Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı 2163 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:04:49 »

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Akrepler geçtiğimiz son üç aydır maddi konularda size verilen sözler tutulmamış, özel ilişki ve cinsel hayatınız istikrarsız hale gelmiş olabilir. 2013 Ocak sonu itibariyle hem iş hem finansal konularda başkalarından destek göreceksiniz. Bir kredi işiniz yürürlüğe girebilir. Miras, sigorta geliri, boşanma nafakası, iş tazminatı alabilirsiniz.   İletişimle ilgili bir işten, çevirmenlik, medya faaliyetleri, internet üzerinden yeni bir işe adım atabilirsiniz. Mali açıdan sevgiliniz, eşiniz, aileniz kanalıyla rahatlayabilirsiniz.

 

Artık uzaklarda bir eviniz, eviniz gibi gördüğünüz bir ortamınız, hani şu hafta sonlarında huzur bulmak için sığınacağınız bir yeriniz olmasını istiyor muydunuz. O zaman hazırlanın Akrepler.  Yılın ikinci yarısı, sizi eşinizin veya sevgilinizin ailesiyle karşı karşıya getirebilir. Yatırım, eğitim, iş veya farklı bir yolla, böyle bir yuvaya, aileye sahip olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin veya eşinizin ailesinin  ne kadar özel ve sevgi dolu insanlar olduklarını yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Muhteşem sezgilerinize kulak verme ve onlardan yararlanma zamanı. Ne kadar uzağa giderseniz gidin. Her yer eviniz artık. Çünkü gerçek gönül zenginliğinin ne olduğunu yılın ortalarından itibaren yaşayacaksınız.

 

Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemek, görünüşünüzü değiştirmek için yeniliklerde bulunabilirsiniz. Bunların bir kısmı sağlığınız için gerekli olan işlemlerdir. Bazen de gençleşmek veya güzel görünmek içindir. Sağlığınızı, nasıl göründüğünüzü, sizi nasıl bulduklarını bir hayli önemseyeceksiniz.  Vücut geliştirme sporlarına, kas yapıcı çalışmalara, dövüş tekniklerine meraklı olursunuz. Gizemli konulara ilgi duyacaksınız.  Ortaklıklara önem verin.  Eşinizden destek göreceksiniz.

 

 

Hatırla dünü,,,İyi yaşa bugünü,,arındır gönlünü,,boşa geçirme şu güzel ömrünü *iremSU*

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 


OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Akrepler Ocak ayının ilk on gününde güven ve istikrar tümüyle iş ve özel ilişkilerde ön sırada yer alacaktır. Çalışmak ve hayatınızı garanti altına alabilecek yolları aramak, toplum içinde bir yer edinmek arzusu bir hayli yoğun. Yakın çevremizdeki kişilerle saygın ve mesafeli bir şekilde ilişki kurmayı istiyoruz. İnsanların da bize karşı böyle davranmasını bekliyoruz. İş anlamında sorunları olanlar genelde işinde başarılı kişilerle iletişimde bulunmayı tercih edeceklerdir. Kaldı ki 11 Ocak civarında bahsettiğim bu konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, kararlar alınabilir. Ocak ayının ortalarında aile içinde, iş hayatında, arkadaşlıklarda zorlanmalara pek gelemezsiniz. Evinizde kendi istediğiniz şekilde hareket etmeniz kısıtlanabilir. Siz de buna bir çözüm bulmak için var gücünüzle çabalarsınız. Hayat koşullarıyla dışarıda mücadele ederken ev alanı içinde denetlenmek pek hoşunuza gitmez. Bir değişim arzusu yüreğinizin tam ortasında belirgin hale gelir. Enerjinizi mutlaka boşaltabilecek aktivitelere yönelmekte yarar vardır. Ay sonuna doğru iş hayatında çok dikkatli olunuz. Birdenbire işten ayrılmak, özgür olmak, en ufak bir baskıda isyan etmek gibi durumlar yaşanabilir.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-15-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 13-19-20-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 15

