Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 8299 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 22 Temmuz 2012, 13:04:23 »

2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları

Balık Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu


Neptün 4 Ağustos’ta on ikinci eviniz Kova burcuna dönüyor ve yine 13 Ağustos’ta aynı burçtaki Dolunaydan ekstra güç alıyor. Bunu biraz yavaşlamanız için evrenden aldığınız bir mesaj olarak değerlendirin. Meditasyon yapın veya parkta yürüyüşe çıkın. Zihninizi pozitif ve ilham verici düşüncelerle doldurmaya çalışın.

Merkür’ün yedinci evinizdeki geri çekilme hareketinin yanında, 2 sinde Venüs, 29′unda ise Yeni Ay Başak burcuna gelerek ilişkilerinizi güçlendiriyor. Bu çiftler ve bekârlar için harika bir haberdir. Ancak özel veya profesyonel bir ortaklık düşünüyorsanız, bu düşünceyi Eylül sonu veya Ekim başına kadar erteleyin. Fikrinizi değiştirmeniz mümkündür.Geri çekilen Merkür nedeniyle işler sinir bozucu bir yavaşlıkta ilerleyecek ama bunun bazı avantajları da olacak. Bu süreyi yaptığınız işleri gözden geçirip revize etmek için kullanın. Hataları görmeye çalışın. Ağustosun ilerleyen günlerinde kulağınıza gizli bilgiler gelebilir, ancak duyduklarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşmayın; ne söz verirlerse versinler, onlar da başkalarına anlatacaklardır.


Kova Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Ağustos tek bir etken dışında genelde iyi geçiyor. Merkür 2 Ağustos’ta sekizinci eviniz Başak burcunda geri çekiliyor ve 8′inde yedinci eviniz Aslan burcuna dönüyor. Bu dönemde parasal konularda ve ilişkilerde karışıklıklar ve yanlış anlamalar olması normaldir. Resmî belgelerinizi kontrol edin ve faturalarınızı erken ödeyin. Aynı zamanda konuşmadan önce düşünün ve e-posta göndermeden önce mutlaka okuyun.

Neptün 4 Ağustos’ta burcunuza dönüyor ve yine 13 Ağustos’ta burcunuzdaki Dolunaydan ekstra güç alıyor. Bu kombinasyon size harika bir karizma verecek ve siz insanları etkileyerek yörüngenize çekiyor olacaksınız. Ancak Neptün burada, özellikle Merkür’ün geri çekilmesiyle, başkalarının sizi yanlış yönlendirebileceğini işaret ediyor.

Pek çok gezegenin Aslan burcundaki geçişi sırasında insanlar size ilham verecek, siz de onları etkileyeceksiniz. Ayrıca romantizme hazır olacaksınız ve bu hem çiftler hem de bekârlar için gayet idealdir, ancak gönlünüzü hemen kaptırmayın. Eğer Eylül sonu veya Ekim başında hâlâ aynı duygulara sahipseniz, o zaman sevginiz gerçek olabilir. Ayrıca bir profesyonel danışmanla ilk kez görüşecekseniz, dikkatli olun. Sadece duymak istediklerinizi duyabilirsiniz.

Geçen ay iş yerinde ortaya çıkan sıkıntılar arada bir yaşanacak ve Mars 3 Ağustos’ta altıncı eviniz Yengeç burcuna girdikten sonra, iş temponuz hızlanacak. Mümkünse 10 ve 25 Ağustos tarihlerine toplantı veya önemli görüşmeler koymayın. Bu tarihlerde herkesin yüzü asık, siniri tepesinde olacaktır.


Oğlak Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür 2 Ağustos’ta dokuzuncu eviniz Başak burcunda geri çekiliyor ve 8′inde sekizinci eviniz Aslan burcuna dönüyor. Parasal konularda, seyahat planlarında, yasal konularda ve uzak mesafe görüşmelerinde temkinli olmanız şart. Tüm bu alanlar karışıklıklara açıktır. Faturaların ödendiğinden ve rezervasyonların onaylandığından emin olun. Bilgisayarınızdaki önemli belgeleri yedekieyin, e-postalarınızı göndermeden önce tekrar okuyun ve başkalarının görmesini istemediğiniz hiçbir şeyi ortalığa dökmeyin.

