Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2553 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 21 Nisan 2013, 22:37:14 »

2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Aylık Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Mayıs Ayı Susan Miller Burç Yorumları, 2013 Susan Miller Burç Analizi, 2013 mayis Ayı Yay Burcu Yorumları, Koç Burcunu mayıs 2013 de Neler Bekliyor,
Koç Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Koç Burcu Yorumu


3. Bilgi Evinizdeki hareketli İkizler'e üç gezegenin girmesinden dolayı bu ay başarının sırrı haberleşme olacak. Aklınıza bir anda gelmeye başlayan fikirler, 2 Mayıs'ta Merkür'ün İkizler burcuna geçmesiyle hızlanarak yayılacak. Kağıtlara boğulmaktan ve e-mail kutunuzun dolup taşmasından kurtulabilmek için mesajlarınızı düzenleyin. Zihniniz kendini konulara kolayca kaptırırken öncelik sıranızı unutabilirsiniz. Büyük hedeflerinizle Örtüşmeyecek dedikodu, hikâye, sınıf ve konuşmalara yalnızca hayır deyin. Kararlı Boğa burcundaki Yeni Ay 5 Mayıs'ta kendinize olan güveninizi ve gelirinizi arttırmak için yaptığınız planları takdir ederek 2. eviniz olan Kaynaklar Evinizi zenginleştiriyor. Bu mali bir yama anlamında değil, uzun süreli olacak bir başarının ilk adımları olarak algılanmalı.


Cömert Jüpiter 10. Kariyer Evinizden 9 Mayıs'ta geriye dönerek, profesyonel meselelere daha stratejik bir yaklaşım getirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Buna karşın, yönetici gezegeniniz Mars ateşli Aslan burcuna girerken risk alma isteğinizi ve güveninizi arttırır. Şimdi insanları etkileyecek cesur sunumlar yapmak için uygun zaman. Yine de bu performansınızın getirllerinin işinize yansıması aylar alabilir.

Merkür'ün 2 Mayıs'ta, meraklı İkizler'e girmesiyle anlatacak çok şeyiniz olabilir. Ama bu gezegenle Mayıs'ta yapılacak açılar, konuşmaların karmaşıklaşmasına sebep olabilir İnsanlar duygularını göstermek istemeyebilir. Hatta siz de gevşeyerek bir şeyleri açıkça paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Cevaplar almak için insanları zorlamak sadece baskıyı artırır, o yüzden şu ara sabırlı olmanız gerekiyor.


18 Mayıs'ta Jüpiter'le sevimli bir 120 derecelik açı duygularınıza teslim olmaya çağıran bir rahatlık hissi getirecek. Son derece hareketli bir Venüs, sosyal yaşantınızı canlandırabilir ve çok para harcamak için istek uyandırabilir. 19 Mayıs'ta ilişkilerde yarım kalmış işler ve maddi sorunları birlikte örmenize yardımcı oiur. Ama 20 Mayıs'ta Venüs ve Neptün arasındaki 90 derecelik açı gerçeğin önüne hayal koymaya meyilli olarak size ilham verebilir. Fakat paranızı ya da duygularınızı harcamadan önce bütçenizi kontrol edin.

