Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3659 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Ekim 2013, 14:49:07 »

2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Kasım Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Kasım 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Koç Burcu Yorumu

Kasım ayında sağlığınız iyiye gidiyor ve ayın 23'ünden sonra daha da iyiye gidecek. Sağlığınızı bağırsaklarınıza, safra kesenize ve karaciğerinize dikkat ederek güçlendirebilirsiniz. Düzenli olarak bacaklarınıza masaj yapın. Ayın 23'üne kadar burcunuzun 8. evi çok güçlü. Bu yüzden hala cinsel olarak aktif bir dönem yaşayacaksınız. Bu dönem detoks rejimi yapmak için, ruhani âlemle uğraşmak için, emlak veya sigorta işleriyle ilgilenmek için ideal olacaktır. Büyük ihtimalle kredi limitiniz bu ay arttırılacak.

Bekâr Koçlar için Kasım ayı yeni bir aşkın başlangıcı olabilir. Geçen ay sizi çeken cinsellikti. Bu ay cinsellik yine önemli olacak ama daha fazlasını da İsteyeceksiniz; karşı cinste derinlik de size çekici gelmeye başlayacak. Daha eğitimli aşklar arayacaksınız. Öğrenciler bu ayda profesörlerine âşık olabilirler. Cinsel çekiciliğin süresi sekiz dokuz aydır. Fakat entelektüel olarak anlaşmak çok daha uzun süreli bir birliği sağlar.
Bu ay mali durumunuz çok iyi. Para gezegeniniz burcunuzun 9. evinde olduğundan parasal büyüme ve yüksek hedeflerle karşılaşacaksınız. Bugünlerde gelirlerinizle ilgili çok iyimsersiniz ve geçen aya göre çok daha fazla harcama yapacaksınız.

Burcunuzun ortasına ayın 26'sindan sonra gelecek olan Venüs kariyer fırsatları, başarı, büyüklerden veya patrondan ikramiyeler şeklinde ödüllendirilmeler getirecek.
Şanslı Günler: Kasım 7. 8, 17, 18. 25. 26

Boğa Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Boğa Burcu Yorumu

Geçen ayın ortasında beliren iş ortaklığı bu ay da gerçekleşebilir. Fakat biraz sabırlı olmalısınız. Bu dönemde iş ortaklığı tekliflerini iyi incelemelisiniz. Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.
Mali hayatınız çok karmaşık ancak hala refah düzeyiniz artabilir. Gecikmeler olsa bile her şey sonunda düzelecek.Ayın 23'ünden sonra burcunuzun 8. evi güçlenecek. Bu dönem yararı olmayan şeylerden ve İnsanlardan kurtulma zamanı.
Bunlar yer tutan fazla eşyalar, gereksiz duygusal kalıplar olabilir. Her tür detoks rejimleri iyi gelebilir. Eğer gereksiz şeylerden kurtulursanız yeni şeyler için yer açılır. Evren bizi hediyeleri ile ödüllendirir ama yerimiz yoksa bunları kabul edemeyiz.

Öğrenciler ayın 26'sından sonra çalışmalarına ağırlık verecekler bu onlara başarıyı getirecek.
Ayın 23'üne kadar sağlığınız dikkat istiyor. Genel sağlığınızda geçici bir stres dönemine gireceksiniz. Daha fazla dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Ayın 2'inden 26'sına kadar karaciğerinize dikkat edin ve ayın 26'sında sonra omurganıza, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize özen gösterin.
Şanslı Günler: Kasım I, 9, 10, 11, 19, 20, 27, 28

İkizler Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 İkizler Burcu Yorumu

Oldukça hareketli bir ay sizi bekliyor. Bu yüzden aylık programınızı biraz azaltın. İkinci olarak gezegenlerin gücü burcunuzun alt yarısından üst yarısına hareket edecek. Burcunuza gün doğıuyor. Sembolik olarak konuşmak gerekirse güzel bir gece uykusundan uyanıyorsunuz. Bu dünyevi hedeflerinizin peşinde koşmak için iyi bir dönem. Üçüncü olarak ayın 9'unda kariyer gezegeniniz Neptün, aylar süren gecikmesinden sonra yine ileriye doğru hareketine devanı etmeye başladı. Böylece kariyeriniz ile ilgili açıklık kazanmaya başlayacak. Nereye gideceğinizi, ne yapacağınızı biliyorsunuz ve planlarınızı gerçekleştirmek için enerjiniz var. Dördüncü olarak ayın 23'ünde yıllık kariyer zirvenize giriyorsunuz.

