Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2510 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Mayıs 2013, 09:47:48 »

2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 haziran Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Haziran 2013 de Neler Bekliyor

2013 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Koç Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Koç Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

2013 Haziran Ayı Rezzan Kiraz Burç Yorumları

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları

Koç Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?
Bu ay, ilerideki daha büyük değişimlerin ilk işareti niteliğini taşıyan etkileyici geçişlerin ayıdır. İleri görüşlü Yay’daki Dolunay Tutulması 4 Haziran’da Geleceğe Dair Hayallere ilişkin 9. Evinize düşerek, işyerinizdeki durumu uzun dönemli planlarınızı yeniden düşünmenizi sağlayacak kadar değiştiriyor. Her ne kadar bu tutulma işinizde gerginlikleri açığa çıkarsa da gerçek baskı Benliğe ilişkin 1. Evinizdeki asi Uranüs ile Toplumsal Sorumluluğa ilişkin 10. Evinizdeki güçlü Plüton arasındaki şok edici 24 Haziran’da tamamlanacak kare açıdan geliyor.

Bu açı, 2015’e kadar sürecek olan böyle yedi hizalanmanın birincisidir; bu açılar dizisi dünyanın isteklerine karşı kendinizi ifade etme özgürlüğüne duyduğunuz ihtiyacı derinleştirecek. Neyse ki Jüpiter 11 Haziran’da İletişime ilişkin 3. Evinize yıl boyunca sürecek ziyaretine başlayarak, sözlerinizi belirli bir hedefle güçlendiriyor, böylece başkaları sizi daha fazla ciddiye alacak.

Her ne kadar arkadaşlarınız sizi geniş bir seçenek yelpazesini keşfetmeye teşvik etse de, kontrolünüzün dışında olanları değiştirmeye çalışmak yerine dikkatinizi en fazla etkide bulunabildiğiniz yere odaklamalısınız. 19 Haziran’da, meraklı İkizler’deki Yeniay, Veri Toplamaya ilişkin 3. Evinize bir umut tohumu ektiğinde bilgi güçtür. Ama 20 Haziran’daki Yaz Gündönümü’ne kadar zaten bildiğiniz şeyleri özümsemek için yeterince zamanınız olmayabilir, bu tarihte Güneş’in güvenlik bilincine sahip Yengeç’e giriyor ve özel hayatınızın güvenliği ve mahremiyetine sığınıyorsunuz. Hoşgörülü Jüpiter yanlış yönlendirici Neptün’le 25 Haziran’da kare açı yaptığında neyin önemli olduğunu tayin edemez duruma gelebilirsiniz. Coşkulu Merkür aynı gün Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinize giriyor, dolayısıyla kendinizden söz ederken aşırıya kaçmayın.

2013 Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Boğa Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Boğa Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Bu meşgul ay sizin dağınıklığı temizlemenizi, hayatınızı daha verimli hale getirmenizi ve özsaygı duygunuzu arttırmanızı sağlıyor. Hareket 4 Haziran’da Yay’daki Dolunay Tutulması ile başlıyor; bu da sizi ilişkilerle ilgili önemli bir karar almaya zorlayabilir. Parolası “Şimdi yap” olan Marsla gergin bir kare açı yapan bu Ay Tutulması Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinizi sarsıyor ve şu anda süren bir partnerliği bozabilir ya da sizi yeni bir duygusal ve finansal işbirliğine yönlendirebilir.

Ufak değişiklikler yaparak güvenli oynamak, kritik bir sorunu çözmek için yeterli değil. Bazen hiçbir şey yapmamaktansa fazla ileri gitme riskini almak daha iyidir. 11 Haziran’da girişimci Jüpiter çeşitlendirici İkizler’e giriyor; burada bir yıl kalacaktır, Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde ekonomik konulardaki fırsatları çoğaltıyor.

Yeni yetenekler geliştirerek, daha esnek düşünmeye çalışarak ve para kazanmak için yeni yöntemler keşfederek para akışınızı hızlandırabilirsiniz. 19 Haziran’da İkizler’deki Yeniay finansal 2. Evinize daha da büyük güç veriyor. Uranüs 24 Haziran’da, Plüton’la 16 Mart 2015’te sonlanacak olan yedi kare açısından ilkini oluşturuyor. Her şeyden kaçıp kurtulmak için bir dürtü hissediyorsunuz, bu da sorumluluklarınızı boş verdiğiniz için olumsuz yargılarla karşılaşma korkunuzla çatışıyor.