Boğa Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Boğa Burcu Yorumu

23 Mayıs'da Venüs evinizdeyken, yaşam kaliteniz gözle görülür bir şekilde gelişecek, fakat ayın sonuna doğru dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir. "Bunu gerçekieştir"diyen Satürn, güçlü Plüton'la uyumlu beraberliğini sürdürürken bir yandan da, 1 Mayıs'da, Venüs'ten destek alarak, hayatınızdan dengeleyici bir enerji dalgasının geçmesine sebep olacak. Merkür'ün 2 Mayıs'ta sizin 2. eviniz olan Para evinizdeki İkizler'e girmesi, kazandığınız güç ile ilgili olarak düşünmenize neden oluyor. Fakat idealist Neptün'ün 4 Mayıs'ta, geleceğiniz hakkında fark etmediğiniz hayallerinizi uyandırarak, kuzey noktasıyla aynı hizaya gelmesi yüzünden hayatınız biraz sarsılabilir.
5 Mayıs'ta kararlı Boğa yeni ayı, sizi, imkansız şeylere ulaşabileceğinize İnandırarak, harekete geçirmeye çalışıyor. Maddesel ve ruhani zenginlik gezegenleri, Venüs ve Neptün arasındaki sihirli 72 derecelik açı, sizi, sevdiğiniz şeyi yapmaya, paranın arkadan geleceğine ikna etmeye çalışabilir. Eğer planlarınızı pratik olmayan düşüncelerle kurduysanız, maalesef işin aslı böyle olmayacaktır.

Yüzeysel Mars'ın 9 Mayıs'da 4. eviniz olan Ev ve Aile evinizdeki yaşam dolu Aslan'a girmesiyle, enerjiniz yükseliyor.Oyun oynayacak havada değilsiniz. Anahtar gezeniniz olan Venüs'ün hassas Boğa'da olması ve yapıcı Satürn ve ateşli Plüton ile iyi bir uyum sağlaması, sizi, iyi bir noktaya çekiyor. Anladıklarınız ve elde etmeyi istediklerinize mani olacak hiçbir şeyin yolunuzda durmasına İzin vermeme konusunda kararlısınız. Aşk hayatınızda, kaçamaklardansa güvendiğiniz durumları seçmeniz, daha derin tutkuya ulaşma şansınızdan vazgeçeceğiniz anlamına gelmiyor.

İkizler Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay, Güneş'in, 20 Mayıs'ta huzursuz İkizler'e geçmeden önce, pervasızca 12. eviniz olan Sırlar evinizin etrafında dolaşmasıyla, risk almaktan çekineceksiniz. Ancak Merkür'ün 2 Mayıs'ta burcunuza girmesi, ufukta sizi neler beklediğine bakıp, daha hazır olmadan değişiklik arayışına girmenize sebep olabilir. Aynı gün, ciddi Satürn, 3. İletişim evinizde ileriye dönerek, sizi gereğinden önce hareket etmeniz konusunda cesaretlendiriyor. 5 Mayıs'ta hisli Boğa'nın Jüpiter İle yapacağı uyumlu 120 dercelik açı, sizi, hayatınızı manevi ve maddi anlamda güçlendirmeye davet ediyor.

9 Mayıs'ta aktif Mars'ın 3. evinizdeki Aslan Burcu'na girmesi, sizi sert konuşmanız ve fevri hareketlerde bulunmanız için cesaretlendiriyor. Ancak aynı gün, Jüpiter'in geri gitmeye başlamasıyla, hızınızı kesmeniz gerektiği sinyalini alıyorsunuz. Jüpiter'in, 8 eviniz olan Yakınlık ve Dönüşüm evinizde yapacağı bu hareket, işinizde ve özel hayatınızda insanlarla tekrar görüşmenizi gerektirebilir. İstediğiniz ödüller çok önemliyse, onların peşine düşmek için zamanınızı iyi kullanın. Çok hızlı gitmeniz amacınızdan sapmanıza neden olabileceği gibi, daha sonra yaptıklarınızı düzeltmek için baha çok vakte İhtiyaç duyabilirsiniz. Dikkatli olmanız için diğer bir neden de, iletişim gezegeni Merkür'ün yeniden düzenleme dönemini başlatması olacak.

2 Mayıs'ta İkizler burcuna giren gezegeniniz Merkür, ardı ardına konuşmalar ve yanşan bir zekâ sağlıyor. Ancak, hemen bir sonraki gün karşılaşacağınız detaylardan kaynaklanan engeller ve can sıkıcı taraflar, yeni fikirleri hayata geçirmek için bir neden olabilir. Merkür'ün, şüpheci Plüton ile olan gergin konumu ve negatif Satürn ile oluşturacağı 90 derecelik açı, yaptığınız her açıklamayı, gerçeklerle desteklemenizi gerektiren zor tartışmalarla birleştiriyor. Yine de, dinleyicilerinizi memnun etmeyi başarabilirseniz, güven ve saygı ile ödüllendirileceksiniz.

