Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2168 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 01 Eylül 2013, 22:23:51 »

2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 eylül Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Eylül 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay kontrolünüzün dışındaki koşullar kalbinizin arzusunun peşinden gitmenizi engellediğinde sınanıyorsunuz. Kişiliğe ilişkin 1. Evinizdeki eklektik Uranüs’le, bireyselliğinizi geri kazanmak için uzun bir süreçtesiniz. Bu ay o kadar ileri gidebilirsiniz ki, yanlışlıkla aslında müttefik olmak istediğiniz biri için bir tehdit olabilirsiniz. Temel gezegeniniz Savaşçı Mars, bütün ay boyunca tutkulu Akrep’te ve Dönüşüme ilişkin 8. Evinizde bulunuyor ve 3-4 Eylül’de Plüton ve Uranüs’le açı yaptığında isyan davullarını çalmanız için size baskı yapıyor.
19 Eylül’de Uranüs ve Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki karanlık Plüton arasında oluşacak yedi kare açının ikincisi tam olacak. Birincisi 24 Haziran’da hoşnutsuzluğunuzu tetiklemiş olabilir ama karşılaştığınız sorunlar karmaşık ve 16 Mart 2015′teki son Uranüs-Plüton karesine kadar nihai çözüme ulaşamayabilir.
15 Eylül’deki Başak Yeniay’ı Ayrıntılara ilişkin 6. Evinize düşerek büyük yolculuğunuzda küçük stratejik adımlar atmak için ideal zamanı getiriyor. Belli bir temele dayanmayan gösterişli planlar yapmak yerine kalıcı bir etkisi olan gerçekleştirilebilir bir şey yapın. Ama 20 Eylül’de iletişimci Merkür dinamik Uranüs-Plüton gerginliğine eklendiğinde kontrolünüzü korumak daha zor hale geliyor.
22 Eylül’de Güneşin sosyal zekâsı yüksek Terazi’ye girişi Sonbahar Ekinoksu’na denk geliyor ve kişisel hırslarınızı bir ortağın ya da çalışma arkadaşınınkiyle dengeleme zamanı geliyor. Ayın 29′unda mağrur Koç’taki Dolunay sırasında şiddetli açılar ilişkilerin ocağını ısıtmaya başladığında sıcaklık yükseliyor.



Boğa Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Boğa Burcu Yorumu

Şimdi hızlanmanın ve kendinizi daha açık ifade etmenin zamanıdır. Güneş çekingen Başak’ta olabilir ama 22 Eylül’e kadar Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin gösterişli 5. Evinizde parlıyor. Spot ışıkları altına girmek, kalbinizin arzularını yerine getirmek ya da bir sanatçı olarak yeteneklerinizi göstermek için şans sizden yana. Kendinizi böyle açığa çıkarmaya hazır olmadığınızı düşünüyorsanız, iyi bir gösteri yapmak amacıyla gereken özgüveni geliştirmek için şimdiden çalışmaya başlayın.
Baştan çıkarıcı yönetici gezegeniniz Venüs, 6 Eylül’de karizmatik Aslan’a doğru dans ederek, daha fazla dramatik davranışı cesaretlendiriyor. Bu geçiş Eve ilişkin 4. Evinizde meydana geliyor, bu da evinizde tutkulu melodramlara yol açabilir ya da sadece sizi müsrifçe evinizi yeniden dekore etmeye motive edebilir. 15 Eylül’de Başak’taki Yeniay, oynamak için yeni yollara ve sunum becerilerinizi geliştirmeye sizi teşvik ediyor. Kendinize karşı nazik ve cömert olun, kendinizi eleştirmek çabalarınıza zarar verebilir.
İletişimci Merkür 16 Eylül’de zarif Terazi’ye ve İş ve Hizmete ilişkin 6. Evinize girdiğinde işyerindeki ilişkileriniz iyileşiyor. Başkalarının söylediklerini dinleyip onlarla uzlaşma kurmaya gönüllü oldukça müzakere yeteneğiniz güçleniyor. Hissettiğiniz derin guruldama, 18 Eylül’de ileri harekete geçen ve ayın 19′unda devrimci Uranüs’le yedi kare açısının ikincisini oluşturan dönüştürücü Plüton’un yeniden uyanmasıdır.
Ufak bir sürpriz dünyanın yerle bir olduğunu düşünmesine neden olabilir ama durum böyle değil. 22 Ekim’de Güneş’in uyumlu Terazi’ye girişiyle başlayan Sonbahar Ekinoksu dengenizi yeniden kazanmanıza ve zorluklarla daha pozitif bir şekilde yüzleşmenize yardım eden bir dönüm noktasıdır.