Yine de hayatınıza tamamen yenilenmiş bir bakış açısıyla bakmak, özgürlük anları bulmak için şaşkınlık verici yolları ortaya çıkaracak. Ayın 25’inde Satürn ileri harekeye geçerek, sevgi dolu bir mesajı yavaşça açıyor; bu mesaj yönetici gezegeninizden geliyor ve size düşündüğünüzden daha değerli olduğunuzu iletiyor.

2013 Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz İkizler Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, İkizler Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

İkizler Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 İkizler Burcu Yorumu

12 yılda bir, coşkun Jüpiter burcunuzu bir yıllığına ziyaret ederek, iyi haberler getiriyor ve bir başka fırsat döngüsünü başlatıyor. Bu gazlı dev 11 Haziran’da Benliğe ilişkin 1. Evinizi güçlendirmeye başladığına göre özgüveniniz hızla yükseliyor. Ama bu ay iyimser umutlar ve gerçekdışı hayallerin bir dansıyla geçiyor, çünkü Jüpiter, destansı Neptün’le 25 Haziran’da doruğa ulaşacak endişeli bir kare açıya doğru yavaşça ilerleyerek, beklentilerinizi bir bütün olarak ele almanızı sizden istiyor.

Bu arada, Gruplara ilişkin 11. Evinizdeki uçarı Uranüs, Ortak Kaynaklara ilişkin 8. Evinizdeki acımasız Plüton’la 24 Haziran’da kare açı yaparken, parayla ilgili beklenmedik bir çatışma sizin ve özel ya da iş arkadaşlarınız arasında patlak verebilir. Birisi parayı ya da aşkı geri çekmek gibi manipülatif davranışlarla üzerinizde güç kullanarak, kontrolünüz dışındaki beklenmedik olaylara neden olabilir. Neyse ki bu sadece bir açılış volesi; Uranüs-Plüton kare açısı 16 Mart 2015’e kadar yedi kez olacağına göre, mücadelenin sonraki raundunu düşünmek için zamanınız var.

4 Haziran’da Yay’daki Dolunay Tutulması İlişkilere ilişkin 7. Evinize düştüğüne göre bir iş ya da kişisel ilişki hayatınıza heyecan getiriyor. Merkür 7 Haziran’da burcunuzdan çıkıp iç gözlemle ilgili Yengeç’e girdiğinde geri çekilin ve hislerinize iyi bakın. 19 Haziran’da İkizler’deki Yeniay, yeni bir başlangıç için sizin zamanınız, yine de 20 Haziran’da Yaz Gündönümü’ne o kadar yakın ki, ilerideki büyük değişimlere yaklaşırken objektifliğinizi kaybedebilirsiniz. Neyse ki zihinsel Merkür 25 Haziran’da hayat dolu Aslan ve Bilgiye ilişkin 3. Evinize girdiğinde kendinizi daha kararlı bir biçimde ifade edebilirsiniz.

2013 Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Yengeç Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Yengeç Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu geçiş ayı başlayıp yeni ilgi alanlarınızın peşinden koşmanız için zamanı ve enerjiyi özgür bıraktığında, geçmişteki bitmeyen işleri temizliyorsunuz. 4 Haziran’da Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde Yay burcundaki Dolunay, Mars’tan endişeli bir kare açı alıyor; bu da işinize ek stres getirebilir, zorunlulukları aşırı bir yük olarak üstünüze bindirebilir ve hatta fiziksel açıdan sizi bitap düşürebilir. Size hiçbir şey öğretmeyen fazlalık etkinlikleri bir kenara bırakın, ufkunuzu genişletecek yetenekleri geliştirmeye ve hobileri keşfetmeye dikkatinizi verin.

11 Haziran’dan itibaren bir yıl kalmak üzere Jüpiter çok yönlü İkizler ve Maneviyata ilişkin 12. Evinize hareket ettiğinde, manevi gelişmeye teşvik ediliyorsunuz. Felsefe gezegeninizin haritanızın bu hayal gücü geniş kısmında bulunuşu, hayatın anlamı konusunda merakınızı arttırıyor, çeşitli kaynaklardan öğrenmek için zihninizi açıyor.

