Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 4069 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 29 Ağustos 2012, 19:09:26 »

2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2012 eylül Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları


Aslan Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Aslan Burcu Eylül 2012

Ayın 7′sinde Venüs burcunuzda olacak. Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz. Kötü olmasa bile bu ay çevredeki gereksizliklerle uğraşmak sizi canınızdan bezdirebilir. Mart ayı sizin için hafta sonu tatilleri açısından çok şanslıdır. Bu dönemlerde stres atabilmenizi sağlayacak hoş anlar yaşayacaksınız..

Önemli dikkatsizlikler yaparak işinizle ilgili bazı hatalara sebep olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizle ilgili olaylarda hızlanma olabilir. Bu ay eş veya sevgilinizin yapabilecegi harcamaları kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Aşırı hayalleri bırakın ve kendinizi boşuna harcamayın. Tam olarak duygusal bir dönemdesiniz. Herşeyi hislerinizle değerlendirme iç güdüsünde olabilirsiniz. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe dikkat etmelisiniz.

Bazı yalanlarını yakalamanız olasıdır. Sizi, ancak isteyip de, gerekli gayreti sarfetmemek durdurabilir. Siz bir erkekseniz maddi açıdan güçlü bir erkeğin çeşitli yardımları olabilir. Özellikle, alım, satım işleri ile ilgiliyseniz bu dönemde büyük kazançlar elde edebilirsiniz


Başak Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Başak Burcu Eylül 2012

Merkür ayın 2′sinde burcunuzda ve 17′sinde ayrılacak. Ayın ilk haftasında kendinize dönük ve heyecanlı olacaksınız. Ayın ilk günlerinde yorgun ve sinirli olduğunuz için konuşmalarınızda daha sakin ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim. İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız. Aşktan yana olan şansınızı bu tür sorumsuz davranışlarınızda geri tepmemelisiniz. yine bu dönem içinde süpriz dost ziyaretlerine kendinizi hazırlıklı tutmalısınız.

Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler. Eğer iş hayatında veriminizin düştüğünü görürseniz hemen harekete geçmeli ve yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Harcamalarınız oldukça artacaktır. maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Bu borçların ödenmesinde bu ay bir hayli zorlanacaksınız. Kişisel sorunlarınız bu devrede daha ağır basacaktır. Bu sebeple öncelik tanıdığınız işlerinizi halletmek için ısrar edeceksiniz. Bilinçli bir şekilde hedeflerinizi takip ettiğinizde başarı oranınızın bir hayli fazla oluşu sizi de şaşırtabilir. Şansınızın da desteği ile olaylar lehinize gelişmeye devam edecektir. Yanlız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz. Bunun yanında aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacaktır eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca yok. Ama bir birlikteliğiniz varsa aranızdaki küçük tatsızlıkları hallediyor ve birbirinize daha yakınlaşıyorsunuz. Ayrıca bu dönemde resmi dairelerle olan ilişkileriniz geçmişe göre daha verimli ve sağlıklı olacaktır.


Terazi Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Terazi Burcu Eylül 2012

Eylül ayında özellikle transitler artıyor ama daha önce ayın 17′sinde Merkür geliyor, 23′ünde Güneş burcunuzda ve tabii Satürn de var, gerçekten karmaşık ve etkin bir dönem. Hayaller ve gerçekler arasında iyi bir denge kuracaksınız.

Bekar ve genç bazı Teraziler, yabancı biriyle aşk yaşayabilir veya evlilik yapabilirler. Hukuk, sanat ve finans eğitimi alanlar için parlak bir dönem, yetenekleriniz keskinleşiyor. Entellektüel meraklara yöneleceksiniz. Zekanız formda ve mantığınız keskin.

Ama zaman zaman alaycı ve kırıcı konuşmalar yapabilir ve yakınlarınızı üzebilirsiniz. Arada bir tembel olabilirsiniz. Çevrenizde skandallar oluşabilir veya suçlu kimseler bulunabilir fakat siz bunlardan etkilenmeyeceksiniz. Çok şey kazanmak istiyorsunuz ama bunun için biraz da manevi gücünüzü yükseltmeli, moral kazanmalısınız. Merkür ilişkisinde daha insancıl olacaksınız.

20 – 29 Eylül transitinde düşünce ve davranışlarınız değişecek, basitlik, dağınıklık, yüzeysellik, güvenilmezlik ve saygısızlık gözlenebilir, ticaretle uğraşıyor ve yatırımlar yapmak istiyorsanız vazgeçin çünkü başarı oranınız düşük olacaktır.