Neyse ki Başak burcundaki Yeni Aydan 3 gün önce, Ağustosla Merkür yoluna devam ediyor. Ay sonunda yapılacak seyahatlerde bir sorun çıkmayacak ve siz ihtiyaç duyduğunuz bilgilere kolayca ulaşabileceksiniz. Ayın son birkaç günü, akrabalarınızla iletişim kurmak için idealdir. Öğrenciyseniz, üniversite; veya burs konusunda iyi bir haber alabilirsiniz.

Mars yedinci eviniz Yengeç burcunu ziyaret ederken gelerek yedi hafta boyunca ilişkilerinizde iniş ve çıkışlar olabilir 10 ve 25 Ağustos’ta kariyer ve aile ilişkilerinizde anlaşmazlık ve ayrılıklarının ortasına çekilmekten kaçının. Ancak çok keyifli geçecek ve arkadaşlarınızla buluşmak için ideal bir tercih olacak.

13 Ağustos’ta ikinci eviniz Kova burcundaki Dolunay hem sizin hem de ailenizin parasal durumunu hedef alıyor. Parasal konularla ilgili bazı karışıklıklar yaşanabilir, çünkü 4 Ağustos’u Kova burcuna dönen Neptün bu Dolunay ile karşılaşacak. (,en çekilen Merkür’ün de etkisiyle, yasal belgeleri kontrol etmeyi unutmayın ve önemli satın alma ve sözleşme planla ayına erteleyin.


Yay Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür 2 Ağustos’ta onuncu eviniz Başak’ta geri çekilmeye başlayacak. Ardından 8′inde dokuzuncu eviniz Aslan burcuna
geçecek ve 26 sında yoluna devam edecek. Merkür Aslan burcundayken seyahat planlarınızda aksaklıklara neden olabilir, gecikmeler ve hatta iptallerle karşılaşabilirsiniz. Başak burcundayken özellikle işle ilgili ayrıntılara dikkat etmeniz gerekiyor; her yaptığınızı iki kez kontrol edin.

Potansiyel seyahat sıkıntılarına rağmen dokuzuncu evinizdeki uyumlu gezegensel dizilimler araştırma için idealdir ve herhangi bir konuya olan merakınızı artıracaktır. Fırsatını bulursanız bir konferansa veya eğitim seminerine katılın, çünkü bu kariyerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilir.

Neptün 4 Ağustos’ta üçüncü eviniz Kova burcuna dönüyor ve 13′ünde aynı burçta Dolunay ile karşılaşıyor. Bu, Merkür’ün geri çekilmekte olduğunu unutmadığınız sürece sunumlar ve görüşmeler için ideal bir birleşmedir. Toplantılarda konuşmadan ya da sunum yapmadan önce verileri, rakamları ve bilgileri kontrol edin, çünkü birilerinin kanıt isteyeceği kesindin Her duyduğunuza inanmayın.

29 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay, kariyer ve statüyü temsil eden onuncu evinizi aydınlatıyor. Eylül ayında ön planda olacaksınız, o yüzden şu anda bu zamanı, pozisyonunuzu sağlama almak için kullanın. Bir seviye atlamanız söz konusu, ancak bu bir sonraki aya ertelenebilir ve siz bekleyen bir zam veya ikramiyeyle ilgili haberler duyabilirsiniz.


Akrep Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Bu ay 3 Ağustos’ta dokuzuncu eviniz İkizler burcuna giren Mars bilgi açlığınızı sürdürürken siz kendinizi bir görevde gibi hissedeceksiniz. Elbette kütüphaneden ve internetten yararlanabilirsiniz ancak insanlarla konuşarak, onların bilgilerinden faydalanıp kendi bilgilerinizle harmanlayarak daha çok şey kazanabilirsiniz. Aynı şeyi siz de başkaları için yapabilirsiniz. Bazı insanlar size, sizin onlara verebileceğinizden daha çok bilgi kazandıracak. Dikkatli dinleyin.

4 Ağustos’ta Neptün dördüncü eviniz Kova burcuna dönecek ve enerjisini 13 Ağustos’ta aynı burca gelen Dolunay ile birleştirecek. Ev ve aile ilişkileri üzerindeki bu vurguyla, sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Dolunay zamanında sezgileriniz özellikle çok kuvvetli olacak.