İkizler Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu yıl devrimci Uranüs ve evrimci Plüton arasındaki uzun süreli kare açıların ikincisi 19 Eylül’de tamamlanarak -her ne kadar siz etkilerini çok daha uzun süreli hissetseniz de- 24 Haziran’da bu güçlü ikili ilk defa hizalandıklarında su yüzüne çıkan, uzun vadeli hedeflerinizle ilgili sorunları yeniden canlandırıyor. Her ne kadar hayatınızın yönünü yeniden planlamanız gerektiğini kabul etseniz de, önümüzdeki birkaç yılda size doğru gelen değişimlerin büyüklüğünün farkına henüz varamayabilirsiniz.
Neyse ki, 3-6 Eylül’de zorlayıcı Plüton, iddialı Mars, iletişimci Merkür ve başına buyruk Chiron’dan olumlu açılar alarak, aile konuları ve işle ilgili yapıcı kararlar almanız için sizi güçlendiriyor. Seçimleriniz başkalarının beklentileri yönünde olmayabilir ama herkesin suyuna gitmektense dürüstlüğünüzü korumanız daha önemli. Aslında, bu ay meydana gelen bazı can sıkıcı birleşmeyen açılar tatmini ulaşamayacağınız bir yere koyabilir. Çıkış için kolay yolu denemektense doğru olanı yapmaya odaklanın.
15 Eylül’de detaycı Başak burcundaki Yeniay Temellere ilişkin 4. Evinize niyet tohumları ekmeye sizi davet ediyor. Evdeki bir soruna şimdi çözüm bulmak için kendinizi zorlamayın, çünkü ısrarcı Mars ayın 16′sında abartılı Jüpiter birleşmeyen açı yaparak sizi kendinizi aşırı yormaya kışkırtıyor. Neyse ki stres yaratıcılığınızı besleyebilir, özellikle Merkür yine ayın 16′sında estetik Terazi ve Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinize girdiğinde ve ayın 20′sinde Uranüs-Plüton karesiyle sert açılar oluşturduğunda.
22 Eylül’deki Sonbahar Ekinoksu Güneş’in Terazi’ye ve 5. Evinize geçişiyle belirgin hale gelerek sanatçılığınıza bir spontanlık katıyor. Bu arada, 29 Eylül’de Koç’taki Dolunay, heyecanlı Uranüs’le kavuşum yapıp saplantılı Plüton’la kare açı yaptığında gerginliğin iyice arttığını hissedebilirsiniz.