22 -30 Eylül arasında işlerinizi veya sorumluluklarınızı erteleme eğilimindesiniz, kararsızlıklarınız en üst düzeyde, rahatsız edici değişiklikler yaşayabilirsiniz, ikametgah sorunlarınız olacak ve zorluklarla karşılaşaçaksınız, çalışma arkadaşlarınızın değişebilir veya siz onlardan ayrılabilirsiniz, bazı yasal zorluklar sizi bekliyor, bu dönem hastalanabilirsiniz.

Buna karşın artı etkiler de var, bunlar size destek getirecektir. Başka dönemlere karşın, bu dönemde sakin ve huzurlu olma eğilimindesiniz, sabır ve çalışma azminiz sizi amaca yönlendirir, sorumluluk alabilirsiniz, mal edinme hırsınız artabilir, ev ve arsa işlerinde başarılı olursunuz, bu transit kendinizi yalnız olduğunuzda daha rahat hissedeceğinizi gösterir, birden fazla konuyla ilgileniyorsanız bu transit içinde birisi öncelik kazanacak ve başarı sağlayacaksınız.


Akrep Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Akrep Burcu Eylül 2012

Başkalarının hayatınızı ve kaderinizi kontrol etmesine izin vermeye isteklisiniz ancak bununla ilgili zemin gelişmeden ve olgunlaşmadan birşey yapamazsınız. Mesleğinizi tümüyle değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Güçlü insanlar sizinle ilgilenebilirler. Kafanızı ilgilenmek zorunda olduğunuz diğer konulara vermek zorunda kaldığınız zaman üretkenliğinizin arttığını gözleyebilirsiniz. Aşkı sizin gibi çok önemseyen biri için bu ay iyi bir fırsat olabilir. Evlilik hazırlığı yapanlar için fırsatlar olabilir. Ayrıca sır olarak sakladığınız şeylere dikkat edin.

Aşırı baskıcı tutumlar sizin düşündüğünüzün aksine zararlı olabilir. Özellikle mesleki konularda yakın ilişikiniz olan insanlarla aranızda bir problem çıkmasını istemiyorsanız onları yapamayacaklarışeyler konusunuda zorlamamalısınız. Ancak akıllıca davranarak herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.


Yay Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Yay Burcu Eylül 2012

Bu ay herşeyin iyi olacağına inanıyorsunuz. Neyin iyi neyin kötü olacağından emin olmanız zordur. Geçen ay daha ziyade ciddi ilşkilere eğilimli olduğunuzdan bahsedilmişti. Bu ay eğer isterseniz, ciddi bir ilişki geliştirebilirsiniz fakat aynı zamanda günlük maceralarda da şanslısınız. Karşı cins tarafından fazlasıyla beğenileceğiniz bir dönemdesiniz.

Hani kalkıp mesela ünlü bir film yıldızını baştan çıkartmak gibi istekleriniz olmadığı sürece istediğiniz kimseyi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Süregelen ilişkileriniz var ve yeni bir macera yaşamak istemiyorsanız, mevcut ilişkiniz son derece akıcı bir durum kazanabilir. Acele ve ciddi kararlar alabilirsiniz. Sonu bir evliliğe kadar gidebilir.

Yay insanları hangi cinsiyetten olursalar olsunlar fakat özellikle kadınlar, evli kimselerle duygusal ilişkiye girmekte en az sakınca gören burcun insanlarıdırlar, böyle bir durumunuz varsa karışnızdaki kişi hayatını sizinle birleştirmeyi düşünebilir ama eğer evliyseniz ve evlilik dışı bir ilişkiniz varsa bu ay iki arada kalıp, ikisine birden yetişmekte zorluk çekebilirsiniz fakat kötü bir durum yok. Yine siz siz olun evliliğinize sadık kalın.


Oğlak Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Oğlak Burcu Eylül 2012

Eylül 19′da Pluto retrodan çıkıyor, isteyerek veya istemeyerek çoğu zamanınızı yalnız geçireceksiniz fakat yalnız kalmaktan korkup ve kaçınmaya çalışacaksınız. Eşinizin kronik bir hastalığı olabilir, hatırlanması zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uykunuz sorun olabilir. Eğer herhangi bir nedenden dolayı hukuki işleriniz varsa bunları bu aylarda halletmelisiniz.