Bu ay, pek çok gezegen on birinci eviniz Başak burcundan geçerken insanların, özellikle arkadaşlarınızın yaşamınıza çok şey kattığını fark edeceksiniz. Yeni Ay da 29 Ağustos’ta aynı burçta olacak. Ancak planlarda aksilik olması mümkündür; çünkü Merkür 2 Ağustos’ta aynı burçta geri çekiliyor olacak. Gitmeden önce buluşma yer ve saatini teyit edin ve Merkür’ün geri çekilmesi sırasında sık rastlanan yanlış anlamalara hazırlıklı olun. 28 ve 30 Ağustos tarihleri sosyal aktiviteler için idealdir.

Geri çekilen Merkür, 26′sında direkt rotasına girmeden önce onuncu eviniz Aslan burcuna uğruyor. Bu kariyerinizle ilgili olay ve kararlarda aksilikleri işaret edebilir ve talimatlar defalarca değişecek bile olsa, her birini teyit etmek isteyeceksiniz. Ancak Venüs’ün de 20 sine kadar aynı burçta olmasıyla, tüm aksilikleri kolayca çözümleyeceksiniz.


Terazi Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür 2 Ağustos’ ta on ikinci eviniz Başak burcunda geri çekiliyor ve 26 sında yön değiştirmeden önce 8′ inde on birinci eviniz Aslan burcuna geliyor. Aslan burcundaki geçireceği bu süreçte arkadaşlarınızla görüşmeyi planladığınızda, Merkür’ ün geri çekilmesiyle oluşan aksaklıklara karşı bir önlem olarak buluşma tarihini, yeri ve saatini teyit etmeyi unutmayın. Yanlış anlamalar da oluşabilir ve bu sizin toplantılarınıza ve dîğer grup aktivitelerinize yansıyabilir.

Bu ay on ikinci eviniz önem kazanıyor ve biraz enerji toplamak iun size iyi bir fırsat sunuyor. Bu etki, 29 Ağustosla Yeni Ayın Basık burcuna gelmesiyle artacak ve Merkür’ün de aynı burçta olmasıyla sezgileriniz güçlenecek. Venüs Başak burcuna ayın 2 sinde geliyor ve kendinizi şımartmanız için size birkaç sebep daha veriyor. Masaj yaptırın ve evinizin rahatlığından keyif alın.

Neptün 4 Ağustos’ ta beşinci eviniz Kova burcuna donuyor. 13′ünde romantizm gezegeninin Dolunay burcunda özel biriyle tanışma olasılığınız yüksek, ilişkide olan çil der iun bu, birlikteliği kutlamak için harika bir fırsattır. Ancak ilişkiniz dilediğiniz gibi gitmiyorsa, Ay enerjisi sizi yolunuza devam etmeye teşvik edebilir. Ancak Merkür’ün geri çekilme harekelim de göz önünde bulundurun. Rotasına girdiği anda fikriniz, de de ğişebilir.

3 Ağustos’ ta Mars’ın onuncu eviniz Yengeç burcuna geçmesiyle, iş yükünüz artıyor ve siz bu yüksek tempoyu Eylül ortasına kadar hissedeceksiniz. Ancak zorlu insanlar sizden ilgi talep ettiklerinde, yaşamınızın bu alanında daha çok sıkıntı yaşanabilir, dikkadi olun. Soğukkanlılığınızı koruyun ve bağları koparma düşüncelerinizi engelleyin. Yeni bir iş bulmak biraz zaman alabilir.


Başak Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür 8′inde on ikinci eviniz Aslan burcuna dönmeden önce sizin burcunuzda geri çekilecek. Önemli kişisel kararları erteleyin ve Merkür’ün geri çekilme sürecini, 29 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ayın ardından gelecek on iki ay içinde neler başarmak istediğinizi düşünerek geçirin.

Venüs 2 sinde sizin burcunuza geliyor ve çekim güçlerinizin en üst seviyelerde olacağı üç haftalık bir sürecin başlangıcını işaret ediyor. İnsanlar auranızdaki açıklanamaz karizmanın farkına varacaklar ve çoğu ricalarınıza severek karşılık verecek. İş veya sosyal aktiviteleriniz için yeni bir kıyafet alarak kendinizi şımartın.