Yengeç Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay verileri yöneterek ve açık ve az ama öz bir şekilde iletişim kurarak, başarı için hızın giderek artışının tadını çıkarıyorsunuz. Eylül ayı, Bilgi ve Eğitime ilişkin 3. Evinizde parlayan Güneş’le başlıyor, bu da merakı arttırabilir, öğrenmeyi kolaylaştırabilir ve sözlerinizi pratiklik ve açıklıkla güçlendirebilir. 15 Eylül’de pratik Başak’taki Yeniay 3. Evinizi aydınlatıyor ve burada zihinsel Merkür’le kavuşum yapıyor. Bu birleşim, yararlı bir konuda eğitiminizi derinleştirebilecek bir eğitime kaydolmaya ilgi duymanıza neden olabilir.
Mesele soyut fikirleri keşfetmek ya da veri toplamak değil; sizi daha bilgili ve özgüvenli bir konuşmacı haline getiren yetenekleri geliştirmektir. Bu Güneş-Ay kavuşumu ayrıca duygularınızın öznelliğinden çıkıp, potansiyelinizi sınırlayan alışkanlık kalıplarınızı tanımanızı sağlıyor. Mesele suçlarınızı cezalandırmak ya da değerinizi düşürmek değil; yaptığınız her şeyde olabileceğinizin en iyisi olmanızı sağlayacak daha sağlıklı ve daha olumlu bir yaşam biçimi için gerçekçi bir yaklaşım benimsemektir.
Derin Plüton 18 Eylül’de ileri harekete geçiyor, ardından 19 Eylül’de şok edici Uranüs’le yedi kare açının ikincisi meydana geliyor. 20, 25 ve 26 Eylül’de Merkür, Mars ve Venüs geçişleri, büyük değişimler, ani düşünce değişiklikleri ve beklenmedik olaylar getiriyor. Güneş’in hoş Terazi ve Köklere ilişkin 4. Evinize 22 Eylül’de girişi, Kuzey Yarımküre’de Sonbahar Ekinoksu demek ve evle ilgili konularda muhtemelen bir dönüm noktasıdır. Ayın 29′unda Kariyere ilişkin 10. Evinizde aceleci Koç’taki Dolunay, sizi hem özel hem de mesleki sorumluluklarınıza taze bir bakış açısı geliştirmeye teşvik ediyor; ne de olsa radikal bir yön değişikliğine hazır olabilirsiniz.



Aslan Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay bir çılgınlıkla başlıyor, bu heyecan verici bir zaman ya da can sıkıcı bir oyalanma olabilir. Öte yandan 19 Eylül’de uçarı Uranüs volkanik Plüton’la kare açı yaptığında -24 Haziran’da başlayan ve 2015′e kadar sürecek yedi kare açıhk serinin ikincisi- gerçek aksiyon giderek artıyor. Kişisel Gelişime ilişkin 6. Evinizdeki Plüton’la, günlük düzeninize bakmak ve hayatınızı güzelleştirmeyen alışkanlıklar ve davranış kalıplarınızı elemeniz için bir şansınız var.
Elbette günlük koşuşturmanızın ritmini değiştirmek kolay değil ve Gelecek Vizyonuna ilişkin 9. Evinizdeki beklenmedik Uranüs’ten gelen kare açı, sizi birdenbire sıradışı bir şekilde davranmaya itebilecek çatışmayı yaratıyor. 3-5 Eylül’de içgüdüsel Mars ve mantıklı Merkür, Uranüs-Plüton kare açısını tetikliyor ve değişim arzunuzu destekliyor ama ayrıca endişenizi arttırıyor ve gereksiz riskler almaya sizi teşvik ediyor. 12-13 Eylül’de cazibeli Venüs -özellikle sıkıldığınızı, boğulduğunuzu hissediyorsanız- statükoyu tehdit edebilecek sıradışı romantik imkânlarla sizi kışkırtıyor. Ayın 15′inde ayrıntı odaklı Başak’taki Yeniay Özgüvene ilişkin 2. Evinize düşerek, büyük sorulardan jzaklaşıp durumu değerlendirmeniz için sizi cesaretlendiriyor: Gerçek değerlerinizi ne kadar iyi ifade edebiliyorsunuz? Ayın 20′sinde Uranüs-Plüton kare açısı, analitik Merkür’den sert etki aldığında ne düşüneceğini bilmek zordur. 25-26 Eylül’de Venüs ve Mars resmin içine girdiklerinde hisleriniz anlaşılmaz bir hale geliyor. Girişken Koç’taki Dolunay oldukça heyecan verici olabilir, yine de şu anda planlarınızı güçlendirmeniz neredeyse imkânsızdır.