Bu süre içinde, tasarladığınız fakat bir kalıba oturtamadığınız işleriniz varsa aynı tarih geçerli olmak üzere hayata geçirmelisiniz. Bu süre zarfında zihinsel faaliyetlerinizi hayata yansıtmanız sonucunda bir başarı daha kazanmış olacaksınız. İşlerinizi zamanında yapmalı bir başka güne erteleme durumuna girmemelisiniz. Çünkü ertelemeler sonucu biriken işler sizi diğer işlerinizi de zamanında yapamama durumuna düşürecekir.

Ayrıca bu tarihten sonra başka insanlarla aynı fikirde gibi görünsenizde aslında onların sizin fikirlerinizi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Belki de haklısınız, fakat her şeyin açık ve net olmasını savunan bir insan gibi davranmıyorsunuz. Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

ASC ilişkisinde yine çevreye karşı huzursuzsunuz, bir haksızlığa uğrayabilir ve yabancılaşabilirsiniz, başkalarına kendi istelerinizi kabul ettirme eğilimindesiniz, yönetme hırsınız yoğun bir şekilde ortaya çıkacak ve başarıyı zorlayacaksınız. Pluto-ASC ilişkisinde, kaderle ilgili çok önemli ve çok güçlü bir etki yine önünüzde ve sizi bekliyor. Yaşamsal tartışmalardan kaçının, kaza ve yaralanma tehlikesi yineleniyor, bir ayrılma veya taşınma olayı yaşayacaksınız ve yasalarla çatışabilirsiniz.


Kova Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Kova Burcu Eylül 2012

Bu ay genel olarak ilk yargılarınız doğru ve kesin fakat ayrıntılarla fazlaca ilgilenmeniz zaman kaybına neden olacaktır. Kimsenin aklına gelmeyen, orjinal ve kendini özgü değişik fikirler üreteceksiniz. Fakat yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenmemelisiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Aksi takdirde meslektaşlarınızla ve eğer varsa iş arkadaşlarınızla gereksiz tartışmalara girebilirsiniz.

Evliyseniz eşinizle olan ilişkileriniz o kadar sağlıklı değil. Ama o yine de destek vermekten çekinmiyor. Çünkü o da yaşadığı çevreye karşı mahçup duruma düşmemeyi ve toplumda saygınlık kazanmayı istiyor. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Girişimlerinizi yılın son iki ayına bırakmak sizin için daha iyi olacaktır. Ay geçerken, duygusal olarak çözümsel ve tarafsızsınız, daha hoşgörülü olabilir, nadiren huysuzlaşabilirsiniz. Krizleri yatıştırma yeteneğiniz çok iyi, bundan yararlanın. Bazen biraz kıskanç olacaksınız.

Duygusal olarak kolay yaralanacaksınız, bazı kişilik değişimleri yaşayabilirsiniz. Modayla ilgilenecek ve bu konuyu araştırmak isteyeceksiniz. Duygularınız mantığınızı aşmamalı. Tezcanlısınız, ruhsal konulara eğilim ve politika merakı dikkat çekebilir ve eğer aşıksanız maddi değerler aranıza girebilir.

Duygularınızın esiri olacaksınız, hayal gücünüz çok yaratıcı, mantıksız korkularınız olabilir, sezgileriniz size yakın çevrenin dışında güçlüdür. Tatminsizlik ve anlaşılamamakyüzünden arada bir yanlız kalmak isteyeceksiniz. Garip hobilere meraklanabilirsiniz. Manevi konularda bir karara varma güçlüğü çekeceksiniz ve bir rüya buna neden olacak. Esrarengiz bir idrak gücünüz var. Önemliyi önemsizden ayırabilme ve geliştirebilme yeteneğiniz dikkat çekecek. Duygusal şaşkınlıklardan kaçınmalısınız. Dört ay kadar riskli düşünceler üretmeyin, paranoyalarınızı terbiye edin, hayal kırıklığına uğrama ihtimali fazladır, güçsüz ve zor durumda olanlardan yararlanma eğiliminden kaçının.


Balık Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Balık Burcu Eylül 2012

Ayın sonuna doğru olaylar kontroldan çıkıyor. Ama önemli değil, ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir. Ama genelde gelişmeler kötü değil. Geçen haftaların yorgunluğunu ve bitkinliğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bununla beraber sağlık açısından daha sakin bir döneme girdiğinzi söylenebilir.