3 Ağustos’ta Mars on birinci eviniz Yengeç burcuna ilerlerken sosyal yaşamınız da hız kazanıyor. Bu etki Eylül ortalarına kadar uzanacak, bu yüzden siz bu süreçten en iyi şekilde faydalanmak için arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve sosyal aktiviteler düzenleyeceksiniz, Ancak bütçenize dikkat edin, düşük maliyetli restoranlar ve aktiviteler seçin.

13 Ağustos’ta günlük işleri temsil eden altıncı eviniz Kova burcundaki Dolunay ile karmaşık mesajlar, sırlar ve yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Bu kısmen, 4′ünde Koç burcuna dönen Neptün’ün etkisidir ve iş yaşamınızla ilgili yanıt sunmaktan çok yeni sorular getirecektir. Ağustos, işle ilgili önemli bir karar vermek ya da sıkıntılarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşmak için uygun bir ay değil Verileri yedekleyin, talimatları yazılı olarak isteyin ve sohbetlere kulak misafiri olurken altıncı hissinizi kullanın.


Aslan Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür, 2 ve 26 Ağustos tarihleri arasında geri çekiliyor. Ay Başak burcunda başlıyor ve 8′inde Aslan burcuna geçiyor. İşlerin pürüzsüz bir şekilde ilerlemesi için gösterdiğiniz gayretlerinz bazen kişisel planlarınızın askıda kalması can sıkıcı olabilir. Ancak bunu olumlu bir gelişme olarak kabul edin ve bu zamana kadar karar verip planlarınızı sonuçlandırmadan önce tekrar gözden geçirmek için kullanın.

Venüs 20 Ağustos a kadar sizin burcunuzda ilerlerken popülariteniz artıyor. Bu, kişisel cazibe ve karizma için yılın en iyi geçişlerinden biridir ve arzu ettiğiniz her şeyi kendinize çekeceksiniz. Birinden yardım istemeniz gerekiyorsa, şimdi isteyin ve başkaları da sizden yardım beklerse şaşırmayın.

Neptün 4′ ünde yedinci eviniz Kova burcuna dönüyor ve Dolunayın 13′ünde aynı burca gelmesiyle romantik ışınlarını saçıyor Bu hem çiftler hem de yaz aşkı yaşayanlar için harika bir haberdir. Ancak ciddi bir karar almak için uygun bir zaman değil. İllüzyon gezegeni Neptün söz konusuyken, karşınızdaki insana mı âşıksınız yoksa aşka mı, bunu ayırt etmek zordur. Ağustos’un başlarında geçmişte bıraktığınız biriyle tekrar ilişki kurabilirsiniz ancak uzun ömürlü olmayacak çünkü daha önce neden ayrıldığınızı hatırlayacaksınız. Sezgilerinize kulak verin.

Venüs, 21 Ağustos’ta ikinci eviniz Başak burcuna ilerliyor ve 29′unda Yeni Ayın aynı burca gelmesiyle parasal konularda rahatlıyorsunuz. Ancak tek bir pürüz var. Merkür’ün bu burçta geri gidiyor olmasıyla, ödemeleriniz geç gelecek, bilançolarda hata olabilir ve fatura ödemelerinde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önceden plan yapın. Finans konusunda sıkıntı yaşamamanız Eylül sonlarını bulabilir.


Yangeç Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür 2 Ağustos’ta üçüncü eviniz Başak burcunda geri çekilmeye başlıyor, sonra 8′inde ikinci eviniz Aslan’a dönüyor ve
26′sında geri çekilme hareketine devam ediyor. Bu süreçte posta ve parayla ilişkili gecikmeler ve karışıklıklar yaşayabilirsiniz ve arabanızın aküsü veya saatinizin pili biterse şaşırmayın. Faturalarınızı erkenden yatırın, hata olmaması için dekontları kontrol edin, tarih, yer ve zamanları teyit edin.

3 Ağustosla Mars’ın burcunuza gelmesiyle yaz enerjiniz harekete geçiyor. Bu ateşli gezegen arzu ve kararlılığınızı artıracak ve siz az zamanda çok iş başarabilirsiniz. Ama Mars sırf acele ettiğiniz için bir aksaklığa da sebep olabilir. Ağırdan alm ve mutfakta, merdiven tepesinde veya alet kullanırken işinizi şansa bırakmayın» Özellikle 10 ve 25 Ağustos’ta temkinli olun.