Yengeç Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Güzel Venüs'ün zengin Jüpiter ve usta Satürn'le harmanlanan birlikteliği sayesinde Mayıs yumuşak başlıyor. Sonra, İletişimci Merkür, gürültücü İkizler'e yaklaşarak, 12. Hayal evinizde yüksek dozda ruhsal ve zihinsel etki yaratıyor. Hassas Boğa, 5 Mayıs'ta 11. Grup evinize düşüyor, yani yalnız bir kaç hafta geçirmeyi dileseniz bile, zamanınızın oldukça aktif geçeceğine işaret ediyor. Yalnız Mars'ın burç değiştirmesiyle, ayın sonuna değin 2. Para ve Kaynaklar evinizde kalması, mali durumunuzu güçlendirme isteğinizi artırıyor.

Güneş, kendine güvenen Jüpiter'le 120 derecelik, heyecan dolu Uranüs'le 12 Mayıs'ta uyumlu bir 60 derecelik açı çizerek, yeni bir projeyle ilgili olan potansiyeli görmenizi sağlayacak. Bu olanaklar, Venüs, 18 Mayıs'ta Jüpiter ve Mars'ı yeniden hareketlendirdiğinde, tekrar gündeme gelecek. Tutkulu Akrep dolunayı, 19 Mayıs'ta 5. Zevk evinize düşünce, metafiziksel alandaki gelişime ihtiyacınızla, fiziksel arzularınızı dengelemeniz konusunda size meydan okuyor. Venüs'ün ruhani Neptün'le yapacağı gergin dik açı, bu dolunay gününü ilham dolu bir güne dönüştürecek, tabii kalbinizi açık tutabiiirseniz.

Kendinize yeter olmanız, bugün, sığınağınıza çekilerek, kendinizle ilgili yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz güçlü duygusal sorunların içine dalmanıza müsaade ediyor. Başkaları sizin geri adım atmış olduğunuzu düşünebilir; ancak yapabileceğiniz tek şey, bunu düşünen kişileri, kendi kartlarını göstermek zorunda bırakmaktır. Nedenlerinizi başkalarına açıklamak zorunda değilsiniz. Sonunda Ödüle ulaşmak için sabırlı olun.

Aslan Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Aslan Burcu Yorumu


Bu ay dört gezegen yön değiştirdiği için büyük bir kozmik karmaşa var. Ciddi Satürn'ün 2 Mayıs'ta tam dönmesiyle, son altı aydır lafta kalan projeleriniz için iyi bir yapı oluşturacaksınız. 2. eviniz olan Kaynaklar evinizdeki bu ilerleyiş, özellikle finansal konulan öne çıkacak. 9 Mayıs'ta Jüpiter, 6. eviniz olan İş ve Alışkanlıklar evinizde dört aylık bir gerilemeye başlıyor. Bu, kişisel veya profesyonel sistemlerinizi daha etkin hale getirmek ve yeteneklerinizi güncellemek için iyi bir fırsat.
26 Mayıs'ta Merkür ve Neptün birlikte geri giderek, yirmi dört gün sürecek bilgi, teknoloji ve detaylarla ilgili sorunlu bir dönem ortaya çıkaracaklar. Bu geri gidişin 11. eviniz olan Arkadaşlar ve Gruplar evinizde olması, takım çalışmalarında hatalar ortaya çıkarabileceği gibi eski bir arkadaşınızla yeniden görüşmenize de sebep olabilir. Neptün'ün 7. eviniz olan Ortaklar evinizde ustaca geri dönmesi, önümüzdeki 5 ay boyunca en önemli ilham kaynağınızın kendiniz olacağını vurguluyor.