Pratiklik ve idealizm daha sonra bu ay bir araya gelerek hayallerinize şekil veriyor. Gerçekçi Satürn ayın 25’inde Köklere ilişkin 4. Evinizde ileri harekete geçerek, hırslarınız için sağlam bir temel kurmayı daha kolay bir hale getiriyor, bu sırada Jüpiter ve Neptün arasındaki içgüdüsel bir kare açı aynı gün zihninizi uyarıyor. Normalde, astrolojinin en coşkun gezegenleri arasındaki bu sert açı, işlevsellikten çok hayal üretiyor ama güvenilir Satürn’ün aynı zamandaki ileri hareketi, vizyonlarınızı gerçekçi bir hale getirmek için ihtiyacınız olan kaynağı size sunuyor.

Ayın 25’inde Merkür Aslan’a ve Kaynaklara ilişkin 2. Evinize girdiğinde bir miktar daha özgünlük kazanıyorsunuz. Cesur düşünmek şimdi özsaygınızı ve gelirinizi arttırabilir. Venüs’ün ayın 27’sinde ileri harekete geçişi, finansal manzaranıza canlılık kazandırıyor.

2013 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Aslan Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Aslan Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Aslan Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları

Aslan Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay ilklerin ayı, Aslan. Kapılar geleceğinize açılarak ileride nelerin beklediğini gösteriyor. İleri görüşlü Yay’daki Dolunay Tutulması Aşka ilişkin 5. Evinizi kutuplaşmanın bir ucuna koyduğunda, o âna kişisel değişimi getiriyor. Bu tutulmanın romantik Venüs ve fiziksel Marsla bağlantısı ilişkilerde hem anlaşmazlığa hem de coşkuya yol açabilir. Cömert Jüpiter 11 Haziran’da hem uçarı İkizler’e hem de Uzun Vadeli Amaçlara ilişkin 11. Evinize giriyor; bu da geçmişinizi ardınızda bırakmak için duyduğunuz hevesin bir başka işaretidir.

Kaygısız İkizler’deki Yeniay 19 Haziran’da, olasılıklara mahkûm kalmadan bunları değerlendirmenizi sağlıyor. 24 Haziran, tahmin edemeyeceğiniz yollarla hayatınızı değiştirebilecek uzatmalı bir dönüşüm sürecinin başlangıcının işaretidir. Bugün, devrimci Uranüs ile evrimci Plüton’un 2015′te sona erecek bir seriyi oluşturan yedi derin kare açının ilkini oluşturmak için hizalandıktan bir gün. Beslenme düzeninize ve egzersiz programınıza büyük dikkat gösterin çünkü Sağlık ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinizdeki Plüton sizden yaşam biçiminizi iyileştirmenizi isteyecek. Bununla birlikte, eğer sizden işyerinde daha fazla sorumluluk üstlenmeniz de isteniyorsa, sağlığınızı korumak size zor gelebilir. Gelecek Vizyonuna ilişkin 9. Evinizdeki ne yapacağı kestirilemez Uranüs, statükodan duyduğunuz memnuniyetsizliği işaret ediyor ve sizi yeni felsefeler, dini inançlar ve siyasi düşünceler ile tanıştırarak genel memnuniyetinizi sonlandıracak bir dizi olayı tetikleyebilir.

11 Haziran’da eli çabuk Merkür’ün uzun süreli Uranüs-Plüton karesine yaptığı endişeli açılar, gelecek aylar ve yıllarda yapmanız gereken seçimleri keskin bir bakışla incelemenizi sağlıyor. Güneş 29 Haziran’da bu kare açıyı huzursuz edici bir şekilde canlandırdığında, ortaya çıkan bu değişimlerin şiddeti üzerinize çökmeye başlıyor.

2013 Haziran Ayı Başak Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Başak Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Başak Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Başak Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Başak Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Başak Burcu Yorumları

Başak Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Başak Burcu Yorumu

4 Haziran’da Köklere ilişkin 4. Evinizde olan Yay burcundaki Dolunay nedeniyle yılın geri kalanı için aile dinamiklerini sarsacak şekilde bir Ay Tutulması yaşayacaktır. Ay tutulmaları genellikle eski alışkanlıkların sona ermesi ve kapının geçmişe kapatılmasının hatırlatıcısıdır. Bu, saldırgan Mars’ın eleştirel Başak ile stresli bir kare içinde aynı hizaya gelmesine karşın, size en yakın olanlarla herhangi farklılıkları ateşleyebilir.

Hasar bırakan bir savaşta kazanan muhtemelen hiç kimse olmayacaktır. Yaşam alanınızı geliştirmek için bu tutkunuzu mesleki yaşamda ilerleme elde etmek için kullanın. İyimser Jüpiter 11 Haziran’da Kariyere ilişkin 10. Evinize hareket ederek on iki aylık bir gelişim penceresi açar. Bu, amaçlarınıza ulaşmada zaman ve enerjinizi ortaya koymak için başka bir nedendir.

