Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3924 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 21 Kasım 2012, 20:29:05 »

2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları

2012 Nuray Sayarı Aralık Ayı Burç Yorumları – Nuray Sayarı Aralık 2012 Burç Yorumları

Nuray Sayarı Aralık 2012 Koç Burcu Yorumu

Aşırılıklara açık bir ay Venüs ve Jüpiter arasında oluşan açı, zevkleri ilgiyi artırarak, zevk, eğlence, aşk ve yeme içme gibi konularda abartılı tavırlara sebep olabilir. Limitleri belirlemekte fayda var! Sevgili Koçlar… Yine yarım kalmış işler yeniden gündeme gelebilir. Ulaşım ve havacılık, demir sektörü, kuyumculuk, sporcular, kendi işini yapanlar, yeni iş geliştirme faaliyetleri, hız ile bağlantılı tüm konularda, girişimlerden olumlu sonuçlar alabilir bir kitlenme, bazı aksiliklerin uğraştırması ile sıkılma gibi olaylar yaşanılsa da ve sakin, sağduyulu yaklaşımla dönemi atlatacaksınız

Bu arada, şans faktörü önemli. Bu çatışmalı dönemi, bilinç düzeyi yüksek bir Koç hafif sorunlar şeklinde yaşayıp geçebilir Geçen ay pek de istemediğiniz şekilde bazı kişilerle yollarınız ayrılmış olabilir. İşte 12 Aralık tarihinden sonra size farklı bakış açıları kazandıracak kişiler, iş gereği karşınıza çıkıyor. Kendi işinizi yapıyorsanız, yeni bir işbirliği, ortaklık için son derece uygun bir aydasınız. Şubat ayında yaptığınız girişimlerin sonucunu bu 27 Aralık tarihine kadar alabilirsiniz Uzun soluklu projeler için ikili anlaşmalara imza atabilirsiniz. Ancak aylık ödemeleriniz ne yazık ki üç yıl daha azalmayacak.

Mart doğumlu Koçlar yıllardır pek çok zorluğa göğüs gerdiniz. Hangi yaşta olursanız olun Satürn’ün inatçı duruşu yüzünden gelirinizle ilgili sorunlar yaşamış olabilirsiniz Geçtiği yaşam evi, zodyakta farklı bir yere sahip. 12.ev, Koçların hayatında hakikaten ruhsal olarak çok büyük değişimlere yol açtı. Artık büyük bir resmin tamamlanmayan parçalarını arayacağız. Zorlanmalar görülse de yeni bir sayfayı kendimiz adına açacağız Artık neyin değişmesi gerektiğini, nelerin sürekli sizi yorduğunu, üzdüğünü bir düşününüz. Zaman kaybettirene değil, zaman kazandırıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu bir fırsat… Arınmak ve yeniden başlamak için… Tabii ki tercih sizindir. Hepinize keyifli günler bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

Nuray Sayarı Aralık 2012 Boğa Burcu Yorumu

Aralık ayında arasında oluşan olumlu açı, Akrep burcundaki ay ve Satürn yakınlaşmasının duygusal ağırlığına hatta yaratabileceği tıkanıklığa rağmen fikir, duygu ve düşüncelerimizi anlaşılır şekilde ifade etmemize olanak tanıyor. Savaş verdiğiniz olayların netlik kazanması söz konusu. Ulaşmak istediğiniz noktalara gelmiş durumdasınız. Büyük kariyer planınız değişmese de, herkesin altından kalkamayacağı, önemli bir projenin içindesiniz. Bankacılık, finans yaşamı, eğitim, medya toprakla alakalı işler, estetik, bakım, spor faaliyetleri veya bu konulardan gelir elde etme yönünde şanslı bir dönem diyebilirim.

Üretmek, maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkmak, hayatın lezzetli yanlarını sağlam bir güvenlik çemberi içinde oluşturmak, devamlılığını sağlamak anlamında etkili bir dönemin işaretidir. Ayrıca maddi konularda şansınızı yüksek.. Planlı ve programlı bir şekilde hareket ettiğiniz zaman, geleceğinizi güvence altına alabilecek yatırımlarda bulunmanız gayet mümkün. . Yaklaşık 5aydır bekleyen ortaklıkla ilgili bir mesele varsa, yakınlarında yeni haberler gelebilir. Yine İş Hayal kırıklığına uğramış bir Boğa’nın davranış biçimi, normal hallerinden oldukça farklıdır. Dünyadan tamamen elini eteğini çeker ya da tam tersine “çivi çiviyi söker” inanışıyla hareket etmeye başlar. Genellikle başladıkları işleri bitirirler. Yine Mars ve Satürn kavuşumu, iş hayatınızda temponuzu gösteriyor.

Nuray Sayarı Aralık 2012 İkizler Burcu Yorumu

Başkalarını işleri sizin yaptığınız şekilde yapmaları için veya sizin yolunuzdan ilerlemeleri için zorluyor olabilirsiniz. Israrcı olmanız karşı direnişle karşılaşmanıza neden olabilir Şans bu anlamda hep yanınızda olacak. İş hayatınız ve kariyeriniz açısından geçen haftaya kıyaslandığında Sert dönemler geride kalıyor Aralık ayında ise sizin zamanınız olacak. Kariyer ve iş hayatınıza yönelik oluşumlarda keyfinizin gayet iyi sevgili İkizler. Venüs’ün verdiği ışıltı sayesinde, yazdıklarınız, konuştuklarınız başkalarının hayatında çığır açabilir. ve fikirlerinizle etrafınızı etkilemeniz, şirketin içinde olumlu bir etki yaratacak. Internet, iş gezileri, eğitim alanlarında şans size gülüyor.

Rüzgâr arkadan eserken büyük adımlar atmaktan çekinmeyin. Eve ait konularda yeni girişimlerde bulunmak için senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz. Yeni mobilya ve aksesuarlar alma, taşınma, tamirat, ev kiralama, satma, satın almak veya mülkle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz.. Kafanızı kurcalayan ne olursa olsun, kısa sürede toz bulutu olacağını sakın unutmayın. Ancak Borç-alacak meseleleri ya da kontrol dışına çıkan harcamalar, arkadaşlarınızı daha iyi tanımanızı sağlayabilir. Akrep burcuna geçen Satürn burcumu nasıl etkiliyor derseniz.

Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili vurgular yapacak. Bu süreçte çalıştığınız kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Etrafındaki kişilerin pek çok zaman hız konusunda İkizlere yetişmek için özel çaba sarf etmesi gerekir Hayatınızın en şanslı dönemlerinden birindesiniz. Bir yıl boyunca hayatınızda neyi tamamlamak istiyorsanız, planlarınızın içine alın!

Gelecek planlarını daha önceden, sağlam kurmuş olanlar, amaçlarını netleştirmiş olanlar daha şanslı bu yeni ayda. Çünkü o planlara giden yolda küçük kazanımlar, küçük atılımlar için yeni ayın ilk yarısı gerçekten çok elverişli. Yaptıklarınızı, başardıklarınızı asla küçük görmeyin, unutmayın, dere kenardan gelip karışan sularla dolacak. Bu nedenle eğer birisiyle konuşmak ve hislerinizi ifade etmek istiyorsanız uygun bir zamandır. Aşk hayatınıza bugünlerde daha bir özen göstermeniz gerekecek. Yalnız kalmak isteyemeyeceksiniz.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Yengeç Burcu Yorumu

İş ve kariyer hayatınızdan çok, bu ay evinizde bir takım yenilikler, değişiklikler var. Belki evdekilerin hayatlarındaki bazı değişiklikler, sizin de aile hayatınızı tazeleyip yenileyecek. Kariyerinizde, bazı tekliflerle ani değişimler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmelerin anahtar noktası, evdeki yenilenen ortam olacaktır. Bu dönemde çok yorulabilirsiniz ve işyerinizde gergin bir ortam oluşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki problemler de su yüzüne çıkabilir.

Küçük krizler yaşayabilirsiniz ama uzun vadede ilişkilerinizi rahatlatacak şekilde yüzleşmiş olacaksınız. Evdekileri düşünmeyi bırakın Son üç yıldır sürekli olarak ev ve aileyle ilgili sıkıntılar yaşıyor, bu durumdan nasıl kurtulabileceğinizi düşünüyordunuz. Şimdi yepyeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemle birlikte, problemlerinizi çözebileceğiniz pek çok yol bulacağınızı göreceksiniz. Tam gönlünüze göre, sizi heyecanlandıracak bir şey için vereceğiniz mücadele veya ani karar beklenmedik şekilde güzel gelişmeler doğuracak.

Yine, İşte büyük hedefi olan Yengeçler durmayıp, gerekli kişilere dediklerini kabul ettirmek için yoğun bir mücadele içinde olacaklar ve amaçlarına ulaşacaklar. Bu da sizin ev hayatınızda önemli değişikliklerin ilk adımları… Hep söylediğim gibi Değişim rüzgârlarında sörf yapıyor, gergin ve olumsuz atmosferde nefes almaya çalışıyoruz iki kere düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Aslan Burcu Yorumu

Yolunuza kimseyi çıkarmayın Yeni iş bağlantıları sizi bekliyor Blogger, yazar, teknolojik, elektrik, rehber, satış görevlisi olmayı planlıyorsanız, bu ay düğmeye basma zamanı. Yazma alanlarında çevrenize göre çok üstün görünüyorsunuz. Eğitim, iletişim alanında yeni gelişmeleri kovalayın ve ciddiye alın. Şu anda küçük gibi görünen fırsatlar buzdağının sadece üst tarafı olabilir. Yakın çevrenizi yeniliyorsunuz. Farklı kişilerle işbirliği sizi bekliyor.. Bir seyahate çıkmak, yeni biriyle tanışmak, bir başka yere taşınmak, bir anlaşmaya varmak, iş ortaklığımızla alakalı mevzularda kişiler veya olaylar, bugünlerde faydalı adımlar için zemin hazırlayabilir.
Ayrıca medya, halkla ilişkiler, uluslar-arası ticaret, bilişim ve haberleşme konularında olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Beklediğiniz bir haber gelmediğinde, bir iş olmadığında umutsuz düşünmeyeceğiz. Vardır elbet bir nedeni diyerek birkaç gün bekleyiniz. Karşımıza yeni bir fırsat çıkarsa, bize bunun ne gibi yararı olur diye bakacağız. Mucizeler için hazır olun sevgili Aslanlar… 22 Aralık sonrası, sizin kadersel alanınızda ve kariyerinizi temsil eden bölgede hareketlilik yaşanacak Bu etkiler altında kimileriniz yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatınızı yönlendirmek isteyeceksiniz Aslanlar ev sahibi olacak, Yine üzerinizdeki ışıklar başarılarınızı aydınlatırken, endişe ve korkularınızı da ortaya çıkarıyor.

Bütün bunların Akrep burcuna geçen Satürn”ün burcunuzu etkileyen enerjiler nedeniyle olduğunun sonradan pişman olacağınız eylemlerden uzak durmanızı… En iyisi kendinize yakışmayan bu taraflarınızı fark edip uzaklaştırın. Yolunuzdan eminseniz, kafanızı karıştıran kişilere pek zaman ayırmayın ve kendiişlerinize odaklanın. Sonunda ödüllerini bırakabilir… Aşka bakarsak, Tam tepenizde değişim rüzgârı başlamışken kafanızı kuma gömmenin vakti değil, kendinizi olan bitene, hayata açın derim. Bırakın oldukları olmadıkları…

Nuray Sayarı Aralık 2012 Başak Burcu Yorumu

Değerleriniz, önem verdiğiniz konular, sizi güvencede hissettiren ne varsa bu ay ön plana çıkıyor. Bu anlamda maddi kazanç sağlayacak yeni kaynaklar da ortaya çıkabilir. Farklı projelerden para kazanmayı, ek gelir sahibi olmayı ciddiye alın. Bu projeler danışmanlık, aracılık işleri de olabilir. Kendinize yatırım yapıp, yeni beceriler de kazanabilirsiniz. Hukuk, medya, yayıncılık, akademik eğitim konularında da olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine aşk ve uyum gezegeni Venüs ise Başak burcuna geçiyor ay sonuna kadar Başaklara hoşluk ve güzellik verecek ve ayrıca tüm ilişkilerini rahatlatacak.

Estetik işlemler yaptırmak, yeni saç modelleri denemek ve giysiler almak için uygun bir dönem. Başaklar aşkı da kendilerine çekecek ve fazla bir çaba göstermeleri gerekmeyecek. Venüs ün senelik ziyareti ay sonuna kadar hem aşk hem para durumunuza yardımcı olacak. Hayatınızı yenilemek için en uygun dönemlerden biri. Yine bazılarınız düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. –aman artık ne olacaksa olsun diyerek evet veya hayır diye bir meseleyi sonuçlandırmak isteyeceksiniz Ev alacaksınız ama bütçeye dikkat! Aralık ayı boyunca Önemli şeyleri konuşmak, yazışmak, toplantılar düzenlemek, imzalar atmak için kullanabileceğimiz bu günde güzel sözlerimizle başkalarının gönlünü almamız da daha kolay olacak.

Yine bu dönemde Ağustos doğumlular siz bir el verin, eliniz boşta kalmayacaktır. Ama biraz kendinize acıma, sadece kendinize empati yapma meyli var, bu da karşınızdaki kişiyi anlamamaya sevk edebilir. Alınganlık yapmayın.. Bence aşkta duyguların sesini değil, aklın sesini dinleyin, çünkü duygularınız bilinçaltının etkisi altında.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Terazi Burcu Yorumu

Aralık ayı başında burcunuzda oluşan yeni ay, belki de yılın en önemli ayına girdiğinizi gösteriyor. Yeni bir iş için başvurularınızı 5 Aralık tarihinden sonra yapmanızı ihtimalleri yükseltecektir. Yeniay etkisi her zaman olumludur. Bir tohumun toprağa ekilmesi gibidir. Ancak bu tohumun zamana ihtiyacı var. Biraz önce bahsettiğim konularda işler hemen yerine oturmayabilir, yenilikleri uygulamak kolay olmayabilir..
Gerekirse beklemede kalın. Küçücük sandığımız şeyler, büyük farklar yaratabilir hayatımızda. Bu yıldız yaptığı işe güzellik, estetik, zarafet, uyum ve zekâ katabilme yeteneğini de arttırır. Bütün artistik, estetik ve sanatsal konularda, dekorasyon ve süsleme gibi alanlarda, zihinsel ve entelektüel temalarda becerilerimizi ortaya koyma ve parlama fırsatını iyi değerlendirebiliriz. İçimizdeki cevheri ortaya çıkarmamızın tam zamanıdır!

Yine Aralık ayı ortasına kadar sık seyahate çıkabilir ya da şehir içinde sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Diğer yanda duygularınızı gizli yaşamak isteyecek, platonik duygular besleyecek veya ilişkinizi kimsenin bilmesini istemeyeceksiniz. Bu gizlilik ay sonuna dek sürecek ama sonra her şey ortaya çıkabilir. Ancak, ilk etapta ekim doğumlu Teraziler Aşkın… Etkilerini daha fazla hissedebilirler.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Akrep Burcu Yorumu

Akrep burcuna giren Satürn daha önce de yazdığım gibi 2015 yılına kadar bu burcu ziyaret ediyor. Çok güzel olacak. Satürn’ün Akrep burcuna girmesi ile yeniden yapılanacaktır. Özellikle Kasım 2012 – Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek yeniden yapılanma dönemi içinde, teknolojiden ulaşıma kadar pek çok alanda dönüşüm kapımızda bekliyor. Türkiye ve iş dünyası güçlenip, büyük güçlerin de desteğini alacaktır. Büyük güçleri simgeleyen Plüton, Özellikle Kasım da kökten dönüşümü hızlandıracaktır.

İş hayatında, Bankacılık, sağlık, petrol ve kimya sanayi ile ilgili yoğun haberleşmeler. Akrep ve Boğa’da önemli gurupsal ve anlaşma ve sosyal ilişki fırsatları Genelleme yaparsak sevgili Akrepler Sizin için yeni bir dönem başlıyor. Bu süreçte sizin zorlanma ihtimaliniz olan alan, maddi konular olacak. Para harcarken ve yatırım yaparken daha dikkatli olmanız, asıl ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gereken bir dönem. Sorumluluklarınız artacak ama siz de ne istediğinizi biliyor olacaksınız. Bu süreçte yapacağınız başlangıçlar, hayatınızın bundan sonraki dönemini de etkileyecek. Yorucu ve yıpratıcı bir dönemin ardından Satürn hediyelerini bırakarak burcunuzu terk edecek…

Nuray Sayarı Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

Mars Yayları hırslandıracak Son iki yılın en güçlü dönemi başlıyor. Hayatınızın hemen her alanında kontrol sizde olacak. Kasım ayı ortasına kadar olan dönemde ise bol girişimde bulunun, hızlı sonuç almanız gerekmiyor. Çok yorulabilir ve sürekli mücadele ettiğinizi düşünebilirsiniz ama bu girişimlerin istediğiniz yönde gelişme şansı çok yüksek. Ancak her zamankinden daha sabırsız ve sinirli olabilirsiniz. Yine Özellikle 27 Kasım doğumlu Yaylar Aralık ayının başında herkesi şaşırtacak atılımlar yapabilir.

Sürprizler onları bekliyor. Aşkta ani ve büyük kararlar verme eğiliminde olacaklar. Anneniz dâhil tüm ilişkileriniz rahatlayacak ve bu ilişkiler kariyer başarınıza katkıda bulunacak. Evinizde ise sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız. Yine emlak, tekstil, medya, inşaat işleriyle uğraşan Yaylar. Bu sektörde kısa sürede işleri çok iyi yerlere gelecek.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, herkesten üstün olduğunuzu düşünmemek, ayrıntılara dikkat etmek. Ayrıca ihmal edilen doktor kontrolleri yâda iyice araştırılmadan yapılacak tedaviler son uncu problem oluşmaması için şimdiden dikkatli olmanızı öneriyorum. Yine yeni açılımlar… Siyasete atılmak gibi bir niyetiniz varsa, bu ay sonrası bazı başvurular yapın ve adımlarınızı atın. Acele etmeden gelişmeleri takip edin.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Oğlak Burcu Yorumu

Bu yeniay, kariyer alanınızla ilgili Yepyeni iş olanakları Son üç yıldır kariyerinizi daha iyi bir hale getirmek için uğraş verdiniz. Satürn sizi profesyonel alanda yeniden düşünüp önemli değişiklikler yapmaya yönlendirdi. Satürn sizi zorlayan pozisyonunu değiştirdi ve 2019’a kadar da ortalarda görünmeyecek. Yeni Ay size yepyeni iş olanakları getirecek.

Ve sonrasında yeni görevler, yeni projeler, yeni unvanlar ön plana çıkıyor. İtibarınızı artıracak, sizi farklı noktalara taşıyacak bazı gelişmeler bu ay dan kendini yavaş yavaş gösterecektir. Yalnız koordinasyonu, iletişim yönetimini geri plana atmayın. Tüm tarafların isteklerini dengelediğinizde başarı da gelecektir. Yepyeni iş olanakları Kasım ayı ortasından itibaren güçlü bir pozisyonda olacaksınız. Aşk ile yurtdışı, hocalık, üniversite, medya arasında bağ oluşturuyor.

Stratejinizi, görüşmelerinizi gizli tutmak sizi koruyacak ve gelişmelere yardımcı olacak Yine. İlginçtir ki Oğlak’lar bur zamanlarda gençleşirler ve rahatlarlar. Belki de geçen zaman içinde, onlar hayatta ilerleme kaydettikçe, kendilerine güvenlerini getirmekte ve böylece eski katılıklarını geride bırakabilmekteler. Bu burcun sembolünde, sorumluluklar ve yönetsel konular olduğu için, hayatında her zaman devlete ait konular, düzen. Spor. Serbest meslek ilgili işler, uğraşlar hayatına büyük izler getirir…

Nuray Sayarı Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu

Son iki senenin en sosyal dönemlerinden biri başlıyor. Aralık ayı ortasına dek sık sık kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Arkadaşlar, dernek, kulüp gibi topluluklar hayatınızda önem kazanıyor. Arkadaş ya da bir grupla aranızda bastırılmış problemler varsa yüzleşecek ama bir çözüm arayacaksınız. Aşk hayatınız açısından güzel bir dönemdesiniz ancak eskiden bağlantınız olan veya eskiden tanışmış olduğunuz kişilerle ilişkileriniz devam edecek. Bu dönemde yeni tanışacağınız kişilerle ilişkiniz kalıcı olmayabilir. Devam eden ilişkinizin fiziksel yönü ön planda olacak.