2 Mayıs'ta geveze Merkür İkizler burcuna girerek, yüzlerce parlak fikrin oluşmasını sağlıyor. Ancak, dikkatinizin daralması normal; çünkü katı Satürn aynı gün ileri hareket ederek ve 3 Mayıs'ta Merkür'le stresli bir konuma gelerek baskı dolu Plüton ile birleşiyor. İletişim zorlaşıyor ve küçük olaylar beklenilenden daha fazla çaba gerektiriyor. Şu anda ihtiyaç duyduğunuz şeyler; kolaylaştırmak, düzenlemek ve ana unsurlara bağlı kalmaktır.

Başak Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Başak Burcu Yorumu


Çiçeklerle dans ediyor gibisiniz. Duygusal Boğa Burcu'nda olan sevgili Venüs, 1 Mayıs'ta Başak'taki Satürn ve Oğlak'taki Plüton ile rahat 120 derecelik bir açı oluşturuyor.Venüs'ün bu iki sert karakterle böyle olumlu bir şekilde bir araya gelmesi oldukça nadir görülür. Size yoğun duyguları dengeleme ve korumaya değer bir şeyler elde etme yeteneği veriyor. Ama anahtar gezegeniniz. 2 Mayıs'ta diğer favori burcu olan çift karakterli İkizler'e kayıyor ve sizi önümüzdeki birkaç ay boyunca her şeye iki yönden bakmaya zorluyor.
Merkür'ün analitik yeteneklerini, size gerekli bilgileri seçmek ve kalanını elemenize yardım etmesi için kullanmayı tercih ediyorsunuz. Ama Merkür gürültücü İkizler'deyken, bütün bilgiler genişleyen perspektifinize gireceğinden, onları ayıklamaya pek zaman bulamayacaksınız. Bilgi yüküyle, az ve kesin bilgi arasından seçim yapmak farklıdır ve bu da ay boyunca başkalarıyla iletişiminizde bir çıkmaza yol açabilir.

Sadelikçi Boğa Yeni Ay'ı 5 Mayıs'ta 9. eviniz olan Büyük Fikirler evinizde size odaklanmış niyetleri ve yaratıcı araştırmaları hatırlatıyor. 19 Mayıs'ta, 3. İletişim evinizde basit günleri özlemenize neden oluyor. Bu karmaşa Güneş'in 20 Mayıs'ta, ardından Venüs'ün 24 Mayıs'ta İkizler'e girmesiyle devam ediyor.

Başarma kararınızı güçlendiriyor ve iç disiplininizi arttırıyor. Ama Merkür'ünün dağınık İkizler'e girmesi ve 3 Mayıs'ta Satürn'le bir dik açı yapması, sizi durduruyor ve doğru sözcüklerin uzun bir konuşmadan daha etkili olduğunu fark etmenizi sağlıyor.Enerjik Mars, 12. Sırlar evinizde parlayan Aslan'a 9 Mayıs'ta girdiğinde oldukça ateşli ama ilham alevleri herkesin görebileceği gibi ortada yanmak yerine sizin hayal gücünüzde kalabilir.