19 Haziran’da çokyönlü İkizler burcundaki Yeniay profesyonel 10. Evinizdeki yeni olasılıkların tohumlarını yayacaktır. Ancak cesur Mars 4 Haziran’daki AyTutulması’nda olduğu gibi bu kameri ayda kare konumundadır. Bu size daha fazla görev yükleyerek baskı yapmaktadır. Ancak bu kez Güneş ve Ay’dan yapıcı bir üçgen oluşturulacak bir yardım gelmektedir. Stratejik Satürn ise eğer iyi planlama yaparsanız stresinizi azaltacaktır. 20 Haziran’da Güneş şefkatli Yengeç burcuna ve Gruplara ilişkin 11. Evinize girer. Bu, yaz gündönümüne işaret etmektedir.

Bu durum dostlarınızdan çok az yardım alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Yolculuk, eğitim veya kariyeriniz 24 Haziran’da dönüşümsel Uranüs-Plüton karesi ile daha büyük ölçekli bir dönüşe başlar, bu 16 Mart 2015 tarihinde bitecek olan bir dizi içindeki yedi açıdan ilkidir.

2013 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Terazi Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Terazi Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Terazi Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumları

Terazi Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sabır bu ay ki başarınızın anahtarıdır, değişim dalgaları ile siz gitgide daha güçlü olacaksınız. Büyük İdealara ilişkin 9. Evinizde değerli Venüs 27 Haziran boyunca gerileme dönemine girer, bu size arzularınızı gerçekleştirmek için yeni bir strateji oluşturmanızı anlatmaktadır. Öylesine yaptığınız bir görüşme 4 Haziran günü Yay burcundaki Ay Tutulması ile duygusal huzursuzluğunuzu ortaya koyar. Siz rahatsız edici bir tartışma içine çekilmektesiniz, çünkü Sırlara ilişkin 12. Evinizde kızgın Mars bu Ay Tutulmasıyla kare oluşturur.

Ancak 7 Haziran’da Güneş’in süper-kahraman Mars’a yaklaşmasıyla sizi eyleme doğru itecektir. Global Jüpiter’in 11 Haziran’da becerikli İkizler burcuna ve 9. Evinize girişi önünüzdeki alternatifler konusunda sizi heyecanlandırmaktadır. Diken üstündeki İkizler burcundaki Yeniay 19 Haziran’da kayıtsızlığını artırır, 25 Haziran’da kafası karışık Neptün ile bir kare oluşturmaya yönelik olarak yavaşça hareket eden Jüpiter tek bir yol boyunca ilerleyecektir.

Çatışma konusuna dürüst yaklaşımınız 24 Haziran’da Partnerlere ilişkin 7. Evinizde patlayıcı Uranüs ile kare oluşturan Plüton’un aile olayları hakkında olumsuzluklar yaşatmasını getirir. Ayrıca işyerindeki stres 11 Haziran’da evinizde de stres yaşamanıza yol açar. Entelektüel Merkür, Uranüs-Plüton karesinin uzakta belirmesini tetikler.

Güneş 29 Haziran’da Uranüs ile kare oluşturan Plüton’un karşı karşıya kalması nedeniyle devam eden mücadeleyi yeniden ısıtacaktır. Her ne kadar bu öngörülemeyen geçişler yaşantınızı altüst etse de, onlar aynı zamanda radikal bir pozitif değişiklik yapmanız için sizi cesaretlendirecektir.

2013 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Akrep Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Akrep Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Akrep Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Akrep Burcu Yorumu

Çok konuşan kişilere karşı kuşkucu bir tavır içinde görülüyorsunuz. Ancak çok konuşan kişilere karşı zihninizi kapatmak yerine, bu ay onlardan muhtemelen daha fazla şey öğreneceksiniz. 11 Haziran’da akıllı Jüpiter geveze İkizler burcuna ve Dönüşüme ilişkin 8. Evinize girer. Orada bir yıl geçirecektir. 20 Haziran’da Güneş’in 8. Evinizdeki varlığı ve becerikli İkizler burcunda Yeniay olması kişisel ve profesyonel ilişkilerinizde İkizlerin uyum sağlayabilme yeteneğine sahip olduğunuzu gösterir.