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 19-20-21

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde duygusal düşünebilir, hayatın can sıkıcı yanlarını bilmek, görmek, bunlarla mücadele etmek bile istemeyebilirsiniz. Şöyle ılımlı, şefkatli ve huzur içinde paylaşımlarda bulunmak sizi mutlu eder. Sevgilinizin güzel bir sözü, hoş yaklaşımı, yaratıcı hayal gücü kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Bu devre ilişkisi olmayan Bay ve Bayan Akreplerin genelde duygusal kişilere yöneldiğini söyleyebiliriz. Sanatsal aktiviteler için uygun bir zamandır. Oyun yazmak, şiir ve sanatla uğraşmak gibi. Yaratıcı yeteneğiniz size başarılı ürünler ortaya koymanızda, sergilemenizde destektir. Sorunlu aşk ilişkinizde yelkenlerin suya indiği zamandır. Bilirsiniz birçok problem olduğunu, ancak bunlarla uğraşmak sizi bir hayli sinirlendireceği için, üstünü kapatırsınız. Şubat ayının ikinci haftasında,  ailevi- arkadaşlık-duygusal anlamdaki her türlü paylaşım, sizin hayata bakış açınıza göre şekillenir. Duygusal kişiler zorlanabilir, hayatı akışa bırakan kişiler rahat eder. Bu devrede geçmişi sorgulamak, yargılamak yerine bundan sonra neler yapılmalı diye düşünmelisiniz. Ev değiştirebilir, yeni bir yere taşınabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, ay sonuna doğru olumlu enerjilerin yükselmesiyle aşk hayatınız başta olmak üzere her alanda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şansınız fazlasıyla yüksek. Hayatınıza sizi gerçekten sevgiyle sarıp sarmalayacak biri girebilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar düzelmeye başlar. Bebek sahibi olabilirsiniz.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-7-11-12-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler                                     : 9-10-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 5

Yeniay                                                           : 2-3-4

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 15-16-17

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART AYINA BAKIŞ

 

 

Merkür geri hareketi devam etmekte. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar da etkisi devam edecek. Ben aşk hayatınızı ilgilendiren konularda tabii ki dikkatli olmanız ve duygularınızı yeniden gözden geçirmeniz taraftarıyım. Merkür Balık burcunda astrolojik olarak güçlü bir pozisyon değildir. Bir de geri hareket söz konusu olunca dikkat dağınıklığı, aşırı duyarlı düşünme, karar vermekte zorlanma, doğru ve yanlış arasındaki çizgiyi net olarak belirleyememe gibi durumlara yol açabilir. Aslında burcunuzla uyumlu bir görünüm olduğu için, sezgileriniz size doğru yönü gösterecektir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar veya yeni ilişkiye başlayanların bu tarihe kadar hayati kararlar vermemelerinde yarar var. 20 Mart sonrası iş, sağlık anlamında lütfen dikkatli olunuz. Çevrenizdeki insanlarla iyi geçinmeniz gerekebilir. İş hayatında bireysel çıkışlarınız sorun yaratabilir. Özellikle 27 Mart sonrası durumunuzu lütfen bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Sert etkili Dolunay, sizi istemediğiniz halde bazı kararlara mecbur kılabilir. Akıllıca hareket edilmesi gereken bir gün.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-10-11-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 8-9-15-16-22-23

Aşkta En Şanslı Günler                                : 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 4-5-31

Yeniay                                                           : 1-2-3-29-30-31

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 14-15-16-17

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan ayının ilk iki haftası boyunca, yeteneklerinizi geliştirme ve uygun alanlarda kullanma yönünde bir hayli atak davranırsınız. Ancak bu ataklığın yanlış kararlar almanıza sebep olmaması için dikkatli olmayı da bilmek lazım. Özellikle sağlığınıza düşünerek gerginlikten, sabırsızlıktan, stresten, çatışmadan uzak durmakta yarar var. Bu süreçte işlerinizi çok hızlı ve kısa sürelerde bitirebilirsiniz. Bir projeye mi başladınız, bir yarışmaya mı girdiniz, herkesten daha çabuk öne çıkarsınız. Ancak yaptıklarınızın işe yarar olmasına dikkat ediniz. Gereksiz işler için zaman harcamayın. 10 Nisan tarihi, ilişkimizi ilgilendiren konular üzerinde yoğunluğun simgesidir. Partnerimiz ve biz, huzuru arzularız. Eğer ilişkimizde problemler varsa, bunları konuşmak için en iyi zaman 15 Nisan tarihidir. Bu tarih yeni bir beraberliğin işareti olduğu gibi, maddi iş ortaklıklarının güçlü bir şekilde kurulmasını sağlar. Ancak ben derim ki, 25 Nisan tarihinde her şeyi bir daha gözden geçiriniz. Karar vermeden önce iyice düşününüz. Burcunuz üzerindeki Ay Tutulması, hem duygusal, hem ailevi hem sizin açınızdan önemli gelişmeleri işaret eder. Tatminkar olmayan her şey hayatınızda sıkıntı yaratır. Hayrınıza olan hayatınızda kalır.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-16-17-21-22-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-11-12-19-20

Aşkta En Şanslı Günler                                : 7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-28

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 11-12-13

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftasında ilişkinizle ilgili konularda verilecek kararların gayet bilinçli ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesinde yarar var. İkiniz arasındaki problemleri sürekli gündeme getirmek yerine, şimdi siz birbiriniz için neyi ifade ediyorsunuz öncelikle bunu düşünün. Evlenme veya ayrılık kararları ne olursa olsun gözden geçirin. Bu devrede her şey tutkulu bir şekilde ifade bulur. Karışıklıklar iyi bir planlama ile rahatlıkla çözülür. 9 Mayıs tarihi itibariyle, iş ortaklığı ve beraberliğinizle ilgili konularda kafa karıştırıcıdır. Partnerinizle iletişiminiz son derece önemli. İki yönlü düşünen veya hareket eden sevgiliniz veya eşinizle sorunlarınızı mutlaka oturup konuşmalısınız. 10 Mayıs tarihindeki Güneş Tutulması, birebir ilişkinizle alakalı konularda etkili olup, ayrıca  iş ortaklığı, finansal meselelerde de önem arz ediyor. Belli bir mücadele söz konusu ancak bu mücadele tümüyle duygusal baskıların artmasına yol açabilir. Kişi kendini güvende hissetmeyebilir. Burada yapılması gereken esnek düşünmek ve akışa bırakmak her şeyi. Yoksa çok zorlanabilirsiniz. 15 Mayıs tarihinde birileri zekice davranıp sizin hakkınızı elinizden almaya kalkabilir.  Birilerine kanmamak için çok bilinçli olunuz.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-14-15-19-23-24-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-9-10-16-17-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 4-5-31

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 25-26

Yeniay                                                           : 22-23-24-25

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 8-9-10-11

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on gününde,  iş-eğitim-evlilik veya bir takım nedenlerle yurdundan uzakta olan kişiler geçici bir süre de olsa sevdikleriyle kavuşarak, hasret giderebilirler.  Kişi nerede yaşıyor olursa olsun güvendiği, huzur bulduğu yerleri, kişileri özlüyor. Bu devrede yuva kurma özlemi, ev almak, evlenmek, iş kurmak hevesi içindeyiz. Ay sonunda başlayacak Jüpiter Yengeç burcu seyri bu isteklerinizi gerçekleştirme anlamında birçok Akrep için şanslı bir devre olacaktır. Venüs-Yengeç burcu geçişini, Jüpiterin ön provası gibi görebiliriz.  8 Haziran tarihindeki Yeniay, mali konularda uzun vadeli bir planlamanın daha doğru olacağını gösterir ve derinlikli bir şekilde düşünülmelidir. İkizler burcundaki Yeniay zamanlarında sabırsız ve anlık düşünmeye meyilliyizdir. Oysaki akıllıca hareket edilmesi yararlıdır. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür etkisi altında, hayatın anlamını, geçmişte yaşanılanları gözden geçirebilirsiniz. Yurdundan uzakta olanlar için bu dönem gurbete dönüş anlamı taşır ki, gelmek kolay ancak geriye dönmek zor olur. Kişi güven duyduğu yerde kalmak ister. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar acele ve hassasiyet içinde kararlar verilmemelidir.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-10-11-15-16-19-20-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-12-13-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 1-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 22

Yeniay                                                           : 19-20-21

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 4-5-6-7

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Temmuz tarihindeki Yeniay,  ailevi, yerleşim yeriniz, eğitim, ülkeniz, güvencenizle alakalı yeniliklerin uygulanmasının önüne geçiyor. Çünkü henüz tam olarak kafanızın içinde bir karar vermemiş olabilirsiniz. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniay, bekleyelim görelim, anlayalım şeklinde düşünmeye yol açabilir. Çelişkili düşünceler, hassas duygular birbirine karışmış durumda. Yapılması gereken 20 Temmuz tarihine kadar olan bitene bir bakmak. Belki de siz çok önce bir adım attığınız, ama şimdi pişman gibisiniz. Böyle düşünmek yerine ay sonuna kadar bekleyin. Aceleci davranmayın. 13 Temmuz itibariyle elimizde ve bize güven veren, mücadele etmeden huzur bulacağımız alanlara çekiliriz. Sözgelimi yaz tatiline çıkmak, sevdiklerimizle bir araya gelmek gibi. Her zaman yaptığımız rutin işler ve hep içinde olduğumuz çevreden uzak dururuz.  22 Temmuz tarihi itibariyle iş hayatı-özel yaşam arasında hem kontrolünü elinde tutmak hem de liderlik etmek isteyen Akrepler her şeyin yolunda gittiğini duymak ve bilmek isterler. Ancak derinlikli düşünmeye zaman yoktur. Ortaya bir şeyler koymalı ve öne geçilmelidir. Bu Akrepler için yorucudur. Aslında yorucu hale getiren kendinizsiniz. Yapılması gereken sorumlulukların farkında olmaktır. Ne alkışlanmayı bekleyin ne de sürekli her şeyi didikleyin. Yoksa hem huzur bulmanız hem başarılı olmanız mümkün olmaz.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 7-8-12-13-17-21-25-26

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-10-11-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 19

Yeniay                                                           : 16-17-18

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 2-3-4-29-30-31

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihindeki Yeniay, sizi iş hayatındaki yerinizi oluşturmanız adına göreve çağırıyor. Artık şöyle bir silkelenip ben buradayım demelisiniz. 16 Ağustos tarihinde Venüs-Terazi burcunda seyrine başladığında özellikle ilişkisinde sorun olanlar tatminsizlik ve doyumsuzluk yaşayabilirler. Yalnız kalarak beraberliklerini gözden geçirmek isteyenler olabilir. Bazıları, kendi kendine mutlu olmaya çalışırken, bir kısım Akrepler müzik, resim, şiir, dekorasyonla uğraşarak kendilerini mutlu etmeye çalışabilirler. Fantezileriniz güçlüdür. Bir durumu kendinizi çok fazla üzmeden gözden geçirmeye çalışırsınız. Kilo alımına çok dikkat etmek gerekir. Çünkü insan güzellikleri dışarıda bulamadığında yiyecek içecek tüketerek kendini rahatlamaya çalışır. Her ne kadar hoş bir etkisi olmadığı düşünülse de, ben bu enerjiden olumlu yararlanmanız için, kendinizi biraz akışa bırakmanızı istiyorum. Kaybetmeyi değil, kazanmayı düşünün. 24 Ağustos tarihi itibariyle, işlerinizi organize etmek, iç gözlemde bulunmak, hesap kitap etmek, hedef belirlemek anlamında enerjiniz gayet yüksek. Birileriyle bir araya gelip konuşmak mı istiyorsunuz işte size fırsat. Çünkü onları gayet kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Bir meseleyi çözmek mi istiyorsunuz, düzenlemek ve işler hale getirmek, buyrun size olumlu bir enerji.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-8-9-13-14-17-18-21-22-31

Zayıf Enerjili Günler                                   : 6-7-19-20-26-27

Aşkta En Şanslı Günler                                : 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15-16

Yeniay                                                           : 12-13-14-15

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 25-26-27-28

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay sizler açısından gayet olumludur. Hedef belirlemenizde, kendinizi geliştirmenizde, çevrenizle ilişkilerinizi sağlamlaştırmanızda, insanlardan destek görmenizde yardımcı olur. Sizi dikkatli ve sabırlı kılar, iç gözlemde bulunarak eksiklerinizi tamamlamanızı sağlar. Gerçekçi düşünerek kararlar alırsınız. Sorumluluk duygunuz yükselir. Kendinize olan güveniniz yerine gelir. Üretken bir şekilde çalışırsınız. Fırsatlar karşınıza çıkar. Yuva anlamında kök salarsınız. Sevdiklerinizle bir araya gelirsiniz. 9 Eylül tarihi, hangi meselede olursa olsun geniş açıdan ele alarak, detaylardan ziyade bütüne odaklanmak yararlı olur. Eğer huzur kaçırıcı bir durum varsa, olayların üstüne gitmek yerine, geriye çekilip şöyle bir değerlendirmede bulunmak faydalıdır. Ayrıca bir tavsiyem olacak. Karar veremiyorsanız bir konuda, kendinizi zorlamayın. Demek ki, oturmayan taşlar var. Bekleyin, dinleyin, gözlemleyin ve biraz önce söylediğim noktalara dikkat ederek durumu anlamaya çalışın. Bu tarihte sanatsal çalışmalar, bir iş üzerinde hazırlıklar, düzenlemeler, estetik konular bir hayli etkilidir.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-9-10-14-18-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 2-3-16-22-23-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 18

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                           : 9-10-11

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 22-23-24

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, dış dünya yerine iç aleminizde güzelliklere kavuşma arzunuzu yükseltir. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa, oturup şöyle bir kendinizle baş başa kalarak düşünmelisiniz. Düzenli bir ilişkiniz varsa, Yeniay sayesinde birbirinizle romantik paylaşımlarda bulunursunuz. Eğer yalnızsanız, duygusal açıdan hassasiyet içinde hayatı ele alırsınız. 7 Ekim sonrası mali konularda cömertliğiniz bir hayli artar. Çabuk para harcarsınız. Bütçenizin sınırlarını aşabilirsiniz. Eğer mali açıdan zor bir dönemden geçiyorsanız tabii ki dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası, genel olarak çalışmak, hizmet etmek, insanlarla iş anlamında bir araya gelmek, işlerinizi yoluna koymak mecburiyeti bazen can sıkıcı olabilir. Titiz çalışmanız, kusursuz iş çıkarmanız beklenir. Planlarınızı başarılı şekilde yoluna koyabilmeniz için detaylarla bir hayli ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında kendinize hedefler belirlemeli, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-11-15-16-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 13-14-20-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 15-16

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 19-20-21

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması, sizin öncelikle yeni hedef alanlarında mücadeleci ve aklı başında ilerlemeniz yönünde etkilidir. Hayattan beklentilerinizi ciddi anlamda belirlemeniz ve hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlar. Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü görünümlerini iyi anlamak lazım. Merkür burcunuzda geri harekette olacak. Bu sayede kendinizi gözlem altına alacaksınız. Bunu ciddi anlamda yapmanız gerekiyor. Aşırı uçlarda yaşamak yerine doğru yönde ilerlemek durumundasınız. Bu Tutulma, çevrenizle olan bağınızı güçlendiricidir. Bildiğiniz, aşina olduğunuz alanda size fırsatlar getiricidir. Sizi yakın çevrenizde bulunan insanlarla güçlü bağlantılar kurmanız için teşvik edicidir. Eğitim veya iş hayatınızla ilgili konulara önem vermenizi sağlar. Ancak asıl önemli nokta, hedefim bu diyerek yol almanızda yardımcı olur. Artık büyüyorsunuz. Yaşınız genç ise, bu hayatınız için düzgün bir adım ve amaç belirlemenizin işaretçisi. Orta yaşta iseniz, emekliliğiniz ve yeni bir hayata başlamanız demektir. Titiz ve dikkatli bir şekilde bir görev üstlenebilirsiniz. Yeni bir işe adım atabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Artık istikrarlı bir yaşam kurmanız için bu tutulma destekleyicidir. Bazı Akrepler için ruhsal çalışmalar, danışmanlık ve belli bir kitleye hizmet vermenizi sağlar.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-7-8-11-12-21-22-26-27-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 9-10-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 5-6

Yeniay                                                           : 2-3-4-30

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 15-16-17-18

(Ay-Boğa geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihindeki Yeniay, kazancımızı arttırma, yeni kazanç alanları yaratma, satış, pazarlama, ticari alanlarda olumlu değişimlerin işaretçisidir. Birçok insanla sosyal anlamda irtibatta bulunuruz. Amacımıza kendimizi adarız. Tek bir alanda değil, birden fazla alanda aktif hareket ederek para kazanabiliriz. Ancak harcamalarımız da artabilir. Özellikle yeni çıkan ürünler, yenilikler, yaklaşan yılbaşı nedeniyle değişik bir şeyler yapma arzumuz, kesemizin ağzını bir hayli açabilir. Güven duygumuz bir hayli yüksektir. Bu yüzden de risk almaktan çekinmeyiz.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

 

3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-4-5-9-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                   : 6-7-13-14-20-21

Aşkta En Şanslı Günler                                : 9

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 2-3-30

Yeniay                                                           : 1-2-27-28-29

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 12-13-14-15

(Ay-Boğa geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: 19 Mart 2024, 10:40:26 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunlari, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programi, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunu indir, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su program yükle, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su istenmeyen tüyler, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haber, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su lazer epilasyon, 2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Akrep Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2203 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:01:36
Gönderen : Karaelmas
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 3179 Son Mesaj 06 Ocak 2013, 01:28:12
Gönderen : imge34
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 2936 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 19:04:58
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2093 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:04
Gönderen : kezban62
2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2163 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:04:37
Gönderen : kezban62