Merkür’ün dönüşünden sadece üç gün sonra? 29 Ağustos’ta Yeni Ayın Başak burcuna gelmesiyle, kaybettiğiniz zamanı telafi edebilirsiniz. Günlük yaşamınız hız kazanacak, iletişimde sorun yaşamayacaksınız ve birkaç hafta önce ulaşması imkânsız olan bilgiler ayağınıza gelecek. Ancak önemli haberler bekliyorsanız, bunun için Eylül sonunu veya Ekim başını beklemeniz gerekebilir.

4 Ağustos’ta sekizinci eviniz Kova, burcuna dönen Neptün enerjisini 13 Ağustos’ta aynı burca gelen Dolunay ile birleştirdiğinde, parasal konular önem. kazanacak. Bu gezegen diziliminden en iyi veya en kötü şekilde yararlanabilirsiniz. Krediye başvurursanız ve sözleşme imzalamanız gerekirse dikkatli olun. Ve başkalarının sizin yerinize karar almasına izin vermeyin. Bunun dışında bu dizilim, banka hesabınıza katkıda bulunabilin


İkizler Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Geçen ayın olay ve sıkıntılarından dolayı sürüncemede kalan konular olsa da hayat yüksek tempoda ilerleyecek. Ancak gelişmeler sizin istediğiniz hızda olmayabilir. Bunun için 2 ve 26 Ağustos arasında geri çekilen yönetici gezegeniniz Merkür’ü suçlayabilirsiniz. Ama bu aynı zamanda kişisel planlarınızı ve sonbahar projelerinizi değerlendirmek için size zaman kazandırıyor. Böylece zamanı geldiğinde hazır olacaksınız.

Neptün, kısa Balık burcu ziyaretinin ardından dokuzuncu eviniz Kova burcuna geri döner. Bu ve 13 Ağustos’ta Dolunayın Kova burcuna geçtiği süre arasında, çantalarınızı toplayıp tatile gitmek için her türlü sebebiniz var. Eğer bir hafta uzun bir süreyse aynı sonuca ulaşmak için hafta sonu yakınlarda bir yere gidin ruhunuzu taze bir manzarayla tazeleyin.

Kişisel ilişkileriniz büyük olasılıkla Merkür’ün geri çekilme sürecinden etkilenecektir. Dördüncü eviniz Başak burcunda yön değiştirip ardından üçüncü eviniz Aslan burcuna döneceğinden, yakın akrabalarınızla konuşurken sözlerinizi dikkatli seçmeniz gerekecek. Bununla birlikte, geçen ay tanıştığınız biri bu ay size ihtiyacınız olan bilgileri vermek için karşınıza çıkabilir. Ve eğer geçmişte kalan bir ilişkiyi yeniden canlandırmayı düşünüyorsanız iki defa düşünün.

Mars 3 Ağustos’ta ikinci eviniz Yengeç burcuna girip gelirinizi artırmak için ihtiyacınız olan tüm teşvikleri beraberinde getiriyor. Ancak düşünceleriniz, finansal bir yatırım gerektiren bir işe dönerse, ağırdan alın. Sizin umduğunuz gibi sonuçlanması pek olası değil


Boğa Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

Merkür’ün 2 ve 25 Ağustos tarihleri arasındaki gerilemesi boyunca, son zamanlarda yaşadığınız ilişki sorunları, iletişim veya mekanik sorunlar devam edecek. Hepsi bu da değil. Üçüncü eviniz Yengeç burcundaki Mars bu etkiyi artıracak ve bu dönemde seyahat etmenizi tavsiye etmiyoruz. Seçme şansınız varsa, 10 ve 24 Ağustos tarihlerine toplantı veya görüşme koymayın,

20′sine kadar dördüncü eviniz Aslan burcunda bulunan Venüs sayesinde, evinizde huzur bulmayı sürdürüyorsunuz. Ancak unutmayın, 8 inde geri çekilen Merkür Aslan burcuna döndüğünde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Önce düşünün, sonra konuşun, düşüncelerinizi netleştirin ve özellikle sevdiğiniz insanların duygularına karşı duyarlı olun. Ancak bu, sonbaharda evle ilgili projelere el atmak istiyorsanız, fikirler üretmek için uygun bir zaman.