Sağlığınızı kalbinize, ciğerlerinize, bağırsaklarınıza, kollarınıza ve omuzlarınıza ve böbreklerinize dikkat ederek güçlendirebilirsiniz. En önemli olan yüksek enerji seviyenizi korumanızdır.Bu ay aşk için heyecanlı bir ay. İyi bir ilişki bu dönemde daha iyiye giderken hatalı bir ilişki son bulur.
Ortaklar veya arkadaşlarınızın hayatlarında dramatik değişimler olacak. Eşiniz veya sevgiliniz imajını, dış görünüşünü değiştirme eğiliminde olabilir. Altı ay İçinde tamamıyla değişik bir görünüşe kavuşabilir. Her zamanki gibi Güneş tutulması arabanızı ve iletişim araçlarınızı da test edecek.
Patronlarınızın tavırlarına karşı ayın 3'üne ve 17'sinden 21'ine kadar olan sürede daha fazla sabır gösterin.
Şanslı Günler: Kasım 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29, 30

Yengeç Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Jüpiter ve Neptün'ün birkaç aydır geri çelimİe içinde bulunmaları dolayısıyla bu ay yurt dışı seyahat için pek iyi bir tercih değil. Öğrenci Yengeçlerin üniversiteye kabullerinde gecikmeler olabilir. Jüpiter bütün bir ay boyunca geri çekilmesine rağmen Neptün'ün ayın 9'undan sonra İİerİ hareket etmesi sonucu olaylar yeniden ilerleme gösterecek. Eğitim planlarınıza açıklık gelecek. Seyahat etmek isteyen Yengeçlere bu yılın sonunu beklemelerini öneririm.

Ayın 23'üne kadar hala parti havasındasınız. Bu gibi dönemlerde kendimizi yeniden yaratmak için zamana ihtiyacımız vardır. Mali durum hala iyi gözüküyor. Spekülasyonda şanslı olabilirsiniz. Dahası siz para kazanmaktan hoşlanıyorsunuz. Bu ay "kolay para"mn zamanı, yani çok çalışarak kazanılmış paranın değil. Profesyonel yatırımcılar ayın 23'üne kadar bonolara, eğlence ve enerji sektörü hisselerine dikkat etmeliler. Bu tarihten sonra sağlık sektörü, yabancı şirketler, yayınevleri ilginç yatırımlar olabilir.
Bu ay bir başka Güneş tutulması 25 Kasım tarihinde yaşanacak. Bu tutulma iş ve diyet değişikliği getirecek. Eşinizin veya sevgilinizin dostlukları bu ay sınavdan geçecek.
Bu ay sağlığa daha çok odaklısınız. Bu iyi bir gelişme. Şu anda sağlığınız göreceli olarak iyi. Bu ay alacağınız önlemler size gelecek ay, sağlığınız daha hassas olduğunda, yardımcı olacak.
Güneş ayın 19'undan 23'üne kadar Neptün'le beraber stres getirebilir. Bütün önemli finansal kararlarınızı gözden geçirin. Bu ay ödevinizi iyi yapmanız gerekiyor.
Merkür sizin inanç gezegeninizdir. Merkür, Neptün'le ayın Tinden 3'üne kadar karşı karşıya gelecek. Bu durumda hayalleriniz veya içgüdülerinizin daha fazla doğrulanma ihtiyacı gündemde olacak.
Şanslı Günler; Kasım 4. 5, 6, 14, 15, 16, 23, 24

Aslan Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Aslan Burcu Yorumu

Geçen ay gibi bu ayda burcunuzun 4. evi güçlü. Ev ve aile konulan, kariyerinizle ilgili konuların önüne geçecek. Ailenizin yanında bulunarak onlar için elinizden geleni yapmalısınız.
Duygusal uyumu bu ay yakalayacaksınız. Aslanları daha çok materyal kazanımlar taçlandırılır ama duygusal uyum olmadan materyal kazanımlar sağlanamaz. Ayrıca birçok sağlık sorununun altında duygusal uyumsuzluk vardır. Duygusal uyum, ruhani güce giden kestirme yoldur.