Terazi Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Terazi Burcu Yorumu

5 Mayıs'ta 8. Derin Paylaşım evinizdeki güvenilir Boğa Yeniayı, cömert Jüpiter ile yapacağı destekleyici 120 derecelik açı sayesinde, sizi iyi bir pazarlık pozisyonuna sokuyor. Eğer bir planınız varsa, başkalarından almaya ihtiyaç duyduğunuz maddi ve manevi destek bu aralar işe yarayabilir. Mutlu Neptün'ün 5. Aşk Evinizde, Ay'ın Kuzey Düğümü ile kavuşumu sonucunda büyülü bir romantizm sizi bekliyor. Ciddi Satürn'ündirek ilerlemesi ve büyük Jüpiter'in 9 Mayıs'ta geri gitmeye başlaması, bazı şeylerde ilerlemeden önce her türlü kazancı sindirmenizi vurgulayan bir birleşimdir. Merkür'ün İkizlere girmesiyle, bilgiye olan iştahınız daha da artacak.
Bununla birlikte, 4 Mayıs'ta sınırlayıcı Satürn ve Plüton'la yapacağı zorlu açılar, bilgi akışını zorlaştırabilir. Aynı olay, 26 Mayıs'ta elçi Merkür geri gitmeye başladığında tekrar ortaya çıkacak. Gezegenler farklı yönlere döndüklerinde, değişikliklere ayak uydurabilmek için, sizin de dikkatli manevralar yapmanız gerektiğini unutmayın.
19 Mayıs'ta 2. Kaynaklar evinizdeki Akrep Dolunayı finansal konuları kaynama noktasına getirebilir. Fakat belirsiz Neptün'ün bu Güneş-Ay karşıtlığına yaptığı 90 derecelik açı, gerçeklerden çok, kurgu yaratabilir. Dikkatsizce harcama, hatalı hesaplamalar ve gerçek olmayan hayaller umulandan daha fazlasına mal olabilir. Yine de, inanç ya da bağışlama duygusu sizi güç bir durumdan kurtarırken, ilham, kullanmadığınız yeteneklerinizin farkına varmanızı sağlayabilir.

Mayıs'ta Jüpiter-Uranüs arasındaki yılın ikinci muhteşem 60 derecelik açısı, hızlı bir rota değişikliği yapmanıza izin verebilecek, alışılmadık anlayışlar ve ani sezgiler sunuyor. Özellikle diğerlerinin görmezden geldiği şeylere değer vermeye gelince, insanlar ve nesnelerle ilgili yargı önsezileriniz harika. Tamir ya da onarımla eşyaların değerini arttırmayı çok iyi bildiğiniz gibi, bitmiş gözüken bir ilişkiyi bile kurtarabiliyorsunuz. Yerinde duramayan Merkür büyük düşünceler ve uzak Bölgeler evinize girişiyle, eğitim ve seyahat için fırsatlar açığa çıkabilir. Bu nedenle, dikkatinizi tek bir

Akrep Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay Satürn'ün ve değişken Plüton'un da bu açıda yer almalarıyla, kendinizden daha emin olacaksınız. Ne yapacağınıza karar vermede hiçbir şüpheniz kalmayacak ve uzun süre etkili olacak. 2 Mayıs'ta yapacağı etki, gittiğiniz her yerde eğlenceli konuşmalar yapmanıza ve bunun da işlerinizi biraz aksatmasına sebep olacak. 5 Mayıs'ta 7. Ortaklar evinizdeki Boğa yeni ayını etkiliyor. Yeni Ay'ın Plüton'la olan stresli 135 derecelik açısı, bir arkadaş ya da yakınınızla zıt amaçlarda çalışmakta olduğunuzun bir İşareti olabilir. Bu ters yönden esen rüzgara direnmeye çalışsanız da fikrinizi değiştirmek daha iyi bir fakir olabilir.
18 Mayıs'ta , Özgüveniniz ve tutkularınız daha da güçlü hale gelecek.Mayıs'ın 19'unda sizi etkisi altına alabilir ve gerçeği görmekte zorlanabilirsiniz. Venüs'ün Neptün'e açı yapması, gerçeklerdense, fantezilerinizi seçmenize sebep olabilir. Bununla beraber, Güneş'in, 8. Yakınlık evinizdeki İkizler'e girmesi ve 60 derecelik açı birleşince, önünüzde açılan yeni fırsatları göreceksiniz.

Venüs'ün tutkulu Plüton'la ve dengeli Satürn'le uyumu sayesinde bugün bir aşk yaşayabilirsiniz. Bugünkü ilişkiniz uzun zamandan beri beklediğiniz şansı getireceğinden bugün bu ilişki şansını elinizden kaçırmayın. Ayrıca bugün değerli Venüs, 7. Diğerleri evinizdeyken yatırım yapmanız akılcı olur - özellikle de bir ortakla. İçinizdeki çelişkileri halletmeye çalışırken dışarıdan gelen sorumlulukları da kabul ederseniz, bugün hem aşk hem de işte etkili olabileceğiniz bir dönem .

