Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3417 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 29 Ağustos 2012, 18:41:30 »

2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Susan Miller 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları

Balik Burcu Eylül 2012 Yorumu
Hemen her şey, aslında hayatınızda ve kariyer yaşantınızda bir adım daha öteye geçmenizi sağlıyor. Bu her zaman terfi demek değil. Bazen içinde bulunduğunuz durumlardan hoşnut olmayıp, harekete geçip belki de bir süredir hayallerinizde olan işi yapacaksınız. Belki de bazı durumlar, sizi farklı fırsat arayışlarına itecek. Ne olursa olsun resmin bütününü bilmediğiniz, ama çoğu malzemeye sahip olduğumuz bir aya giriyorsunuz. Özel ve iş hayatınızda ortaklaşa paylaşımlar konusunda bir süredir değişik çözümler arıyorsunuz.
Ortağınızla yeni bir yatırıma girmek için, bu ay hazırlık yapıp 18 Eylül sonrasi harekete geçin. Eğer bir süredir yürümeyen bir ortaklığınız varsa bu ay sonlanabilir. Ofisinizden taşınmayı planlıyorsanız, bu hafta eşyaları toplayın, gelecek hafta yeni yere adım atmanız tazelenme getirecektir. Artık bilek gücü ve bol çalışmanın yerini, yavaş da olsa şan alıyor. Tanrının size vermiş olduğu yetenekleri, zorlanmadan kullanarak kendinizi, sizi tanımayanlara bile doğru ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili Balıklar...

Birden fazla şirkette çalışmak, iki unvana sahip olmak ve bazı ödüller sizi bekliyor olacak. Sizi bu dönemde hem eleştiren hem de çok beğenen kişiler var. Eleştirilere odaklanmadan, kendiişlerinizi düzgün şekilde yapmaya ve iyimser olmaya çalışın. Bu aralar evde bulunmak, evden çalışmak çok iyi bir fikir değil. . Balık ve aşk diye sorarsanız Karşı taraf sadakatini koruduğu ölçüde, o da sadık kalacaktır. Ancak aşırı talep kar, kıskanç ve eleştirici tutumlar ilişkide soğukluğa hatta ayrılığa neden olabilir.


Kova Burcu Eylül 2012 Yorumu
Büyük düşünmek, yeni ufuklara yelken açmak için kaslarınızı çalıştırıyorsunuz. Yabancılar, uzaklarla iş yapıyorsanız, çalışmalarınız giderek somutlaşıyor. Medya, tanıtım ve eğitim işleri içindeyseniz uzun yıllar devam edecek tohumlar ediniyorsunuz Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu ay itibariyle bayramlaşma ziyaretleriniz aktif olmaya başlayacak. Ailenizin sorumluluklarına olumlu yaklaşacaksınız. Bayram sonrası gelecek yeni iş ilişkileri canlılık kazanmanızı sağlayacak.
Yer değiştirme, kontrat ve anlaşmalar yapma etkiniz yüksek olacak. Bu resim çevresinde iş hayatındaki, bazı Kovaları ise son derece kritik zamanlar beklemekte. Dip noktalarda olabilirsiniz. Yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir lütfen dikkat. Yine yatırım yapanlar dikkatli adımlar atmalı. Sizler için parasal konularda, çaba sarf edeceğiniz bir dönem anlamı taşıyacaktır. Hayatınızda yapmak istediklerinizin tadını çıkaramayabilirsiniz. Güzel şeylerde var…

Çocuklarınızla ve sağlıkla, ilgili bir takım zorlanmalar yaşadıysanız artık bu konuların düzelmeye başladığına şahit olacaksınız. Geçen ayki gerilemeden, ev ve aile hayatınız, dış ortamlarınız, seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda etkilenmiş olabilir, hiç merak etmeyin artık rahatlıyorsunuz. Aşk hayatınızda, özel ilişkilerinizde dört yıldızlı bir Eylül ayı yaşayacaksınız. Yine sanat, spor veya yaratıcılıkla uğraşanlar, önemli bir anlaşma veya projeye imza atabilirler. Şansınız yüksek olacak sevgili Kovalar...


Oğlak Burcu Eylül 2012 Yorumu
Kişisel itibar yönetiminiz bu ay  önem kazanıyor. İmajınızın güçlenmesi, sizi tanımayanların da sizi konuşmasını sağlayacak. Sadece işin maddi kısmını değil, ilişki yönetim kısmını da düşünmeniz gerek. İletişimde dengeyi iyi kurduğunuzda bütün kapılar size açılacaktır. Bu ay aldığınız başarılar, emeğinizin karşılığını almanızı sağlayacak. Danışmanlık, koordinasyon benzeri görevler size verilebilir sorumluluklarınız artarken iş toplantılarının yoğunluğu bir sebebi ile gece geç saatlere kadar çalışacaksınız. Zira oldukça olumlu bir dönem içerisindesiniz. Birtakım engellerle de, karşılaşmanız mümkün.
Bu engellerin sizi fazla etkilemesine izin vermemelisiniz. Ay boyunca yaşayacağınız olumsuzlukları çok da fazla kafanıza takmayın, yolunuzda ilerlemeye devam edin; Özellikle  işe dayalı seyahatleriniz ve görüşmelerinizde koparıcı etkilere sahipsiniz. Oluşan sorunlar karşısında farklı ve değişik tepkiler vermeniz mümkün Düşüncelerinizi yüksek sesle dile getirebilirsiniz. Bu ay  sizin yabancı ortaklı işler, uzun seyahatler, tatil, hukuk, medya, tatil alanlarınızda gerçekleşiyor olacak. Bu alanlarda bir işiniz varsa yeni başlangıçlarınızı 23 Eylül günü itibariyle ay boyunca rahatlıkla yapabilirsiniz. .

Yıldızınız yüksek olacağından, gireceğiniz ortamlarda, yapacağınız görüşmelerde herkesin gözü üzerinizde olabilir. Sizinle uğraşanlar olsa bile, şartları kendi lehinize çevirmesini bileceksiniz… Henüz tatil yapamayan Oğlaklar, bu ay içinde ve sonrasında tatil imkânına sahip olacaklar.


Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu
Sevgili Yaylar Eylül ayına bir kaç adım yukarı doğru yükseltecek, hayat misyonunuza hizmet eden bir tutulma döneminden geçiyorsunuz. Özellikle 23 – 30 Kasım tarihleri arasında doğduysanız, önemli fırsatlar kapınızda demektir. Onları ciddiye alın ve cesur adımlar atın. Hayat sizi destekliyor. Kişisel anlamda önemli gelişimler sizi bekliyor. Bu dönemde eforunuzu daha çok evinize odaklamanız gerekse de dış dünyada daha mutlusunuz. Davetleri ve sosyal organizasyonları kaçırmayın. Yabancılar ve medya bağlantılı projeleri teslim etme, sonlandırma zamanı bu ay görünüyor.
Uzaklarla, yabancılarla, görsel medya ile ilgilenmeniz sizi geliştiriyor. Ay tutulması, size büyük düşünmenizi tavsiye ediyor. Kendinizi kitlelere tanıtabileceğiniz fırsatlar var. Para kazanmanız her zamankinden daha kolay olacak. Medya, yabancı ortaklı işler, inşaat ,tekstil,seyahat, eğitim, ticaret, hukuk,, evlilik ve ikili ilişkiler Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, iş ve yer değiştirme alanlarınızda, sağlığınızda zorlandığınız olaylar geride kalmaya başlayacak. Birçok konuda kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Karşınıza yeni çıkan, avukatlar, iletişimciler size büyük fayda sağlayacak. Aşk konusunda ise,bu kişilerden birisiyle yıldızlar süreklilik vaat ediyorlar…



Akrep Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu aralar, aklınızdaki fikirleri bir türlü toparlayıp somut projelere dönüştüremiyorsanız rahatlayın. Hayatınızda kaotik bir ortam olduğunu yalnızca siz hissediyorsunuz. Dışarıdan bakıldığında son derece iyi bir konumda olsanız da, aslında siz bambaşka yerlerde bambaşka işler yapmak isteyebilirsiniz. Bu ay içinize dönüp su soruyu sorun: Hayatımdan uzaklaştırmak istediğim şey ne? Ancak harekete geçmeden önce, bir zihin haritası oluşturun. Bu bayram sonrası Akreplerin aslında iş ve kariyerden ziyade, sevgi ilişkileri, iş ortaklıkları ile ilgili alanlarda yükselişleri görünüyor.

Bu önümüzdeki ay atacağınız adımlar, önünüzdeki bir yılı şekillendirecek. O yüzden evde oturmaktan kaçının yâda aynı düzende giden hayatınızdan bir an önce sıyrılın ve fırsatları avantajlara çevirecek ortamlarda bulunmaya bakın. Yine bu dönem içinde kendinize ve fiziki görüntünüze yeni baştan şekil verebilirsiniz. Her tür değişim için destekleniyor olacaksınız. Rekabet etmekten korkmamalısınız. Eğer iş arama aşamasında iseniz sosyal çevrenizi kullanın.

Yurt dışı, yabancılar, medya ve akademik ortamlarla temas etmeniz gerekiyorsa, bu aybaşında harekete geçin, kazançlı çıkacaksınız. Hayata daha üst perspektiften bakmanın yollarını arayın sevgili Akrepler.


Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu
Dengeli iletişim bu ayın anahtar kelimesi. Yaşam enerjisi ve cesaret gezegeni Mars ile Satürn'ün Terazi burcundaki kavuşumu, pek çok değişimi beraberinde getiriyor. Özellikle iş ilişkilerinde ilkelere bağlı kaldığınız sürece kalıcı başarılar gelebilir. Hem kendimizi ifade etmekten çekinmeyelim hem de karşı tarafı çok iyi dinleyelim. Hiç bu kadar yoğun olmamıştınız. Özel ve iş hayatınızda yapmak istediğiniz pek çok şey var. Hem içinizdeki estetik yeteneği ortaya koymak, hem de iş arkadaşlarınızla daha da yakınlaşıp işbirliği yapmak istemektesiniz.
Ne yaparsanız yapın, bu ay da gerçekleşen her şey uzun yıllar hayatınızı etkileyecektir. Siyasete atılmak, sanatta söz sahibi olmak, danışmanlık yapmak hep istediğiniz bir şeyse hiç durmayın. Bunlar sorumluluklara, değişimlere, mücadele gücüne ve yorgunluğa sebebiyet verse de, 5 Ekime kadar sürecek olan bu yoğun dönem kariyerde büyümek, maddi kazançların artması, sizin için inanılmaz kolay olacak Yine. Eğer birilerinin size bir borcu var ise, mahkemede anlaşarak bu borcu geri alabilir. Vergi, sigorta ödemesi gibi yapılması gereken mecburi ödemeler gibi konularda sürpriz anlaşmalar ve ödeme kolaylıkları sayesinde rahatlayabilirsiniz. Bazı Teraziler, 1 Ekim haftası ceketlerini, alıp çıkmayı düşünebilirler. Ama 26 Ekim yeni ay sürprizli.



Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu
Eylül ayında  maddi birikimlerinizi yeniden yapılandırma zamanı sevgili Başaklar… Birçok kanaldan gelir elde edebilirsiniz. Sadece alıştığınız şekilde para kazanmak yerine, farklı alternatiflere de açık olun. Olasılıkları artırın. İş hayatınızdaki dostlarınızın arasına karışın. Özellikle başkalarının desteği ile yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Bu ay  Özellikle1- 8 Eylül yakınlarında doğanların, Parasal konularında bir takım sorunlar veya aksilikler oluşabilir.
Sizin kadersel alanınızda gerçekleştiğinden önemli girişimleriniz ve Bazı noktalarda sorunlar, olumsuzluklar, işlerin ertelenmesi, arkanızdan dönecek dolaplar sizi yorabilir. İş alanlarınızda, aceleci, önemli kararlar almayın aynı anda birçok konuda gerilim yaşanabilir. Öfkenizi kontrol etmeli ve olası kavgalardan uzak durmalısınız..  Son zamanlarda devam eden, duygusal hayatınızda ve iş ortaklıklarınızdaki karışıklıklar hızla bitecektir.

 Yalnızca şunu unutmayın sevgili Başaklar, çevrenize gelen bir kısım insanlar, parasal kazançları kolay elde edebileceğiniz konusunda size vaatlerde bulunabilirler. Burada kazançlığın yanında aldanma da getirebilir. Yine bazılarınız İş ve kariyer hayatınızda, önemli gelişmeler yaşarken, bazılarınız bu dönem emlak, mülk alım ve satımlarında ciddi paralar kazanacaklar. Yine Ciddi ilişkiler açısından eşinize veya sevdiğinize karşı daha bağımlılık duyma, romantik paylaşımlar içinde olmaya gayret etme. Bazı sorunları aşmak adına etkili bir dönem olarak gözükmekte..



Yengeç Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu ay sakin ve durgun başlayan gününüz, 15 Eylül tarihinde sonra sonra yerini hızlı ve hareketli ortamlara bırakabilir sevgili Yengeçler… Aile konuları, özel hayatınızda sevdiğiniz insandan baskı görebileceğiniz ve bu baskıya tepki vereceğiniz bir ay olabilir. Sizin bu dönem kendinize düşkün olmanız, karşı tarafın kıskançlık yapmasına ve sizi daha çok sahiplenmesine neden olabilir. Bu ay aile hayatınızda bazı sorunlar veya engellerle karşılaşabilirsiniz.
Bu ay  değişime direnseniz de, pek çok şey değişecek. Baştan aşağı, hayata bakış açınızı değiştirirken, artık üzerinizdeki baskılar ve sıkıntılar gittikçe azalıyor. İş ve kariyer yaşamınızda nefis bir döneme giriyorsunuz. Aslında fazlası ile değişimi sevmeyen bir burç grubu olarak siz, Uranüs ve Jüpiter’in yaratacağı değişim rüzgârında biraz farklılaşsanız ve zorluklar ile karşılaşsanız bile, doğru kararları doğru zamanlarda alırsanız bu haftalarda, mükemmel fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Son aylarda çok zorlandınız.

Ama artık bu dönem bitti ani, büyük ve güzel değişimlere sebebiyet verecek özel bir dönem yaşayacaksınız. Ekim ayının başına kadar olan bu dönem, yıllardan beri görmediğiniz düzeyde olumlu bir rüzgârın esmesini de sağlayacak. Profesyonel iş hayatınızda bazılarınız iş değiştirse bile yeni ve büyük fırsatlar ile karşılaşırken, eskisinin çürümüş olanın bittiğini, yeninin ve güzel olanın hızla başlayacağını göreceksiniz. Artık doğru planlarınızı Bayram sonrası netleştirin. Şans ve Uyum anahtar kelimeniz olsun.



İkizler Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu ay rahat ve kafanıza göre hareket etmeniz ön planda sevgili İkizler. Şu sıralar fazlasıyla sabırsız olabilirsiniz. Özellikle bu ay , en büyük şansları aşk ve evlilik hayatında görünüyor Problemlerin azalması, kronik sağlık sorunlarında iyileşme, aşk ve sevgi ilişkilerinde yeni tanışmalar ve keyif sizinle olacak. Bazılarınız bayram sonrası, parasal kaynaklarını arttırırken bazılarınız medya, radyo televizyon ile ilgili çalışmalarda başarı kazanırken, bazılarımız da bekledikleri aşk ile karşılaşacaklar.
Astroloji’de her zaman bulunmayacak derecede önemli bir dönemin içindesiniz. Yukarıda söylediğim gibi önümüzdeki ay çok etkili olmak üzere, Aralık ayına kadar güzel günler yaşayacaksınız. İşin sırrı keyifle emeği birleştirmekte yatıyor sevgili İkizler... Yalnızca  iş ortaklıklarınız, işi yapış şekliniz gibi konularda değişimlere sebebiyet verirken, Mayıs sonu, 27 Mayıs, 9 Haziran arasında doğmuş olan İkizler burçlarını daha güzel bir dönem bekliyor. Bu dönemde, yapacağınız yatırımların geri dönüşü size çok çok büyük olacaktır. Yine içinde olmaktan bir süredir rahatsız olduğunuz ortamları bu ay terk etmeniz sizi rahatlatacaktır. Grup ve iş dostlarından bazıları ile bu ay, sonu yolları ayırabilirsiniz. Bu alanda girişilecek her tür oluşum, olumlu olarak size dönecektir.



Aslan Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu ay  burcunuzda oluşan yeniay sizin için yeni ve güzel bir dönemi müjdeliyor. Her tür girişimleriniz için bu dönem harekete geçebilirsiniz sevgili Aslanlar… Üzerinizdeki ışıklar başarılarınızı aydınlatırken, endişe ve korkularınızı da ortaya çıkarıyor. En iyisi kendinize yakışmayan bu taraflarınızı fark edip uzaklaştırın. Yolunuzdan eminseniz, bayram sonrası, Bazı görevlerden ve iş ortamlarından uzaklaşmayı deneyin. Vedalaşmak sizi rahatlatacaktır.
Jüpiter’in kariyerinizi temsil eden bölgede hareketi her alanda ürettiğiniz değerler konusunda başarılar kazanırken, iş ortamında zaten gururlu tutumunuz sebebi ile daha da fazlası ile takdir göreceksiniz. Etkin ve güçlü insanların da desteği ile başarılar yakalayacaksınız Yine Bayram sonrası çok taze projeler sizi bekliyor olacak. Çok yakın çalışma arkadaşınız veya ortağınızla ilgili maddi ve manevi paylaşımlar sizi belli bir noktada kısıtlayabilir. Ancak bu dönemde tamamen kendi imkânlarınıza ve bireysel banka hesabınıza odaklandığınızda işler yolunda gidecektir.

Bazı yatırımları küçültme kararı alınabilir, aranızdaki işbirliğinde maddi konuları dondurabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sizin desteğinize ihtiyaçları var. Onların yanında olmak sizi zor durumda bıraksa da kararlılığınızı gösterin. Kafası karışık kişilere pek zaman ayırmayın ve kendiişlerinize odaklanın. Fırsatlar arka arkaya geliyor. Enerjinizi yüksek tutun ve başkalarının olumsuz yayınlarından etkilenmeyin sevgili Aslanlar…



Boğa Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu ay, maddi konularda sabah saatlerinde önemli kararlar almamaya çalışın sevgili Boğalar… Bayram olduğu için ihtiyaç ve beklentileriniz yüksek, bu yüzden mantığınızı devreye sokmalısınız. Özel hayatınızdaki ve ailenizdeki değişimler, kariyerinize de yansıyor olabilir. Yine Mars ve Satürn kavuşumu, iş hayatınızda temponuzu gösteriyor. Büyük kariyer planınız değişmese de, herkesin altından kalkamayacağı, önemli bir projenin içindesiniz. Bu nedenle bayram sonrası, ekibinizi yapılandırmanız, iş bölümünü doğru yapmanız ve detaylara girmeniz gerekiyor.
Ofiste minik estetik değişiklikler, enerjinizi yükseltecektir. Bir işiniz olsa da olmasa da bu ayda itibaren, önümüzdeki aylarda maddi birikimleriniz, tahmininizin üzerinde artıyor. Maddi kaynağın nereden geleceği belli olmaz. Prim, ödül, komisyon gibi araçlarla paranıza para katabilirsiniz. Birden fazla projeden, işten ve şirketten para kazanma fırsatınız var. Gelecekte size kazanç olarak dönebilecek yeteneklerinize yatırım yapmanın tam zamanıdır.

Özellikle konuşma ve yazma üzerine olan becerilerinizi artırmaya bakın. Yine Eylül ayının son günleri size önemli avantajlar getirirken, 28 Eylülde büyük harika bir anlaşma yapabilirsiniz. . Bazı Boğa’lar için yeni işleri öğrenme ve geliştirme dönemleri ön plana çıkarken, Üniversite, medya internet teknolojileri ve turizm, emlak gibi alanlarda büyümeniz daha hızlı olacaktır. Hele 10 Mayıs haftası doğdu iseniz bu neredeyse kesin gibi Emin olun doğru zamanda doğru yerdesiniz.



Koç Burcu Eylül 2012 Yorumu
Bu ay  sabah saatlerinde iletişim konularında biraz isteksiz olabilirsiniz sevgili Koçlar... Ufak şeylerin sizi gerginleştirmesi, sabırsızlık, çabuk sinirlenme gibi durumlar oluşabilir. Kendimizi biraz rahat bırakalım. Eylül boyunca ilgi alanlarınız ev ve aile alanlarınıza kayacak. Eylül ayında daha çok ailevi konulara ve ilişkilerinize odaklanırken, Bayram sonrası özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde bazı sorunlar veya engellerle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi bu ay içinde  istediğiniz gibi kullanmakta zorlanacaksınız.
İş alanlarınızda da bazı engeller oluşabilir. Dikkatli adımlar atmaya çalışın. Perşembe, ailenize ve sevdiklerinize karşı anlayışsız ve sabırsız tutumlar içine girmeniz mümkün. Sevgili Koçlara burçları, diğer burçlara nazaran araç alım-satımlarında büyük şans ve fırsatı var. Anlaşma ve sözleşme şansı. Az bir bulunan bir dönem. Biliyorum ki; geçtiğimiz ayların yorgunluğu hepimizin üzerinde. Büyük Satürn Plüton kareleri, ekonomik kriz, Neptün’ün yaratmış olduğu aşk hayatlarımızda sorunlar, ilişkilerimizdeki anlaşılamazlık ve talihsizlikler, biliyor musunuz hepsi mucizevî bir şekilde düzelebilir. Problemleriniz ve küstükleriniz varsa barışarak geçirin. Belki egolarınız yüzünden çatıştığınız umutsuz sevgilinize gülümseyebilirsiniz. Sizden ilgi bekleyen çocuğunuza daha daha fazla vakit ayırın. Yalnızca yaşayın sevgili Koçlar…
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: 29 Nisan 2024, 23:36:09 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunlari, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programi, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunu indir, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları program yükle, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haber, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları lazer epilasyon, 2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2012, 09:52:18 »

teşekkürker.
Logged
Mavi_Kiyamet
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 6687



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2012, 16:47:09 »

hayirlisi bakalim Gülümseme  bakalim dedigi gibi olacakmi. tesekkürler canim =)
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Susan Miller Burç Yorumları - 2012 Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 6725 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:08:21
Gönderen : kezban62
2012 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 4420 Son Mesaj 28 Ağustos 2012, 18:11:05
Gönderen : leyla92
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 5037 Son Mesaj 08 Ekim 2012, 11:43:11
Gönderen : Karaelmas
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3221 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 17:56:15
Gönderen : Karaelmas
2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2285 Son Mesaj 01 Eylül 2013, 22:24:35
Gönderen : kezban62