Ayın 23'üne kadar sağlığınız hassas durumda olacak. Rahatlayın ve daha çok dinlenin. Bu durum geçici ve sağlığınız ayın 23'ünden sonra yeniden iyileşecek. Her hedefinizi gerçekleştirecek enerjiye kavuşacaksınız.
Ayın 23 'ünde burcunuzun 5. evi çok güç kazanıyor. Bu da yine yıllık kişisel zevk zirvelerinden birine girdiğinizi gösteriyor. Bu dönem parti ve eğlence zamanı olacak.
En Şanslı Günler: Kasım 7, 8, 17, 18, 25, 26

Başak Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Başak Burcu Yorumu

Kasım ayında Başakların sağlıkları hassas olacak. 23 Kasım sonrası sağlığınız tekrar iyi seyrine dönecek. Bu ay dinlenmeye ve rahatlamaya önem vermelisiniz. Ruhsal enerjinizde olan kaçakları yoga. meditasyon ve ibadet ederek önlemeye çalışmalısınız. 23 Kasım tarihine kadar aşk yaşamınız sağlığınız gibi hassas olacak. 9 Kasım tarihinden itibaren ileriye doğru hareketine başlayan aşk gezegeniniz aylar sonra yaşamınızın bu alanındaki olayları netleştirmeye başlayacak. Bu gelişmelere rağmen 23 Kasım tarihine kadar sevdiğinizle bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu ay sosyal ilişkileriniz gayet başarılı görünüyor.

Kasım ayında 4. evinizde olan para gezegeniniz, ev ve aileye yapılacak harcamaları, yatırımları ve aile içinde oluşacak kazançları işaret ediyor. Bu ay anne ve babalar maddi açıdan çocuklarına destek olacaklar. 26 Kasım tarihinde para gezegeniniz 5. evinize yerleşecek ve daha riskli yatırımlara yöneleceksiniz. Özellikle 29 ve 30 Kasım tafililerinde harcama ve yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Kasım ayı kişisel yaratıcılığınızla kazanç elde edebileceğiniz bir dönem olacak.
Bu ay ev ve aile hayatınızda bazı kararlar almanıza neden olabilir Bu dönemde uzun süredir ertelediğiniz veya sakındığınız problemleri çözüme kavuşturacaksınız.
Ev ve aile problemleri sadece güncel konular olmayıp, bu dönemde geçmişten gelen problemlerle de uğraşmak durumunda kalacaksınız. Şanslı Günler: Kasım 1, 9. 10, ii, 19, 20, 27, 28

Terazi Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Teraziler bu ay size büyük etkisi olmasa da komşularınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlar, işyeriniz ve kardeşlerinizin yaşamlarında bazı değişiklikler olabilir. Bu ay eğitim planlarını değiştirmeleri zorunlu olabilir. Bu dönemde aracınız veya elektronik ev eşyalarınızın bozulması gündeme gelebilir.

Bu ay eşiniz, sevgiliniz veya dostlarınızın sizinle parasal konularda yardımlaşma içinde olacaklar. 26 Kasım sonrası parasal konularda birbirinize sağlayacağınız destek çok büyük Önem taşıyacak.
Kasım ayında Teraziler hala parasal konularda yılın zirvesinde olacaklar. Kariyerinizdeki değişiklikler veya ufak problemler yaşadığınız bolluk ve bereketi etkilemeyecekler. 23 Kasım tarihi itibarı ile 2013 yılı için tüm kısa vadeli maddi amaçlarınıza ulaşmış olacaksınız.