29 Ağustos’ ta beşinci eviniz Başak burcuna gelen Yeni Ay, sosyal yaşamınızı ve aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Eylül e kadar devam eden bu etki, bir eş arayışmdaysanız yeni bir ilişkiyi tetikleyebilir. Aynı zamanda ailenizle veya sevgilinizle bir tatile çıkmak ya da yaratıcı aktivitelere katılmak için uygun bir zamandın Küçük çocuklarınız varsa, onlara ayırdığınız ekstra zaman ve ilgi onları mutlu edecek ve öğrenmeye açık olacaklar.

Ayın 4′ünde Neptün onuncu eviniz Kova burcuna dönüyor ve ayın 13′ünde aynı burca gelecek olan Dolunay kariyer başarısını işaret ediyor. Ancak ay enerjisi, yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkarmak için daha iyi bir yer olup olmadığını sorgulamanıza neden olacak. Olasılıkları araştırın, belki bir sonraki ay bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Ancak somut bir şeylerin ortaya çıkmasının 2012′yi bulması muhtemeldir.


Koç Burcu’ nun Ağustos 2012 Aylık Yorumu

2 Ağustos’ta Merkür, altıncı eviniz Başak burcunda geri çekiliyor. Sonra 8′inde beşinci eviniz Aslan‘a geçiyor ve 26′sına kadar ziyaretini sürdürüyor. Karışıklıklar ve yanlış anlamalar yaşamınızın iki alanını etkileyecek: işiniz ve boş zamanlarınızda yaptığınız aktiviteler, çocuklarınız ve romantik ilişkileriniz. Tarih, yer ve saatler konusunda emin olun ve varsayımlara yer bırakmayın. Kuşkunuz varsa sorun. İş konusunda önceden ve iş sırasında açıklama isteyin.

4 Ağustos’ta, Kova burcundaki Dolunaydan bir gün sonra Neptün on birinci eviniz Kova burcuna dönüyor. Bu ikili etki arkadaşlığı ve sosyalleşmeyi vurguluyor ve bir arkadaşınızın arkadaşıyla özel bir ilişkiye başlamanızı tetikleyebilir. İlk bakışta etkilenmediyseniz bir daha düşünün; şu anda ilk izlenimler aldatıcı olabilir.

Ayın 3′ünden itibaren Mars dördüncü eviniz Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında, aile ilişkileriniz tekrar bozulabilir. Bu sorunların büyük bir bölümü kişisel sıkıntılarla ilgili olacak. O yüzden egzersiz, rahatlatıcı bir hobi ya da ev içinde bir şeylerle meşgul olarak günlük yaşamın streslerinden arınmaya çalışın. Ancak bu büyük bir projeye başlamak, sevgilinize ya arkadaşınıza yanınıza taşınmasını söylemek için uygun bir zaman değildir.

Geri çekilen Merkür’ün tüm tuhaflıklarına rağmen Ağustos kariyerinizde başarı sağlamanız için tüm olasılıkları içeriyor. 29 Ağustos’ta Yeni Ayın altıncı eviniz Başak burcuna gelmesi ve Venüs’ün yine Başak burcunda Jüpiter ve Plüton ile hizaya girmesiyle, terfi, zaman ya da yeni bir iş teklifi almanız mümkün.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 02 Mayıs 2024, 20:24:09 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
aciidjxi
Yeni Üye
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 4

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2012, 01:16:22 »

tesekkurler
Logged
mannyakk
Yeni Üye
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 3

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2012, 15:39:10 »

teşekkürler
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4066 Son Mesaj 05 Eylül 2012, 09:52:12
Gönderen : Karaelmas
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 5 6524 Son Mesaj 19 Ekim 2012, 04:28:58
Gönderen : samyeli90
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4279 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 17:56:23
Gönderen : Karaelmas
2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 6354 Son Mesaj 22 Kasım 2012, 14:48:41
Gönderen : Karaelmas
2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 2873 Son Mesaj 25 Temmuz 2013, 04:13:19
Gönderen : kezban62