Hızlı bir şekilde uyum sağlamak sizi katı kurallar veya değerlerden uzak tutacaktır. 4 Haziran’da Yay burcundaki Dolunay Tutulması bazı finansal riskler alma konusunda sizi yönlendirecektir. Ancak arkadaşlarınızın fikirlerine güvenmekten çok kendi sezgilerinize güvenin. 20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna girer ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde Yaz Gündönümü yaşar. Yolculuk rüyaları ve eğitim fırsatları arama sizin yaşam deneyimlerinizi genişletme arzunuzu temsil eder.

Ancak üzerinde olduğunuz yol birdenbire şaşırtıcı bir yöne gidebilir ve kayıtsız Uranüs 24 Haziran’da anahtar gezegen Plüton ile yaşam değiştiren bir kareler dizisi oluşturur. Uyumluluk 16 Mart 2015 tarihinde onların tamamlanmasına kadar sürecektir. Eğer aşk ve para konusunda kararsız bir durumdaysanız, 27 Haziran’da Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde çitin diğer tarafına geçmelisiniz.

2013 Haziran Ayı Yay Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Yay Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Yay Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Yay Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Yay Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Yay Burcu Yorumları

Yay Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Yay Burcu Yorumu

Sizin partnerliğiniz, her ne kadar heyecan verici oisa da, Başkalarına ilişkin 7. Evinizde İkizler burcunun gerilemesiyle daha az sağlam duruma gelir. 4 Haziran’da Yay burcundaki Dolunay Tutulması özel birisiyle paylaşmak istediğiniz büyük fikirlerinize ilişkin olan, 1. Evinize akın edecektir. Güvendiğiniz biri veya partneriniz ile konuşmak iyi bir fikir olacaktır. 7 Haziran’a kadar mantıklı Merkür 7. Evinizde kalacaktır.

Güneşin buradaki varlığı, 20 Haziran’daki Yaz Gündönümü’ne kadar, iş veya kişisel ilişkileriniz hakkında sizi aktif rol almaya yönlendirecektir; o ayrıca var olan bir partnerlik durumunu ortaya koyabilir. 11 Haziran’da, sizin yönetici gezegeniniz olan Jüpiter bir yıl boyunca kalacağı 7. Evinize girecektir. Bu, yaşamınızda başkalarının etkisini artıracaktır. Bu, bire bir karşılaşmaların tümü size yeni olasılıklar getirebilir, ancak İkizler burcunun çeşitliliği ayrıca kafa karıştırıcı olabilir. Sınırları belirlemek sizi enerjinizi bölmek ve boşa vakit geçirmekten kurtaracaktır. Gergin İkizler 19 Haziran’da Yeniay’da sizin kayıtsızlığınızı güçlendirir. Bu, yeni bir şeye sıçramadan önce gerçekten istediğiniz bir değişiklik yapmanızı olanaklı kılacaktır.
Hayalleriniz vizyon sahibi Jüpiter 25 Haziran’da Neptün’e yönelik olarak hareket ederek kare oluşturduğu zaman gerçeğe dönüşme yönünde mesafe kat edecektir. Ancak büyük fikirlere sahip olmak yeterli değildir; sizin mücadeleniz gerçekleşebilir görünmeyen hayallerin gerçekleşebileceğini kanıtlamaktır. Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yapmak durumunda kalacağınız dönem 24 Haziran’da Plüton’un Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde olduğu süreçtir. Bu, 2015 yılında bitecek olan bir serinin ilk oluşumudur.

2013 Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Oğlak Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Oğlak Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Oğlak Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Kendinizi keşfetme yönündeki cesur yolculuğunuz 24 Haziran ve 19 Eylül’de Plüton’la bir dizi biçimsel kare oluşturan Uranüs nedeniyle muhtemelen sürprizler doğuracaktır. Bu hareket 16 Mart 2015′e kadar beş kez daha olacaktır. Ancak, en önemli değişiklikler dünyadaki yeriniz ve amacınıza ilişkin olarak görünür olacaktır. Bilinmedik fikirler ve duyguların dönen denizlerini keşfetmek için zaman ayırın. Herhangi bîr yeni adanma içinde oimadan önce kendinize olan algılamalarınızın değişmesi gerekmektedir. 5 Ekim’de sorumlu yönetici gezegeniniz olan Satürn Kariyere ilişkin 10. Eviniz ve Terazi burcundan ayrılır ve Gruplara ilişkin 11. Evinize ve tutkulu Akrep burcuna girer. 29 Ekim 2009 tarihinde 10. Evinizde Satürn olmasından beri omuzlarınızda bir yük taşımaktasınız. Ancak Satürn’ün 11. Evinize girmesi işbirliğini vurgulamaktadır. Son üç yıl boyunca tek başınıza uçuşlar yaptıktan sonra başarı için birincil anahtarların işbirliğine ilişkin olduğunu öğrenmışsînizdir. Akrep burcundaki Satürn size dirençli takım arkadaşları, iş arkadaşları ve dostlar getirecektir. Ne olursa olsun, bu geçiş ayrıca sizin yeteneklerinizi ortaya koymak için önem taşımaktadır. Güvenilir Satürn’ün 10 Ekim’de idealistik Neptün ile uyumlu üçgen oluşturması ve 11 Haziran ve 19 Temmuz 2014 tarihlerinde aynı hizaya gelmeleri hayallerinizin gerçekleşmesinde size yardımcı olabilir. İyimser Jüpiter 11 Haziran’da Servise ilişkin 6. Evinizde olacak şekilde Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizden ayrılacaktır. Bu, gerekli olan tekniklerde ustalaşma yönünde size zaman tanıyacaktır. Jüpiter’in yılın ilk yansında duygusal Boğa burcunda olması kendini iyi hissetmeyi sürdürmekten duyulan keyfi vurgulamaktadır. Masumca oyunlar ve çocukça şımarıklıklar bize hayatın tatlılığını anımsatmaktadır. Bu, gerçeklikten bir kaçış değildir; yaşamın neşesi ve kullanmasıdır. Son olarak, Jüpiter’in 20 Temmuz ve 15 Ekim’de Satürn ile stresli bîrbuçuk kare oluşturması tutkularınızı ve uzun dönemli planlamalarınızı yavaşlatabilir. Bu süreç üçüncü ve sonuncu oluşum olan 20 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecektir.

2013 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Kova Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Kova Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Kova Burcu Haziran2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları

Kova Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Kova Burcu Yorumu

Hayallerinizin gizli alanlarından hayal gücünüze akan bir semboller karışımı içinde bulunuyorsunuz. Dönüşümcü Plüton’dan radikal Uranüs’e 24 Haziran ve 19 Eylül’de ve Mart 2015′e kadar beş kez daha dinamik karelerin oluşması sizi nostaljiyi ardınızda bırakmaya zorlar ve hayata yeni bir mercekle bakmanızı sağlar. Her ne kadar düşüncenizde ilerlemeci olabilmenize rağmen, Kova burcu sabit bir burçtur ve kolayca değiştiremezsiniz. Ne yazık ki, mevcut durumu kavrayarak ne kadar çok güvenlik arayışında bulunursanız, değişiklikler o kadar ani ve şok edici olacaktır. Her şeyin ötesinde bu heyecanlı dönemlerde esnekliğin sizin en iyi dostunuz olduğunu unutmayın.

2013 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz Balık Burcu Yorumları – Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumları – Aylık Burç Yorumları – Burçlar, Balık Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor?

Balık Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumları

Balık Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Balık Burcu Yorumu

Geçinip gitmek sizin için yeterli değildir. Balık burcu insanı daha anlamlı bir yaşam arayışındadır. Sizin duyarlı burcunuz madde ve run arasındaki köprüdür. Bu, sizi zaman zaman ilahi olana taşırken bazen bu dünyanın gidişatı nedeniyle hayal kırıklıkları yaşarsınız. 11 Haziran’da, Jüpiter uyumlu İkizler burcuna ve Köklere ilişkin 4. Evinize girer. Bu, aileniz hakkında size yeni bir bakış açısı kazandıracaktır. Kendinizi geçmişten soyutlarsınız. Çevrenizde çeşitli seçenekler ortaya çıkacaktır. Bunlar evinizde ve kariyer hayatınızda yeni roller oynamanız için bir adım atmanızı sağlayacaktır.



Etiketler: 2013 Haziran Ayı Balık Burcu Rezzan Kiraz Yorumu, 2013 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları, 2013 Haziran Ayı Rezzan Kiraz Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları, Oğlak Burcu Haziran 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi, Yay Burcunu Haziran 2013′de Neler Bekliyor, burçlar, Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Terazi Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Haziran 2013 Başak Burcu Yorumu, Rezzan Kiraz 2013 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Haziran 2013 İkizler Burcu Yorumu, 2013 Haziran Ayı Boğa Burcu Rezzan Kiraz Yorumu, 2013 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları,
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 26 Nisan 2024, 12:52:22 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7319 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8898 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4426 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3708 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 5522 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:48:00
Gönderen : kezban62