Geçen ay gezegenler topluluğunun dönencenizin alt bölümüne inmesiyle bu yıl ki dış dünyaya ait kariyer amaçlarınıza ulaşmış olacaksınız. Artık bu yıl için dönencenizde güneş batmış gibi olacak ve siz evinize çekilerek gece yaşamınızda yapabileceğiniz faaliyetlerinize başlayacaksınız.
Şanslı Günler: Kasım 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29, 30

Akrep Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Akrep Burcu Yorumu

Kasım ayında Akrepler harika görünecekler; sağlık, enerji ve özgüvenleri lanı olacak. Normalde Akrepler çekici bir yapıya sahiptirler, ancak bu ay çekicilikleri daha da artacak. Bugünlerde bu çekiciliğiniz le istediğiniz kişiyi kendinize âşık edebilirsiniz.Sağlığınız bu ay oldukça iyi olacak ancak 11 Kasım tarihine kadar kalbinize dikkat etmelisiniz. 23 Kasım tarihinde sona erecek olan kişisel zevklerinizin zirve pozisyonu sağlığınız için gerekli enerji açısından yararlı olacak. Fiziksel zevkler insanın hoşuna gitse de aşırı dozda alındıklarında sağlığa zararlı olabilirler.

23 Ekim tarihinde gezegenlerinizin gücü dönencenizin alt bölümüne kaydığından yaşamınızda ev ve ailenin önemi artmış durumdadır. Kariyer yaşamınız açısından Kasım ayını yeni iş teklifleriyle oldukça hareketli geçireceksiniz. Ancak bu dönemde iş tekliflerini değerlendirirken sadece para ve güce değil ev ve ailenizin ihtiyaçlarını da düşünerek karar vereceksiniz.

Bu dönemde duygusal uyumu olmayan hiçbir şey Akreplerin gözlerinde önemli olmayacaktır. Aile gezegenlerinin başlattığı geri çekilme hareketiyle Akrepler aile yaşamlarında uzun vadeli problemlerle karşılaşabilirler. Bu dönemde aile bireylerinize anlayışla yaklaşmalı, kısa vadeli problemlere öncelik vermeli ve uzun vadeli olanları zamana bırakmalısınız.

23 Kasım tarihi itibarı ile parasal alanda yılın zirvesine ulaşacak olan Akreplerin gelirleri çok büyük olacak. Yüksek gelire rağmen para gezegeninin geri çekilme hareketi nedeni ile bu dönemde yatırım stratejilerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz.

Bu değişiklikleri yaparken paniğe kapılmamalı ve sakin kafayla mantıklı kararlar almalısınız.Çalıştığınız sektörde değişikliklere ve sizin iş değiştirmenize neden olabilir.2-26 Kasım tarihleri arası aşk gezegeniniz para evinizde olacak. Bu nedenle bu dönemde yeni iş ortaklıkları söz konusu olabilir. Sevgiliniz, eşiniz, ortaklarınız veya dostlarınız bu dönemde size maddi açıdan çok destek olacaklar.
Şanslı Günler: Kasım 4, 5, 6, 14, 15, 16, 23, 24

Yay Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Yay Burcu Yorumu

2013 iş arayan Yaylar için güzel bir yıl olduğu gibi Kasım ayı da harika bir ay olacak. İster iş arayın ister aramayın, iş ahlakınız ve performansınız bilindiğinden bu ay pek çok güzel iş teklifi ile karşılaşacaksınız.
24 Kasım tarihinde aşk gezegeniniz geri çekilme hareketine başlayana kadar aşk sizi her yerde takip edecek ve bir çaba harcamaksızın pek çok romantik ilişkiye gireceksiniz. Bu tarihten sonra aşk yaşamınızı gözden geçirmeniz gerekecek. Siz vc sevdiğiniz kişi, ilişkiniz içinde adeta yönünüzü kaybetmiş gibisiniz. Bu durumda yıl sonuna kadar ilişkinize süre tanımanızda yarar olacaktır.