Başak Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu

Güçlü bir amaç duygusuna ve ay başlarken amaçlarınıza ulaşmak için buna bağlı bir plana sahipsiniz. Dirençli Güneş 22 Eylül’e kadar kesin tavırlı ve yaratıcı bir şekilde davranmanız konusunda size güç kazandıracaktır. Başak’taki dikkatli Merkür ayrıntılarla doldurmak için sîzin zihnînizle odaklanacaktır ve sîzin hırslarınızı destekleyen sistemler tanımlanmıştır. Bu yoğun odaklanma sizin düşünmenizi daratabilir ve büyük resim algılamanızı belirsizleştirebilir. Sürprizler meydana geldiği zaman -ki onlar olacaktır-etrafınızdaki dünyada olan büyük değişikliklere uyum sağlama konusunda bulmacanın küçük bir parçasına yukarıdan bakmak önemlidir.
15 Eylül’de, Başak burcundaki Yeniay Fizikselliğe ilişkin 1. Evinizdeki Merkür’le birleşmiştir. Ancak bu ay ayrıca ilişkilerinizde belirli olabilir ve yeni projeleri hayata geçirmek için uygun zamandır. Yine de Merkür diplomatikTerazi’ye doğru hareket ederken ve 16 Eylül’de Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde bulunurken alternatif bakış açılarına karşı zihninizi açık tutmalısınız. Bu dönemde başkalarıyla anlaşma yapma konusunda iyi bir süreç içinde olacaksınız. Kendi fikirlerinizi hayata geçirme konusunda iyi bir dönem içinde olacaksınız.
Yedi yaşam-değiştiren Uranüs-Plüton karesinin ikincisi 19 Eylül’de meydana gelir. Uzun dönemli örnekler tarafından temsil edilen şoklar aralıklarla 16 Mart 2015 tarihine kadar meydana gelmektedir. Bunlar 20-29 Eylül’de hızlı hareket eden gezegenlerle tetiklenmiştir. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş’ten zorlu açılar sizin ruhunuzda ani değişikliklere neden olabilir ve mevcut koşullarda ani değişimlere yol açabilir. 29 Eylül’de ilişkiler kaygan bir zemin üzerinde bulunmaktadır. Kayıtsız Koç burcu acımasız Plüton ile kare oluşturur ve Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde öngörülmeyen Uranüs ile birleşir.



Terazi Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Terazi Burcu Yorumu

Beklenmedik olaylar bu ay sizi şaşırtacaktır, ancak ani değişiklikler son derece önemli bir fonksiyona sahiptir. Sürprizler sizi altüst etmeyecektir; bunun yerine onların amacı sizin bastırılmış olan duygularınızı ortaya çıkarmaktır. Bunlar çok fazla soruna neden olmayacaktır. Katalizör Uranüs ile tutkulu Plüton Başkalarına ilişkin 7. Evinizde 19 Eylül’de bir kare oluşturur. Tüm ay boyunca orada kalacaktır.
Bu yedi oluşumun ikincisidir ve 24 Haziran civarında bir şiddet oluşturacaktır. Ancak siz büyük bir sakinlik duygusu yaşasanız bile 16 Mart 2015′e kadar mevcut durumun daha büyük bir senaryoya bağlantılı olduğunu hatırlayın. Analitik Başak burcunda Yeniay’m olduğu 15 Eylül’de amaçlarınıza ulaşma konusunda mantık ve sezgi dengesine sahip olacaksınız. Bu sizin Spritüel Gizeme ilişkin 12. Evinizi harekete geçirecektir. Ancak nihayetinde, sizin yeteneğinizin yanı sıra bu konuda yoğun çaba sarf etmelisiniz. 20 Eylül’de sabit olmayan Uranüs-Plüton karesini tetikleyen tarafsız Terazi burcunda Merkür olarak bir aile tartışmasını uzlaştırmak durumunda kalacaksınız.
Uyguladığınız diplomaside başarılı olun veya olmayın, 22 Eylül’deki Sonbahar Ekinoksumda Güneş sizi yenilemek için burcunuza girecektir. 29 Eylül’de Koç burcundaki Dolunay’da gerilim ortamı yaşanacaktır. Bu dönemde Güneş-Ay karşıtlığı Uranüs ve Plüton ile asi açılar oluştururlar. Ancak bu dönem aynı zamanda hesaplanabilir risklerin olduğu zamandır.