Yine uzaklara gitmek, Dünya’daki değişik felsefeleri keşfetmek, arkadaşlık kurmak ve yabancılarla iş yapmak için tüm fırsatlar kapınıza geliyor. Aynı zamanda kitleler tarafından tanınma, kişisel gelişiminizi artırma çalışmaları için de oldukça uygun bir döneme giriyorsunuz. Tüm bu konularda hangisi size daha yakın geliyorsa, bu ay o konuda adım atın. Tohumların büyümesine şahit olacaksınız…

Yine bu ay içinize dönün ve kendinize biraz kulak verin. Dış dünyada gerçekleşen olaylar, sizin iç dünyanızın bir yansıması. Birkaç hafta boyunca kuracağınız planları, hazırlıklarınızı gizli tutmaya çalışın. Sosyal yardım faaliyetleri, yardım amaçlı çalışmalara bu ay zaman ayırabilir, böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz konularla ilgili işi zamana bırakın. Fayda var derim.

Nuray Sayarı Aralık 2012 Balık Burcu Yorumu

İşlerle ilgili son iki yılın en güçlü dönemi başlıyor. Uzun süredir maddi açıdan sıkıntılar yaşıyorsunuz ve hayatınızın odak noktası bu olmuştu. İş hayatınızda, sizi daha mutlu edecek, vizyonunuzu genişletecek görevler için sizin harekete geçmeniz oldukça yararlı olacaktır. Danışmanları, bankacıları dikkate alarak doğru yatırımlar içine girebilir, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, şartlar başka biriyle işbirliği yapıp yatırımlar gerçekleştirmek için son derece uygun.

Bu ay başkalarından öğrendiğiniz bilgilerin değerli olduğunu unutmayın. Burcun ilk günlerinde doğanlar kariyer hedeflerinde kararsızlık yaşayabilir. Özveri ile hırslar çelişki yaratacak. Kıskançlıklara ya da yıkıcı rekabete bağlı kavga ortamları veya intikam üretebilir. Bu süreçte Hiç bir şeyden zevk almadığınızı, gergin bir şekilde aya başladığınızı hissederseniz, sizi daha fazla sıkıntıya sokabilecek kişilerden veya ortamlardan uzak durunuz.

Hiçbir şeye katlanma görülebilir önümüzdeki ay boyunca aklı başında davranmakta yarar var. Ani kararlar vermeyin. Sakince işlerinizi düzenleyin. Aralık sonrası sözleşmeler, kısa iş gezileri size büyük fırsatlar getirebilir. Olaylar tedbirliliktir bir finaldir. Ne varsa sizi onu gösterir. Merak etmeyin, Satürn’ün yer değiştirmesiyle birlikte bu durum sona erecek.. İyi günler çok yakında! Kasım ayı ortasına dek sürecek olan yeni dönemde bu bocalamayı atlattıktan sonra çok başarılı olabilirsiniz sevgili Balıklar…



2012, 2012 Nuray Sayarı, 2012 Nuray Sayarı Aralık Ayı Burç Yorumlar, Aralık, Aralık Ayı Burç Yorumları, Ayı, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Nuray, Nuray Sayarı, Nuray Sayarı 2012, Nuray Sayarı aralık 2012, Nuray Sayarı aralık ayı, Nuray Sayarı astroloji, Nuray Sayarı ay yorumları, Nuray Sayarı burç, Nuray Sayarı burç yorumları, Sayarı, Yorumları
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 05 Mayıs 2024, 01:55:35 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2012 Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2012, 14:48:56 »

Teşekkürler.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Ekim Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 3 5665 Son Mesaj 02 Ekim 2012, 21:21:19
Gönderen : !aysun!
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4982 Son Mesaj 30 Ekim 2012, 10:28:33
Gönderen : Karaelmas
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21830 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17648 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12707 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62