Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2055 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 01 Eylül 2013, 22:23:31 »

2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Eylül Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Eylül 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Koç Burcu Yorumu

Gezegenler bu ay önemli hareketler yapıyor ve burcunuzun alt kısmından üst kısmına doğru hareket ediyorlar. Umarım geçen aylarda duygusal uyumunuzu bulmuşunuzdur ve kariyerinize ayıracak daha fazla zamanınız vardır. Geçen aylarda kurduğunuz hayaller ve planlar bu ay elle tutulur gerçeklere dönüşecekler.
Ayın 23'ünde sosyal ilişkilerde bu yılın doruğuna çıkacaksınız. Bu dönemde daha çok arkadaş buluşması, toplantısı ve parti yapacaksınız. Bu dönemde bekâr veya ilişkisi olmayan Koçlar ciddi aşkı bulacaklar. Bu dönemde evliliği pek tavsiye etmiyoruz. Ayın 16'sı iie I9'u arasında aşk hayatınızda çatışma yaşayacaksınız. Eğer dikkatli olmazsanız bu durum ciddi ilişkilerinizde hasar oluşturabilir. Ama iyi bir ilişki bu dönemi atlatacaktır.

Ayın 23'ünden sonra gezegenler burcunuzun en uç batı kesimin-deler. Bu durumda her zamanki bağımsızlığınız ortadan kaybolacak. Hayatın akışına direnmeyin, evrenin güçleri sizi gideceğiniz yere götürecektir.
23 Eylül sonrasında kariyerinizde başarı gözüküyor. Ayın 23'üne çalışmaya odaklanacaksınız. Bu nedenle işinizin detay kısımlarını halletmeye bakın. Ayrıca aym 23'üne kadar sağlığınıza da özen göstermeniz çok iyi olur. Ayın 23'ünden sonra sağlığınız hassas bir döneme girecek. Dinlenin ve rahatlamaya çalışın, böylece enerjinizi koruyabilirsiniz, Endişe ve heyecandan uzak durun. Bu iki düşman sizin enerjinizi tüketir. Aym 8'ine kadar kalbinize dikkat edin ve özen gösterin.

Kalbiniz ayın 23'ünden sonra da önemli olacak. Ayın 8'inden sonra bağırsaklarınıza, 25'inden sonra böbreklerinize ve kalçalarınıza dikkat edin. Ayın 25'inden sonra aşkla ilgili problemleriniz fiziksel sağlığınıza etki edebilir. Bu sorunları çözmeye çalışın. Problemlerinizi çözmek fiziksel olarak daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.
Şanslı Günler: Eylül 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24


Boğa Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay çok eğleneceksiniz. Yılın eğlence ve haz döneminin zirve-sindesiniz. İyice eğlendikten sonra, artık çalışmaya hazır olacaksınız. Ayın 23'ünden, hatta 16'smdan sonra burcunuzun 6. evi güçlenecek.Bu dönem iş ve sağlık hedeflerinizi elde etmeniz için iyi bir zamanlama olacak. Şans, iş arayan ya da personel arayan Boğalardan yana.Gezegenlerin çoğu hala burcunuzun batı yakasında ve yakında yani 23'ünden sonra Terazi burcunda birçok gezegen olacak. Bu yüzden sosyal hayatınız çok önemli. Bu ay sosyal hayatınızda sınavlar olacak fakat dikkatiniz bu sınavları geçmenizi sağlayacak. İnsanların size olan sevgisi sayesinde ulaşmak istediğiniz hedeflere ulaşacaksınız. Duruma en iyi şekilde adapte olmaya çalışın.

Bu ay aşk hayatınız biraz karışık. Ayın 16'smdan sonra sevdiğiniz insanla danlacaksmız. Biraz daha uzlaşmacı olmalısınız. Diğer yandan ayın 16'smda aşk gezegeniniz ileri doğru harekete başladı. Aşk hayatınıza bu durum açıklık getirecek. İlişkinizin nereye doğru gittiğini görebiliyorsunuz ve bu yüzden doğru hareketleri yapabilirsiniz. Yoğun olarak sorunların olduğu bir dönem geçireceksiniz, ancak kısa sürecek. Boşanmaya ya da ayrılığa neden olmayacak. Gelecek yıl aşk hayatınız daha önemli bir sınavdan geçecek.