9 Mayıs'da etkisini göstermeye başlayacak. İşlerinizi bitirmeniz önemli fakat kendinizi çok da yormayın. 11 Mayıs'da işlerinizin gidişi sizi üzebilir. Bu rahatsızlığınızı evdekilere yansıtmak yerine önünüzdeki hafta herşeyi yoluna koymayı deneyebilirsiniz. Fakat pes etmenize gerek yok İşler kendi kendine yoluna girecek.

Yay Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Yay Burcu Yorumu

Bu ay, şu anda 6. İş evinizden geçmekte olan sevimli Venüs'ün dengeleyici Satürn ve dönüşümcü Plüton ile uyumlu 120 derecelik açı oluşturacağı 1 Mayıstaki pratik bir işaret ile başlayacak. Bu olumlu bir durum olsa da, işle ilgilenmek ve eğlenmek arasındaki huzurlu dengenin tadını çıkarttığınızdan coşku konusunda pek hırslı olmayabilirsiniz. Bu şu anki egzersiz rutininizi yeniden değerlendirmeniz, bir kişisel çalıştırıcıdan yardım almak ve yeme alışkanlıklarınızı iyileştirmeyi ciddi ciddi düşünmek için uygun bir zamandır: Mayıs ayının büyük bölümünde Sağlık ve Alışkanlıklar Eviniz olan 6. Eve vurgu yapılacaktır.
Eğer geçen bir aşırı müsamahakârlık ayı olduysa, yaptıklarınızın pisliklerini temizleyerek telafi etmeniz gerebilir. Günlük yaşamınıza yönelik düzenli bir yaklaşım geliştirerek inatçılığınızı yararlı yönde kullanmanıza rağmen, bu kez herhangi bir şey hakkında fazla sabit fikirli olmak tehlikeli bir hal alabilir. Güneşin 12 Mayıs'ta Jüpiter'le gerçekleştireceği eğlenceli üçgen, verdiğiniz emeklerin bir teşekkür hatta parayla ödüllendirilmesini sağlayabilir. 12. Eve tekabül edecek ve Dolunayın bir bitiş zamanı olmasına karşın, bir projeye kıymak konusunda kendinizi alışılmadık biçimde güçlü hissedebilir ve böylece ilerleyebilirsiniz.
Venüs'ün 1 Mayıs'ta Satürn ve evrimsel Plüton ile oluşturacağı düzgün büyük üçgen, bir sonraki tepenin ötesinde daha yeşil çayırlar aramak yerine, olduğunuz yerde kalmanızın daha iyi olacağının bir işareti olabilir. Hâlihazırda elinizde bulunanları geliştirmek her zaman aradığınız maceranın a kendisi olabilir. Ancak Merkür'ün 2 Mayıs'ta Satürn ile gerçekleştireceği açı, ilişkileriniz konusunda ciddi ciddi düşünmenizi gerektirebilir. Kişisel yaşamınızı karmaşık hale getiren bir kariyer kararı vermek zorunda kalırsanız, başarı hayallerine karşılık asla mutluluğunuzu vermeyin.