Akrep Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay kendinizi dikkatli ve özenli bir şekilde çalışırken bulacaksınız. 22 Eylül’de Gruplara ilişkin 11. Evinizde Güneş sistematik olarak Başak burcunda olacaktır. Bir takım oyuncusu olma yönünde en iyi isteklere sahip olmanıza karşın, yaşamınızda büyük değişiklikler yapma konusunda huzursuz olabilirsiniz. Bu duygunun kaynağı uzun solukludur ve potansiyel olarak radikal Uranüs ile aşırı uçtaki Plüton arasında birliği bozan bir kare oluşturur.
19 Eylül’de, daha önce 24 Haziran’da başlamış ve 16 Mart 2015′te sona erecek olan yedilik dizinin ikinci görünümünü oluşur. Venüs 6 Eylül’de Kariyere ilişkin 10. Evinizde parlayan Aslan burcunda olacaktır. Eğer neşe, yaratıcılık ve arkadaşlık işyerine hâkimse, keyifli ve tatminkâr bir ortam sürecektir. Ancak sizin kalbiniz bunu hissetmiyorsa, böyleymiş gibi gözükme baskı unsuru olacaktır.
Merkür 16 Eylül’de Terazi burcuna girer ve 22 Eylül’de bunu Güneş takip eder. Bu tarihte Sonbahar Ekinoksu olacaktır. Bu olaylar sırlara ilişkin 12. Evinizde meydana geldiği için mutsuzluğunuzu saklama ihtiyacı hissederek tatlı gülümsemeler ve canlı sözlerin arkasına gizlenirsiniz. Sizin iş konusundaki gerçek duygularınız 29 Eylül’de ortaya çıkacaktır.
Bu tarihte Dolunay nedeniyle İstihdama ilişkin 6. Evinizde bir ateş fırtınası başlayacaktır. Elektrikli Uranüs ve ateşli Plüton ile yapılan gergin bir kare ham duyguları ortaya koyacaktır. Kaoslar ve kriz ortaya çıkabilir, ancak bunlar daha fazla heyecan ve tatminkâr kariyer yaşamanız için katalizör görevi görecektir.



Yay Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu

16 Eylül ve 22 Eylül’e kadar Toplumsal Yaşantıya ilişkin 10. Evinizi aydınlatan Güneş ve Mars ile bu ay sahnenin ortasında kariyeriniz olacaktır. Ancak eylem kahramanı Mars’ın 6 Ekim’de Mahremiyete ilişkin 12. Evinizde ve Akrep burcunda olması sizi sahnenin arkasında bırakacaktır. Neyse ki, odaklanmış çabanız 3-6 Eylül’e kadar devam eder. Bu tarihte Mars Plüton ile fayda getirecek açılar oluşturur.
6 Eylül’de 9. Evinizde ve ateş burcu Aslan’da bir enerji patlaması yaşarsınız. Ancak 7-8 Eylül’de Jüpiter ile kare oluşturan Merkür ve Güneş iş konusunda bir karmaşa yaşamanıza neden olacaktır. 15 Eylül’de Başak burcundaki Yeniay 10. Evinizi harekete geçirir ve bu işlerinize öncelik tanımada mükemmel bir zaman olacaktır. Belli bir amaca odaklanın ve diğerlerini bir kenara bırakın.
Bu arada, yaşamınızı sarsacak daha derin durumlarla karşılaşacaksınız. Radikal Uranüs Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde bulunmaktadır. Bu yedi yaşam değiştiren karenin ikincisini oluşturmaktadır. Her ne kadar bu açı tam olarak 19 Eylül’de olsa da -ilki 24 Haziran’da olmuştur ve seri 16 Mart 2015′te tamamlanacaktır- onun etkilerini çok güçlü bir şekilde hissedebilirsiniz. 29 Eylül’de ise aceleci Koç burcundaki Dolunay sabırlı davranmanızı engelleyecektir. Özellikle finans konularında aceleci kararlar vermeniz yapmak istedikleriniz ile sahip olduklarınız arasında bir uçurum olduğunu size anımsatacaktır.