Bu ay sağlığınız gayet iyi olmakla beraber kalınbağırsak, mesane ve cinsel organlarınıza dikkat etmelisiniz. 2 - 26 Kasım tarihleri arası ayrıca karaciğer, omurga, dizler dişler ve kemiklerinize özen göstermenizde yarar vardır. 23 Kasım itibarı ile gezegenlerinizin gücü yıldız haritanızın alt bölümüne geçeceğinden artık ev, aile ve duygusal dünyanıza daha fazla önem vereceksiniz. Bu süreç sizin yaşamınızın gecesi yani kendi dünyanıza dönmeniz gerekecek bir dönemdir. Artık yeni bir gün için ev ve ailenize çekilerek enerji depolamanız gerekiyor. Kariyeriniz hala önemli olmakla beraber önümüzdeki altı ay boyunca ev ve aile daha öncelikli olacaklar.

1. evinizin güçlenraesiyle özgüven problemleriniz ortadan kalacak ancak hala kendinizi ve imajınızı tanımlamak ve yeniden yapılandırmak için zaman harcamanız gerekecek. 25 Kasını tarihi itibarıyla dönencenizde gerçekleşecek Güneş tutulması kişiliğiniz konusunda son birkaç aydır gösterdiğiniz gelişmeyi test edecek. Eğer geçmiş aylardaki gelişmenizi başarıyla tamamladıysanız bu tutulmayı çok sakin atlatacak ancak eğer gelişmeniz başarısız ise oldukça çalkantılı bir dönem geçireceksiniz.
Şanslı Günler: Kasım 7, 8, 17, 18, 25, 26

Oğlak Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Uranüs hala geri çekilmekte olmakla beraber 23 Kasım sonrası geliriniz önemli ölçüde artacak. 25 Kasım tarihinde 12. evinizde gerçekleşecek Güneş tutulması İnançlarınızı oldukça etkileyecek. Bu değişiklikler inanç gücünüz, yöntemleriniz ve felsefeniz gibi alanlarda yer alacak. Daha önce bahsettiğimiz gibi Güneş tutulmaları insanlara ölümü çağrıştırır ve onların bu konuya daha fazla ilgi göstermesini sağlar. Ölümü anlamak, korkularımızı hissetmek bize hayatımızı daha iyi yaşamamızı sağlamalıdır.

Bu ayın 26'sında dönencenize giren Venüs sayesinde bekâr Oğlaklar eğlenceli ancak ciddi olmayan İlişkilere girecekler. Anne ve babalar bu aya çocuklarıyla daha fazla ilgilenmek isteyecekler. Kariyeriniz hala çok iyi gitmekte ve yeni olanaklar ortaya çıkacak. İş görüşmelerinizde kimliğinizi vurgulayan kıyafetlere dikkat edin, aksesuar olarak bordo ve yeşil renkleri kullanın.
Güneş tutulmasının eşiniz veya iş ortaklarınızın mali durumlarını olumsuz etkileyebilecektir. Onlara sadakatinizi gösteriniz ve zor günlerinde onlara yardımcı olunuz.
Şanslı Günler: Kasım î, 9, 10, 11, 19, 20, 27, 28

Kova Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ayın 23'ünde Güneş'in 11. evinize girmesiyle bilim, teknik ve bu konularla ilgili olan gruplarla olan ilişkileriniz artacak. Astronomi ve astroloji ile derinden İlgilenmeye başlayacaksınız. Şimdiye kadar olan istek ve arzularınız gelip geçse bile bunların yerlerini yeni istek ve arzular alacak.
Güneş tutulması sizin 11. evinizde gerçekleşeceğinden evlilik, ilişki, iş yaşamı, arkadaşlık ve ticari ortaklıfıklarınız bir sınavdan geçecekler. Arkadaş ve sevdiklerinizle daha sabırlı olunuz çünkü onlar biraz kırılgan olabilirler. Bu yıl bu kişilerin yaşamlarında bazı terslikler gerçekleşmiş durumda dolayısıyla sizin de anlayışlı davranmanız gerekli.

