Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2285 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 01 Eylül 2013, 22:24:35 »

2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Aylık Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Eylül Ayı Susan Miller Burç Yorumları, 2013 Susan Miller Burç Analizi, 2013 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları, Koç Burcunu eylül 2013 de Neler Bekliyor,

Koç Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay iş meseleleri daha çok dikkat gerektiriyor. Büyük bir kariyer değişikliği için bir strateji oluşturabilir ya da şu anki işinizi değişik bir şekilde yapmaya karar verebilirsiniz. Enerji veren Güneş, 3 Eylül'de 6. İş Evinizdeki eğitimli Satürn'den geçiyor ve 4 Eylül'de 10. Kariyer Evinizde ileri görüşlü Jüpiter'le 120 derecelik umutlu bir açı oluşturuyor. İlk açıyla limitlerinizi yükseltmek sizi ikincisiyle geleceğinize daha geniş bir bakış açısı yaratmanız İçin motive eder. İyimser Jüpiter 7 Eylül'de 10. Evinizde tam dönerken, Mars'tan gelen 90 derecelik zor bir açıyla itiliyor. Bu iki olayın birleşmesiyle arzularınız teşvik edilecek.
Eylül'de Jüpiter ve Satürn'ün 120 derecelik açık açısı, ümitlerinizi gerçeklerle dengeleyerek imajınızı geliştirmeniz için etkili bir plan yapmanızı öneriyor. Ne kadar yükseği hedeflerseniz, amaçlarınızı destekleyecek ilk adımlarınızdan o kadar emin olursunuz.Bu ay dolunay 12. Hayal Evinize düşerek, sezgisel bilinç ve içsel anlayışınıza İlham verecek. İşinizi bırakma, Hindistan'a göçme ve bir ashrama katılma gibi ani değişimler yapmadan önce bu oluşumların yerleşmesine izin verin. Bu aşırı duygusal anda
düşüncesiz Uranüs'ün görüntüsü o kadar şaşırtıcı olabilir ki aniden hayatınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.
Eylül'de Mars ve Jüpiter arasındaki 90 derecelik yüksek enerji açısı tansiyonunuzu arttırıyor.

Küçük bir meseleden büyük bir tartışma çıkabilir, o yüzden kavgadan kaçınmak istiyorsanız sinirinizi biraz yatıştırın. Olumlu tarafı ise, önceden reddedilmiş olsanız bile bu etkili gezegenler sayesinde, kapıyı çalıp isteklerinizi söyleyebilirsiniz. Konuşkan Merkür 8 Eylül'de Mars'la birleşerek konuya dâhil olacak ve aklınıza yeni fikirler gelmesini sağlayarak iddialı konuşmalar yaptıracak. Kendinizi ve fikirlerinizi satma kapasiteniz daha da büyüyecek, ama direnişle karşılaşırsanız, çok ısrarcı olmayın.11 Eylül'de Venüs ve Mars'ın tatlı kavuşumu sosyal hayatınızı renklendirecek. İşi eğlenceye çevirerek, hayatınıza renk katacak insanları bir mıknatıs gibi çekecek cazibeniz var. Son zamanlarda kötü giden bir ilişkiniz olduysa, bu barışmak için iyi bir zaman. Açık yüreklilikle ve beyninizi kullanarak sorunlarınızı çözmek için ilk adımı atarsanız eski bir düşmanınız bile sizin tarafınıza geçebilir. Biraz yavaşlayarak etrafınızdaki güzellikleri fark edebilirseniz, zevk almanız garanti. Hatta romantik bir ilişki bile söz konusu olabilir.


16 Eylül tarihinden sonra Aktif Mars'ın, Kuzey Noktası'yla yardımsever bir 90 derecelik açı çizmesiyle, bugün işbirliği yapmak çok kolay olacak. İnsanların tepkisini çekmeden onları nasıl çalıştıracağınızı iyi biliyorsunuz. Daha istemeden, hiç umulmadık bir kaynaktan destek gelebilir.


Boğa Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Boğa Burcu Yorumu

Eylül ayı, amaçlan başarmadaki arzunuz, cesaretiniz ve ciddiyetle gösterdiğiniz çaba ile dengelenerek başlıyor. Güçlü gezegensel düzenleyiciler olan iyimser Jüpiter'le gerçekçi Satürn, 8 Eylül'de uyumlu bir dik açı çiziyorlar. Onların aşikar olan dengeleyici etkisi yılın geri kalanında da devam edecek. 3 Eylül'de Satürn'ün acımasızlığından, 4 Eylül'de Jüpiter'in yardımseverliğinden tadarak, yaptığınız işlerle ve tuttuğunuz sözlerle ilgili olarak gurur duyabilirsiniz.
7-9 Eylül arasında hepsinin Jüpiter'le dik açı yapması sonucunda gerçek dışı beklentilere itilebilir, azimle başarı arasındaki sağlıklı dengeyi yitirebilirsiniz. 16 Eylül'de aynı gezegenlerin 6.Günlük İşler evinizdeki bağımsız Uranüs'le yapacağı 150 derecelik açılar, diğerleri sizin İtaatkar olmayan davranışlarınızı körüklerlerse sizi asiliğe teşfik ediyor. 15 Eylül'de Uranüs sizi daha sonra üzüleceğiniz ve pişman olacağınız birşeyi yapmaya yaklaştırıyor.

22 Eylüldeki Sonbahar Dönümü, Güneş'in "takım oyuncusu" Terazi burcu ve 6. İş evinize girişine işaret ederek, sahne arkasında sessizce çalışma isteğinizi gösteriyor. Aşk dolu Venüs, 23 Eylül itibariyle, tutkulu Akrep'in gizli dünyasına girdiğinden ketumlaşıyor. Yaratıcı Terazi burcunun Yeni Ay'ının 29 Eylül'de 6. evinizde olması, yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanıza yardım edebilir. Öz-disiplin ve iyi bir yaratıcılık yönetimi, şu anki ciddi engellerin üstesinden gelebilir.

Güneş'in, 23 Eylül'de, azimli Satürn yıllık birleşimi gününüze ağır bir sorumluluk ekliyor. Su yüzüne çıkmış sorunlardan kaçmayın. Bunları ertelemek, daha sonra işinizi zorlaştırır. Güneş, 24 Eylül'de, sevecen Jüpiter ile 120 derecelik açı yaparken, başkalarının yardıma koşmasıyla yükünüz hafifleyebilir. Önünüze gelen fırsatları kaçırmamak için, aşırı tedbirli tavrınız ile açık fikirliliğiniz arasında bir denge kurmanız gerektiğini aklınızda tutun.



İkizler Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay ileri görüşlü Jüpiter, gerçekçi Satürn'le bu yılki ikinci 120 derecelik açısını yaparak, uzun vadeli planlarınızı, özellikle de işle ilgili olanları, netleştirmenize yardımcı oluyor. Kariyerinizi geliştirmek ve istediğiniz saygıyı kazanmanın anahtarı ilave bir eğitim almak olabilir. Plüton'un ileri vitese takmasıyla, pozisyonunuzu geliştirmeniz gerekecek. Güneş'in 3-4 Eylül'de Satürn'le kavuşumu ve Jüpiter'le 120 derecelik açı yapması, ayın ilk döneminde stratejik düşünmenizi gerektirecek. Ayrıca Güneş'in ne yapacağı belli olmayan Uranüs'le kavuşumu ve Pluto'yla yapacağı gergin dik açı dünyanızı sallayabilir. Ani kararlar vermekten kaçının çünkü ortaya çıkan kriz, kısa bir süre sonra yok olabilir.

22 Eylül'de Güneş'in diplomatik Terazi'ye girmesi, 5. eviniz olan Romantizm, Çocuklar ve Yaratıcılık evinize düşüyor. Bu sayede, kalbinizi açabilir ve ruhunuzu yükseltebilirsiniz. Sürekli ertelemek yerine, kendinize biraz da eğlence için zaman ayırın. İşleri yavaştan almak veriminizi arttırabilir. Kendinize çok yüklenmeyin ve ek sorumluluklar yerine elinizde olanlarla ilgilenin. Terazi'de olan yeniay romantik duyguları harekete geçirirken, Jüpiter'le yapacağı 90 derecelik açıyla fazla htzh gitmemeniz konusunda sizi uyaracak.

14 Eylül'de iletişime açık Merkür ile zarif Venüs'ün sakin Terazi burcunda birleşmesi ile etrafınız rahatlatıcı sohbetler ve hoş düşünceler ile sarılıyor. Ancak , sorumluluklarınız ve mesleki hedefleriniz konusunda şok edici bir atılım yaşanabilir. Uranüs'ün Ay'la elektriksel birleşimi huzuru bozarak, şu anda rahatlama hissi duymanızı zorlaştırıyor. Liderliğinizde ani bir değişime ya da gelecek birkaç gündeki görevlerinizde değişikliğe neden olabilecek bir kriz yaşanabilir.



Yengeç Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Yengeç Burcu Yorumu

4. eviniz olan Ev ve Aile evinizdeki etki, bu ay, kurumunuzu dengelemeniz için sizi cesaretlendiriyor. İş ve özel hayatınızı dengelemeye çalışmak strese sebep olabilir. 3 Eylül'deki, sorumluluk sahibi Satürn ile Güneş'in kavuşumu ve 8 Eylül'üeki coşkulu Satürn ile kasıntı Jüpiter arasındaki açı, birbirleriyle uyum içinde olacak. Bu dengeleyici gezegenlerin oluşturduğu üç açıdan ikincisi olacak olan bu açı, hayatınızdaki pürüzleri giderecek. Hatta günlerinizin fazla olaysız geçmesinden sıkılabilirsiniz bile.
Estetik Venüs ve enerjik Mars'ın hep birlikte Terazi'ye yolculukları, aile içindeki uyumu destekliyor. Satürn ve Jüpiter arasındaki güçlü 120 derecelik açı, hayatınıza hoş bir denge getirse de, kişisel gezegenlerinizin 7-9 Eylül'de Jüpiter'le dik açı yaparak, 7. Başkaları evinizdeki disiplinli Oğlak'a hareket etmeleriyle, son derece inandırıcı bir arkadaşınızın kabuğunuzu kırmanız gerektiği yönündeki telkinlerine kanarak, pozisyonunuzu elinizde tutabilmek için savaşmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Eylül'de Güneş'in ve Uranüs'ün etkisiyle saklı duygularınızı açığa vurarak, dolunayının Uranüs'le kavuşumu sonrasında, düşünmeden hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Neptün'ün, 17 Eylül'de Venüs'le, 21'inde Mars'la 120 derecelik açılar, huzurunuzu yerine getirecektir. 29 Eylül'deki tatlı Terazi yeni ayı, aile ilişkileri, ev ve çocukluk anılarınızı yansıtan 4. evinize düşerek ayı huzurlu ve güvenli bir ortamda bitirmenizi sağlıyor.8 Eylül'de Jüpiter ile Satürn arasında etkili bir 120 derecelik açı oluşumu, sizi denge isteğine itiyor.

Ancak 7-9 Eylül arasındaki günlerde Mars, Venüs ve Merkür'ün aşırılıklar gezegeni Jüpiter İle açı yapmaları, sizi, sıkıcı konuların sonu gelmez listesi ile karşı karşıya bırakıyor. Günlük programınızdan tamamen sapsamz da, çok fazla endişe etmeyin. Bir yandan kontrol edilemeyen yangınları söndürmeniz gerekiyor ama bunu yaparken uzun vadeli hedeflerinizden kopmamalısınız. Diğerleri çok hırslı olsa da, sizin ortaya çıkan her sorunu çözmeniz gerekmiyor.



Aslan Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Aslan Burcu Yorumu

Özellikle kariyeriniz konusunda, geleceğinizi şekillendiren Jüpiter ve Satürn bu ay muazzam bir dönüş yapacaklar. 8 Eylül'de, tutku ve başarı gezegenleri, geçen sene başında başlayan 120 derecelik açı çizme serisinin sonlarına yaklaşıyorlar. Bu seferki - 1 1 Kasım'daki son ve kilit 120 derece açısından önceki - işlerinizle ilgili ayarlamalar yapabilmeniz için iyi bir yargı yeteneği verecek. Yönetici gezegeniniz olan Güneş 3 Eylül'de Satürn ile birleşip, 4 Eylül'de Jüpiter ile 120 derecelik açı çizerken, şakacı ve istekli ruh halinizin bir kısmını karışıma dökebilirsiniz.
Geniş çaplı bir bakış açısı sizin strateji duygunuzu keskinleştirerek, önünüze çıkan fırsatları yetenekli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayacak. Öğretmen ya da guru olan Jüpiter, 8 Eylül'de tam dönerken, sizden daha deneyimli olanlardan birşeyler öğrenmeye hazır olduğunuza, ya da bilginizi diğerleriyle paylaşmanız gerektiğine işaret etmektedir.

8. Yakınlık evinizdeki hassas ve esprili Balık Burcu dolunayının 15 Eylül deki ne yapacağı belli olmayan Uranüs'le kavuşumu, ilişkilerde şoklara veya yeni keşiflere neden olabilir. Mali ortaklıklar sallanabilir ancak alternatif destek kaynakları umulmadık şekilde ortaya çıkabilir. Güneş'le çıkarcı Plüton'un 20 Eylül'de çizeceği dik açının baskısı yüzünden ümitleriniz yok olabilir. Ama Güneş'in 22 Eylül'de adil Terazi'ye girerek Güz Dönümünü işaret etmesi, denge hissinizi toparlamak için gerekli olan verileri, mantığı ve diplomasiyi size sağlayacak. Sevgi dolu Venüs'ün Eylül'de duygusal Akrep'e girmesiyle, hisler, en az
gerçekler kadar önemli olacak. Herşeyi anlayabilmek için içgüdülerinizin en az beyniniz kadar bilgi vermesine
izin verin.

3 Eylül'de Güneş'in huysuz Satürn'e sokulması, kendinizle ilgili şüpheler ve ekonomik kaygılardan dolayı, sizi hırçın bir hale sokabilir. Olumlu resme bak-maktansa kötü durum senaryosuna bakıyorsunuz.



Başak Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu

Şimdi Güneş becerikli Başak'a doğru hareket ederek 3 Eylül'de haşin Satürn'le geleneksel birleşmesini yaptığından bu ay daha kalın bir notayla başlıyor. Tüm yaşamınızın sorumluluğunu almalısınız - başarıların da, başarısızlıkların da. Geçen ay sürprizlerle dolu bir yolculuktu ama size yeni yollar da açtı. Ancak bu ay, birleştirme, öğrendiklerinizin avantajlarını kullanma ve bu yeni perspektifi güvenle yaşamınıza adapte etme zamanı.
Sadece bu ay için değil, yılın geri kalanı için de belirleyici rol oynuyor. Jüpiter ve Plüton aynı gün direk dönerek, bu güçlü denge dalgasını besliyorlar. İyi organize edilmiş planlarınıza göre hayatınızı yavaş yavaş genişletmek, kendinizi çok daha iyi ifade etmenizi sağlarken, sizi kişisel başarı fikrinize daha da yaklaştıracak.
Genelde, ilerleme kaydetmeniz ve yeni fikirler üretmeniz, ay boyunca yavaşlamış görünebilir çünkü yönetici gezegeniniz.

Bu ay yeniliklerden çok, yetiştireceğiniz çiçeklerin toprağını hazırlamakla ilgili. Eylül'deki Yeni Ay'ı bir ilişkide şaşırtıcı bir değişim getirebilir çünkü ortaklık eviniz olan 7. evinizdeki tahmin edilemez Uranüs'le kesişiyor. 29 Eylül'de 2. Değerler evinizdeki Yeni Ay'ı hangisinin prensiplerinize ve kişisel ihtiyaçlarınıza uyduğuna karar vermeden önce bütün bakış açılarını değerlendirmeniz gerektiğini hatırlatıyor.Ciddi Satürn 3 Eylül'de parlak Güneş'i engelliyor, omzunuza sorumluluklar yüklüyor. Ne yaptığınızdan pek emin olmasanız da, sağduyunuza güvenin- sizi yarı yolda bırakmayacaktır. 4 Eylül'de Güneş'in umut dolu Jüpiter'le yaptığı şanslı 120 derecelik açı, çok çalışmanız gerekse bile sizi olumlu bir havayla sarıyor, Yapabileceğinizden fazlasını söz vermiş olmanız bir yana, şu anki gayretlerinizle istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz.



Terazi Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay esas konu iş; ancak asıl iyi haber, Eylül'de 4. Kaynaklar Evinizde düz dönmesi. Bu, sizi mesleki açıdan yükselmeyi hedeflemeniz için cesaretlendiren, içten bir hevesin başlangıcı olabilir. Kendi ofisinize yatırım yapmak ya da kendi işinizi kurmak için araç gereç satın almak mantıklı bir hareket. Gezegensel planları düzenleyen Jüpiter ve Satürn, 9 Eylül'de 120 derecelik açı çizerek, uzun vadeli bir strateji belirlemeye yardımcı olmak için, umut ve faydacılığı etkin bir şekilde birleştiriyor.

15 Eylül'de 6. Günlük Alışkanlıklar evinizde oluşan Dolunay'ı süresince, koşullar çok dengeli ve istikrarlı değil. Bu durumun hassas duyarlılığı, savunmasızlığı ve kuvvetli bir hayal gücü elektrikli Uranüs'ün Ay ile birleşimi tarafından daha yüksek bir yoğunluk seviyesine çıkarılıyor. İşinizle ya da sağlığınızla ilgili beklenmedik değişiklikler sizi şaşırtabilir. Bununla birlikte, bu ayrıca içinizdeki ani bir kıvılcımın yeteneklerinizle ilgili sizi kısıtlayan düşüncelerden ve daha ilgi çekici mesleki bir hayat için önünüzü kesen eski alışkanlıklardan kurtulmanızı sağlayabilecek bir zamandır.

23 Ekim'de Venüs zorlayıcı Akrep burcuna ve 2. Kaynak Evinize girdiğinde mal varlığınızı yeniden değerlendirilmeniz uygun olur.. Yeniay sizi sosyal olmaya ve fiziksel olarak daha meşgul olmaya teşvik eden hafif bir dürtü sağlıyor.Güneş, 3 Eylül'de 12. Hapis Evinizde Satürn'e çarpıyor, bu dünyadan uzaklaşmak istemenize yol açabilir. Fakat konsantrasyonunuzu bölmeyecek insanlar olmadan harika İşler yapabilirsiniz. 4 Eylül'de yaratıcı Güneş'in umutlu Jüpiter'e enerji veren 120 derecelik açısı, ileriye yönelik daha tatmin edici bir gelecek portresi çiziyor.



Akrep Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay esas konu iş; ancak asıl iyi haber Jüpiter'in 4. Kaynaklar Evinizde düz dönmesi. Bu, sizi mesleki açıdan yükselmeyi hedeflemeniz için cesaretlendiren, içten bir hevesin başlangıcı olabilir. Kendi ofisinize yatırım yapmak ya da kendi işinizi kurmak için araç gereç satın almak mantıklı bir hareket. Gezegensel planları düzenleyen Jüpiter ve Satürn, 9 Eylülde 120 derecelik açı çizerek, uzun vadeli bir strateji belirlemeye yardımcı olmak için, umut ve faydacılığı etkin bir şekilde birleştiriyor.
6. Günlük Alışkanlıklar evinizde oluşan hassas Dolunay süresince, koşullar çok dengeli ve istikrarlı değil. Bu durumun hassas duyarlılığı, savunmasızlığı ve kuvvetli bir hayal gücü elektrikli Uranüs'ün Ay ile birleşimi tarafından daha yüksek bir yoğunluk seviyesine çıkarılıyor. İşinizle ya da sağlığınızla ilgili beklenmedik değişiklikler sizi şaşırtabilir. Bununla birlikte, bu ayrıca içinizdeki ani bir kıvılcımın yeteneklerinizle ilgili sizi kısıtlayan düşüncelerden ve daha ilgi çekici mesleki bir hayat için önünüzü kesen eski alışkanlıklardan kurtulmanızı sağlayabilecek bir zamandır.

2. Kaynak Evinize girdiğinde mal varlığınızı yeniden değerlendirilmeniz uygun olur. Aynı günde, konuşkan Merkür, son durumları görüşmeniz, gözden kaçan detayları tamamlamanız ve geçmişinizdeki insanlarla yeniden bağlantı kurmanız gereken üç haftalık bir süreyi başlatarak geri doğru dönüyor. Yeniay sizi sosyal olmaya ve fiziksel olarak daha meşgul olmaya teşvik eden hafif bir dürtü sağlıyor.Güneş, 3 Eylül'de 12. Hapis Evinizde Satürn'e çarpıyor, bu dünyadan uzaklaşmak istemenize yol açabilir. Fakat konsantrasyonunuzu bölmeyecek insanlar olmadan harika işler yapabilirsiniz. 4 Eylül'de yaratıcı Güneş'in umutlu Jüpiter'e enerji veren 120 derecelik açısı, ileriye yönelik daha tatmin edici bir gelecek portresi çiziyor.




Yay Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu

Eylül aynın başlangıcında Arkadaşlar Eviniz olan 11. Evdee dört gezegen birden bulunacak ve bu size diğer İnsanların, isteklerinizi netleştirmek konusunda size ne kadar yardımcı olduğunu hatırlatacak. Bu ay, daha iyi bir gelecek için, şu anki sorumluluklarınızla umutlarınız arasında sağlıklı bir denge sağlama zorluğu ile karşı karşıyasınız. 3 Eylül'de odaklanmış Başak ve Güneş'in Genel Sorumluluk Eviniz olan 11. Evde otoriter Satürn ile birleşmesinden dolayı, gezegensel etkileşimler sizi yükümlülüklerini yerine getirmeye zorluyor.
Ancak Jüpiter'in 8 Eylül'de Satürn ile gerçekleştireceği üçgenin uzun vadeli etkileri aşırı istekli tutumunuzu ve abartılı düşünmenizi makul bir düzeye getirecek ve önemli bir projeye başarılı bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Dolunayı özellikle sosyal aktivîteler dikkatinizi kendi duygularınızdan ya da aile sorunlarından uzaklaştırıyorsa, bu huzursuzluk verici olabilir. Işık saçan Güneş ve otoriter Plüton arasında 20 Eylül'de gerçekleşecek 90 derecelik güçlü bir açı, özellikle başarılı olma güdünüz bir iş arkadaşınızın sınırlarına tecavüz edecek şekilde hareket ediyorsanız, kariyer yolunuzda karşınıza engeller çıkarabilir.

Yeni Ay'ının Amaçlar Eviniz olan 11. Evde bulunması sizi geçmişten çok geleceğe bakmaya ve gerçekleşmemiş hayallerinizi yaratıcı bir şekilde görünür hale getirmeye teşvik ediyor.Sorumluluklarınızı görme yetinizi kaybetmeyecek olsanız da, Güneş'in bugün iyimser Jüpiter ile kolayca gerçekleştireceği üçgen, oldukça hoş bir manzara çizebilir. Ruhunuz güçlenecek ancak başarınızı garantileyecek bir plan yapacak kadar pratik olmaya devam edeceksiniz.



Oğlak Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Oğlak Burcu Yorumu


Bu ay değişim için önemli bîr ay olacak çünkü,. Fırsatlar gezegeninin ileri doğru gitmesiyle, son birkaç aydır ilgilenemediğiniz projelerle ilgili gelişmeler olacak. Jüpiter'in bu hareketi çok önemli çünkü bu büyük gezegen Satürn'le çok güçlü ve yapıcı bir 120 derecelik açı oluşturuyor. Dolunay, 15 Eylül'de hayatınıza sürprizler getirebilir ve düşüncelerinizi değişik bir yöne çekebilir. Aynı zamanda 3. Bilgi evinizde Uranüs'le birleşmesi, önsezilerinizi kuvvetlendirerek, farklı konulara ilginizi çekebileceği gibi, iletişimde kopuklukların ortaya çıkmasına da neden olabilir.

22 Eylül'de Güneş 10. Kariyer evinize ve diplomatik Terazi'ye girerken, iş hayatınızı ön plana çıkarıyor, özellikle de iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi.. İletişimde yanlış anlamalar sorunlara neden olabilirsiniz, bu yüzden açık ve net konuşmakta fayda var. Parlak fikirler, bunları başkalarına açmadan Önce iyice bir süzgeçten geçirdiğiniz takdirde işe yarar. Yeni ay mevcut işinizde daha sorumluluk sahibi olmanızı destekliyor. Şu an ne bildiğiniz kadar kimi tanıdığınız da çok önemli, o yüzden hareket etmeden önce dostlarınızı iyi belirlemeniz gerekiyor.

3 Eylül'de Güneş yönetici gezegeniniz olan Satürn'le birleşiyor. Bu sizin için yavaşlama ve hayatınızı gözden geçirme gerekliliğinin işareti. Hayal kırıklıkları bu dönemde daha az görünüyor. 4 Eylül'de Jüpiter ve Güneş'in 120 derecelik açısı size yeni ufuklar açacak. Bu dönem geleceğinizi şekillendirmede ve istediğiniz yöne gitmede size önemli bir fırsat sağlıyor.




Kova Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay önünüze ilginç bir ikilem çıkarıyor: Dik durup sorumluluklarınızla yüzleşmelisiniz ama önünüzde daha iyi günler olacağı beklentisi sizi tetikte olmaya zorluyor. Bunu görmek için 3 Eylül'deki ciddi Güneş-Satürn ile Güneş-Uranüs dizilimini karşılaştırmanız gerekiyor. Bu muhtemelen yıl boyunca karşınıza çıkacak çözümlenmesi güç bir karşılaştırma olacak. 8 Eylül'deki 120 derecelik açıları stresin geçici olarak sönmesine yardım edecek. Bu mükemmel zamanı kazandıklarınızı ve kaybettiklerinizi tartmak, şu anki yönünüzü değerlendirmek ve devam eden büyümenizi dengelemek için gereken stratejileri harekete geçirmek için kullanın.

Dolunay hali 2. eviniz olan Para evinize düşecek. Dolunayın ne yapacağı belli olmayan Uranüs'le kavuşumu mali bir sürpriz anlamına gelebilir. Bu beklenmedik bir harcama olabileceği gibi ani bir miras da olabilir. Güneş'in 22 Eylül'de Terazi'ye girmesi Sonbahar Ekinoksunu gösteriyor. Dört gezegenin havalı Terazi'de olması pratik düşüncelerinizin reddi anlamına gelebilir. Yaratıcı Terazi'nin 29 Eylül'deki yeni ay hali, size mevcut durumunuzu yansıtmanız, sizi gelecekte bekleyen şeyi hayal etmeniz ve sahip olduğunuz şeylerle istediğiniz şeyler arasındaki farkları dengelemeniz için yeterli zamanı verebilir.



Balık Burcu Eylül 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu

Uzun vadeli planlarınız mantıklı bir şekilde sıraya konulmuş gibi görünüyor olsalar bile, beklenmeyen bîr olay ya da sizdeki değişiklik, bu ay temel konunuzun değişmesine neden olabilir. Jüpiter ve Satürn, bu yıl İkinci defa, hayatınıza realizm ve iyimserliğin sağlıklı bir dengesini getirerek yetenekli bir bağ ile sıraya giriyorlar.Dolunayla yeni kazandığınız güven hissi bölünüyor. Dolunay her zaman gelgitleri yükseltir, fakat bu seferki özellikle çok değişken.
Ani şokların, baş kaldırışların ve hamlelerin gezegeni Uranüs yakın bir şekilde birleşik ve beklenmeyen şartların, tahmin edilemeyen tepkileri serbest bırakıyor. Tekdüzelikten sıkılmış olabilirsiniz ve hayatınızı tepetaklak çevirmeye hazırsınız. Bulunduğunuz yerde kendinizi rahat hissetmeniz de mümkün fakat etrafınızdaki dünya birden ters yönde dönmeye başlıyor. Her şey ne kadar çabuk değişirse değişsin, Önseziniz çabucak ayak uydurabiliyor.

Güneşin 22 Eylül'de uzlaştırıcı Teraziye ve sizin Dostluk Evinize geçişi size mantıklı övgüler veren tarafsız birinden yardım getiriyor. Baştan çıkarıcı Venüs 23 Eylül'de yaşam amacınızı sağlamlaştıracağı yer olan Akrep burcunun derinliklerine dalıyor. 29 Eylül'de 9. Yüce Gerçekler Evinizdeki hareket ruhunuzu yüceltiyor ve sizi filozofik bir yolculuğa davet ediyor.

Jüpiter'le 4 Eylül'de 120 derecelik açı oluşturması size öngörü ve büyük emellerinizi belirteceğiniz müttefikler sağlıyor. Fakat 5 Eylül'deki dikkatsiz bir Venüs-Neptün 135 derecelik açısı mantığınızın Önüne umutlarınızı geçiriyor ve bu yargılarınızı örtebilir. Tozpembe gözlüklerle bakmak sizi objektifliğinizden uzaklaştırabilir ama agresif Mars ve Jüpiter arasındaki 90 derecelik açı 7 Eylül'de sizi büyük bir güçle ileri itebilir.

2013 Susan Miller, 2013 Susan Miller  Aylık Burç Yorumlar, Eylül Ayı Burç Yorumları,Eylül Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Susan Miller, Susan Miller,  2013, Susan Miller, eylül 2013, Susan Miller, Eylül ayı, Susan Miller, astroloji, Susan Miller ay yorumları, Susan Miller burç, Susan Miller burç yorumları, Susan Miller, Yorumları
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: 29 Nisan 2024, 14:18:20 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunlari, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programi, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları program yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haber, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Eylül Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 3416 Son Mesaj 06 Eylül 2012, 16:47:09
Gönderen : Mavi_Kiyamet
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4253 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:20
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 6834 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:08:34
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 3257 Son Mesaj 21 Şubat 2013, 13:06:47
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 5679 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:39:27
Gönderen : kezban62