Oğlak Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Oğlak Burcu Yorumu

En büyük güçlerinizden birisi amacınızın peşinde kendinizden emin olmanızdır. Bu ay ayağınızın altındaki toprağı daha az sert hissedeceksiniz. Uzun dönemli esinlenmeler ve anlık koşullar sizi güvenilir örnekleri değiştirmeye zorlayacaktır. Bu öyküde zaten temel gezegen oyuncuları ile karşılaşmışsınızdır; 19 Eylül’de, değişken Uranüs ve patlamaya hazır Plüton yedi stres yaratan karenin ikincisini gerçekleştirir. Bunların birincisi 24 Haziran’da meydana gelmiştir. Bunlar bir günlük olaylar değildir, 16 Mart 2015′e kadar yaşamınızı yeniden şekillendirmeye devam edecek olan buzdağlarının görebildiğiniz üst noktalarıdır.
Ancak bu transitler bazen dikkat çekmeden geçip gitmektedir. 29 Eylül’de ateşli Koç burcundaki Yeniay bir içsel heyecan yükü oluşturur—bu dengenizi bozacak olan beklenmedik olayların bir heyelanıdır. Ay’ın 4. Evinizde Uranüs’le yakın birleşmesi ve Kendinize ilişkin 1. Evinizde Plüton’la bir kare oluşturması yaşam durumunuzu sarsacaktır. Ancak bir mizah duygusuna sahip olmak ve değişime açık kalmak yeni öngörülere esin kaynağı olur, bu durumda direnme yalnızca baskıyı artıracaktır. Aşk ve para armağanları 6 Eylül’de Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinizde ve cömert Aslan burcunda olan çekici Venüs ile akmaya başlayacaktır. Size inanılmaz gelen bazı büyük planlar işitebilirsiniz fakat umutlarınızı artırarak ve kalbinizin sesini dinleyerek daha fazla kazanım elde edebilirsiniz.
15′inde ayrıntılı Başak burcundaki Yeniay Yolculuk ve Eğitime ilişkin 9. Evinizde harekete geçer ve zihninizin uzak yerlere doğru ufkunu genişletmesini sağlar. Güneş’in işbirlikçi Terazi burcuna -Sonbahar Ekinoksu- girmesiyle Toplumsal Yaşantıya ilişkin 10. Eviniz 22 Eylül’de profesyonel ilişkiler ve sorumluluklarla aydınlanır.