26 Kasım sonrası Venüs'ün Plüton ile birlikte göstereceği hareket kariyerinizde güzel bir dönem geçirmenize yardımcı olacak. Bu durumdan siz ve aileniz fazlasıyla memnun kalacaksınız. Bu süreçte evinizin işyerinize ve işyerinizin de evinize benzediğini fark edeceksiniz. Bunun nedeni rahatlık ve başarıyı aynı anda istemeniz. Yaşadığınız ve çalıştığınız yerleri benzer hale getirerek rahatınızı düşünmekte ve başarınızı devam ettirmeye çalışmaktasınız, evli çiftler bu dönemde birbirlerine daha fazla bağlanacak, bekârlar ise yeni aşklar bulacaklar.
Geçen ay gezegenlerin batı kanadından doğuya geçmesiyle girdiğiniz özgür yaşam tarzı yılsonuna kadar devam edecek. Çevrenizdeki koşullara uymak yerine onları değiştirecek güçte olacaksınız. Yetenekleriniz, gücünüz ve sosyal pozisyonunuz size istediklerinizi gerçekleştirme şansı verecek. Başarılarınızın arkasında kendiniz olacak başkalarının yardımına gerek hissetmeyeceksiniz.
Şanslı Günler: Kasım 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29, 30

Balık Burcu Kasım 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Kasım Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Kasım 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Kasım 2013 Balık Burcu Yorumu

I - 3 Kasım tarihleri arası sevdiğiniz veya eşinizle sabırlı olun. Unutmayın ki pek çok anlaşmazlık uzlaşma sayesinde çözülebilir. Sorunlarınız hemen çözemiyorsanız kendinize biraz vakit tanıyın bu yolla çok daha etkili çözümler bulabileceksiniz. Kasım ayında eş veya sevgilinizin sizden daha fazla başarılı olması sorunlarınızın kaynağı olabilir. Bu nedenle sorunlarınızı iyi analiz edin ve mantıksız davranmayın.11 Kasım sonrası sosyal bağlantılarınız parasal konularda size çok destek olacak.
Bu dönemde sosyal bağlantılarınızın çoğunluğu iş yaşamınızdan gelecek yani iş yaptığınız kişilerle yakın ilişkiler geliştireceksiniz. İşveren Balıklar bu süreçte işten ayrılmalar ve çalışanları ev hayatlarında problemlerle karşılaşacaklar.

Bu süreci yaptığınız diyeti sağlıklı hale getirerek atlatmaya çalışmalısınız. Problemleri önlemek için hazırlıklarınızı iyi yapın. Bu dönemde doğru hamleleri yapmak için iyi düşünüp iyi plan yapmanız gerekecek.
11 Kasını sonrası gezegenlerin pek çoğu dönencenizin üst bölümünde yer alacak ve 10. Kariyer Eviniz çok güçlenecek. 23 Kasım sonrası ev ve aile problemlerini bir kenara bırakarak iş ve dış yaşamınıza önem vermeniz gerekmekte.

23 Kasım sonrası sağlığınız biraz zayıflayacak. Bu nedenle düşük olacak enerjinizi sadece kariyer hedeflerinize odaklayın ve boş yere harcamaktan kaçının. Bu ay kalbinize, karaciğerinize, kalın bağırsağınıza, cinsel organlarınıza gerekli özeni göstermelisiniz. 23 Kasım sonrası temponuzu düşürün ve dinlenmeye bakın. 23 Kasım tarihine kadar detoks ve yoga, meditasyon gibi teknikler sağlığınız için önem taşıyacaktır.
Şanslı Günler: Kasım 4, 5, 6, 14, 15, 16, 23, 24
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2013, 17:32:26 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 28 Nisan 2024, 02:24:41 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4973 Son Mesaj 30 Ekim 2012, 10:28:33
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13083 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2739 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:31:06
Gönderen : kezban62
2013 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3081 Son Mesaj 03 Temmuz 2013, 07:58:20
Gönderen : Karaelmas
2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 2839 Son Mesaj 25 Temmuz 2013, 04:15:09
Gönderen : kezban62