Sağlığınız bu ay iyi gözüküyor. Hayatın tadını aşırıya kaçmadan çıkarın diyeceğiz. Sağlığınızı yıllık burcunuz da bahsettiğimiz şekilde bağırsaklarınız, böbreklerinize ve kalçalarınıza dikkat ederek daha iyiye götürebilirsiniz. Daha önceki aylarda sağlık problemleri yaşayanlar için durum iyiye gidecek.

Güneş, Merkür, Uranüs ve Plüton bu ayın 16'sında sonuna kadar dinamik hareketlere girişecekler. Bunun sizin için anlamı çatışmadan, münakaşadan ve riskli hareketlerden kaçınmanız gerektiğidir. Daha akıllıca davranın.
Şanslı Günler: Eylül 6, 7, 16, 17, 25, 26



İkizler Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu

Ayın 23'ünde Güneş burcunuzun 5. evine girecek ve yıllık kişisel zevkler döneminizin doruğuna çıkacaksınız. Bu dönem bir tatil ya da bir eğlence dönemi olacak. Hepimizin hayatımızda böyle dönemlere ihtiyacı vardır. Bunlar olmaksızın hayat çok sıkıcı olurdu. Bu dönem bize hayattan zevk almamız gerektiğini hatırlatan bir dönem.
Kariyer gezegeniniz hala geri çekilme hareketi içinde ve burcunuzun kariyer merkezi olan 10. eviniz boş, bu yüzden kariyer hayatınızda pek bir gelişme olmayacak.
Ayın 23'üne kadar burcunuzun ev ve aile merkezi olan 4. eviniz çok güçlü, ailenizde uyum sağlayacağınız bir dönemdesiniz.

Aşk hayatınız bu ay mutlu geçecek ama aşk gezegeninizin geri çekilme hareketi göstermesi işlerinizi zorlaştırabilir. Yeni insanlarla karşılaşabilir ama niyetlerini tam olarak anlayamayabilirsiniz. Bekârlar bu ay ciddi ilişkilere girebilirler. Ama en iyisi aşkta yavaş gidip, gelişmeleri izlemek olacaktır.Mars, burcunuzun para evine girdi ve bu ayın 18'ine kadar orada kalacak. Bu size finansal konularda acele etme ve risk alma eğilimi getirecek. Diğer taraftan arkadaşlarınız size finansal konularda yardım edecekler. Son teknoloji ile İlgili gündemi takip etmelisiniz.
Ayın 6'sından 19'una kadar Venüs'ün burcunuz üzerinde stres yaratma etkisi var. Bu dönemde riskli işlerden, tartışmalardan kaçının.
Ayın 25'inden 27'sine kadar Güneş'in stres yaratan etkisi söz konusu. Araba kullanırken daha dikkatli olun. Bu arada bu etki bilgisayarlarınızı ve iletişim cihazlarınızı da etkileyecek, ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Kardeşler arası kavgalara dikkat etmelisiniz. Kardeşler bu dönemde çatışmadan ve münakaşadan kaçınmalılar.
Merkür burcunuzu yöneten gezegen olarak aym 26'sından 29'ıına kadar stres yaratan etkiler gösterecek. Çok riskli aktiviteler yerine evde sakin günler geçirmeyi yeğleyin. Aile bireyleriyle tartışmaktan kaçının.
Şanslı Günler: Eylül 1, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27, 28