Kova Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu

İlişkilerdeki karmaşıklıklar 22 Eylül’deki Sonbahar Gündönümü’ne kadar Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizdeki analitik Başak burcunda bulunan Güneş nedeniyle ayın çoğu için belirleyicidir. Kendinizi kişisel ve profesyonel partnerlik konusunda kurallar ve beklentiler içine sıkışmış hissedebilirsiniz. Bunların sizin özgürlüğünüzü kısıtlayan durumlar olduğunu düşüneceksiniz.
Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan zorlu düğümleri çözmek ve daha uyumlu ilişkiler oluşturabilmek için sıkı bir uğraş içinde olacaksınız. Eğer durum çözümlenemez görülüyorsa kederlenmeyin; 22′sinde objektif Terazi burcuna Güneş’in girişi Daha Yüksek İlkelere ilişkin 9. Evinizi aydınlatacaktır. Bu sayede ufkunuzu genişletecek, uzlaşma yaşayacak ve tünelin sonundaki ışığı göreceksiniz.
Neyse ki, akıl çelen Venüs 6 Eylül’de Başkalarına ilişkin 9. Evinize ve cömert Aslan burcuna girer. Bu sizin etrafınızdakileri size doğru çekeceğiniz anlamına gelmektedir. Sizinle aynı konumda olan kişiler arasında dikkat çekmeye başlayacaksınız. Başkalarının güvenini tam olarak kazanabilmek için onlardan beklentinizi düşük tutun.
15 Eylül’de 8. Evinizdeki Başak burcundaki Yeniay partnerlik olasılığının tohumlarını eker—ancak eğer onları geliştirmek istiyorsanız amaçlarınız hakkında açık olmanız ve özenli bir şekilde plan yapmanız gerekmektedir. 19′unda Uranüs-Plüton kare oluşumunun ikincisinde -ilki 24 Haziran’da olmuştu- ifade edilmemiş arzularınızı dile getirebilirsiniz.
Şimdi açığa çıkan düşünceler ve duygular 16 Mart 2015 tarihinde son Uranüs-Plüton kare açı oluşumuna kadar çözülemeyecek olan karmaşık sorular meydana getirir. Bu çift tarafından vaat edilen tektonik değişimler 29′unda Koç burcundaki Dolunay sırasında krizlere yol açabilir. Siz ilişkilerinizi parçalamaksızın bağımsızlığınızı sürdürme mücadelesi içinde olacaksınız.
Uranüs’ün kavuşumu ve Plüton’un kare yapması sivri lafların edilmesine yol açacaktır. Bunlar aynı zamanda radikal fikirler için sizi heyecanlandıracaktır.



Balık Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu

İlişkilerin ayrıntılı bir şekilde didiklenmesi bıktırıcı bir süreç olabilir, ancak bu ay yapacağınız şey budur. Sevgi ve işbirliği zaman zaman sessiz anlayışın büyüsü içinde akmaktadır. Sözcükler şimdi derin bağlantılar oluşturacaktır. İletişim konusuna bir vurgu 31 Ağustos’ta, düşünceli Merkür’ün Partnerliğe ilişkin 7. Evinize ve Başak burcuna girmesi ile başlamıştır. Bu dönemde başkaları tarafından önemsiz konularda bile yoğun şekilde eleştirilebilirsiniz. Kendi açınızdan olumlu bir bakış açısına sahip olduğunuzda sorunlarla değil çözümlerle karşılaşırsınız.
Merkür’ün 10 Eylül’de Güneş ile kavuşum yapması söylediklerinizin kalıcı bir izlenim bırakması açısından önemli bir tarihtir. 15′inde, Yeniay güven veren Başak burcundadır ve kişisel ve profesyonel birlikler için yeni bir başlangıcın yolunu açar. Size verilen şeyi kabul etmek yerine ne istediğinizi bilmek karşılıklı olarak fayda elde edilen işbirlikleri oluşturma konusunda size yardımcı olacaktır.
Konuları tartışma yeteneğiniz 16 Eylül’de Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde ve tartışmacı Terazi burcunda daha ileriye gidecektir. Her ne kadar bu geçiş sizi bazı zorlu durumların ortasında bırakabilmesine karşın, sakin bir zihin ve duygular size huzur ve işbirliği getirecektir. 22′sinde 8. Evinizde ve uyumlu Terazi burcunda olan Güneş ilişkilerinizi güçlendirecektir.
Bu, Sonbahar Gündönümü’nü işaret etmektedir. 29 Eylül’de ıslah olmaz Koç burcundaki Dolunay Gelirlere ilişkin 2. Evinizde katı olmayan Uranüs’le birleşir. Bu, para kazanma konusunda yeni fikirlere sahip olmanız ve beklenmedik masrafların çıkacağı bir dönem olacaktır.


Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları, Oğlak Burcu Eylül 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi, Yay Burcunu Eylül 2013′de Neler Bekliyor, burçlar, Rezzan Kiraz 2013 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Terazi Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu, Rezzan Kiraz 2013 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu, 2013 Eylül Ayı Boğa Burcu Rezzan Kiraz Yorumu, 2013 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumları,
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 29 Nisan 2024, 13:43:37 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4060 Son Mesaj 05 Eylül 2012, 09:52:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7323 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8902 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4428 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3710 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas