç Yorumlar, temmuz, Temmuz Ayı Burç Yorumları,temmuz Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Susan Miller, Susan Miller,  2013, Susan Miller, temmuz 2013, Susan Miller, Temmuz ayı, Susan Miller, astroloji, Susan Miller ay yorumları, Susan Miller burç, Susan Miller burç yorumları, Susan Miller, Yorumları

Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: 27 Nisan 2024, 12:39:00 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunlari, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programi, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları program yükle, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haber, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2013, 07:58:26 »

Teşekkürler.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4252 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:20
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 6831 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:08:34
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 3255 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:06:47
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 5678 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:39:27
Gönderen : kezban62
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2553 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:37:14
Gönderen : kezban62