Oğlak Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay dört gezegen yön değiştiriyor. Bu hareketlenme 2 Mayıs'ta Satürn'ün pembe hayallerinizi gerçeklerle yüzleştirmesiyle başlıyor. Bu hayallerinizi sınırlasa da, daha etkin hale getirecektir. 9 Mayıs'ta Jüpiter geri gidişine başlayarak, fiziksel kaynakları daha etkin kullanmanız gerektiğini hatırlatıyor. 6. eviniz olan İş Evinizdeki Merkür'ün gerilemesi detaylar üzerinde daha fazla durmanız gerektiğini vurguluyor. Mesela küçük hatalar ve iletişim eksikliği sorunlar yaratabilir, bu konulara dikkat edin.
Önümüzdeki üç hafta boyunca işleriniz ve sorumluluklarınız konusunda fikrinizi değiştirebilirsiniz o yüzden uzun vadeli sözler vermekten kaçının. 5 Mayıs'taki hoşgörülü Boğa yeniayı, oyuncu 5. evinizde, romantik bir başlangıcın tohumlarını atabilir ve yaratıcılık konusunda sizi şanslı duruma getirebilir. Kendinizi genç ve masum hissederek, basit zevklere açık olabilirsiniz. Cömert Jüpiter'in Ay-Güneş birleşimiyle yaptığı 120 derecelik açı, size bu duyguların uzun sürmesi için yol gösterecek ve en ciddi anlarınızda bile eğlenmenin yollarını hatırlatacak Neptün'le dik açı yaparak, takım çalışmasında yorgunluk hissetmenize neden oluyor. Aynı zamanda, başkalarıyla yaptığınız projelerde başarı elde edeceğinizi gösterse de, sorumluluklarınızı sınırlamanın önemini de ortaya koyuyor. Aksi takdirde kendinizi çok fazla yük altında hissedebileceksiniz.

1 Mayıs'ta, ilişkilerinizde sadede gelmenize yardım edecek. Kişisel ve finansal hayatınızda savrukluğu azaltırken, değerli şeyleri bulmak için derince kazmanız gerekebilir. 2 Mayıs'ta Satürn dosdoğru giderek, gününüze ciddilik getiriyor. İkizler burcundaki İletişim gezegeni normalde esnek ve meraklı olmasına rağmen, 3 Mayıs'ta Plüton'la 150, Satürn'le 90 derecelik açı yaparak, sohbetleri derinleştirip, düşüncelerinizi şüpheyle karartıyor.

Kova Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Kova Burcu Yorumu

Ulaşılabilir hedefler seçerseniz işinizde meyveleri toplamaya başlayacaksınız. Venüs, 1 Mayıs'ta otoriter Satürn ve takıntılı Plüton'la dengeleyici bir açı çizerek hayatınızı basitleştirmenizi, sevdiğiniz şeyi yaparak para kazanmanızı ve ilişkilerinizde anlık memnuniyet yerine sağlamlık aramanızı istiyor. Ama Merkür'ün 2 Mayıs'ta meraklı İkizler'e girmesi ve Satürn'ün dönmesiyle huzursuzluğunuzu harekete geçirerek, gökyüzündeki bir dilim pasta uğruna kazandıklarınızdan vazgeçmeniz için sizi kışkırtıyor.
Merkür 3 Mayıs'ta ciddi Satürn'le 90 derecelik açı yaparak yolculuk tutkunuza bir sünger çekse de, hassas Boğa'nın 5 Mayıs'taki yeni ay hali her şeyi geri getiriyor. Duygusal dünyanıza hizmet ederek ve mevcut ilişkinizi geliştirmeye çalışarak kendinizi memnun edin. Özgürlüğünüzden vazgeçme korkunuz sizi yıldırmasın. Mars, 9 Mayıs'ta şamatacı Aslan'la sizin 7. eviniz otan Ortaklık evinizde buluşuyor ve aynı gün dev Jüpiter geri gitmeye başlıyor. Kendinizi cesaretle ifade edebileceğinizi düşünseniz de geçen ay çok yaklaştığınız fırsatlardan uzaklaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Mayıs'ın 19'unda sinirli Akrep dolunayken yolun sonuna gelmiş gibi olabilirsiniz, zira azimli Satürn'le 90 derecelik açı yapacak. Bu sırada, tatlı Venüs, Mayıs'ta Neptün'le açı oluşturacak. Bu da sizin kafanızdaki halledilmemiş işleri gölgeleyerek hayal gücünüzü canlandıracak. Aynı gün Güneş, sizin 5. eviniz olan Eğlence evinizde İkizlerle buluşacak. Bu da sizin vermiş olduğunuz sözleri unutarak kapınızı yeni bir aşka açmanıza ya da daha önceki bir sevgilinize ikinci bir şans vermenize sebep olabilir.

Hassas Venüs ciddi Satürn ve şüpheli Plüton'la 90 derecelik bir açı yaparken hayat iyi görünüyor. Gerçekleri kontrol etmeniz hedefinizden şaşmadığınızı gösterir. Biraz fazla açıldıysantz, Dünya'nın 90 derecelik açısı sizi merkeze çekecektir. Kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Ama güvenliğiniz ve rahatınız için bu baskı gerekli. Unutmayın duygusal gelgitler

Balık Burcu Mayıs 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mayıs 2013 Balık Burcu Yorumu

Bu ay, dört gezegen değişim suyunu döndürmek için yön değiştiriyor. Bu istikrarlı etki, özellikle ilişkiler açısından durumunuzu güçlendirmeye yardımcı oluyor. Eğer şuan ki partnerinizi değiştirmeyi veya yeni birini aramayı düşünüyorsanız, bu düşüncenizi uygulamanın tam zamanı. Fakat şanslı Jüpiter 9 Mayıs'ta zıt yönde hareket edeceğinden çabuk harekete geçmeyin. Bu dört aylık geri hareket ediş boyunca kazanç sağlamaya devam edebilirsiniz ama yaşadığınız tecrübeleri bir anda yutuvermek yerine, küçük parçalar halinde sindirin aksi takdirde bütün faydalarından yararlanamazsınız.
Düşsel Jüpiter'in bu terslikle oluşu aynı zamanda aradığınız gerçeğin içinizde olduğunu hatırlatıyor. Bu nedenle, dışarıdaki güçlerden çok içinizdeki rehbere güvenin. Hem Neptün hem Merkür 26 Mayıs'ta zıt yönde hareket ediyor. Anahtar gezegenleriniz Jüpiter ve Neptün, bu zıt hareket boyunca kaderinizi yeniden gözden geçirmeniz konusunda sizi zorluyor ve manevi yolculuğunuzu derinleştirmeye davet ediyor. Merkür'ün Onuncu Kariyer Evinizdeki üç haftalık ters dönüşü, iletişiminizde geniş önlemler almanızı ve mesleki ya da genel sorumluluklarınızla ilgili detaylara el atmanız gerektiğini gösteriyor.

Yeni Ay'daki Kararlı Boğa, 5 Mayıs'ta Üçüncü Bilgi Evinize merak tohumlar ekiyor Jüpiter'den gelen destekleyici üçlü takım, sözlerinize daha da güvenilirlik katacak yararlı konulara dikkatinizi yoğunlaştırıyor. Mars'ın 9 Mayıs'ta Altıncı İş ve Hizmet Evinizdeki Gösteriş Düşkünü Aslan burcuna geçmesi davranışlarınızı daha dramatik hale getiriyor. Bu yaratıcı güç inişli yokuşlu bir hal alırken, Mars 11 Mayıs'ta baskın Plüton ile idaresi güç bir 150 derecelik açı oluşturuyor.

2013, 2013 Susan Miller, 2013 Susan Miller mayıs Ayı Burç Yorumlar, mayis, Mayıs Ayı Burç Yorumları,mayıs Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Susan Miller, Susan Miller,  2013, Susan Miller,  mayıs 2013, Susan Miller, Mayıs ayı, Susan Miller, astroloji, Susan Miller ay yorumları, Susan Miller burç, Susan Miller burç yorumları, Susan Miller, Yorumları
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2013, 08:54:53 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: 27 Nisan 2024, 10:34:41 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunlari, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programi, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları program yükle, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haber, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4252 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:20
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 6831 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:08:34
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 3254 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:06:47
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 5678 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:39:27
Gönderen : kezban62
2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3606 Son Mesaj 03 Temmuz 2013, 07:58:26
Gönderen : Karaelmas