İlişkilerinizde takındığınız olumlu tavırlar karşınızdakileri iyi anladığınız hissini verecektir. Eylem veya konuşmalarınızda çok açık ve anlaşılır olacak ve şartlandırmalara girmeyeceksiniz, bazı alışkanlıklara karşı gelebilir, bir yakınınızla daha çok beraber olmak isteyebilir, bazen kavgacı olabilirsiniz, çevrenizdeki bazı kişilerle anlaşmazlıklar yaşanabilir, agresif davranışlar ve sabırsız çıkışlar gösterebilirsiniz.

Bir de çok önemli olmayan bir kaza tehlikesi var öte yandan çevreden gelen uyarıları kişilik sorunu yapabilir ve insanların size eleştirdikleri fikrine kapılabilirsiniz. ASC ilişkisinde ise, yeni tanışmalar yoğunlaşacak ve heyecanlı olaylar yaşayacaksınız, sinirsel gerginlikler olabilir, duygusal olarak incinebilirsiniz.

Bu ay, isteklerinizi ille de uygulamak isteyecek ve başkalarından destek bekleyeceksiniz ama bu kolay olmayacak çünkü kendinizi kandırma eğilimindesiniz, sezgileriniz iyi ama bunlara karşın kinci ve hükmedici olacaksınız. Panik, telaş, ve ön yargılı davranışlar sorunların ana kaynağı olacaktır. Bu yüzden daha sakin ve önyargısız olmanız gerekecek ve gerekiyor.


Yengeç Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Yengeç Burcu Eylül 2012

Önceki aydan gelen etkiler aynen tekrarlanıyor. Eviniz sizin için çok daha fazla önem kazanacak. Evle ilgili olumlu ve etki sürüyor. Evinize ve ailenize güçlü duygular besleyeceksiniz.

Deniz kenarında veya üzerinde yaşama arzunuz her geçen gün artabilir, buna dikkat edin ve hazırlıklı olun zira yaşınız ve cebiniz uygunsa size gelecek yılda göç var diyorum. Deniz fenomeni tekrarlanıyor, hayret doğrusu bana kalırsa bazı Yengeç Burcu insanları gerçek mekanlarına dönecekler.

Kardeşler veya komşularla duygusal yönden bazı sorunları paylaşacaksınız. Pek istememenize rağmen duygularınızı anlatmaya ihtiyacınız var. Başkalarının görüşlerini yansıtmaya uygunsunuz ve bu yöndeki çalışmalarınız doğrudan evinize veya yakın çevrenize yönelik olacak ya da siz böyle olmasını tercih edeceksiniz.


İkizler Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

İkizler Burcu Eylül 2012

Bu ayda kişisel cazibenizin ve hatta belirginleşecek olan çekingenliğinizin tüm avantajlarını kullanabilirsiniz. Kazancınız modellik, berberlik, kozmetik, moda, rehberlik, hukuk, müzik, kuyumculuk ve tasarımdan geliyorsa kazançlı çıkacaksınız.

İlişkilere değer veriyorsunuz. Kendinizi inkar etmeyin, bu tutum fakirliğe ve kaynaklarınızı boşa harcamanıza neden olur. Para ile uğraşmaktan çok, sadece kısa yoldan para kazanmak için enerji ve isteğiniz olacak. Heveslerinizi çok belli etmeyin, o zaman harcanabilirler.

Enerji ve canlılık bu dönemde sizin arzuladığınız bir şey olacak. Sizde hareket eksikliği paranın eksikliğinden değil, daha çok mutsuzluk kaynaklanacaktır, sözlerinizin fiziksel kanıtlarla desteklenmesini gerekiyor. Plan, düşünce ve isteklerinizi kesin uygulamak isteyeceksiniz ve başkalarından da bunu bekleyeceksiniz.

Aşırı hevesler gösterebilir, saygısız ve nezaketsiz davranabilirsiniz, kendinize hakim olmanız zordur, genelde tatminsiz olabilir ve olayların kolay yönlerine kaçabilirsiniz. Kadınlarla münakaşa ve ayrılıklar görülebilir.