Yengeç Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay Mars hata sizin burcunuzun l. evindeyken bağımsızlığınızı koruyorsunuz. Bu sizi çok dinamik yapıyor. Kişisel karizma ve çeki ciiiğe sahipsiniz. Kendi yolunuzu seviyorsunuz ve o yönde hareket ediyorsunuz. Gezegenlerin çoğu hala burcunuzun doğu yakasında bulunuyor. Bu dönem kendi yolunuzu çizdiğiniz, şartları kendinize göre değiştirdiğiniz bir zaman dilimi olacak.
Ama bu bağımsızlık yakında değişecek. Ayın 19'unda Mars burcunuzu terk edecek. Ayın 25'inde burcunuzun batı yani sosyal yakası güçlenecek. Mars, hedeflerinize güç yoluyla ulaşmanızı sağlar. Ama artık bu yol işe yaramayacak. Kendi sosyal kabiliyetlerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Öteki insanların hayat hakkında söyleyecek çok şeyleri var.
Geçen ay olduğu gibi Mars'ın burcunuzda olması "başarı imajı' yaratmanızı sağılıyor. Bu İmajı yansıtabilirseniz insanlar sizi öyle görecek. Kariyer fırsatları sizi kovalayacak. Ama kariyeriniz bu ay o kadar önemli değil sizin için.
Ayın 23'ünde burcunuzun aile merkezi olan 4. eviniz güçleniyor. Kozmos en çok yapmayı sevdiğiniz işi yapmanız için sizi zorluyor. Yani ailenizle ilgilenmeye fırsat bulacaksınız. Yengeçler tarihi çok severler. Genelde çok güçlü bir hafızaları vardır. Bu ay gündeminizde daha fazla nostaljiye yer vereceksiniz. Eski hatıraları hatırlayıp, kapanmamış konuları çözüme kavuşturacaksınız. Burcunuzun "gece yarısf'na giriyorsunuz. Daha sonra burcunuz için yeni bir gün doğacak. Bu yüzden kariyerinizle ilgili gece aktivitelerini; yani hayal kurmak, plan yapmak gibi işleri gerçekleştirmelisiniz. Bu sizin gelecekteki başarılarınız için altyapıyı oluşturacak.
Ayın 23 'ünden sonra sağlığınız yine hassas bir döneme girecek. Bu ay biraz stres yaşanacak olsa da yine de yılınızın en keyifli dönemlerinden biri diyebiliriz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve gerisini düşünmeyin. Önemsiz şeylerin üstünde fazla durmayın.
Aşk bu ay mutluluk getirecek. Bu ay romantizm havasmdasınız. Ayın sonuna doğru iş ortaklığı fırsatları olabilir. Ayın 27'sindeki yeni Ay da aşk hayatınıza mutluluk katacak. Bekâr olanlarınız aile vasıtasıyla yeni romantik fırsatlar bulacaklar,
Şanslı Günler; Eylül 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29, 30



Aslan Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Aslan Burcu Yorumu

Eylül ayında gezegenlerin geri çekilme aktivitesi hala çok güçlü. Ayın 16'sına kadar gezegenlerin yarıya yakını geri çekilecek. Dünyada ve kişisel yaşammızdaki gelişmeler çok yavaş ilerleyecek. Yine de zenginleşeceksiniz. Finansal durumunuz bundan etkilenmeyecek. Tam tersine finansal yıldızınız bu ay çok hızlı ilerliyor ve güven vererek ileri atılım gösteriyor. Siz hala yıllık finansal zirvedesiniz. Hala ebeveynlerinizin ve patronunuzun size mali yardım yapması söz konusu. Eğer devlet dairelerinde halledilecek bir sorununuz varsa şimdi halletmenin tam zamanı. Ayın 9'una kadar finansal fırsatlar sizi kovalayacak.

Ayın 9'una kadar kişisel görünüşünüz kazancınızda önemli rol oynayacak. Kazandıklarınızı kendinize harcıyorsunuz. Ayın 9'undan sonra bunu bırakıp tasarruf ve yatırıma yöneleceksiniz. Profesyonel yatırımcı olanlarınız sağlık sektörüne eğilebilirler.Bu ay aşk ilişkileriniz biraz sorunlu olacak. Siz ve sevdiğiniz kişi arasına mesafe girecek. Ayın büyük kısmında aranızda çatışma yok ama mesafe olacak. Ayın 22'sinden sonra tartışmalar yaşanabilir.
Sağlığınız bu ay çok iyi ve siz sağlığınızla daha ilgilisiniz. Satürn sizin sağlık gezegeniniz ve kısa vadeli gezegen hareketlerinden etkileniyor. Eğer daha önce başlamış sağlık sorunlarınız varsa bu ay hepsinden kurtulacak siniz.
Şanslı Günler: Eylül 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24



Başak Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay Başakların sağlıkları iyi olacak. Sağlığınız görünüşünüze yansıyacak ve Eylül ayında son derece çekici görüneceksiniz. Bu ay giysi, aksesuar ve mücevher almak için çok uygun bir dönem olacak. Pahalı olmasına rağmen alışverişteki zevkiniz tartışmasız çok iyi. Başkaları sizi imajınızdan dolayı hemen fark etseler de doğal olarak bu bir ilişkiyi başlatmaya yetmeyecektir. Sevdiğiniz ile aranızda olan problemlerin çözülmesi için ay sonunu beklemelisiniz. 23 Eylül tarihine kadar, Ağustos ayında başlatmış olduğunuz, sevdiğinizle birbirinize özgürlük tanıma sürecine devam edeceksiniz.Mars gezegeninin 19 Eylül tarihinde 12. evinize girmesiyle inanç dünyanızın derinleşmesi için olumsuz duygu ve düşüncelerden arınacaksınız. Özellikle 19 Eylül tarihinden sonra yıkıcı duygu ve düşünceleri kafanızdan atmalısınız.

Parasal durumunuz Eylül'ün 16'smdan 19'una kadar stresli ve hafif sallantılı olacak. Bu çalkantılı duruma ani ve planlanmamış harcamalara neden olacaktır. Ancak korkup ve paniğe kapılmanıza neden yok, çünkü bu beklenmedik harcamalar için yeterli kaynağınız olacak. 23 Eylül tarihinde zirveye ulaşacak olan parasal durumunuzu riskli yatırımlar yaparak tehlikeye sokmayın.

23 Ağustos tarihinde hem kişisel zevkleriniz hem de bolluk ve bereket dönemine girmiştiniz. Bu ay bu durum tam anlamıyla devam edecek. Yaşadığınız bolluk ve bereket döneminin en önemli kaynağı yüksek enerji seviyeniz olacak. İnsanın enerji düzeyi yüksek olduğunda daha önce ulaşılması imkânsız görünen şeyler çok kolay şekilde elde edilebilir. Bu dönemde enerjinizi nasıl kullanacağınız, kazanacağınız servetin büyüklüğünü belirleyecektir.
Şanslı Günler: Eylül 6, 7, 16, 17, 25, 26


Terazi Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Terazi Burcu Yorumu

Eylül ayı, finansal durumunuz için güzel haberlerin geleceği bir ay olacak. Uzun süren bir geri çekilme sonrası para gezegeniniz ileri hareketine başlayacak. Hala çalkantılar olmasına rağmen Eylül ayı içinde parasal ve maddi konularda doğru yönü bulmuş olacaksınız. 23 Eylül tarihinden itibaren Güneş'in hareketleriyle bu yıl kişisel zevklerinizin zirvesine tırmanacaksınız. Bu ay fiziksel zevklerinizi pek çok şekilde tatmin edebileceksiniz.
Ancak aşırıya kaçırmayın ve enerjinizi sadece bedensel zevkler için kullanmayın.Bu ay fiziksel olarak çok güzel ve çekici olacaksınız. Karizma ve güzelliğiniz bu yılın en yüksek noktasına ulaşacak. Toplumda herkes sizi fark edecek. Eylül ayı sağlığınızın en iyi olduğu dönemlerden biri olacak. Yine de bu ay egzersiz yaparken aşırıya kaçmamalısınız. 16-19 Eylül tarihleri arası dikkatli araç kullanmalısınız. Ayrıca bu dönemde riskli faaliyetler ve insanlarla sert tartışmalardan kaçınmalısınız.

23 Ağustos tarihinde güçlenen inanç eviniz, 23 Eylül tarihine kadar bu durumunu sürdürecek. Teraziler çok sosyal bir yapıya sahip olmalarına rağmen bu süreçte inanç dünyalarına dönmeleri gerekmektedir.
Şanstı Günler: Eylül 1, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27, 28



Akrep Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu

Eylül ayı kariyerinizde başarılarınız için teknolojiyi kullandığınız bir dönem olacak. Teknoloji firmalarına yapılacak yatırımlar da bu dönemde iyi kar getirecekler. Dolayısı ile bulunduğunuz meslekteki teknolojik değişiklikleri iyi takip etmelisiniz.Jüpiter'in geri çekilmesine karşın parasal durumunuz bu ay çok iyi olacak. Yönetici, patron ve ailenizin size olan maddi desteğinin arttığı bir dönemden geçeceksiniz. Son iki aydır zayıf olmasına rağmen bu ay eş, arkadaş ve sevgililerinizin parasal konularda desteği artacak.

Eylül ayı Akreplerin çok yoğun çalıştıkları bir ay olacak. Kariye-rİnizdeki başarılarınızı alın terinizle elde edeceksiniz. Bunun yanında sosyal ilişkilerinizde size kariyerinizde yardımı dokunacak. Bu dönemde mesleki kurum, dernek ve kuruluşlara katılmanız yararlı olacaktır. 23 Eylül sonrası üyesi olduğunuz hayır kurumlan veya yardım dernekleri çevrelerinden kariyerinizde size destek olacak kişilerle karşılaşacaksınız.
Bu ay aile gezegeniniz Venüs, Mars ve Güneşin olumsuz etkisinde kalacak. Venüs'ün ters pozisyonu aile büyükleriniz, eşiniz veya çocuklarınızla bazı anlaşmazlıklara düşeceğinizi göstermektedir. Bu dönemde eşiniz, sevgiliniz veya ilişkide bulunduğunuz kişinin ev veya trafikte olabilecek kazalara karşı hazırlıklı olması iyi olacaktır. Akrepler bu dönemde eş ve sevgililerine karşı anlayışlı ve sabırlı olmalılar.

26 - 29 Eylül döneminde Merkür, Plüton ve Uranüs ile ters düşeceğinden arkadaşlarınız ve onların ailelerinin yaşamlarında dramatik değişiklikler olabilir. Arkadaşlarınızın bu dönemde daha düşünceli davranmaları gerekmektedir.

19 Eylül tarihine kadar göğüs ve midenize göstereceğiniz özenle sağlığınız daha da iyiye gidecek. Bu tarihten sonra ise kalbinize dikkat etmelisiniz. 19 Eylül sonrası kariyerinizde yaşayacağınız sıkıntı ve anlaşmazlıkların sağlığınıza olumsuz etikleri olabilir. Bu dönemde aile büyüklerinizin de sağlıklarına önem vermesi gerekmektedir.

Gezegenlerinizin çoğunun batıdan doğuya göç etmesi sonucu özgürlük düzleminiz genişleyecek ve diğer insanlara olan ihtiyacınız azalacak. Sosyal amaçlarına ulaşmış bir Akrep olarak artık kişisel gelişiminize önem vermeli ve Öz güveninizi arttırinalısmız. Artık koşullan kabul etmek yerine onları değiştirmeye veya oluşturmaya ağırlık vereceksiniz. Uzun süredir çevrenize uyarak yakaladığınız başarıları artık kendi güç ve yetenekleriniz yakalayacaksınız.
Şanslı Günler: Eylül 2, 3, il, 12, 21, 22, 29, 30




Yay Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu

Son sekiz aydır sosyal düzlemde yaşamakta olduğunuz başkalarına adapte olarak başarı kazanma dönemi gezegen topluluğunun batıdan doğuya 9 Ağustos tarihinde geçmesiyle son bulacak. Artık geçen dönemde beğenmediğiniz durum ve koşulları değiştirebileceğiniz ve kendi yeteneklerinize güvenebileceğiniz özgürlük düzleminizde bulunacaksınız. Jüpiter gezegeninin içinde bulunduğu geri çekilme hareketi özgüveninizde bir zayıflama yaratsa bile sıkı çalışarak her istediğinizi elde edebilirsiniz.

Bu ay kariyer zirvenizde bulunmaya devam edeceksiniz ve sevgiliniz ya da eşiniz size bu konuda destek olacak. Bu ay tanışacağınız kişiler sizin üretkenliğiniz ve İş ahlakınızı gördüklerinde kariyeriniz konusunda size sonuna kadar destek olacaklardır.

25 Aralık tarihine kadar geri çekilme hareketini devam ettirecek olan burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter nedeniyle bu dönemde görünüşünüz veya imajınız hakkında radikal değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. Bu dönemde yapmak İstediğiniz değişiklikleri düşünmeli ve planlamaksınız.

Aşk yaşamınız Ağustos ayında hala biraz karışık olabilir. Bunun nedenini kendi komplekslerinizde arayın. Eşiniz veya sevgilinizi sizden daha üstün olduğunuzu düşünebilir ve kızabilirsiniz. Jüpiter gezegeninin geri çekilme hareketi nedeni ile düşen özgüveniniz buna neden olabilir. 9-25 Ağustos tarihleri arası bunun tersi olarak güçlü ve başarılı insanlara da ilgi duyabilirsiniz. 25 Ağustos sonrası aşk hayatınızda arkadaşlık ve dostluk yönü kuvvetli insanları arzulayacak-sınız. Bu ay aradığınız aşkı okul, iş çevresi ve katılacağınız sosyal toplantılarda bulabilirsiniz.

Sağlığınız uzun vade de iyi olmakla beraber 23 Ağustos tarihine kadar hassas bir dönemden geçecek. Bu dönemde enerji düzeyinizi korumanız gereklidir. Bu ay böbrekleriniz, kalçalarınız ve ince bağırsaklarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca aile bireyleri ve arkadaşlarınızla sağladığınız uyum da sağlığınızı olumlu yönde etkileyecektir.
Şanslı Günler: Eylül 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24



Oğlak Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay gezegenlerin güçleri tekrar doğuya geçmekte ve bir süredir insanlarla olan ilişkilerinizi geliştirmeye gösterdiğiniz çabalar sayesinde artık yine eskisi gibi bağımsız kendi başınıza aldığınız kararlarla başarıya ilerleyeceksiniz. Ayın 23'ünden sonra etrafınızda olmasını istediğiniz koşullan oluşturabilecek hale geleceksiniz.
Sağlığınızı ihmal eden davranışlarınızdan vazgeçmeli ve daha dikkatli davranmalısınız. 9 - 25 Eylül arası kalp ve ince bağırsaklarınıza 23 Eylül sonrası ise böbreklerinize özen göstermelisiniz. Bu ay enerji seviyenizi faaliyetleriniz çok fazla dağıtmayarak yüksek tutmaya çalışın.

Bu ay en önem verdiğiniz konular ruh ve fiziksel sağlığınızı korumak ve kariyerinizde yükselmek olacaktır. 23 Eylül tarihinden sonra güçlenecek olan 10. eviniz sayesinde kariyerinizde basamakları hızla çıkıp zirveye ulaşabileceksiniz. Zaten üstün olan yöneticilik yeteneğinizi bu ay fazlasıyla kullanacaksınız, Yalnız kariyerinizdeki başarınızı arttırırken görevleri delege ederek kendiniz ve sağlığınıza zaman ayırınız ve fazla enerji harcamayınız.
Şanslı Günler: Eylül 6, 7, 16,17, 25, 26



Kova Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu

Uzun süredir kariyerinizde yaşadığınız durgunluk hala devam etmekte. İşveren Kovaların bile işleri konusunda kafaları oldukça karışık. Bu ayın 16'sı sonrası bu olumsuz görünüş değişecek ve kariyeriniz tekrar toparlanma ve yükselme eğilimine girecek. Bu yıl ufak bir kariyer değişikliği geçirebilirsiniz ancak seneye daha büyük bir değişikliğe hazır olun.Bu ay anne, babanız, yöneticileriniz ve patronlarınızla sabırlı olmanız gerekmekte. Birkaç aydır süre gelen problemleri ancak böyle düzeltebilirsiniz.

Geçen ay aşk gezegeniniz Venüs İle beraber Başak dönencesi ve 8. evinize girmiş bulunmakta ve bu durum aşk yaşamınızda karışıklıklara neden olacaktır. Gezegenlerin güçleri altında olmak uyku ilacı içmeye benzer ve ruh haliniz, düşünce yeteneğiniz hatta davranışlarınız bu güçten etkilenir. İki aşk gezegeninin Başak dönencesinde olması sizi aşkta mükemmeliyetçiliğe sürükleyecektir. Mükemmel aşkı bulmayı istemek normal gibi gözükse de aslında bazı problemler taşımaktadır. Bunlardan birincisi mükemmelliği aramak kalbin değil beynin işidir. Hâlbuki aşk kalbin fonksiyonudur ve mantık romantizmi öldürür. Mükemmeliyetçi olmak ayrıca insanı her şeye eleştirel bakmaya zorlar ve yine romantizme zarar verir. Kusursuz bir aşkı aramak ve ona sahip olmak herkesin hakkı olsa da sevgilinizi beraberken ve ilişkiyi yaşarken değil kendi başınıza kaldığınızda analiz etmeye çalışın.

Geçen ayın 23'ünden beri yüksek olan cinsel enerjiniz bu ay da devam edecek. Cinsellikte aşırıya kaçın amaya dikkat edin. Bu ay sağlığınız ve enerji düzeyiniz gayet iyi olacak hatta 23 Eylül sonrası her istediğinizi hemen yapabilecek güç ve enerjiye sahip olacaksınız. Sağlığınızın daha iyiye gitmesini başınız, yüzünüz ve kafa derinize yapacağınız masajla sağlayabilirsiniz. Bu ay ayrıca detoks yapmak için uygun bir zaman dilimi olarak görülüyor.
Şanslı Günler: Eylül 1, 8, 9, W, J8, 19, 20, 27, 28



Balık Burcu Eylül 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Eylül 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu

Bu ay Güneş, Merkür ve Venüs oldukça dinamik hareketler içinde olacaklar. 16 - 19 Ağustos tarihleri arası Plüton ile stresli bir karşılaşmaya girecek olan Venüs sizin bu süreçte araç kullanırken dikkatli olmanızı ve riskli faaliyetlerden uzak durmanızı gerektirmektedir. Kardeşlerinizin de bu döne aynı şeylere dikkat etmesi gerekli.25 - 27 Ağustos döneminde Güneş, Uranüs ve Plüton gezegen-İcriyle stresli ilişkilere girecek. Bu dönem iş değiştirme ve işyerinde sıkıntı görülebilir. İş arkadaşlarınıza karşı sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın. İş yaşamınızda sağlığınızı etkileyebilecek kişilerin bu dönemde riskli faaliyetlerden uzak durmaları
gerekmektedir.26 - 29 Ağustos döneminde İse Merkür diğer gezegenlerle stres dolu karşılaşmalara girecek. Bu nedenle aile fertleriniz ve sevdiklerinize karşı sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. Aile fertleriniz ve sevdikleriniz İse bu dönemde araç kullanırken dikkatli olmalılar ve riskli faaliyetlerden uzak durmalılar.
23 Ağustos tarihine kadar sağlığınıza dikkat etmeniz gerekli. Unutmayın ki hastalıklara karşı İlk savunma mekanizmamız enerjinüzdir. Bu nedenle dinlenmeye bakın ve enerji düzeyinizi yüksek tutun. 9 Ağustos tarihine kadar kalbiniz, ince bağırsaklarınız, akciğerleriniz, kollarınız ve omuzlarınıza Özen göstermelisiniz. Bu dönemde çok fazla konuşmaktan ve düşünerek kafanızı yormak uzak durmalısınız. 19 Ağustos tarihinde Mars 6. evinize yerleşecek ve sağlığınız açısından başınız, yüzünüz ve boynunuz önem kazanacak. Düzenli yüz ve baş masajı bu dönemde size yararlı olacaktır. Parasal durumunuzda olana iniş çıkışların sizi üzerek sağlığınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. 23 Ağustos sonrası sağlığınız çok hızlı düzelecek.

Geçen ay hareketli ancak biraz karmaşık olan aşk yaşamınız bu ay biraz düzelecek. Aşk gezegeninizin ileri doğru yaptığı hareket sayesinde daha mantıklı ve isabetli kararlar alacaksınız. Hala sosyal çekicilik düzeyinizin zirvesindesiniz. Bu dönemde İlişkisi olmayan Balıklar aradıkları romantik ilişkiye rastlayabilirler. Aşk gezegeninizin Başak dönencesine giriş çıkışları sizi İlişkilerinizde mükemmeli aramaya zorlamakta. Kırıcı eleştiri ve mantıksız mükemmeliyetçilik-ten uzak durmalısınız. Bu dönem beyninizden çok kalbinize güvenmelisiniz. Yapı olarak sıcakkanlı ve sevgi dolu birisiniz bu özelliklerinizin bu dönem karanlıkta kalmasına izin vermemelisiniz. Bu ay iş arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili olan kişilerle sosyalleşme şansı yakalayacaksınız.

25 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınız canlı olacak ancak aşkınızı değişik şekillerde göstermek durumunda kalabilirsiniz, örneğin; sevdiğinizi memnun etmek için sağlık kulüpleri veya yoga derslerine katılma mecburiyetiniz olabilir. 25 Ağustos sonrası cinsel çekiciliğiniz önemli hale gelecek.
Şamlı Günler: Eylül 1, 3, 11, 12, 21, 29, 30

Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 29 Nisan 2024, 15:47:19 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Eylül Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21817 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17642 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12700 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4789 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:02
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13086 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62