Boğa Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Boğa Burcu Eylül 2012

Sonbaharın ilk günlerinde evli Boğaların eşleriyle bazı sorunları olabilir, alıngan ve huysuz olmamaya gayret etmelisiniz. ilgi bekliyor olabilirsiniz ancak sevdiğiniz insanı bu yüzden yıpratmanız akıllıca değil, o zaman gerçekten herşey çok daha iyi olacaktır. Ayrıca eşiniz ya da bir arada çalıştığınız insanlarla ilgili kuşkularınız sizi yanlış yönlere saptırabilir ve hiç neden yokken onlarla aranızdaki ilişikinin bozulması söz konusu olabilir.

Bu tür aslı olmayan şeyler bazı bürokratik işleri de beraberinde getirecektir, bunları çözümlemekten kaçınmamalısınız. Ayın ilk günlerinde bu tür tersliklerle karşılabilirsiniz, ancak sorunlar uzun sürmeyeceği için büyütmemek yerinde bir tavır olacaktır. Bu ay boyunca zaman zaman kendinizi aşırı yorgun ve karamsar hissettiğiniz günler geçirebilirsini ama bu havaya yenik düşmemeli ve doğru zamanda, doğru çıkışlar yapmaktan kaçınmamalısınız. Uzun yolcular konusundaki, tavrınızı bu ayd a sürdürmeli ve doğru zamanda, doğru çıkışlar yapmaktan kaçınmamalısınız, aniden çıkabilecek durumlarda bile tedbirli davranmalısınız.

Yurtdışından bekledeğiniz bir haber varsa bu ay hala size ulaşmamış olabilir haber gelecek, bekleyin. Öte yandan sevdiğiniz insanı yıpratmanız hiç de akıllıca değil. Bu çeşit gerilimler size ve çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinize zarar verebilir. Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Bu tür olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz etkileyebilir. Gerilimin yaratacağı etkileri uzaklaştırmanız gerektirebilir. Alım satım ve haberleşme gibi konularda bu ay da dikkatli olmalısınız. Bazılarınız için sağlıkla ilgli sorunlarda harcama gerekebilir, bu durumda parasal konularda daha dikkatli davranmalısınız. Kısa doğa gezileri yapmalısınız. Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir. Böylece çalışmalarınızdaki verimi de yükseltebilirsiniz.


Koç Burcu Eylül Ayı Yorumu 2012

Koç Burcu Eylül 2012

Bu ay maddi açıdan şanslı bir dönem, uzaktan da olsa, Jüpiter ve Mars’ın olumlu etkileri size pek çok bakımdan avantaj sağlayacak. Eğer yönetici konumda bir Koç’sanız, bir işveren olarak büyük başarılar kazanabilirsiniz. Ancak zaman zaman aşırıya kaçabilecek bilimsel bir titizlik ve kuralcılık sizi yanıltabilir. Daha doğrusu karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir. Bu duruma biraz dikkat ederek sözkonusu olabilecek aksaklıkları oratadan kaldırabilirsiniz. Ters astro etkiler, bu alanda bazı karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmak güçleşebilir ve aşırı alıngan bir ruh haline girdiğiniz için her şey sizi sandığınızdan daha çok etkileyebilir.

Aşk yine başınıza tatlı belalar açabilir. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizi kıskandırmamaya gayrmamaya gayret edin. O, sizi bu aralar çok seviyor, onunla aranızda sorun olduğuna inandığınız konuları ortadan kaldırmanın tam zamanı. Sonbaharla birlikte sağlıkla ilgili problemler gündeme gelebilir. Bu durumda çevrenizdeki insanlara ve kendinize iyi bakmaya gayret etmelisiniz. Bir de tıp gibi bir konuda uzman biriyseniz, başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir dönem, bunu da unutmamalısınız. Teknik bilgiler konusunda yeteneklisiniz, eğer bunu kullanabilirseniz, özellikle gerekebilir. Ayın ilk günlerinde birtakım zorunlu harcamalar için para ayırmanız gerekebilir. Bu durumu gözönünde bulundurmanız yararlı olacaktır
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 03 Mayıs 2024, 22:27:05 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2012, 09:52:12 »

teşekkürker
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8305 Son Mesaj 24 Temmuz 2012, 15:39:10
Gönderen : mannyakk
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 5 6524 Son Mesaj 19 Ekim 2012, 04:28:58
Gönderen : samyeli90
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4281 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 17:56:23
Gönderen : Karaelmas
2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 6356 Son Mesaj 22 Kasım 2012, 14:48:41
Gönderen : Karaelmas
2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2173 Son Mesaj 01 Eylül 2013, 22:23:51
Gönderen : kezban62